Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 12/12/2024 στις 5:15 ΜΜ, sleepychris είπε

Σιγα ρε μεγαλε το απαγορευτικο,15 το μηνα ειναι, δεν ειναι μια περιουσια!

15 ευρώ για ένα διαφορετικό (υποδέεστερο κατά την γνώμη μου) προϊον σε σχέση με το αμερικάνικο
Δες π.χ τι σειρές έχει το αμερικάνικο που εδώ δεν προβάλλονται. Και μετά δες τι μισθούς έχουμε εδώ και τι μισθούς στις ΗΠΑ (που σε κάποιες πολιτείες παίρνεις 80$ για 4ωρο σε burger joint) και πες μου αν είναι δικαιή και αναλογική η regional price μας

Προσωπικά έχω σταματήσει την συνδρομή μου χρόνια και δεν την ξαναρχίζω.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 hours ago, hln3 said:

15 ευρώ για ένα διαφορετικό (υποδέεστερο κατά την γνώμη μου) προϊον σε σχέση με το αμερικάνικο
Δες π.χ τι σειρές έχει το αμερικάνικο που εδώ δεν προβάλλονται. Και μετά δες τι μισθούς έχουμε εδώ και τι μισθούς στις ΗΠΑ (που σε κάποιες πολιτείες παίρνεις 80$ για 4ωρο σε burger joint) και πες μου αν είναι δικαιή και αναλογική η regional price μας

Προσωπικά έχω σταματήσει την συνδρομή μου χρόνια και δεν την ξαναρχίζω.

Κανεις βεβαια το λαθος να συγκρινεις μονο τους μισθους χωρις το κοστος ζωης.

Οταν στις ΗΠΑ για ενα μετριο μπεργκεραδικο θες 25-30 δολλαρια το ατομο για να φας ενα απλο μπεργκερ. Οταν για κουρεμα λχ στη Νεα Υορκη, απλο αντρικο θες 30+ δολλαρια και ειναι και υποδεεστερο ποιοτικα της Ελλαδας (πηγε προσφατα φιλος κουρεας και εχω αποψη). Οταν στα προαστια της Νεας Υορκης (1 ωρα με το αυτοκινητο), θες 8-9 δολλαρια για ενα πλαστικο ποτηρι φρεσκοστημενου χυμου πορτοκαλι κτλ κτλ, το κοστος ζωης στις ΗΠΑ ειναι σχεδον το διπλασιο απο αυτο στην Ελλαδα.

Προφανως υπαρχουν και οικονομικοτερες περιοχες στις μεσοδυτικες πολιτειες ή σε τιποτα πολεις των 10.000 κατοικων που εδω ισοδυναμουν με κατσικοχωρια των 500 (αναλογικα του πληθυσμου) αλλα στα οποια δεν θα πηγαινε κανενας σωφρων ανθρωπος να μεινει γιατι ειναι μακρυα απο ολα.

Οικονομικα (για τα δικα μας δεδομενα) παραμενει στις ΗΠΑ το καυσιμο κινησης, παρολο που για τα δικα τους δεδομενα εχει εκτοξευθει εδω και λιγα χρονια (λογικο οταν καποτε πληρωναν 1 δολλαριο για 1 γαλονι=4 λιτρα περιπου, τωρα τους φαινεται ακριβο).

Αν εξαιρεσουμε τη συγκριση κοστους ζωης ΗΠΑ και μισθων ΗΠΑ vs Ελλαδα που θα πρεπει να γινει σωστα και αντικειμενικα, συμφωνω οτι το Νετφλιξ δεν εχει να προσφερει κατι ουσιαστικο περαν ξαναζεσταμενου φαγητου ή υλικου που δεν βρισκεται απο αλλες πηγες.

Ειναι καλο πλεον για συγγενεις/προσωπα μεγαλυτερης ηλικιας που απλα περνανε χρονο στο σπιτι μπροστα απο το χαζοκουτι οποτε καταληγουν σε λυσεις ειτε συνδρομητικης ελληνικης ειτε νετφλιξ για να "περασει η ωρα τους".

Επεξ/σία από Sebu
Δημοσ.

Εχω αποφασισει πλεον να μεταναστευσω Νιγηρια με τις τιμες που παιζουν στις δωροκαρτες.

Ο ενας μηνας βγαινει 8.6€ πλεον με αγορα 1000αρας καρτας απο turgame (eneba δε δεχεται πλεον κουπονια), το παραταω.

Ξερει κανεις ποια ελληνικη καρτα εχει λιγοτερες προμηθειες στη μετατροπη, μεταξυ Πειραιως και Eurobank?

Δημοσ.

Η Πειραιώς είχε μικρή προμήθεια, άντε να έβγαινε κανα 20λεπτο περίπου το καλοκαίρι που χρησιμοποιούσα αιγυπτιακό λογαριασμό. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREG10ARIS είπε

Εχω αποφασισει πλεον να μεταναστευσω Νιγηρια με τις τιμες που παιζουν στις δωροκαρτες.

Ο ενας μηνας βγαινει 8.6€ πλεον με αγορα 1000αρας καρτας απο turgame (eneba δε δεχεται πλεον κουπονια), το παραταω.

Ξερει κανεις ποια ελληνικη καρτα εχει λιγοτερες προμηθειες στη μετατροπη, μεταξυ Πειραιως και Eurobank?

Πόσο βγαίνει το μήνα της Νιγηρίας; Της Αιγύπτου; Με δώρο κάρτες.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, IoannisSM είπε

Πόσο βγαίνει το μήνα της Νιγηρίας; Της Αιγύπτου; Με δώρο κάρτες.

Δεν εχει δωροκαρτες, με ελληνικη καρτα πληρωνεις. Της Νιγηριας αν δεν κανω λαθος γυρω στα 3.5€ αλλα μπορει να σε πεταξει ανα πασα στιγμη χωρις λογο

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 28/12/2024 στις 6:21 ΜΜ, keyman2000 είπε

Καλησπέρα σας.Μολις έκανα λογαριασμό μέσω Τουρκίας.Με vpn βλέπω κανονικά.Ισχύει το 30 ήμερο για ξεκλείδωμα geolock;Έχω αγοράσει μια κάρτα από eneba 500 tl για το πρόγραμμα Fhd(229 tl).Με το υπόλοιπο τι γίνεται και αν υπάρχει κάρτα να πάρω να βγαίνει ακριβώς.Επίσης αν παρει η tv ip Τουρκιας μεσω vpn βλέπω και τον 1 μήνα;Ευχαριστώ!

Ναι ισχύει το 30ήμερο.

Η διαφορά (271 tl) θα γίνει αναγωγή στις μέρες και τον επόμενο μήνα θα σου αφαιρέσει άλλες 229 και μετά όσες μένουν μέχρι να μηδενιστεί ο λογαριασμός.

Αν πάρει η tv ip τουρκίας με κάποιο VPN βλέπεις κανονικά από την πρώτη μέρα.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον μια μικρή βοηθεια για οποιον γνωριζει. Εχω ήδη λογαριασμό που ανανεωνεται 2-3 χρόνια τωρα με τουρκικες δωροκαρτες.

Για να μην χασουμε το ιστορικο κάποιων προφιλ, εκανα νέο λογαριασμο, εβαλα μεσα μοναδες με τουρκικη δωροκαρτα και εκανα μεταφορα των προφιλ. Με ανοιχτο το urban VPN βλεπω μια χαρά απο υπολογιστη. 

Υπαρχει καποιο παρομοιο free vpn για τηλεοραση, για να μην χρειαζεται να περιμενω 30 μερες μεχρι να δω εκει; στο κινητο το urban vpn δεν μου δουλευε σωστα και φανταζομαι καπως ετσι θα ειναι κ απο την android tv.

Δημοσ.

Για το φιλο πανω, δυσκολα να βρεις καποιο free vpn που να στριμαρει καλα, εκτος απο κανενα trial ισως..

Εχω μια ερωτηση και εγω, αξιζει να μεταφερω το προφιλ μου απο τουρκικο σε νιγηριανο λογαριασμο ή θα τριγγαρει τιποτα στο νετφλιξ και θα ερθω κοντα στο μπαν; Το εχει κανει καποιος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...