Sebu Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 8 hours ago, Witcher1st said: Τελικα απορια το εχω. Υπαρχουν ελληνες που εχουν ελληνικο netflix ή youtube premium; Οι τιμες ειναι απαγορευτικες.. Ναι πολλοι, ισως οι περισσοτεροι. Μην θεωρουμε εμας εδω ως την πλειοψηφια. Ειμαστε απλα μια μειοψηφια. Οι περισσοτεροι δεν ξερουν ή δεν θελουν να μπλεξουν με τουρκικους, αφρικανικους, καραιβικους λογαριασμους, με fups παλιοτερα ή με eneba και δωροκαρτες. Και οποτε γινεται ενα μπραφ και κοβεται η συνδεση να ψαχνουν να βρουν παλι απο το μηδεν εναλλακτικες ή να εχουν γκρινια απο την υπολοιπη οικια/οικογενεια. 2 1
sleepychris Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 16 hours ago, Witcher1st said: Τελικα απορια το εχω. Υπαρχουν ελληνες που εχουν ελληνικο netflix ή youtube premium; Οι τιμες ειναι απαγορευτικες.. Σιγα ρε μεγαλε το απαγορευτικο,15 το μηνα ειναι, δεν ειναι μια περιουσια!
GREG10ARIS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 22 ώρες πριν, Geo_C είπε Αφρική με ποια χώρα ακριβώς κάνουμε δοκιμή, Νιγηρια αλλα μπορει να φας μπαν στο ακυρο μετα απο μια βδομαδα, μπορει να μη φας και ποτε. Αν δε σε νοιαζει προχωρας
Geo_C Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε Νιγηρια αλλα μπορει να φας μπαν στο ακυρο μετα απο μια βδομαδα, μπορει να μη φας και ποτε. Αν δε σε νοιαζει προχωρας Αρα δεν υπάρχει καμία σίγουρη περίπτωση;
GREG10ARIS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 27 λεπτά πριν, Geo_C είπε Αρα δεν υπάρχει καμία σίγουρη περίπτωση; Οχι δυστυχως μονο Τουρκια με δωροκαρτες ειναι σιγουρο μεχρι στιγμης. Αλλα αν δεν εχεις ηδη λογαριασμο εγω θα δοκιμαζα Νιγηρια μεχρι να με μπαναρει, ειναι μεγαλη η διαφορα στην τιμη. 1
Witcher1st Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 21 hours ago, sleepychris said: Σιγα ρε μεγαλε το απαγορευτικο,15 το μηνα ειναι, δεν ειναι μια περιουσια! 15 μονο το youtube. Αμα βαλεις και Netflix και καμια τηλεοραση, μαζευεται το 50ρικο. 2
Panoskeram Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Καλημερα σε ολους. Μια ερωτηση ενω μπαινω με vpn Τουρκιας οταν παω να φτιαξω λογαριασμο συνεχεια μου λεει οτι κατι πηγε λαθος δικιμαστε αρφοτερα. Εδω και 2 μερες συνεχεια αυτο. Καμια ιδεα απο καποιο φιλο ;
mclound Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, Panoskeram said: Καλημερα σε ολους. Μια ερωτηση ενω μπαινω με vpn Τουρκιας οταν παω να φτιαξω λογαριασμο συνεχεια μου λεει οτι κατι πηγε λαθος δικιμαστε αρφοτερα. Εδω και 2 μερες συνεχεια αυτο. Καμια ιδεα απο καποιο φιλο ; δοκίμασε με άλλο vpn γιατί ίσως δεν παίρνεις τουρκική IP.
Panoskeram Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, mclound είπε δοκίμασε με άλλο vpn γιατί ίσως δεν παίρνεις τουρκική IP. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου οντως αυτο ηταν. Το θεμα ειναι οτι το εκανα με το nord και ενω εδειχνε οτι ηταν Τουρκια δεν επαιρνε την ip οπως ειπες. Το θεμα μου ειναι οτι οταν θα ανοιγω το nord θα ειμαι καλυμμενος εγω μιας και υπαρχει το geo location ; Ευχαριστώ και παλι όπως και να εχει
mclound Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 19 minutes ago, Panoskeram said: Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου οντως αυτο ηταν. Το θεμα ειναι οτι το εκανα με το nord και ενω εδειχνε οτι ηταν Τουρκια δεν επαιρνε την ip οπως ειπες. Το θεμα μου ειναι οτι οταν θα ανοιγω το nord θα ειμαι καλυμμενος εγω μιας και υπαρχει το geo location ; Ευχαριστώ και παλι όπως και να εχει τον πρώτο μήνα θα πρέπει να μπαίνεις με vpn για να μπορείς να βλέπεις. Αυτό είναι σίγουρο. Τώρα ή προσπάθησε στο nord ώστε να σου δίνει τουρκική IP ή δοκίμασε άλλο VPN. Μετά τις 30 μέρες πάντως θα μπορείς να βλέπεις χωρίς vpn.
christar Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Στις 9/12/2024 στις 9:27 ΜΜ, Geo_C είπε Από Τζαμαϊκα μπηκα και με έβγαλε εκεί… Αρα ξεχνάμε τον Τούρκο όσο είχαμε φουπς. Σου ζήτησε τίποτα περίεργα, τηλέφωνο επιβεβαίωσης κλπ; Με ποια χώρα το έκανες; Επίσης με τι κάρτα έγινε η πληρωμή; Μου ζητησε τηλεφωνο αλλα αν θυμαμαι καλα το απεφυγα. Νιγηρια με καρτα Εθνικης. 1
Stelaras1993 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Guys καλησπέρα μου τελείωσε η συνδρομή του Τουρκικού λογαριασμού και πήγα κλασσικά με vpn να κάνω το κολπάκι , συνδέομαι αρχικά στο Netflix λογαριασμού μου 2) μπαίνω με το vpn Τουρκία 3)μετά πάω εξαργύρωση δώρο κάρτας αλλά δεν την παίρνει ; any ideas? Είναι και 1000τουρκικες λίρες ρε γαμωτο . Να αλλάξω λέτε vpn? Ο κωδικός είναι από turgame που έχω ξανά αγοράσει και είναι εγγύηση.
Billator Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε Guys καλησπέρα μου τελείωσε η συνδρομή του Τουρκικού λογαριασμού και πήγα κλασσικά με vpn να κάνω το κολπάκι , συνδέομαι αρχικά στο Netflix λογαριασμού μου 2) μπαίνω με το vpn Τουρκία 3)μετά πάω εξαργύρωση δώρο κάρτας αλλά δεν την παίρνει ; any ideas? Είναι και 1000τουρκικες λίρες ρε γαμωτο . Να αλλάξω λέτε vpn? Ο κωδικός είναι από turgame που έχω ξανά αγοράσει και είναι εγγύηση. ΔΕΝ χρειάζεσαι VPN για την ενεργοποίηση της Gift card, καθάρισε cookies, κλείσε το VPN, κάνε Login και δοκίμασε ξανά. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2024 από Billator 1
Stelaras1993 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, Billator είπε ΔΕΝ χρειάζεσαι VPN για την ενεργοποίηση της Gift card, καθάρισε cookies, κλείσε το VPN, κάνε Login και δοκίμασε ξανά. Και τόσο καιρό το έκανα με VPN 🤣🤣! Ευχαριστώ το έφτιαξα! 1
keyman2000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας.Μολις έκανα λογαριασμό μέσω Τουρκίας.Με vpn βλέπω κανονικά.Ισχύει το 30 ήμερο για ξεκλείδωμα geolock;Έχω αγοράσει μια κάρτα από eneba 500 tl για το πρόγραμμα Fhd(229 tl).Με το υπόλοιπο τι γίνεται και αν υπάρχει κάρτα να πάρω να βγαίνει ακριβώς.Επίσης αν παρει η tv ip Τουρκιας μεσω vpn βλέπω και τον 1 μήνα;Ευχαριστώ! Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2024 από keyman2000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα