Sebu Δημοσ. Δευτέρα στις 11:02 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:02 μμ 2 hours ago, GREG10ARIS said: Ρισκαρεις σε αυτες τις χωρες οπως Νιγηρια που μας εκοψαν ολους.. Αν ξαναγυρισω στο παλιο ακαουντ Τουρκιας που ειχε ληξει θα φαω και εγω ενα μηνα geolock? 99,99% ναι. Αλλα κανε μια δοκιμη και πες μας 😁 1
teodgeor Δημοσ. Τετάρτη στις 02:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:38 μμ Στις 10/2/2025 στις 8:14 ΜΜ, GREG10ARIS είπε Ρισκαρεις σε αυτες τις χωρες οπως Νιγηρια που μας εκοψαν ολους.. Αν ξαναγυρισω στο παλιο ακαουντ Τουρκιας που ειχε ληξει θα φαω και εγω ενα μηνα geolock? Ναι όντως τα ψαχνουνε όλα τώρα τελευταία. Έκανα λογαριασμό από Κένυα 😀 πριν 6, 7 μέρες και το κόψανε σήμερα. Ευτυχώς στείλανε επιστροφή ενώ στο κόψιμο της Νιγηρίας δεν επιστρεψανε τιποτα 1
Ghost_Man2329 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:57 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:57 μμ 16 λεπτά πριν, teodgeor είπε Ναι όντως τα ψαχνουνε όλα τώρα τελευταία. Έκανα λογαριασμό από Κένυα 😀 πριν 6, 7 μέρες και το κόψανε σήμερα. Ευτυχώς στείλανε επιστροφή ενώ στο κόψιμο της Νιγηρίας δεν επιστρεψανε τιποτα Μέχρι στιγμής βλέπω ότι παίζει κανονικά. Έκανα 2 λογαριασμούς κλείνω κοντά στις 10-12 μέρες, οπότε αξίζει να δοκιμάσετε.
teodgeor Δημοσ. Τετάρτη στις 03:22 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:22 μμ 24 λεπτά πριν, Ghost_Man2329 είπε Μέχρι στιγμής βλέπω ότι παίζει κανονικά. Έκανα 2 λογαριασμούς κλείνω κοντά στις 10-12 μέρες, οπότε αξίζει να δοκιμάσετε. για πια χωρα λες τώρα; Μόλις τώρα, teodgeor είπε για πια χωρα λες τώρα; με τι καρτα
Sebu Δημοσ. Τετάρτη στις 03:32 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:32 μμ Προσοχη γιατι σιγα σιγα η FUPS αρχιζει να κοβει τις πληρωμες. Για απλο standard λογαριασμο που εχουμε οι περισσοτεροι πλεον για να γινουν πληρωμες λχ συνδρομων πρεπει το σαιτ/παροχος να υποστηριζει "trust seal" αλλιως δεν επιτρεπει να ολοκληρωσει την πληρωμη με υπολοιπο απο την καρτα FUPS. Αυτος ο περιορισμος δεν υπαρχει στον Premium λογαριασμο αλλα για να πας σε Premium θελει ταυτοποιηση με τουρκικη ταυτοτητα/διαβατηριο. Αν καποιος αντιμετωπισει προβλημα σε ανανεωση Νετφλιφ με Φουπς ας ενημερωσει.
michkal91 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:34 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:34 μμ Τον προηγούμενο μήνα δεν πέρασε η πληρωμή του YouTube. Την επόμενη μέρα ωστόσο έγινε κανονικά.
yiankap Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) Παιδιά μια ερώτηση γιατί δεν ήξερα που αλλού να την απευθύνω. Πήρα δοκιμαστικά μία συνδρομή από το sharesub για το Paramount+ (χώρα Γαλλία). Συνδέομαι σαν Γάλλος μέσω surfshark και στο μεν Μi Box S που πάω να εγκαταστήσω την σχετική εφαρμογή μου γράφει ότι δεν υποστηρίζεται η εφαρμογή στη χώρα μου (the item is not available in your country) ενώ στο PC από το οποίο μπαίνω μέσω Chrome στο Paramount plus μπαίνω κανονικά στην εφαρμογή και βλέπω κανονικά ταινίες και σειρές σαν επιλογή. Υπάρχει κάποιος που να ασχολήθηκε με Paramount plus να με διαφωτίσει ? Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από yiankap
kallair Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 44 λεπτά πριν, yiankap είπε Παιδιά μια ερώτηση γιατί δεν ήξερα που αλλού να την απευθύνω. Πήρα δοκιμαστικά μία συνδρομή από το sharesub για το Paramount+ (χώρα Γαλλία). Συνδέομαι σαν Γάλλος μέσω surfshark και στο μεν Μi Box S που πάω να εγκαταστήσω την σχετική εφαρμογή μου γράφει ότι δεν υποστηρίζεται η εφαρμογή στη χώρα μου ενώ στο PC από το οποίο μπαίνω μέσω Chrome στο Paramount plus μπαίνω κανονικά στην εφαρμογή βλέπω τις ταινίες και τις σειρές σαν επιλογή, αλλά όταν επιλέγω να δω μια σειρά δεν μου κάνει τίποτα. Υπάρχει κάποιος που να ασχολήθηκε με Paramount plus να με διαφωτίσει ? Mπορει να αναγνωριζει οτι μπαινεις με vpn. δοκιμασε αλλο vpn ή χωρις.
vali Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 1 hour ago, yiankap said: Παιδιά μια ερώτηση γιατί δεν ήξερα που αλλού να την απευθύνω. Πήρα δοκιμαστικά μία συνδρομή από το sharesub για το Paramount+ (χώρα Γαλλία). Συνδέομαι σαν Γάλλος μέσω surfshark και στο μεν Μi Box S που πάω να εγκαταστήσω την σχετική εφαρμογή μου γράφει ότι δεν υποστηρίζεται η εφαρμογή στη χώρα μου (the item is not available in your country) ενώ στο PC από το οποίο μπαίνω μέσω Chrome στο Paramount plus μπαίνω κανονικά στην εφαρμογή και βλέπω κανονικά ταινίες και σειρές σαν επιλογή. Υπάρχει κάποιος που να ασχολήθηκε με Paramount plus να με διαφωτίσει ? Το play store σε κάθε χώρα δεν είναι ίδιο. Άσχετα αν χρησιμοποιείς vpn ο λογαριασμός Google που έχεις, είναι Ελληνικος και υποστηρίζει εφαρμογές διαθέσιμες για Ελλάδα. Αν βρεις το app της paramount εκτός play store και το εγκαταστήσεις, λογικά τότε θα παίξει με vpn. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα