Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
15 hours ago, kallair said:

το νετφλιξ και η καθε παρομοια υπηρεσια ανεβαζει το κοστος επειδη ετσι κρινει. δεν εχουμε καταστρεψει καμια τουρκια και καμια αργεντινη. το νομισμα τους εχει παει στον πατο κ ολο πεφτει η αξια του για αυτο κανει τις ανατιμησεις η καθε εταιρεια για να κρατησει καποιες ισορροπιες. καποτε η ισοτιμια ηταν 1 ευρω=3 τουρκικες λιρες (το οχι τοσο μακρινο μαϊο του 2015) και τωρα η ισοτιμια ειναι 1 ευρω=37 τουρκικες λιρες. αντιστοιχως αργεντινη 1€= ~10 πεσος το 2015, και σμρ ειναι 1€=1063πεσος.

Ανατιμησεις κανει γιατι εμεις οι εξωτερικοι παιρναμε netflix με 1 ευρω το μηνα.. Για τους τουρκους πχ, και εχει πεσει η λιρα, και εχει αυξηθει η τιμη. Οποτε διπλο το κακο για αυτους, τα λες και μονος σου..

Μη το παιζω και εγω αγιος.. Και τουρκια εχω, και αργεντινη, και ουκρανια. Αλλα πιστευω οτι ολοι εχουμε βαλει το χερακι μας σε αυτη τη κατασταση..

Ο τουρκους δεν εχει να αγορασει φαγητο, δε νομιζω να ασχοληθει να βαλει 4k netflix.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Ανατιμησεις κανει γιατι εμεις οι εξωτερικοι παιρναμε netflix με 1 ευρω το μηνα.. Για τους τουρκους πχ, και εχει πεσει η λιρα, και εχει αυξηθει η τιμη. Οποτε διπλο το κακο για αυτους, τα λες και μονος σου..

Μη το παιζω και εγω αγιος.. Και τουρκια εχω, και αργεντινη, και ουκρανια. Αλλα πιστευω οτι ολοι εχουμε βαλει το χερακι μας σε αυτη τη κατασταση..

Ο τουρκους δεν εχει να αγορασει φαγητο, δε νομιζω να ασχοληθει να βαλει 4k netflix.

ανατιμησεις κανει επειδη τα λεφτα που παιρνει απο τις τουρκικες συνδρομες, λογω της υποτιμησης του νομισματος, δεν φτανουν για να καλυψουν τις λειτουργικες δαπανες και τα κερδη που εχουν θεσει σαν στοχο, για το region εκεινο. μην ξεχνας οτι περα απο τον υποτιτλισμο, στην τουρκια παιζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κ μεταγλωτιση. επισης μην ξεχνας ποσο πολυ εχει υποτιμηθει το νομισμα κ της τουρκιας κ της αργεντινης και πότε αρχισαν οι αυξησεις στις τιμες. αλληλοσυνδεονται. ανατιμησεις θα εκανε ετσι κ αλλιως, λογω της υποτιμησης του νομισματος. ειναι παντελως ασχετο με το αν αγοραζονται συνδρομες απο το εξωτερικο. 

Αν την ενδιεφερε τοσο πολυ το να μην παιρνουν "ξενοι" τουρκικες συνδρομες, μην ανησυχεις, θα το ειχε κοψει προ πολλου ή θα το ειχε κανει τοσο δυσκολο που να μην γινεται να ανανεωσεις. καλή ωρα η disney κυνηγάει τις "τρυπες" αυτές. λες να μην ξερει οτι απο αλλες χωρες αγοραζουν δωροκαρτες κ τις βαζουν τοσο ευκολα στον "τουρκικο" λογαριασμο τους; βλεπεις αλλη υπηρεσια να το κανει αυτο; disney, εχει κλεισει τις τρυπες ή να κλεινει γρηγορα οσα κολπα βρισκονται, google εχει κλεισει τις τρυπες. 2 χαρακτηριστικα παραδειγματα που κυνηγανε την αλλαγη region.

18 ώρες πριν, leo066 είπε

Ναι, αφήνεις να λήξει η συνδρομή και μετά μπαίνεις με τουρκικό vpn στο Netflix από το site και ξεκινάς ξανά τη συνδρομή πληρώνοντας με gift card

ειναι σιγουρο αυτό; δεν το εχω κανει ποτε, ειχα φτιαξει εξαρχης τουρκικη συνδρομη κ δεν εχω ασχοληθει. και λογικα θελει ενας φιλος να το γυρισει σε τουρκικη.

Επεξ/σία από kallair
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kallair είπε

ανατιμησεις κανει επειδη τα λεφτα που παιρνει απο τις τουρκικες συνδρομες, λογω της υποτιμησης του νομισματος, δεν φτανουν για να καλυψουν τις λειτουργικες δαπανες και τα κερδη που εχουν θεσει σαν στοχο, για το region εκεινο. μην ξεχνας οτι περα απο τον υποτιτλισμο, στην τουρκια παιζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κ μεταγλωτιση. επισης μην ξεχνας ποσο πολυ εχει υποτιμηθει το νομισμα κ της τουρκιας κ της αργεντινης και πότε αρχισαν οι αυξησεις στις τιμες. αλληλοσυνδεονται. ανατιμησεις θα εκανε ετσι κ αλλιως, λογω της υποτιμησης του νομισματος. ειναι παντελως ασχετο με το αν αγοραζονται συνδρομες απο το εξωτερικο. 

Αν την ενδιεφερε τοσο πολυ το να μην παιρνουν "ξενοι" τουρκικες συνδρομες, μην ανησυχεις, θα το ειχε κοψει προ πολλου ή θα το ειχε κανει τοσο δυσκολο που να μην γινεται να ανανεωσεις. καλή ωρα η disney κυνηγάει τις "τρυπες" αυτές. λες να μην ξερει οτι απο αλλες χωρες αγοραζουν δωροκαρτες κ τις βαζουν τοσο ευκολα στον "τουρκικο" λογαριασμο τους; βλεπεις αλλη υπηρεσια να το κανει αυτο; disney, εχει κλεισει τις τρυπες ή να κλεινει γρηγορα οσα κολπα βρισκονται, google εχει κλεισει τις τρυπες. 2 χαρακτηριστικα παραδειγματα που κυνηγανε την αλλαγη region.

ειναι σιγουρο αυτό; δεν το εχω κανει ποτε, ειχα φτιαξει εξαρχης τουρκικη συνδρομη κ δεν εχω ασχοληθει. και λογικα θελει ενας φιλος να το γυρισει σε τουρκικη.

Ναι, απο το 21 είμαι Τουρκία ενώ πριν Βραζιλία. Ο λογαριασμός είναι ελληνικός.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 16/10/2024 στις 11:07 ΠΜ, modus7 είπε

Καλημέρα,

Εχει αγοράσει κανεις πρόσφατα gift card απο eneba ή αλλού?

Ποια αξίζει περισσότερο αυτή την στιγμή?

Η 1000 με τουρκικές λίρες κοστίζει τελική τιμή 35,45 ευρω!! με πληρωμη μεσω καρτας!

εγω αγοραζω απο turgame ποτε δεν ειχα προβλημα και ηταν καλυτερη η τιμη απο eneba

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα, γνωρίζετε μετά από πόσες μέρες θα μπορώ να βλέπω χωρίς vpn? Έκανα Netflix μέσω Τουρκίας και πληρωμή μεσω gift card από eneba 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Kostasaigio είπε

Καλησπέρα στην ομάδα, γνωρίζετε μετά από πόσες μέρες θα μπορώ να βλέπω χωρίς vpn? Έκανα Netflix μέσω Τουρκίας και πληρωμή μεσω gift card από eneba 

μετά απο 30 μέρες 

• Confused 1
Δημοσ.
Στις 16/11/2024 στις 9:39 ΠΜ, st@kas είπε

μετά απο 30 μέρες 

Εγω εχω καποιον συνεργατη απο τουρκια που μπορει να μου κανει account με την καρτα του και να μην μπλεξω με δωροκαρτες κτλ.

Μπορω μετα απο ενα μηνα οπως λες να βλεπω χωρις vpn?

Απο VPN εχω το proton premium.

Δημοσ.

Από την στιγμή που θα έχεις δημιουργήσει λογαριασμό τουρκικό και θα βλέπεις σε οποιαδήποτε χώρα εκτός Τουρκίας, για 30 μέρες θα είναι κλειδωμένος. Αν βάλεις VPN με χώρα Τουρκία μπορείς να βλέπεις κανονικά. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...