Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, teodgeor είπε

Σορρυ  μεγαλο παιδιά λάθος μου. Έφτιαξα την συνδρομή πριν 5 μερες και την άνοιξα στο κινητό με ενεργοποιημενο vpn εκείνη την ώρα. Έφυγα και σήμερα γύρισα σπίτι από ταξίδι μου είχαν πει σπίτι ότι δουλεύει το νετφλιξ αλλά είδαν στην tv που είχε άλλο λογαριασμό..  Σορρυ και παλι παιδιά απλά έφυγα και ήμουν σίγουρος  ότι δουελευε. 

οποτε επιστρεφουμε στο σεναριο του geolock για 1 μηνα περιπου. μικρο το κακο, και ξανααναφερω για οσους χρειαζονται vpn οτι εχει τωρα προσφορα 2 μηνων με 0,43€ για το surfshark vpn στο eneba.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
17 ώρες πριν, wpgoalkeeper είπε

Πολύ καλή παρατήρηση. Προσωπικά έχω μέχρι το '26.

Αν υπάρχει κάποιος εδώ που όντως λήγει η κάρτα του στα κοντά και μπορεί να το δοκιμάσει και είχε πολύ ενδιαφέρον τι αποτέλεσμα θα βγάλει....

Να αναφέρω ότι με εικονική καρτα skril έχει μηδενική προμηθεια συναλλαγματος 

Άρα πάμε στα 6,70 το μεσαίο πακετο 

Δημοσ.
4 hours ago, xameleon7 said:

Να αναφέρω ότι με εικονική καρτα skril έχει μηδενική προμηθεια συναλλαγματος 

Άρα πάμε στα 6,70 το μεσαίο πακετο 

Skrill? wtf is this? Τυπου ιδρυμα πληρωμων?

Την δεχεται ο Σουλτανος? Φοβαμαι μην τυχον σε λογαριασμους που ανοιχτηκαν και εχουν δουλεψει μονο με δωροκαρτες και μονο δωροκαρτες για τουρκικο region, αν σκατζαρουμε σε καρτες (fups, ελληνικες, skrill, whatever) μην τυχον και μετα δεν δεχεται δωροκαρτες ή αν πεταξει εξω τις καρτες σταματησει να δεχεται δωροκαρτες σε αυτους τους λογαριασμους ή βγαλει geolocking για ενα μηνα αν αλλαχθει τροπος πληρωμης με μεσο πληρωμης εκτος τουρκικου region.

Δημοσ.

προσωπικα ακομα ειμαι απο βοσνια

σκριλ δουλευει φιλος χρονια τωρα απο πριν βαλει το νετφλιξ επιβεβαιωση με τουρκικο αριθμο και δουλευει κανονικοτατα

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, xameleon7 said:

σκριλ δουλευει φιλος χρονια τωρα απο πριν βαλει το νετφλιξ επιβεβαιωση με τουρκικο αριθμο και δουλευει κανονικοτατα

Αρα θες τουρκικο αριθμο τηλεφωνου. Που ειναι και το βασικο συνηθες προβλημα μας, οτι δεν εχουμε προσβαση σε τετοια.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Sebu είπε

Αρα θες τουρκικο αριθμο τηλεφωνου. Που ειναι και το βασικο συνηθες προβλημα μας, οτι δεν εχουμε προσβαση σε τετοια.

Και τα sms activation websites τι τα εχουμε? :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Sebu είπε

sms-activate.guru πληρωνεις με google wallet

με 2ευρω εχεις καμια 10αρια sms

δοκιμασμενο και γρηγορο,ετσι γραφτηκα σε αιγυπτο,τουρκια και γενικα εχω γυρισει τον κοσμο

Επεξ/σία από xameleon7
  • Thanks 1
Δημοσ.
37 minutes ago, xameleon7 said:

δοκιμασμενο και γρηγορο,ετσι γραφτηκα σε αιγυπτο,τουρκια και γενικα εχω γυρισει τον κοσμο

αν σου ζητήσει ξανά το κινητό σε κάνα 6μηνο όμως τι κάνεις;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, xameleon7 είπε

Για να είσαι ακόμα πιο safe μπορείς να συνεχίσεις να πληρώνεις με Ελληνικές δωροκαρτες. Τσέκαρε το στα στοιχεία πληρωμής του λογαριασμού σου αν σου δίνει την επιλογή , γιατί αργά ή γρήγορα αν συνεχίσεις με την κάρτα σου θα φας reset του account.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, mclound είπε

αν σου ζητήσει ξανά το κινητό σε κάνα 6μηνο όμως τι κάνεις;

Δίνεις αλλά 20λεπτα άπο το balance που έχεις προπληρωσει και ξανά κάνεις verification με άλλο αριθμό 

Δημοσ.
13 hours ago, vaggos88 said:

Και τα sms activation websites τι τα εχουμε? :P

12 hours ago, xameleon7 said:

Ευχαριστω και τους 2

Εχω να ασχοληθω πανω απο 2ετια με sms activaiton sites απο οταν εστησα το Spotify. Μετα οταν τα ξαναχρειαστηκα δεν εδιναν sms για Spotify ή Netflix ή αλλες δημοφιλεις υπηρεσιες ή καποια λιγο ποιο shady που ειχα βρει ζηταγαν cryptos και τα παρκαρα ως μεσο.

Λχ αυτο που προτεινεις ακομα και τωρα δεν δινει sms verification για Spotify Τουρκιας. Βγαζει Ινδονησιες, Κολομβιες κτλ.

Netflix Τουρκια τωρα βγαζει, το Δεκεμβρη του 2023 που το χρειαζομουν δεν εμφανιζε 😎

Θα το ξαναβαλω στα υποψην

Το επομενο βημα ειναι οταν ερθει η αποφραδα ωρα να δουμε αν μπορουμε να κανουμε ανανεωση της FUPS με αυτο τον τροπο με sms-activate site ή αν ζηταει τον αρχικο αριθμο τηλεφωνου που δεν θυμαμαι προφανως (ηταν απο sms-activate).

Ή αν υπαρχει τροπος πριν τη ληξη της να δηλωσουμε στο app οτι και καλα αλλαξαμε αριθμο τηλεφωνου (τουρκικο) και θελουμε να δηλωσουμε τον καινουριο. Αν σε αφηνει οκ. Αν εχει αρχιζει τα περιεργα για ταυτοποιησεις και χαρτια, no-go.

Δημοσ.
Στις 31/1/2025 στις 10:27 ΜΜ, xameleon7 είπε

Αδελφέ το μόνο που βρήκα σαν λύση προς το παρόν έφτιαξα από Βοσνία με 8ευρω το μεσαίο πακετο

Μπαίνεις με vpnLat

Δεν έχει συνάλλαγμα πληρώνεις σε ευρω με ελληνική κάρτα κανονικά

Δεν έχει regionlock να χρειάζεται 30μερες καρφωμένο vpn το θες μόνο για την εγγραφή

Έχουμε κανένα νέο εδώ?

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Sebu είπε

Ευχαριστω και τους 2

Εχω να ασχοληθω πανω απο 2ετια με sms activaiton sites απο οταν εστησα το Spotify. Μετα οταν τα ξαναχρειαστηκα δεν εδιναν sms για Spotify ή Netflix ή αλλες δημοφιλεις υπηρεσιες ή καποια λιγο ποιο shady που ειχα βρει ζηταγαν cryptos και τα παρκαρα ως μεσο.

Λχ αυτο που προτεινεις ακομα και τωρα δεν δινει sms verification για Spotify Τουρκιας. Βγαζει Ινδονησιες, Κολομβιες κτλ.

Netflix Τουρκια τωρα βγαζει, το Δεκεμβρη του 2023 που το χρειαζομουν δεν εμφανιζε 😎

Θα το ξαναβαλω στα υποψην

Το επομενο βημα ειναι οταν ερθει η αποφραδα ωρα να δουμε αν μπορουμε να κανουμε ανανεωση της FUPS με αυτο τον τροπο με sms-activate site ή αν ζηταει τον αρχικο αριθμο τηλεφωνου που δεν θυμαμαι προφανως (ηταν απο sms-activate).

Ή αν υπαρχει τροπος πριν τη ληξη της να δηλωσουμε στο app οτι και καλα αλλαξαμε αριθμο τηλεφωνου (τουρκικο) και θελουμε να δηλωσουμε τον καινουριο. Αν σε αφηνει οκ. Αν εχει αρχιζει τα περιεργα για ταυτοποιησεις και χαρτια, no-go.

Υπάρχει και άλλη λύση για Τουρκία αλλά μπορείς να την φορτώσεις μόνο μέσω fups

Δοκίμασε το oldubil 

2 ώρες πριν, vagmouk είπε

Για να είσαι ακόμα πιο safe μπορείς να συνεχίσεις να πληρώνεις με Ελληνικές δωροκαρτες. Τσέκαρε το στα στοιχεία πληρωμής του λογαριασμού σου αν σου δίνει την επιλογή , γιατί αργά ή γρήγορα αν συνεχίσεις με την κάρτα σου θα φας reset του account.

Θα περιμένω να λήξει ο μήνας και θα πάω σε τουρκια έτσι και αλλιώς με skrill. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...