Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

17 λεπτά πριν, ilion10 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα 

Θα μπορούσε κάποιος να γράψει ένα σύντομο οδηγό τι πρέπει να κάνουμε για να δουλέψει; νέος χρήστης 

Ευχαριστώ 

Δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο...
Ξεκινάς τα βασικά με όσα έχουν γραφτεί και βλέπεις....

🤓

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 ώρες πριν, ilion10 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα 

Θα μπορούσε κάποιος να γράψει ένα σύντομο οδηγό τι πρέπει να κάνουμε για να δουλέψει; νέος χρήστης 

Ευχαριστώ 

https://youtu.be/N0hC_vELlLA?si=4ZJ5motpXeB8xppA

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει όριο τα 1750 tl σε giftcards?

Πήγα να βάλω μια 250tl και δεν την δέχτηκε.

Εβαλα τον κωδικό, αναγνώρισε ότι είναι 250 tl και στο σημείο που πατάς apply to my account.. έβγαλε το παρακάτω..

Sorry, something went wrong.
Please try again later.

250tl
Hey, that's a nice credit,...

Μήπως υπάρχει πιο φτηνός τρόπος από τις giftcards που βγαίνει κάνα 8 ευρώ το μήνα για το πρόγραμμα UHD?

Επεξ/σία από prefuse

10 ώρες πριν, prefuse είπε

Έχει όριο τα 1750 tl σε giftcards?

Πήγα να βάλω μια 250tl και δεν την δέχτηκε.

Εβαλα τον κωδικό, αναγνώρισε ότι είναι 250 tl και στο σημείο που πατάς apply to my account.. έβγαλε το παρακάτω..

Sorry, something went wrong.
Please try again later.

250tl
Hey, that's a nice credit,...

Μήπως υπάρχει πιο φτηνός τρόπος από τις giftcards που βγαίνει κάνα 8 ευρώ το μήνα για το πρόγραμμα UHD?

250tl είναι 6.58€. Στο Turgame η τελική χρέωση για 250tl είναι 6,94€. 0.36€ προμήθεια είναι αστεία.

2 hours ago, leo066 said:

250tl είναι 6.58€. Στο Turgame η τελική χρέωση για 250tl είναι 6,94€. 0.36€ προμήθεια είναι αστεία.

Ίσως δεν το έθεσα καλά, εννοώ αν υπάρχει φθηνότερη χώρα από Τουρκία και με ποια μέθοδος χρησιμοποιείται..

Ακόμα δεν παίρνει την giftcard και έχω ακόμα μια να βάλω.

Σας έχει τύχει να μην δέχεται; Φταίει άραγε ο πωλητής και ο κωδικός του ή είναι θέμα τουρκικού Netflix;

19 λεπτά πριν, prefuse είπε

Ακόμα δεν παίρνει την giftcard και έχω ακόμα μια να βάλω.

Σας έχει τύχει να μην δέχεται; Φταίει άραγε ο πωλητής και ο κωδικός του ή είναι θέμα τουρκικού Netflix;

Υπάρχει περιορισμός όχι στο ποσό αλλά στο πόσες μπορείς να βάλεις. Προσωπικά το μέγιστο balance που έχω φτάσει είναι 3000TL από gift card αλλά ήταν από 3 μόνο εσύ για κάποιο λόγο αγόρασες πολύ μικρές αφού ήθελες μεγαλύτερο balance. 

3 hours ago, Billator said:

Υπάρχει περιορισμός όχι στο ποσό αλλά στο πόσες μπορείς να βάλεις. Προσωπικά το μέγιστο balance που έχω φτάσει είναι 3000TL από gift card αλλά ήταν από 3 μόνο εσύ για κάποιο λόγο αγόρασες πολύ μικρές αφού ήθελες μεγαλύτερο balance. 

Ναι ήταν 7 και πέρασαν οι 5.

Δεν το γνώριζα αν ήταν θα διάλεγα 2 μεγαλύτερες, νόμιζα δεν έχει όριο πόσες giftcards θα εξαργυρώσεις.

Άρα τις 2 αυτές που δεν περασαν τις βάζω μετά από κάποιους μήνες ή χάνονται;

Την μία από αυτές, προσπάθησα να την βάλω χθες, αλλά με σταμάτησε (μου έβγαλε αυτό που αναφέρω παραπάνω) και τώρα αν την βάλω μου βγάζει ότι έχει χρησιμοποιηθεί, χωρίς όμως να περάστουν τα 250tl

Άρα χάθηκε αυτή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, prefuse είπε

Ναι ήταν 7 και πέρασαν οι 5.

Δεν το γνώριζα αν ήταν θα διάλεγα 2 μεγαλύτερες, νόμιζα δεν έχει όριο πόσες giftcards θα εξαργυρώσεις.

Άρα τις 2 αυτές που δεν περασαν τις βάζω μετά από κάποιους μήνες ή χάνονται;

Την μία από αυτές, προσπάθησα να την βάλω χθες, αλλά με σταμάτησε (μου έβγαλε αυτό που αναφέρω παραπάνω) και τώρα αν την βάλω μου βγάζει ότι έχει χρησιμοποιηθεί, χωρίς όμως να περάστουν τα 250tl

Άρα χάθηκε αυτή;

Κάνε και τις 2 report στην πλατφόρμα που τις αγόρασες (με screenshot το μήνυμα) ότι δεν λειτουργούν και ότι προσπαθείς 2 μέρες. Λογικά θα σου δώσουν refund. 

Στην eneba όσες φορές το έκανα πήρα refund. 

Επεξ/σία από Billator
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 minutes ago, Billator said:

Κάνε και τις 2 report στην πλατφόρμα που τις αγόρασες (με screenshot το μήνυμα) ότι δεν λειτουργούν και ότι προσπαθείς 2 μέρες. Λογικά θα σου δώσουν refund. 

Στην eneba όσες φορές το έκανα πήρα refund. 

ευχαριστω, eneba χρησιμοποιησα και πηρα αρκετες γιατι ειχα κουπονι -10% για αγορες μεχρι 50€. λογικα το ιδιο δωσανε σε ολους.

EDIT μολις το δεχτηκε το netflix, αρα εχει οριο στις 5 την ημέρα ή εχουν κανα bot που σε σταματάει οταν παει καποιος να βαλει πολλές την ιδια μέρα.

Επεξ/σία από prefuse
  • Like 1

Καλησπέρα, έκανα χτες νέο λογαριασμό από δίπλα έβαλα καρτα την πήρε κανονικά αλλά τώρα που το έβαλα στην τηλεόραση μου λέει ότι αυτός ο λογαριασμός δεν μπορεί να δουλέψει στην τοποθεσία μου (Ελλάδα). Υπάρχει κάτι που μπορω να κάνω;

11 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Υπομονή για 30 μέρες μέχρι να ξεκλειδώσει. Μέχρι τότε μόνο με vpn Τουρκία.

Μάλιστα. Την πάτησα,!!! Το κακο είναι ότι το πήρα για τηλεόραση φίλου και δεν έχει σχέση με vpn και τέτοια. Ο μήνας χάνεται να φανταστώ, σωστά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, prefuse είπε

ευχαριστω, eneba χρησιμοποιησα και πηρα αρκετες γιατι ειχα κουπονι -10% για αγορες μεχρι 50€. λογικα το ιδιο δωσανε σε ολους.

EDIT μολις το δεχτηκε το netflix, αρα εχει οριο στις 5 την ημέρα ή εχουν κανα bot που σε σταματάει οταν παει καποιος να βαλει πολλές την ιδια μέρα.

Γενικά αν είναι να φορτώσεις τόσα επέλεξε τα event με Gift box. Τουλάχιστον εμένα μου "πάει" πολύ καλά το event αυτό. Συνέχεια κάτι κερδίζω και το τελευταίο μάλιστα ήταν 50άρικο.

Στις 14/6/2024 στις 10:30 ΜΜ, Billator είπε

Παιδιά έκανα σήμερα μία προσθήκη gift card από Eneba, είναι συχνό το να κερδίζεις συνέχεια από Gift Box ή απλά έτυχε πάλι σε εμένα;  αγοράζει κανένας σε αυτά τα promo; :P 

Αγόρασα 1000TL 29.33ευρώ  (οπου τα 3ευρώ ήταν από το προηγούμενο promo από Balance οπότε 26,33 ευρώ πλήρωσα):
και "κέρδισα"
- 1 δωρεάν Spin από το promo που τρέχει --> Κέρδισα 1 ευρώ (την προηγούμενη φορά είχα κερδίσει 3, 6, και 10ευρώ)
- 1 δωρεάν Spin από τα Enebium που αντιστοιχούσαν  στην αγορά (spin των 249 enebium) --> Κερδισα 50 ευρώ 

Από τότε που ξεκίνησα να αγοράζω από eneba για Netflix:
Τα προηγούμενα (νομίζω Μάρτιο αγοράστηκαν αυτά):
Φορτώνω 500TL+200TL(με 8%έκπτωση) --> 21,22ευρώ μου δίνει 6 ευρώ πίσω σε balance
Φορτώνω 500TL+200TL(με -6ευρώ) -->16,92ευρώ μου δίνει 10ευρώ πίσω σε balance
Φορτώνω 500TL+200TL(με -10ευρώ)--> 12,92ευρώ μου δίνει 3ευρώ πίσω σε balance

Και τα σημερινά:
Φορτώνω 600TL+400TL(με -3ευρώ)--> 26,33ευρώ μου δίνει πίσω 1 ευρώ και 50 ευρώ σε balance.

Για 3100TL netflix credit οπότε πλήρωσα 77,39ευρώ και έχω balance δώρο άλλα 51 ευρώ άρα μου βγήκαν ας πούμε 26,39ευρώ άρα 1,95ευρώ ο μήνας στο Ultra HD πακέτο

image.png.759c57ec99f939ac9a8ac253c913a2b4.png

Επεξ/σία από Billator
  • Like 1

1 ώρα πριν, alexx είπε

Μάλιστα. Την πάτησα,!!! Το κακο είναι ότι το πήρα για τηλεόραση φίλου και δεν έχει σχέση με vpn και τέτοια. Ο μήνας χάνεται να φανταστώ, σωστά;

Ναι χωρίς Vpn δε θα μπορεί να δει για ένα μήνα.Μετα θα ξεκλειδώσει και θα δουλεύει κανονικά Ελλάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...