EchiDNA Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Στις 3/11/2023 στις 9:29 ΜΜ, kostask1 είπε πως γίνεται αυτό? δεν βγάζω ακρη.. Για δες κι εδώ:
iordanikos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Τελικά με το netflix Αιγύπτου και την μη λήψη sms βρέθηκε λύση;
kostask1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, EchiDNA είπε Για δες κι εδώ: σε ευχαριστώ!! ξέθαψα το tv box και ολα καλά...
michalis412 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, iordanikos είπε Τελικά με το netflix Αιγύπτου και την μη λήψη sms βρέθηκε λύση; και εγω ειχα θεμα με το sms και προσπαθουσα χωρις να περνω sms και to ελυσα ως εξης εκανα εγραφη στο netflix με chrome μεσα απο bluestacks με vpn αιγυπτου και οταν μου ζητησε τηλ. το sms activate to ανοιξα στο chrome εκτος bluestacks και χωρις vpn και μου ηρθε αμεσως το sms και το περασα στο netflix mesa sto bluestacks και εγινε η ενεργοποιηση 2
iordanikos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, michalis412 είπε και εγω ειχα θεμα με το sms και προσπαθουσα χωρις να περνω sms και to ελυσα ως εξης εκανα εγραφη στο netflix με chrome μεσα απο bluestacks με vpn αιγυπτου και οταν μου ζητησε τηλ. το sms activate to ανοιξα στο chrome εκτος bluestacks και χωρις vpn και μου ηρθε αμεσως το sms και το περασα στο netflix mesa sto bluestacks και εγινε η ενεργοποιηση Ποιό vpn χρησιμοποίησες για Αίγυπτο; Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από iordanikos
michalis412 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, iordanikos είπε Ποιό vpn χρησιμοποίησες για Αίγυπτο; VPN.LAT απο play store Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από michalis412 1
iordanikos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, michalis412 είπε VPN.LAT απο play store Είσαι φοβερός, δούλεψε! Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει να παίζει σε βάθος χρόνου. Σ'ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!
roentgen Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 https://sms-activate.org Δεν μου βγάζει επιλογή Αιγύπτου στο rent. Τι κάνω λάθος;
konstantin79 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 41 λεπτά πριν, roentgen είπε https://sms-activate.org Δεν μου βγάζει επιλογή Αιγύπτου στο rent. Τι κάνω λάθος; Μόλις το δοκιμασα και βγαζει κανονικά. Αριστερά διαλέγεις υπηρεσια (netflix) και μετά διαλέγεις χώρα (Egypt) 1
EchiDNA Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 22 ώρες πριν, michalis412 είπε VPN.LAT απο play store Μπράβο Μιχάλη και χρόνια σου πολλά! Επιτέλους δούλεψε! 1
michalis412 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, agipaok είπε Ποσό είναι η τιμή στην Αίγυπτο τώρα ? ειναι 5,04 ευρω συν την προμηθεια της τραπεζας για την μετατροπη συναλγματος που για μενα στη πειραιως ηταν 0,13 λεπτα συνολο 5,04+0,13=5,17ευρω
agipaok Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, michalis412 είπε Σκεφτομουν να παω απο Τουρκια εκει αλλα ξανα ολοκληρη διαδικασια για 2 € δεν την κανω ακομη.... Ευχαριστω
michalis412 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, agipaok είπε Σκεφτομουν να παω απο Τουρκια εκει αλλα ξανα ολοκληρη διαδικασια για 2 € δεν την κανω ακομη.... Ευχαριστω το καλο με το αιγυπτιακο ειναι οτι κανεις μια φορα τη διαδικασια και μετα καθε μηνα τραβα τα λεφτα απο τη καρτα χωρις να χρειαστεί να αγοραζεις δωροκαρτες και να κανεις τη διδικασια
agipaok Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, michalis412 είπε το καλο με το αιγυπτιακο ειναι οτι κανεις μια φορα τη διαδικασια και μετα καθε μηνα τραβα τα λεφτα απο τη καρτα χωρις να χρειαστεί να αγοραζεις δωροκαρτες και να κανεις τη διδικασια Το τουρκικό το έχω με FUPS κάρτα , όποτε τραβάει από εκεί ! 3 λεπτά πριν, michalis412 είπε το καλο με το αιγυπτιακο ειναι οτι κανεις μια φορα τη διαδικασια και μετα καθε μηνα τραβα τα λεφτα απο τη καρτα χωρις να χρειαστεί να αγοραζεις δωροκαρτες και να κανεις τη διδικασια Κάρτα ελληνική ? Revolut ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα