akalyptos99 Δημοσ. χθες στις 12:54 μμ Δημοσ. χθες στις 12:54 μμ Μόλις τώρα, xameleon7 είπε Ερώτηση...έστω ότι κάνω την μικρότερη συνδρομή που μπορώ από Τουρκία Προφανώς θέλει vpn για το geolock Με το που τελειώσει ο μήνας μπορώ να πάω στην μεσαία η στην μεγάλη απευθείας χωρίς να ξαναχρειαστει vpn? εχω κανει το αναποδο και δεν ειχα θεμα
xameleon7 Δημοσ. χθες στις 01:28 μμ Δημοσ. χθες στις 01:28 μμ 33 λεπτά πριν, akalyptos99 είπε εχω κανει το αναποδο και δεν ειχα θεμα Άρα πρακτικά το geo lock ισχύει μόνο για την 1η φορά Θα πω γιατί ρωτάω Όπως είπα έχω κάνει τώρα από Βοσνία Άμα είναι τον επόμενο μήνα να πετάξω αλλά 4ευρω να κάνω και μια τουρκικη να τρέχει ταυτόχρονα Να ανοίγω μια στο τόσο vpn Και σε ένα μήνα να κλείσω την Βοσνια
Sebu Δημοσ. χθες στις 04:18 μμ Δημοσ. χθες στις 04:18 μμ 2 hours ago, xameleon7 said: Άρα πρακτικά το geo lock ισχύει μόνο για την 1η φορά Θα πω γιατί ρωτάω Όπως είπα έχω κάνει τώρα από Βοσνία Άμα είναι τον επόμενο μήνα να πετάξω αλλά 4ευρω να κάνω και μια τουρκικη να τρέχει ταυτόχρονα Να ανοίγω μια στο τόσο vpn Και σε ένα μήνα να κλείσω την Βοσνια Δεν χρειαζεται καν να ανοιγεις το vpn αν και μπορεις. Τουλαχιστον οταν την ειχα κανει επι περιπου 1 μηνα ειχε geolocking μετα βγηκε. Ειχα μπει μονο την πρωτη φορα να την ενεργοποιησω/φτιαξω το λογαριασμο. Μετα ειχα κλειστο το vpn και δοκιμαζα να δω και εβγαζε παντα μηνυμα λαθους μεχρι που βγηκε το geolock. Εφοσον εχεις και καβα το Βοσνιακο εχεις την πολυτελεια να το τεσταρεις πως θα παει χωρις να μεινεις χωρις θεαση. 1
StamTheMan Δημοσ. χθες στις 05:45 μμ Δημοσ. χθες στις 05:45 μμ Προχθες που εβαλα VPN ,το site δεν το δεχοταν,το εβλεπε. Το εκλεισα και αγορασα κανονικα την gift card. Παιδια,αν σας παιρνει,παρτε 2-3 μηνες μαζι.
Sebu Δημοσ. χθες στις 05:48 μμ Δημοσ. χθες στις 05:48 μμ 2 minutes ago, StamTheMan said: Προχθες που εβαλα VPN ,το site δεν το δεχοταν,το εβλεπε. Το εκλεισα και αγορασα κανονικα την gift card. Παιδια,αν σας παιρνει,παρτε 2-3 μηνες μαζι. Καλα δεν εχει νοημα να βαζεις μηνα μηνα. Αν βρισκεις κουπονι eneba και καλη τιμη, στακαρεις μερικους μηνες τη φορα να υπαρχουν. Ετσι και αλλιως ειναι χαμηλη η τιμη. Και κατι να γινει αντε να χασουμε 12-16 ευρω που ειναι 3-4 μηνες Τουρκιας. Δεν λεω να στακαρουμε 1-2 χρονια μεσα να υπαρχουν, εκει οντως ρισκαρεις παραπανω 1
StamTheMan Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 33 λεπτά πριν, Sebu είπε Καλα δεν εχει νοημα να βαζεις μηνα μηνα. Αν βρισκεις κουπονι eneba και καλη τιμη, στακαρεις μερικους μηνες τη φορα να υπαρχουν. Ετσι και αλλιως ειναι χαμηλη η τιμη. Και κατι να γινει αντε να χασουμε 12-16 ευρω που ειναι 3-4 μηνες Τουρκιας. Δεν λεω να στακαρουμε 1-2 χρονια μεσα να υπαρχουν, εκει οντως ρισκαρεις παραπανω Μπορει να φοβουνται μην φανε κανα μπαν,ποιος ξερει. Εγω προχθες την πατησα,μπηκα βιαστικά απο google σε μωβ λινκ γιατι ειχε κλειδωσει και γκρινιαζαν,αγορασα το πρωτο που βρηκα και κατεληξα να το πληρωσω retail σχεδον. Τωρα 3-4 μηνες μαζι και ολα καλα.
Sebu Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 27 minutes ago, StamTheMan said: Μπορει να φοβουνται μην φανε κανα μπαν,ποιος ξερει. Εγω προχθες την πατησα,μπηκα βιαστικά απο google σε μωβ λινκ γιατι ειχε κλειδωσει και γκρινιαζαν,αγορασα το πρωτο που βρηκα και κατεληξα να το πληρωσω retail σχεδον. Τωρα 3-4 μηνες μαζι και ολα καλα. Προφανως χρειαζεται προσοχη και οχι βιασυνη, ναι αν εχει κλειδωσει και εισαι στον πανικο να το ξεκλειδωσεις ειναι ευκολο να γινουν λαθη λογω βιασυνης. Αν εχεις μερικους μηνες καβα καθε φορα και το ελεγχεις περιοδικα να δεις οτι δουλευει και τι υπολοιπο εχει και φορτωνεις προληπτικα πριν ληξει εχοντας ηδη καμποσους μηνες μεσα, εισαι οκ εκτιμω.
StamTheMan Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 1 ώρα πριν, Sebu είπε Προφανως χρειαζεται προσοχη και οχι βιασυνη, ναι αν εχει κλειδωσει και εισαι στον πανικο να το ξεκλειδωσεις ειναι ευκολο να γινουν λαθη λογω βιασυνης. Αν εχεις μερικους μηνες καβα καθε φορα και το ελεγχεις περιοδικα να δεις οτι δουλευει και τι υπολοιπο εχει και φορτωνεις προληπτικα πριν ληξει εχοντας ηδη καμποσους μηνες μεσα, εισαι οκ εκτιμω. Κανενας πανικος,απλα βιαζομουν να το ξεκλειδωσω για να φυγω. Δε θελει τοσο πλανο,κλαιν,μια πλατφορμα streaming ειναι,ποιος χεστηκε Εχω σκεφτει ομως να ανοιξω 2 λογαριασμους ακομα και να πουλαω τη συνδρομη σε κοντινους.
Ghost_Man2329 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) παιδια κοιταξτε και προς colombia 7,99dollars περασε με aircash θελει επιβεβαίωση μεσω αριθμού Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από Ghost_Man2329
prefuse Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) 2 hours ago, StamTheMan said: Προχθες που εβαλα VPN ,το site δεν το δεχοταν,το εβλεπε. Το εκλεισα και αγορασα κανονικα την gift card. Παιδια,αν σας παιρνει,παρτε 2-3 μηνες μαζι. Πόσο βγαίνει ο μήνας τώρα με gift card eneba? Έχει κάτι άλλο φθηνότερο από eneba? Είχα βάλει για κάνα χρόνο gift cards αλλά προς καλοκαίρι θα λήξουν. Δεν θυμάμαι καν πόσο είχαν όταν την αγόρασα. Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από prefuse
xameleon7 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 4 λεπτά πριν, Ghost_Man2329 είπε παιδια κοιταξτε και προς colombia 7,99dollars περασε με aircash θελει επιβεβαίωση μεσω αριθμού 7,99 για πιο πακέτο?
Ghost_Man2329 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 53 λεπτά πριν, xameleon7 είπε 7,99 για πιο πακέτο? το premium
Sebu Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 1 hour ago, StamTheMan said: Κανενας πανικος,απλα βιαζομουν να το ξεκλειδωσω για να φυγω. Δε θελει τοσο πλανο,κλαιν,μια πλατφορμα streaming ειναι,ποιος χεστηκε Εχω σκεφτει ομως να ανοιξω 2 λογαριασμους ακομα και να πουλαω τη συνδρομη σε κοντινους. Θελει πλανο οταν συντηρεις την πλατφορμα για λογαριασμο τριτων, για να μην σου σκοτιζουν τα μεζεα 😄
Ghost_Man2329 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 1 ώρα πριν, xameleon7 είπε 7,99 για πιο πακέτο? Γράψε λαθος οχι colombia αλλα bolivia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα