generalb31 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Billator είπε Έτσι την έχουν πατήσει πολλοί από εμάς. Προσωπικά έχω πάει σε gift card γιατί αν αγοράζεις σωστά και έξυπνα (εγώ έχω βρει τον συνδιασμό που μου ταιριάζει στην Eneba) βγαίνει αρκετά πιο οικονομικά από την κανονική τιμή συνδρομής σε ετήσια βάση.. Φαντασου δουλευω το τουρκικο σχεδον 3 χρονια με δωροκαρτες,απλα ειχα το αιγυπτιακο σαν backup και μαρεσε που δουλευε με την καρτα....αλλα οκ,μικρο το κακο !
Geo_C Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου τουρκικό με f*ps έχω εδώ και καιρό και πήγα προχθές να κάνω "top up" και ζητάει ID verification... Έχω και το sp*tify εκεί οπότε θα βόλευε να βρω μια λύση. Έχει κανείς?
e1995kati Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Νιγηρία δουλεύει μια χαρά με ελληνικές κάρτες μόνο(τουλάχιστον πειρεως) και το full πακέτο βγαίνει 3.80 περίπου το έχω 2 μήνες ήδη πρόσφατα το έκανα και σε φίλο...με αυτό το vpn λειτουργεί ttps://.google.com/store/apps/details?id=free.unblock.proxy.tunnel.unlimited.turbo.vpnnigeria https://play.google.com/store/apps/details?id=free.unblock.proxy.tunnel.unlimited.turbo.vpnnigeria 1
souzerman2001 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Στις 7/10/2024 στις 6:41 ΠΜ, e1995kati είπε Νιγηρία δουλεύει μια χαρά με ελληνικές κάρτες μόνο(τουλάχιστον πειρεως) και το full πακέτο βγαίνει 3.80 περίπου το έχω 2 μήνες ήδη πρόσφατα το έκανα και σε φίλο...με αυτό το vpn λειτουργεί ttps://.google.com/store/apps/details?id=free.unblock.proxy.tunnel.unlimited.turbo.vpnnigeria https://play.google.com/store/apps/details?id=free.unblock.proxy.tunnel.unlimited.turbo.vpnnigeria Νιγηρία δουλεύουν οι κάρτες αλλά σε κόβει αμέσως. Είχα Νιγηριανό και σε ένα μήνα μου το είχαν ακυρώσει 3 φορές. Εσένα παίζει σταθερά; Βλέπεις με ανοιχτό VPN Netflix ή το άνοιξες μόνο για να συνδεθείς να πάρεις Νιγηριανή τιμή; 1
WhitePixel Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Υπάρχει τρόπος να φορτίζεις την fups μέσω revolut . Σαν να κάνεις μεταφορά είναι σε λογαρισμο αλλά επιλέγεις κάρτα και βάζεις τα στοιχεία της fups σου. Στις 6/10/2024 στις 10:52 ΜΜ, Geo_C είπε τουρκικό με f*ps έχω εδώ και καιρό και πήγα προχθές να κάνω "top up" και ζητάει ID verification... Έχω και το sp*tify εκεί οπότε θα βόλευε να βρω μια λύση. Έχει κανείς? 2
Geo_C Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Δημοσ. 10 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 9/10/2024 στις 6:10 ΜΜ, WhitePixel είπε Υπάρχει τρόπος να φορτίζεις την fups μέσω revolut . Σαν να κάνεις μεταφορά είναι σε λογαρισμο αλλά επιλέγεις κάρτα και βάζεις τα στοιχεία της fups σου. Έχεις δίκιο. Το έκανα από την Revolut και έπαιξε. Μέχρι πριν λίγο το έκανα ανάποδα. Σ'ευχαριστώ. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου από Geo_C
modus7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Καλημέρα, Εχει αγοράσει κανεις πρόσφατα gift card απο eneba ή αλλού? Ποια αξίζει περισσότερο αυτή την στιγμή? Η 1000 με τουρκικές λίρες κοστίζει τελική τιμή 35,45 ευρω!! με πληρωμη μεσω καρτας!
naimore Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου απο turgame πηρα εγω, 250 try, 1000 πολλα μου φαινονται και δεν υπαρχει λογος, διαβασα οτι μερικοι το φουλαραν πολυ πχ και ειχαν θεματα anyway, τα 250 λοιπον που εψαχνα την καλυτερη τιμη την βρηκα στο turgame, eneba εχει πολλες προμηθειες 1
modus7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου ευχαριστω πολυ!απλα ειπα να παρω 1000αρα γιατι εχει παει 299 τωρα οποτε να εχω για 3 μηνες!
naimore Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου ε σιγα μωρε εγω θα εβαζα μια υπενθυμιση να βαλω παλι στο τελος του 2ου μηνα α, καταλαβα εχεις πιο ακριβο πακετο εσυ, εγω πηρα το απλο με τα 150, οκ ναι, παρτο, αλλα συγκρινε τιμες πρωτα, εκτος απο turgame υπαρχει και g2a.com 1
Billator Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, naimore είπε απο turgame πηρα εγω, 250 try, 1000 πολλα μου φαινονται και δεν υπαρχει λογος, διαβασα οτι μερικοι το φουλαραν πολυ πχ και ειχαν θεματα anyway, τα 250 λοιπον που εψαχνα την καλυτερη τιμη την βρηκα στο turgame, eneba εχει πολλες προμηθειες Δεν υπάρχει πρόβλημα, πρόβλημα υπάρχει αν πας να φορτώσεις πολλές μικρές πχ 100-200-250αρες 🙂 Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από Billator 1
taskon Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Αγόρασα σήμερα από Turgame 1000 λίρες κάρτα Nerflix και μου ζήτησε ταυτότητα, face id και απόδειξη συναλλαγής από την κάρτα. Πολύ περιεργο, δεν μου χει ξανασυμβεί εκεί. Εν τέλει με καθυστέρηση μου έδωσε την δωροκάρτα. On 10/10/2024 at 19:14, Geo_C said: Έχεις δίκιο. Το έκανα από την Revolut και έπαιξε. Μέχρι πριν λίγο το έκανα ανάποδα. Σ'ευχαριστώ. Πως το έκανες; Εγώ τη φόρτισα μέσω revolut αλλά όταν τη βάζω στο netflix με VPN δεν την παίρνει. Εάν βγάλω το VPN μου λέει να πληρώσω σε €. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από taskon
fagoura Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μολις ανοιξα νεο λογαριασμο Τουρκιας με vpn και αφου εβαλα υπαρχουσα τουρκικη καρτα f*ps, ζηταει επαληθευση σε τουρκικο κινητο, χωρις δυνατοτητα αλλαγης χωρας. Ενα σαιτ που ειχα χρησιμοποιησει παλια για τουρκικο sms (sms-activate.org), ενω ειχα μοναδες, τις εχει μηδενισει και ξενερωνω να πληρωσω 6$ για ενα τουρκικο sms τωρα και μετα να χαθει το υπολοιπο. Τι κανω? Παω σε τουρκικες gift cards με το ζορι? Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από fagoura
mclound Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Με τις τούρκικες gift cards δεν μπλέκουμε με πιστωτικές/χρεωστικές. Απορώ γιατί κολλάτε πολλοί. Αγοράζεις από κλειδάδικο (προσωπικά eneba που δίνει και τα point με τα οποία έχω βγάλει κάποια cents ακόμη και 2€), ανοίγεις VPN Τουρκίας, κάνεις redeem και έτοιμος. Χθες έβαλα με 20€ περίπου, 750 λίρες στο account και μέχρι μέσα Φεβρουαρίου ξεμπέρδεψα.
vaggos88 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, mclound είπε Με τις τούρκικες gift cards δεν μπλέκουμε με πιστωτικές/χρεωστικές. Απορώ γιατί κολλάτε πολλοί. Αγοράζεις από κλειδάδικο (προσωπικά eneba που δίνει και τα point με τα οποία έχω βγάλει κάποια cents ακόμη και 2€), ανοίγεις VPN Τουρκίας, κάνεις redeem και έτοιμος. Χθες έβαλα με 20€ περίπου, 750 λίρες στο account και μέχρι μέσα Φεβρουαρίου ξεμπέρδεψα. Εγω θελω να σημειωσω οτι δεν χρειαζεται καν vpn για να ενεργοποιησεις τις gift cards. Αλλα ναι, με gift cards ειμαι σχεδον 3 χρονια και μια χαρα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα