Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

«Η συνδρομή σας έχει λήξει» 

επανερξη συνδρομής μέσα στη βδομάδα με αγορά δώρο κάρτας από eneba των 1000 tl και λήξη τον Μάρτιο του 2025 τώρα με βάζει να κάνω επανέναρξη. 
υπάρχει κάποια λύση ή πέταξα τα λεφτά μου ; 

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, johnnyf95 είπε

επανερξη συνδρομής μέσα στη βδομάδα με αγορά δώρο κάρτας από eneba των 1000 tl και λήξη τον Μάρτιο του 2025 τώρα με βάζει να κάνω επανέναρξη. 

ωχ, και ετοιμαζόμουν να πάρω eneba και να φορτίσω... θα την πατήσω μάλλον.

Στις 6/12/2024 στις 2:11 ΜΜ, vagmouk είπε

Δε ζητάει τηλέφωνο.Τουλάχιστο Τζαμάικα που έχω βάλει εγώ.Κάρτα χρησιμοποίησα Revolut και Vpn το Hola.Όλες οι χρώσεις είναι σε δολλάρια.

Δυστυχώς ζητάει πλέον

Untitled.jpg

Δημοσ.
Στις 7/12/2024 στις 9:43 ΜΜ, themis2017 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα,

Το φθηνότερο πακέτο του Netflix προέρχεται από την Αφρική! Ο Sotosgl είχε ανεβάσει σχετικό βίντεο, οπότε αξίζει να τον παρακολουθείτε. Προσωπικά, το έχω συνδέσει με ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό και πληρώνω περίπου 3,5 ευρώ τον μήνα(4κ πακέτο), χωρίς τη χρήση VPN και χωρίς να έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα αποσύνδεσης τους τελευταίους μήνες..

Πάω να κάνω αφρικης η τιμή βγαίνει κάπου στα 8 ευρω(1080p) και 10+ ευρω(4k) ....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, johnnyf95 είπε

Ησουν παντα με δωροκαρτες ομως ή ειχες βαλει καρτα;

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, GREG10ARIS είπε

Ησουν παντα με δωροκαρτες ομως ή ειχες βαλει καρτα;

Ήμουν με fups παλιότερα. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Geo_C είπε

ωχ, και ετοιμαζόμουν να πάρω eneba και να φορτίσω... θα την πατήσω μάλλον.

Δυστυχώς ζητάει πλέον

Untitled.jpg

Αυτή η σημαία είναι της Κούβας.Δοκίμασε Τζαμάικα.

Δημοσ.

Καλημέρα .και εγώ πηρα μια δωροκαρτα απο τουρκια με eneba.Μεχρι στιγμης οταν αγόραζα κωδικο,εμπαινα με vpn στο νετφλιξ,τον περναγα,και μετα ανοιγα το ελληνικο ,και ολα καλα.Μου εβγαζε μηνημα αν ταξιδευω,παταγα οκ,και δουλευε απροβληματιστα,Τωρα τα πραματα αλλαξαν.Για να δω νετφλιξ,πρεπει να συνδεθω με τουρκικο vpn,και να δω.Αλλιως  μου γραφει οτι ο λογαριασμός σας δεν μπορει να χρησιμοποιηθει

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, johnnyf95 είπε

Ήμουν με fups παλιότερα. 

Γι αυτο τοτε, αν δεις πιο πανω το επαθαν κι αλλοι που γυρισαν σε δωροκαρτες. Μονο αν ειναι δωροκαρτες απο την αρχη δε σε πιανει

• Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, vagmouk είπε

Αυτή η σημαία είναι της Κούβας.Δοκίμασε Τζαμάικα.

Από Τζαμαϊκα μπηκα και με έβγαλε εκεί…

11 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε

Γι αυτο τοτε, αν δεις πιο πανω το επαθαν κι αλλοι που γυρισαν σε δωροκαρτες. Μονο αν ειναι δωροκαρτες απο την αρχη δε σε πιανει

Αρα ξεχνάμε τον Τούρκο όσο είχαμε φουπς. 

20 ώρες πριν, christar είπε

Η συνδρομη απο Αφρικη ανεβηκε λιγο και μαζι με την προμηθεια βγηκε στα 5,45 ευρω.

Σου ζήτησε τίποτα περίεργα, τηλέφωνο επιβεβαίωσης κλπ; Με ποια χώρα το έκανες; Επίσης με τι κάρτα έγινε η πληρωμή; 

Δημοσ.
Στις 8/12/2024 στις 10:42 ΜΜ, johnnyf95 είπε

Δυστυχώς μάλλον όπως και γω , πέταξες τα λεφτά σου. Μετά από κατάργηση της FUPS, κράτησε μια μέρα με την δωροκάρτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...