vagmouk Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Για όποιον δεν θέλει Τουρκία λόγω του κλειδώματος των 30 ημερών , υπάρχουν οι επιλογές για Αλβανία , Σκόπια , Σερβία κλπ στa 9,99 ευρώ το μεγάλο πακέτο που φορτίζουν με ελληνικές gift cards από Κωτσόβολο.Επίσης Κούβα, Αιτή , Βενεζουέλα ,Τζαμάικα και κάτι άλλες χώρες της Καραιβικής στα 7,99 δολλάρια το μεγάλο πακέτο(πιο φτηνά από Τουρκία) και φόρτιση με Αμερικάνικες gift cards από Amazon η Eneba.Σε όλες αυτές τις χώρες δεν έιναι αρχικά διαθέσιμη η δυνατότητα πληρωμής με δωροκάρτες και πρέπει η πρώτη πληρωμή να γίνει με κάποια Ελληνική κάρτα η Revolut.Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή και η εγγραφή ξεκλειδώνει η επιλογή για πληρωμή με gift cards.Φορτίζουμε όσο θέλουμε και αφαιρούμε την κάρτα , γιατί αν συνεχίσει να τραβάει από αυτή αργά η γρήγορα θα έρθει το reset του account.Κατά την εγγραφή εννοείται ότι χρειάζεται Vpn.Μετά όχι. 2 2
junior-21- Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 καλημερα στην παρέα! Αδαής εδώ, υπαρχει μεσα στο συγκεκριμενο thread καποιος οδηγός για το εγχειρημα? Και αν γινεται κατι αντιστοιχο και με Spotify
Geo_C Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Στις 30/11/2024 στις 9:22 ΠΜ, dream21 είπε Το ιδιο και σε εμενα σημερα πρωι με καρτα FUPS Κι εμένα με πέταξε έξω η σύνδεση από την Κυριακή. Σου ζητάει να επιβεβαιώσεις τα στοιχεία σου μέσω web και όταν μπήκα μου ζητάει να βάλω λογαριασμό κινητής για αν επιβεβαιώσουν μάλλον τη διεύθυνση. Το είχα και FUPS κι εγώ για ένα χρόνο και βάλε. Τώρα δεν περνάει με τίποτα αυτό το στάδιο... Στις 5/12/2024 στις 8:58 ΠΜ, vagmouk είπε Για όποιον δεν θέλει Τουρκία λόγω του κλειδώματος των 30 ημερών , υπάρχουν οι επιλογές για Αλβανία , Σκόπια , Σερβία κλπ στa 9,99 ευρώ το μεγάλο πακέτο που φορτίζουν με ελληνικές gift cards από Κωτσόβολο.Επίσης Κούβα, Αιτή , Βενεζουέλα ,Τζαμάικα και κάτι άλλες χώρες της Καραιβικής στα 7,99 δολλάρια το μεγάλο πακέτο(πιο φτηνά από Τουρκία) και φόρτιση με Αμερικάνικες gift cards από Amazon η Eneba.Σε όλες αυτές τις χώρες δεν έιναι αρχικά διαθέσιμη η δυνατότητα πληρωμής με δωροκάρτες και πρέπει η πρώτη πληρωμή να γίνει με κάποια Ελληνική κάρτα η Revolut.Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή και η εγγραφή ξεκλειδώνει η επιλογή για πληρωμή με gift cards.Φορτίζουμε όσο θέλουμε και αφαιρούμε την κάρτα , γιατί αν συνεχίσει να τραβάει από αυτή αργά η γρήγορα θα έρθει το reset του account.Κατά την εγγραφή εννοείται ότι χρειάζεται Vpn.Μετά όχι. Για να καταλάβω τι εννοείς, μπαίνεις με VPN για παράδειγμα σε μια από τις Κούβα, Αιτή , Βενεζουέλα ,Τζαμάικα, κάνεις εγγραφή και πληρωμή με Revolut και μετά βάζεις gift card της Netflix αγορασμένη από Ελλάδα από Κοτσόβολο; Και αφαιρεί το αντίστοιχο ποσό 7.99$ δηλαδή σε ευρώ; Επίσης η λύση αυτή δε σου ζητάει στην εγγραφή κινητό επιβεβαίωσης ή διεύθυνση, λογαριασμό κλπ;
vagmouk Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Geo_C είπε Κι εμένα με πέταξε έξω η σύνδεση από την Κυριακή. Σου ζητάει να επιβεβαιώσεις τα στοιχεία σου μέσω web και όταν μπήκα μου ζητάει να βάλω λογαριασμό κινητής για αν επιβεβαιώσουν μάλλον τη διεύθυνση. Το είχα και FUPS κι εγώ για ένα χρόνο και βάλε. Τώρα δεν περνάει με τίποτα αυτό το στάδιο... Για να καταλάβω τι εννοείς, μπαίνεις με VPN για παράδειγμα σε μια από τις Κούβα, Αιτή , Βενεζουέλα ,Τζαμάικα, κάνεις εγγραφή και πληρωμή με Revolut και μετά βάζεις gift card της Netflix αγορασμένη από Ελλάδα από Κοτσόβολο; Και αφαιρεί το αντίστοιχο ποσό 7.99$ δηλαδή σε ευρώ; Επίσης η λύση αυτή δε σου ζητάει στην εγγραφή κινητό επιβεβαίωσης ή διεύθυνση, λογαριασμό κλπ; Για τις χώρες που ανέφερες η χρέωση είναι σε δολλάρια , άρα φορτίζεις με Αμερικάνικες κάρτες από Amazon.com η απο eneba και λοιπά κλειδάδικα.Δεν σου αφαιρεί κάτι, προστίθενται επιπλέον μήνες στη συνδρομή σου. 1 ώρα πριν, Geo_C είπε Κι εμένα με πέταξε έξω η σύνδεση από την Κυριακή. Σου ζητάει να επιβεβαιώσεις τα στοιχεία σου μέσω web και όταν μπήκα μου ζητάει να βάλω λογαριασμό κινητής για αν επιβεβαιώσουν μάλλον τη διεύθυνση. Το είχα και FUPS κι εγώ για ένα χρόνο και βάλε. Τώρα δεν περνάει με τίποτα αυτό το στάδιο... Για να καταλάβω τι εννοείς, μπαίνεις με VPN για παράδειγμα σε μια από τις Κούβα, Αιτή , Βενεζουέλα ,Τζαμάικα, κάνεις εγγραφή και πληρωμή με Revolut και μετά βάζεις gift card της Netflix αγορασμένη από Ελλάδα από Κοτσόβολο; Και αφαιρεί το αντίστοιχο ποσό 7.99$ δηλαδή σε ευρώ; Επίσης η λύση αυτή δε σου ζητάει στην εγγραφή κινητό επιβεβαίωσης ή διεύθυνση, λογαριασμό κλπ; Δε ζητάει τηλέφωνο.Τουλάχιστο Τζαμάικα που έχω βάλει εγώ.Κάρτα χρησιμοποίησα Revolut και Vpn το Hola.Όλες οι χρώσεις είναι σε δολλάρια. 1
cyberguy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έχω τουρκικό εδώ και 2 χρόνια από την πρώτη στιγμή ανανέωση με Netflix card από τουρκικα website μόνο, eneba κτλ βαράνε στον κεφάλι Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2024 από cyberguy 1
GREG10ARIS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 24 λεπτά πριν, cyberguy είπε Έχω τουρκικό εδώ και 2 χρόνια από την πρώτη στιγμή ανανέωση με Netflix card από τουρκικα website μόνο, eneba κτλ βαράνε στον κεφάλι Για δωσε κανενα
cyberguy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 53 minutes ago, GREG10ARIS said: Για δωσε κανενα Hepsi buranda
GREG10ARIS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, cyberguy είπε Hepsi buranda Πως ομως βγαινει φθηνοτερα; Απο το eneba η πιο value καρτα (750 tl) βγαινει €21.36 τελικη με φορους και 5% κουπονι, απο το σαιτ που εδωσες βγαινει 26-27. Χανω κατι;
marklar Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Το φθηνοτερο ειναι αυτο νομιζω. Ψαχνει ολα τα γνωστα site + κουπονακι και εισαι αρχοντας. https://www.allkeyshop.com/blog/buy-netflix-gift-card-cd-key-compare-prices/ Οποιος μπει να βαλει τα αναλογα φιλτρα π.χ. τουρκια και δωροκαρτα που θελει 29 λεπτά πριν, GREG10ARIS είπε Πως ομως βγαινει φθηνοτερα; Απο το eneba η πιο value καρτα (750 tl) βγαινει €21.36 τελικη με φορους και 5% κουπονι, απο το σαιτ που εδωσες βγαινει 26-27. Χανω κατι; αυτη η τιμη βγαινει με κουπονακι btw εντωμεταξύ λιγοτερα απ το να κανεις μετατροπη... Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2024 από marklar
GREG10ARIS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 20 λεπτά πριν, marklar είπε αυτη η τιμη βγαινει με κουπονακι btw Αυτο ακριβως ειπα. Τα αλλα του allkeyshop ειναι η αληθεια δεν τα εμπιστευομαι, εχει τυχει να φαω φολα και να μου βγει η πιστη να παρω τα λεφτα πισω..
Geo_C Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Στις 6/12/2024 στις 2:11 ΜΜ, vagmouk είπε Για τις χώρες που ανέφερες η χρέωση είναι σε δολλάρια , άρα φορτίζεις με Αμερικάνικες κάρτες από Amazon.com η απο eneba και λοιπά κλειδάδικα.Δεν σου αφαιρεί κάτι, προστίθενται επιπλέον μήνες στη συνδρομή σου. Δε ζητάει τηλέφωνο.Τουλάχιστο Τζαμάικα που έχω βάλει εγώ.Κάρτα χρησιμοποίησα Revolut και Vpn το Hola.Όλες οι χρώσεις είναι σε δολλάρια. Netflix gift card εννοείς ότι πρέπει να παρω από το αμερικανικό Amazon. Σωστά;
vagmouk Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Geo_C είπε Netflix gift card εννοείς ότι πρέπει να παρω από το αμερικανικό Amazon. Σωστά; Σωστά.Ισως χρειαστεί να προσθέσεις και μια Αμερικανική shipping address.
st@kas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Σε καινούργιο τουρκικο λογαριασμό (έχουν περάσει οι πρώτες 30 μερες) με δωροκάρτες όταν σας βγάζει "η τηλεόραση δεν ανήκει στο σπίτι" τι κάνετε; πατάτε το ταξιδεύω που στέλνει έναν κωδικό στο mail? μοιράζομαι το λογαριασμό σε 2 μέρη της Ελλάδας και στο εξωτερικό
agn0spt93 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, st@kas είπε Σε καινούργιο τουρκικο λογαριασμό (έχουν περάσει οι πρώτες 30 μερες) με δωροκάρτες όταν σας βγάζει "η τηλεόραση δεν ανήκει στο σπίτι" τι κάνετε; πατάτε το ταξιδεύω που στέλνει έναν κωδικό στο mail? μοιράζομαι το λογαριασμό σε 2 μέρη της Ελλάδας και στο εξωτερικό Το travel είναι για 15 μέρες. Αν μετά τις 15 μέρες η συσκευή δεν βρεθεί στο ίδιο δίκτυο με του household δεν θα μπορείς να ξαναεπιλέξεις travel, αλλά θα πρέπει να γίνει household αυτή η συσκευή. Έτσι όμως θα πετάξει τον άλλον λογαριασμό που είναι ορισμένος ως household κλπ. Δες για VPN meshnet. 1
themis2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα στην ομάδα, Το φθηνότερο πακέτο του Netflix προέρχεται από την Αφρική! Ο Sotosgl είχε ανεβάσει σχετικό βίντεο, οπότε αξίζει να τον παρακολουθείτε. Προσωπικά, το έχω συνδέσει με ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό και πληρώνω περίπου 3,5 ευρώ τον μήνα(4κ πακέτο), χωρίς τη χρήση VPN και χωρίς να έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα αποσύνδεσης τους τελευταίους μήνες.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα