xameleon7 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:34 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:34 μμ 2 ώρες πριν, teodgeor είπε Με χρεωστικη curve μέσω eurobank ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ! ΠΗΡΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ eurobank κανονικά! Αλλά είναι ακριβά και πάλι ρε συ 6,70 και έχεις και το geo blocking 28 μέρες Και 1 ευρώ η προμήθεια της eurobank Πας 7,70 Παίρνεις από Βοσνία με 30λεπτα πάνω και ούτε να νοικιάζεις νούμερο ούτε τιποτα 2 ώρες πριν, Sebu είπε Εχει δοκιμασει καποιος να εκδωσει καινουρια καρτα αυλη μεσω του app της FUPS οταν η αρχικη πλησιαζει στη ληξη της? Ωστε να δουμε αν ζητα εγγραφα ταυτοποιησης και επικαιροποιησης KYC ή ειναι οπως η Ρεβολουτ που δημιουργεις οσες virtual θες και τις ακυρωνεις κιολας αν θες? Θα ηταν αρκετα βολικο αυτο, ιδιως οταν η κυρια καρτα πλησιαζει στη ληξη της και προφανως δεν μπορει να ανανεωθει χωρις τουρκικο κινητο (εκτος και αν δεν ζητα επιβεβαιωση στην ανανεωση της στο app). Εχει ενδιαφερον αυτο για χρησεις Νετφλιξ ή λοιπες Σουλτανικες συνδρομες. Μακάρι να είχα fups να ανανεωνα και την συνδρομή μου στο ps plus Αν έχει κάποιος από Αθήνα τον κερνάω ένα καφεδάκι να του τα δώσω μετρητά να μου ανανεώσει το psplus🤣
teodgeor Δημοσ. Τετάρτη στις 11:46 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:46 μμ 1 ώρα πριν, xameleon7 είπε ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ! ΠΗΡΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ eurobank κανονικά! Αλλά είναι ακριβά και πάλι ρε συ 6,70 και έχεις και το geo blocking 28 μέρες Και 1 ευρώ η προμήθεια της eurobank Πας 7,70 Παίρνεις από Βοσνία με 30λεπτα πάνω και ούτε να νοικιάζεις νούμερο ούτε τιποτα Μακάρι να είχα fups να ανανεωνα και την συνδρομή μου στο ps plus Αν έχει κάποιος από Αθήνα τον κερνάω ένα καφεδάκι να του τα δώσω μετρητά να μου ανανεώσει το psplus🤣 Το απλό έβαλα έτσι από περιέργεια να δω αν θα το πάρει. 4.10 και 0.60 προμηθεια
xameleon7 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:05 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:05 πμ 17 λεπτά πριν, teodgeor είπε Το απλό έβαλα έτσι από περιέργεια να δω αν θα το πάρει. 4.10 και 0.60 προμηθεια Άρα ρίξανε τις προμήθειες που λέγανε Άρα βγαίνει κοντά 7ευρω Συμφέρει αν εξαιρέσεις το geo lock Υπόψιν δέχεται και στης Αργεντινής ελληνική καρτα αλλά δεν συμφέρει έχει 9ευρω
teodgeor Δημοσ. Πέμπτη στις 01:53 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:53 μμ 13 ώρες πριν, xameleon7 είπε Άρα ρίξανε τις προμήθειες που λέγανε Άρα βγαίνει κοντά 7ευρω Συμφέρει αν εξαιρέσεις το geo lock Υπόψιν δέχεται και στης Αργεντινής ελληνική καρτα αλλά δεν συμφέρει έχει 9ευρω Τι εννοείς geolock ? Κανονικα παιζει χωρίς vpn
xameleon7 Δημοσ. Πέμπτη στις 02:04 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:04 μμ 10 λεπτά πριν, teodgeor είπε Τι εννοείς geolock ? Κανονικα παιζει χωρίς vpn ειχες παλιο λογαριασμο λογικα,αν φτιαξεις καινουριο θελει καρφωμενο vpn για 28ημερες
teodgeor Δημοσ. Πέμπτη στις 02:07 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:07 μμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, xameleon7 είπε ειχες παλιο λογαριασμο λογικα,αν φτιαξεις καινουριο θελει καρφωμενο vpn για 28ημερες Καινούργιος είναι μια εβδομάδα των έχω παιζει κανονικα παντού χωρίς vpn.καινουργιο mail 'και καινούργιος λογαριασμός στο νετφλιξ Επεξ/σία Πέμπτη στις 02:10 μμ από teodgeor
xameleon7 Δημοσ. Πέμπτη στις 02:29 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:29 μμ 21 λεπτά πριν, teodgeor είπε Καινούργιος είναι μια εβδομάδα των έχω παιζει κανονικα παντού χωρίς vpn.καινουργιο mail 'και καινούργιος λογαριασμός στο νετφλιξ Ενδιαφέρον άρα το αναιρεσανε και αυτό Ενημέρωσε μας αν κάνεις μεσαίο πακέτο τι προμηθεια παίρνει η eurobank 1
kallair Δημοσ. Πέμπτη στις 04:40 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:40 μμ 2 ώρες πριν, xameleon7 είπε Ενδιαφέρον άρα το αναιρεσανε και αυτό Ενημέρωσε μας αν κάνεις μεσαίο πακέτο τι προμηθεια παίρνει η eurobank δεν νομιζω να το εχουν αναιρεσει. πριν κοντα 1 μηνα εφτιαξα εγω κ μολις χθες τελειωσε το geolock. εκτος κ αν ειναι πολυ φρεσκο το πραμα, που δεν το νομιζω. Αν σκοπευει καποιος να φτιαξει νέα συνδρομη τωρα, ειναι ευκαιρια μιας κ υπαρχει 2μηνη συνδρομη vpn με 0,43€. Οποτε ακομα κ αν δεν εχει καταργηθει το geolock θα μπορει να το παρακαμψει κ να δει κανονικα.
xameleon7 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:47 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:47 μμ 1 ώρα πριν, kallair είπε δεν νομιζω να το εχουν αναιρεσει. πριν κοντα 1 μηνα εφτιαξα εγω κ μολις χθες τελειωσε το geolock. εκτος κ αν ειναι πολυ φρεσκο το πραμα, που δεν το νομιζω. Αν σκοπευει καποιος να φτιαξει νέα συνδρομη τωρα, ειναι ευκαιρια μιας κ υπαρχει 2μηνη συνδρομη vpn με 0,43€. Οποτε ακομα κ αν δεν εχει καταργηθει το geolock θα μπορει να το παρακαμψει κ να δει κανονικα. αφου σου λεει ρε φιλε οτι εφτιαξε χωρις geo lock
Sebu Δημοσ. Πέμπτη στις 06:05 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:05 μμ (επεξεργασμένο) Τι εγινε πηξανε στη δωροκαρτα και θελησαν ζεστο ρευστο απο τραπεζες? Μηπως τους κραταει και εξτρα κομισιο η Eneba απο καθε καρτα και τους αποδιδει λιγοτερα? Ή πανε να μαντρωσουν οσους νεους μπορουν με οποια τροπο/μεσο μπορουν γιατι σκοπευουν να αυξησουν την τιμη τους επομενους μηνες? Επεξ/σία Πέμπτη στις 06:05 μμ από Sebu
kallair Δημοσ. Πέμπτη στις 06:33 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:33 μμ 26 λεπτά πριν, Sebu είπε Τι εγινε πηξανε στη δωροκαρτα και θελησαν ζεστο ρευστο απο τραπεζες? Μηπως τους κραταει και εξτρα κομισιο η Eneba απο καθε καρτα και τους αποδιδει λιγοτερα? Ή πανε να μαντρωσουν οσους νεους μπορουν με οποια τροπο/μεσο μπορουν γιατι σκοπευουν να αυξησουν την τιμη τους επομενους μηνες? καλα δεν αγοραζουμε ολοι απο eneba. εγω απο eneba εβαζα μονο οταν ειχε την πιο χαμηλη τιμη. πλεον δεν την εχει.
Sebu Δημοσ. Πέμπτη στις 07:54 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:54 μμ 1 hour ago, kallair said: καλα δεν αγοραζουμε ολοι απο eneba. εγω απο eneba εβαζα μονο οταν ειχε την πιο χαμηλη τιμη. πλεον δεν την εχει. Καλα δεν ειναι ακριβη η eneba. Μου βγαινει περιπου 4 και κατι ο μηνας στο απλο, οταν πετυχαινω κανα καλο κουπονι Eneba με -12/-15% και στακαρω. Απο που βαζεις τωρα εσυ?
wpgoalkeeper Δημοσ. Πέμπτη στις 09:33 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:33 μμ (επεξεργασμένο) delete Επεξ/σία Πέμπτη στις 09:33 μμ από wpgoalkeeper
teodgeor Δημοσ. Πέμπτη στις 09:35 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:35 μμ 3 ώρες πριν, xameleon7 είπε αφου σου λεει ρε φιλε οτι εφτιαξε χωρις geo lock Σορρυ μεγαλο παιδιά λάθος μου. Έφτιαξα την συνδρομή πριν 5 μερες και την άνοιξα στο κινητό με ενεργοποιημενο vpn εκείνη την ώρα. Έφυγα και σήμερα γύρισα σπίτι από ταξίδι μου είχαν πει σπίτι ότι δουλεύει το νετφλιξ αλλά είδαν στην tv που είχε άλλο λογαριασμό.. Σορρυ και παλι παιδιά απλά έφυγα και ήμουν σίγουρος ότι δουελευε.
wpgoalkeeper Δημοσ. Πέμπτη στις 09:40 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:40 μμ Στις 5/2/2025 στις 8:12 ΜΜ, Sebu είπε Εχει δοκιμασει καποιος να εκδωσει καινουρια καρτα αυλη μεσω του app της FUPS οταν η αρχικη πλησιαζει στη ληξη της? Ωστε να δουμε αν ζητα εγγραφα ταυτοποιησης και επικαιροποιησης KYC ή ειναι οπως η Ρεβολουτ που δημιουργεις οσες virtual θες και τις ακυρωνεις κιολας αν θες? Θα ηταν αρκετα βολικο αυτο, ιδιως οταν η κυρια καρτα πλησιαζει στη ληξη της και προφανως δεν μπορει να ανανεωθει χωρις τουρκικο κινητο (εκτος και αν δεν ζητα επιβεβαιωση στην ανανεωση της στο app). Εχει ενδιαφερον αυτο για χρησεις Νετφλιξ ή λοιπες Σουλτανικες συνδρομες. Πολύ καλή παρατήρηση. Προσωπικά έχω μέχρι το '26. Αν υπάρχει κάποιος εδώ που όντως λήγει η κάρτα του στα κοντά και μπορεί να το δοκιμάσει και είχε πολύ ενδιαφέρον τι αποτέλεσμα θα βγάλει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα