Stelaras1993 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, agpol07 είπε Αίγυπτο που είχα κάποιους μήνες, με κάρτα Πειραιώς, πλέον δεν δέχεται καμία ελληνική κάρτα. Οπότε έκανα Τουρκία που δέχθηκε την Πειραιώς, αν και ψιλοακριβό γύρω στα 8€. Μετά από λίγες μέρες όμως δεν με άφηνε να δω, παρόλο που ήταν ενεργή η συνδρομή ακόμα. Μίλησα με το chat και μου έκαναν refund. Και πλέον βλέπω μέσω Gamsgo. Για να δούμε.. Τουρκία Εμενα δουλεύει κανονικά προς το παρών με δώροκάρτες από turgame. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpol07 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Πάει και το Gamsgo.. Βγάζει το παρακάτω μήνυμα .. "We are currently fixing your Netflix account. Please be patient and wait 8-15 business days." Τώρα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREG10ARIS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 31 λεπτά πριν, agpol07 είπε Πάει και το Gamsgo.. Βγάζει το παρακάτω μήνυμα .. "We are currently fixing your Netflix account. Please be patient and wait 8-15 business days." Τώρα;; Τουρκια με δωροκαρτες η μονη μεθοδος που δουλευει χωρις προβληματα εδω και χρονια 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpol07 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Απ ότι έχω καταλάβει το πρόβλημα το δημιουργούν οι τηλεοράσεις και τα tv boxes. Αν θέλω οπωσδήποτε μία τηλεόραση, υπάρχει τρόπος;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geofak Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Ουκρανία με 9,99 και δε θα κοπεί ποτέ αν δε λήξει ο πόλεμος 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannischr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου βγαλε την χαμογελαστη φατσουλα και τοτε ισως εχεις δικιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathewgx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 16 hours ago, geofak said: Ουκρανία με 9,99 και δε θα κοπεί ποτέ αν δε λήξει ο πόλεμος 😆 Τι εννοείς; Πληρώνεις μία φορά και δεν κόβεται ή 9,99 κάθε μήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclound Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 6 minutes ago, mathewgx said: Τι εννοείς; Πληρώνεις μία φορά και δεν κόβεται ή 9,99 κάθε μήνα; Αυτό που κτλβ είναι πως εννοεί πως δεν ταιριάζει μαζί πόλεμος και emoji. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathewgx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 16 minutes ago, mclound said: Αυτό που κτλβ είναι πως εννοεί πως δεν ταιριάζει μαζί πόλεμος και emoji. Δεν λέω γι'αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, mathewgx είπε Δεν λέω γι'αυτό. Κάθε μήνα προφανώς, δεν χρειάζεται διευκρίνηση σε κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
motoboots Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Στις 22/9/2024 στις 3:51 ΜΜ, agpol07 είπε Πάει και το Gamsgo.. Βγάζει το παρακάτω μήνυμα .. "We are currently fixing your Netflix account. Please be patient and wait 8-15 business days." Τώρα;; Εδώ όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
generalb31 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Στο αιγυπτιακο που ελειξε η καρτα και θελει αλλαγη δε μου δεχεται τις καινουριες ( revolut,και αλλες ελληνικες ).Θελει μηπως vpn για την αλλαγη ? Εδω και χρονο ο λογαριασμος με προπληρωμε η πειραιως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, generalb31 είπε Στο αιγυπτιακο που ελειξε η καρτα και θελει αλλαγη δε μου δεχεται τις καινουριες ( revolut,και αλλες ελληνικες ).Θελει μηπως vpn για την αλλαγη ? Εδω και χρονο ο λογαριασμος με προπληρωμε η πειραιως. Δεν δέχεται πλέον ελληνικές κάρτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
generalb31 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε Δεν δέχεται πλέον ελληνικές κάρτες Τοσο ατυχος να ληξει η προπληρωμενη ?? Μεχρι και τον σεπτεμβρη χρεωνοταν κανονικα ! Οποτε μενουμε με τουρκικο και δωροκαρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, generalb31 είπε Τοσο ατυχος να ληξει η προπληρωμενη ?? Μεχρι και τον σεπτεμβρη χρεωνοταν κανονικα ! Οποτε μενουμε με τουρκικο και δωροκαρτες. Έτσι την έχουν πατήσει πολλοί από εμάς. Προσωπικά έχω πάει σε gift card γιατί αν αγοράζεις σωστά και έξυπνα (εγώ έχω βρει τον συνδιασμό που μου ταιριάζει στην Eneba) βγαίνει αρκετά πιο οικονομικά από την κανονική τιμή συνδρομής, αν το υπολογίσεις σε ετήσια βάση.. Στην ουσία "ρισκάρω" (από την άποψη ότι αύριο μπορεί να κλείσει πχ τον λογαριασμό) να αγοράζω όταν δίνει promo δώρα, και φορτώνω 2-3 φορές το χρόνο τον λογαριασμό, οπότε εκμεταλεύομαι έτσι φουλ τις προσφορές τις. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από Billator Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα