Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 hours ago, vaggos88 said:

Εγω θελω να σημειωσω οτι δεν χρειαζεται καν vpn για να ενεργοποιησεις τις gift cards. Αλλα ναι, με gift cards ειμαι σχεδον 3 χρονια και μια χαρα.

Στο Redeem χωρίς VPN μου άλλαζε το νόμισμα σε € και με τις ελληνικές τιμές. Μέσω VPN μπόρεσα μόνο να περάσω την κάρτα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

29 λεπτά πριν, taskon είπε

Στο Redeem χωρίς VPN μου άλλαζε το νόμισμα σε € και με τις ελληνικές τιμές. Μέσω VPN μπόρεσα μόνο να περάσω την κάρτα. 

δεν μπορω να καταλαβω γτ στο κανει. προσωπικα αγορα καρτων απο eneba (και απο αλλου) χωρις χρηση vpn, κ μετα ανοιγω το netflix απο browser και παω στην καρτελα που κανω εξαργυρωση τις δωροκαρτες κ τελος. βαζω τον κωδικο κ πιστωνεται το ποσο στον λογαριασμο μου. οσες φορες ειχα ανοιχτο το vpn δν μπορουσα να τελειωσω την διαδικασια.

• Like 1

19 ώρες πριν, taskon είπε

Αγόρασα σήμερα από Turgame 1000 λίρες κάρτα Nerflix και μου ζήτησε ταυτότητα, face id και απόδειξη συναλλαγής από την κάρτα. Πολύ περιεργο, δεν μου χει ξανασυμβεί εκεί. Εν τέλει με καθυστέρηση μου έδωσε την δωροκάρτα.

Πως το έκανες; Εγώ τη φόρτισα μέσω revolut αλλά όταν τη βάζω στο netflix με VPN δεν την παίρνει. Εάν βγάλω το VPN μου λέει να πληρώσω σε €. 

Εγώ μιλάω για φόρτιση flup$ με Revolut. Δε χρειάζεται VPN. Είναι δηλωμένη η εγγραφή με την κάρτα και απλά τη χρεώνει. Το θέμα είναι όταν "αδειάζει" να μπορείς να τη φορτίζεις πάλι. Αυτό έκανα. Δεν εμπλέκεται πουθενά VPN από τη στιγμή που έχεις κάνει την αρχική εγγραφή κλπ.

26 minutes ago, Geo_C said:

Εγώ μιλάω για φόρτιση flup$ με Revolut. Δε χρειάζεται VPN. Είναι δηλωμένη η εγγραφή με την κάρτα και απλά τη χρεώνει. Το θέμα είναι όταν "αδειάζει" να μπορείς να τη φορτίζεις πάλι. Αυτό έκανα. Δεν εμπλέκεται πουθενά VPN από τη στιγμή που έχεις κάνει την αρχική εγγραφή κλπ.

Κατάλαβα σε τι αναφέρεσαι. Προσπαθώ να την περάσω ως backup τρόπο πληρωμής αλλά δεν μου την δέχεται και δεν καταλαβαίνω τον λόγο.  

On 07/10/2024 at 06:41, e1995kati said:

Νιγηρία δουλεύει μια χαρά με ελληνικές κάρτες μόνο(τουλάχιστον πειρεως) και το full πακέτο βγαίνει 3.80 περίπου το έχω 2 μήνες ήδη πρόσφατα το έκανα και σε φίλο...με αυτό το vpn λειτουργεί ttps://.google.com/store/apps/details?id=free.unblock.proxy.tunnel.unlimited.turbo.vpnnigeria

https://play.google.com/store/apps/details?id=free.unblock.proxy.tunnel.unlimited.turbo.vpnnigeria

Screenshot_20241007_064522_com.netflix.mediaclient.jpg

Εγω λεω να αφησουμε τη Νιγηρια στην ησυχια της. Αρκετη φτωχια εχει.. Ηδη εχουμε καταστρεψει Τουρκια και Αργεντινη. Οι ανθρωποι με τοσες αυξησεις ουτε netflix βλεπουν, ουτε steam games αγοραζουν, ουτε youtube premium εχουν.

Εκτος αν εχω καπου αδικο. Ολες οι αποψεις καλοδεχουμενες.

• Thanks 1
  • Confused 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Εγω λεω να αφησουμε τη Νιγηρια στην ησυχια της. Αρκετη φτωχια εχει.. Ηδη εχουμε καταστρεψει Τουρκια και Αργεντινη. Οι ανθρωποι με τοσες αυξησεις ουτε netflix βλεπουν, ουτε steam games αγοραζουν, ουτε youtube premium εχουν.

Εκτος αν εχω καπου αδικο. Ολες οι αποψεις καλοδεχουμενες.

το νετφλιξ και η καθε παρομοια υπηρεσια ανεβαζει το κοστος επειδη ετσι κρινει. δεν εχουμε καταστρεψει καμια τουρκια και καμια αργεντινη. το νομισμα τους εχει παει στον πατο κ ολο πεφτει η αξια του για αυτο κανει τις ανατιμησεις η καθε εταιρεια για να κρατησει καποιες ισορροπιες. καποτε η ισοτιμια ηταν 1 ευρω=3 τουρκικες λιρες (το οχι τοσο μακρινο μαϊο του 2015) και τωρα η ισοτιμια ειναι 1 ευρω=37 τουρκικες λιρες. αντιστοιχως αργεντινη 1€= ~10 πεσος το 2015, και σμρ ειναι 1€=1063πεσος.

Επεξ/σία από kallair
  • Like 1

19 ώρες πριν, kallair είπε

δεν μπορω να καταλαβω γτ στο κανει. προσωπικα αγορα καρτων απο eneba (και απο αλλου) χωρις χρηση vpn, κ μετα ανοιγω το netflix απο browser και παω στην καρτελα που κανω εξαργυρωση τις δωροκαρτες κ τελος. βαζω τον κωδικο κ πιστωνεται το ποσο στον λογαριασμο μου. οσες φορες ειχα ανοιχτο το vpn δν μπορουσα να τελειωσω την διαδικασια.

αρα αυτο μπορει να γινει και σε κανονικο λογαριασμο που εχει ανοιξει Ελλαδα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε

οχι. την τουρκικη δωροκαρτα την χρησιμοποιεις μονο σε τουρκικο λογαριασμο. δεν περναει σε αλλο region. σε ελληνικο λογαριασμο ΛΟΓΙΚΑ περναει δωροκαρτα ευρωπαϊκης ενωσης. δεν το εχω δοκιμασει αλλα η λογικη ετσι παει. 

edit. μολις ανανεωσα την τουρκικη συνδρομη μου με δωροκαρτα απο eneba. 22€ οι 750 τουρκικες λιρες κ εχει διαρκεια 76 ημερων. δεν χρησιμοποιησα πουθενα vpn.

Επεξ/σία από kallair

1 ώρα πριν, kallair είπε

22€ οι 750 τουρκικες λιρες κ εχει διαρκεια 76 ημερων.

Αναλογικα παντως βγαινει 8.6€ το μηνα, δεν το λες και φθηνο πλεον. Σιγουρα σε σχεση με Ελλαδα ειναι και εχεις το κεφαλι σου ησυχο, αλλα εγω νομιζω πως θα δοκιμασω απο καποια αλλη χωρα στην επομενη μου ανανεωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, GREG10ARIS είπε

Αναλογικα παντως βγαινει 8.6€ το μηνα, δεν το λες και φθηνο πλεον. Σιγουρα σε σχεση με Ελλαδα ειναι και εχεις το κεφαλι σου ησυχο, αλλα εγω νομιζω πως θα δοκιμασω απο καποια αλλη χωρα στην επομενη μου ανανεωση.

καλα ναι προφανως δεν το λες φθηνο σε σχεση με τι ειχαμε συνηθίσει. προς το παρων ειμαι "τυχερος" που μοιραζομαι την συνδρομη με τον αδερφο μου που ειναι στην ιδια πολυκατοικια κ εχουμε mesh wifi. οποτε σε εμενα βγαινει 4,3€/μηνα. παλιοτερα που ηταν δια τεσσερα, ήταν τερμα χώμα η τιμη.

Επεξ/σία από kallair
  • Like 1

46 minutes ago, GREG10ARIS said:

300 λίρες έχει πάει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, kirileman είπε

300 λίρες έχει πάει;

https://help.netflix.com/el/node/24926/tr 

Pricing (Turkish Lira)

• Basic: 149.99 TRY/month

• Standard: 229.99 TRY/month

• Premium: 299.99 TRY/month

πηρε αυξηση πριν περιπου 2 μηνες αν θυμαμαι καλα.  κ αν συνεχισει να πεφτει η τουρκικη λιρα, θα παρει κ αλλη.

Επεξ/σία από kallair
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, thermaikos4 είπε

Ναι, αφήνεις να λήξει η συνδρομή και μετά μπαίνεις με τουρκικό vpn στο Netflix από το site και ξεκινάς ξανά τη συνδρομή πληρώνοντας με gift card

Επεξ/σία από leo066

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...