Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, iliasleon είπε

...αυτο δεν το γνωριζω ,πρωτη φορα το ακουω...βασικα δεν ξερω τι ειναι το chargeback!!! 

Αποποίηση συναλλαγής μέσω του παρόχου της κάρτας σου, όταν πληρώνεις με VISA / MASTERCARD κλπ, αυτές οι εταιρείες παρέχουν ασφάλεια συναλλαγών.

Αν πλήρωσες με Revolut είναι μια σχετικά γρήγορη διαδικασία. 

Επεξ/σία από Billator
  • Like 1
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 14/2/2025 στις 10:29 ΠΜ, adi32 είπε

για οποιον θελει ενα μηνα δωρεαν υπαρχει και αυτη η λυση 

Το εχω δοκιμασει και παιζει και σε android tv 

δωσε λίγο παραπάνω τα φώτα σου εαν μπορείς; για μια συσκευή ταυτόχρονη προβολής είναι; με vpn?  η βάζουμε κανονικά τα στοιχεία μας και κάνουμε πληρωμή ας πούμε μέσο revolute; 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Zo0 είπε

δωσε λίγο παραπάνω τα φώτα σου εαν μπορείς; για μια συσκευή ταυτόχρονη προβολής είναι; με vpn?  η βάζουμε κανονικά τα στοιχεία μας και κάνουμε πληρωμή ας πούμε μέσο revolute; 

Ειναι shared λογαριασμος.

Βαζεις τα στοιχεια σου με μια εστω προπληρωμενη καρτα και την πρωτη φορα αν δεν παιζει βαζεις ενα vpn με χωρα Αγγλια και μετα παιζει κανονικα 

Ειτε το hola στο chrome ειτε το https://play.google.com/store/apps/details?id=vpn.uk

σε android tv

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, adi32 είπε

Βαζεις τα στοιχεια σου με μια εστω προπληρωμενη καρτα και την πρωτη φορα αν δεν παιζει βαζεις ενα vpn με χωρα Αγγλια και μετα παιζει κανονικα 

Ειτε το hola στο chrome ειτε το https://play.google.com/store/apps/details?id=vpn.uk

σε android tv

2 λεπτά πριν, adi32 είπε

σε android tv

σε ευχαριστώ πολύ 🙏🙏🙏

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατι λιγο άσχετο ειπα να ρωτήσω εδώ .Όπως είναι το site split η το gumsgo που αγοράζεις συνδρομές έχει πετύχει κανείς κάποιο site η φόρουμ που να ανταλλάσεις συνδρομές netflix, disney...... 

Επεξ/σία από teodgeor
Δημοσ.

Netflix Gift Card 250 TL - Instant Delivery Netflix Gift Cards
261,60 TL (6,99 ευρώ) πλήρωσα με Revolut πριν από λίγο (αν το έκανα αύριο θα ήταν - 0,07 ευρώ η προμήθεια ΣΚ της Revolut, δηλαδή 6,92 ευρώ). Καλά δεν είναι; Δεν χρησιμοποιώ VPN, ούτε στο redeem. Μάλιστα, με VPN on δεν μου περνάει τον κωδικό.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kirileman είπε

261,60 TL (6,99 ευρώ) πλήρωσα με Revolut πριν από λίγο (αν το έκανα αύριο θα ήταν - 0,07 ευρώ η προμήθεια ΣΚ της Revolut, δηλαδή 6,92 ευρώ). Καλά δεν είναι; Δεν χρησιμοποιώ VPN, ούτε στο redeem. Μάλιστα, με VPN on δεν μου περνάει τον κωδικό.

Για ποσο σου ανανεωσε τη συνδρομη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, StamTheMan said:

Για ποσο σου ανανεωσε τη συνδρομη;

Για 250άρα κάρτα μιλάω, δεν το διευκρίνισα. Άρα 25 μέρες, όχι 30. Ο μήνας βγαίνει 8,3 ευρώ περίπου. Από Eneba μου βγαίνει κοντά στα 11,54 ευρώ η 300άρα, που καλύπτει 1 μήνα. Κάνω κάποιο λάθος;;; 🤔
Screenshot2025-02-16131655.png.e39e3c50136d4a273498a0e73942b70f.png

Screenshot2025-02-16132536.png.34bf0eb57019ca8bb6a673eb9f3e5260.png

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, kirileman είπε

...θελει ενα μηνα geolock εδω?

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, kirileman είπε

Από Eneba μου βγαίνει κοντά στα 11,54 ευρώ η 300άρα, που καλύπτει 1 μήνα. Κάνω κάποιο λάθος;;; 🤔

Η πιο συμφερουσα καρτα απο eneba αυτη τη στιγμη ειναι η 750αρα που με τους φορους βγαινει 22.1€ (δε βρηκα καποιο εκπτωτικο κουπονι σε ισχυ), αρα αναλογικα η 250αρα βγαινει 7,36€.

Απο turgame η 1000αρα βγαινει 27,73€ με τους φορους αρα αναλογικα η 250 παει 6,93€.

Οποτε πανω κατω ολες το ιδιο βγαινουν (8,3€ ο μηνας στο 4k), λιγο πιο τσιμπημενη η eneba αλλα αν παιξει κουπονι ειναι η πιο συμφερουσα.

Screenshot_20250216-135511.png

Screenshot_20250216-135801.png

10 λεπτά πριν, iliasleon είπε

...θελει ενα μηνα geolock εδω?

Ναι αν κανεις νεο λογαριασμο θα φας ενα μηνα

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, GREG10ARIS είπε

Ναι αν κανεις νεο λογαριασμο θα φας ενα μηνα

Ισχυει για ολες τις συσκευες ? ή εστω να μπαινει μια?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, iliasleon είπε

Ισχυει για ολες τις συσκευες ? ή εστω να μπαινει μια?

Τι εννοεις; Αν βαλεις vpn Τουρκιας θα μπαινουν ολες, αν οχι δε θα μπαινεις

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε

Τι εννοεις; Αν βαλεις vpn Τουρκιας θα μπαινουν ολες, αν οχι δε θα μπαινεις

...κατανοητο!!Δυστηχως πρεπει να βαλω vpn σε ολες τις συσκευες και ειναι δυσκολο,σε tvbox δεν εχω βρει κατι,μονο με πληρωμη!Δεν ξερω αν γινετε να βαλω στο router και να ισχυει για ολες τις συσκευες!

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θα σας πω το πρόβλημα μου μήπως έχετε καμιά ιδέα. Είχα λογαριασμό τούρκικο Netflix ήμουν μια χαρά. το άφησα κάποιους μήνες κ σήμερα ξανά έκανα πληρωμή (μέσω vpn) γτ αν έμπαινα κανονικά μου έβγαζε τιμές Ελλάδος. Την πληρωμή την δέχθηκε κανονικά συνδέθηκα στην τηλεόραση να δω αλλά μου πέταξε μήνυμα ότι δν μπορώ να δω λόγω τοποθεσίας. Υπέθεσα ότι είναι η βλακεία που για ένα μήνα πρέπει να το μπαίνω με vpn. Το θέμα μου είναι ότι ανοίγω vpn πάω να κάνω σύνδεση και μου λέει ότι κάτι πάει στραβά και λόγω τεχνικών θεμάτων να προσπαθήσω αργότερα. Λέτε να μου τον κλείσει τον λογαριασμό η να έχει φάει κάποιο σκάλωμα;;; 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, agisg1990 είπε

Καλησπέρα παιδιά, θα σας πω το πρόβλημα μου μήπως έχετε καμιά ιδέα. Είχα λογαριασμό τούρκικο Netflix ήμουν μια χαρά. το άφησα κάποιους μήνες κ σήμερα ξανά έκανα πληρωμή (μέσω vpn) γτ αν έμπαινα κανονικά μου έβγαζε τιμές Ελλάδος. Την πληρωμή την δέχθηκε κανονικά συνδέθηκα στην τηλεόραση να δω αλλά μου πέταξε μήνυμα ότι δν μπορώ να δω λόγω τοποθεσίας. Υπέθεσα ότι είναι η βλακεία που για ένα μήνα πρέπει να το μπαίνω με vpn. Το θέμα μου είναι ότι ανοίγω vpn πάω να κάνω σύνδεση και μου λέει ότι κάτι πάει στραβά και λόγω τεχνικών θεμάτων να προσπαθήσω αργότερα. Λέτε να μου τον κλείσει τον λογαριασμό η να έχει φάει κάποιο σκάλωμα;;; 

Δοκίμασε με άλλο vpn

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...