kostask1 Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου Στις 27/7/2024 στις 2:15 ΜΜ, motoboots είπε Δεν χρειάζεται VPN λέμε για την εξαργύρωση του κωδικού. είχα κάνει την πρώτη σύνδεση με vpn και δωροκαρτα ENEBA.ολα καλά για εναν χρόνο περίπου. δυστυχώς δεν πρόλαβα να κάνω ανανέωση και έληξε. πάω να κάνω ανανέωση και μου βγάζει να πληρώσω κανονικά σε ευρω και κανονική τιμή ανα μήνα δεν πρέπει να εχω VPN και να κάνω πάλι την ίδια διαδικασία? πως θα ξανα ανανεώσω τη σύνδεση? βάζω δωροκάρτα ENEBA και την παίρνει σε λίρες? δεν μου ακούγετε λογικό αυτό καμιά βοήθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 19 ώρες πριν, kostask1 είπε είχα κάνει την πρώτη σύνδεση με vpn και δωροκαρτα ENEBA.ολα καλά για εναν χρόνο περίπου. δυστυχώς δεν πρόλαβα να κάνω ανανέωση και έληξε. πάω να κάνω ανανέωση και μου βγάζει να πληρώσω κανονικά σε ευρω και κανονική τιμή ανα μήνα δεν πρέπει να εχω VPN και να κάνω πάλι την ίδια διαδικασία? πως θα ξανα ανανεώσω τη σύνδεση? βάζω δωροκάρτα ENEBA και την παίρνει σε λίρες? δεν μου ακούγετε λογικό αυτό καμιά βοήθεια? Ναι φίλε μου. Μπαίνεις eneba ή σε οποιοδήποτε μαγαζί με δωροκάρτες και αγοράζεις δωροκάρτα για την γειτονική χώρα. Θα σου πετάξει κάτι alarm του στιλ βρίσκεσαι σε χώρα Ελλάδα και πας να κανεις αγορά για χώρα Τουρκία κτλ κτλ. Το αγνοείς, επιβεβαιώνεις και προχωράς στην αγορά. Μπαινεις στον λογαριασμό σου, τον φορτίζεις και συνεχίζεις να βλεπεις. Ενα πολύ πιθανο σενάριο είναι βέβαια να έχεις geolocation lock για 30 ημέρες. Δηλαδή να βλεπεις μόνο μέσω VPN και μετά ξεκλειδώνει. Αυτό γίνεται από εδώ και πέρα αν ξεχαστεί να ανανεώσει κάποιος έγκαιρα τον λογαριασμό του και λήξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris156 Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου Πλήρωσε κανείς μέσω eneba πρόσφατα; Προσπαθώ τόση ώρα αλλά όταν πατάω continue αφού βάλω τα στοιχεία της κάρτας, ξεκινάει το κλασικό this may take a few minutes, ασπριζει η οθόνη και μένει εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclound Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 44 minutes ago, Dimitris156 said: Πλήρωσε κανείς μέσω eneba πρόσφατα; Προσπαθώ τόση ώρα αλλά όταν πατάω continue αφού βάλω τα στοιχεία της κάρτας, ξεκινάει το κλασικό this may take a few minutes, ασπριζει η οθόνη και μένει εκεί. Έκανα αγορά χθες με payzy κάρτα όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Dimitris156 είπε Πλήρωσε κανείς μέσω eneba πρόσφατα; Προσπαθώ τόση ώρα αλλά όταν πατάω continue αφού βάλω τα στοιχεία της κάρτας, ξεκινάει το κλασικό this may take a few minutes, ασπριζει η οθόνη και μένει εκεί. Πριν λίγο αγόρασα κανένα πρόβλημα. Λογικά κάτι παίζει με τα cookies σου ή κάποιο adblock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marklar Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 20 ώρες πριν, mclound είπε Έκανα αγορά χθες με payzy κάρτα όλα καλά. 18 ώρες πριν, Billator είπε Πριν λίγο αγόρασα κανένα πρόβλημα. Λογικά κάτι παίζει με τα cookies σου ή κάποιο adblock. έχουμε κανενα εκτωτικο κωδικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris156 Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου Δε ξέρω αν για κάποιο λόγο δε μου περνάει τη revolut. Αν χρησιμοποιήσω Πειραιώς τι χρέωση θα έχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marksk Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου από το turgame δεν είναι φθηνότερα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris156 Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου Τσέκαρε τη σελίδα 60. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREG10ARIS Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου Στις 14/8/2024 στις 11:49 ΠΜ, Dimitris156 είπε Δε ξέρω αν για κάποιο λόγο δε μου περνάει τη revolut. Αν χρησιμοποιήσω Πειραιώς τι χρέωση θα έχω? Απο eneba? Καμια χρεωση αφου σε € πληρωνεις, απλα βαλε paypal για ασφαλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Nα ειναι καλα η FUPS κάρτα μου που λήγει 04/2028 οποτε εχω μελλον για κουπονια και εξαργυρωση απο eneba.. 😁 Επεξ/σία 16 Αυγούστου από dream21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 15 λεπτά πριν, dream21 είπε Nα ειναι καλα η FUPS κάρτα μου που λήγει 04/2028 οποτε εχω μελλον για κουπονια και εξαργυρωση απο eneba.. 😁 Εμένα από τότε που με πέταξε και έφαγα τις 30 μέρες περιορισμό, το φοβήθηκα και ανανεώνω μόνο με giftcards να σου πω την αλήθεια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, wpgoalkeeper είπε Εμένα από τότε που με πέταξε και έφαγα τις 30 μέρες περιορισμό, το φοβήθηκα και ανανεώνω μόνο με giftcards να σου πω την αλήθεια.... Και σε εμενα μου το εκαναν αλλα μετα την χρηση με VPN μου ξανα ανοιξε και εδω και 4-5 μηνες δεν εχω θεμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Λες να του δώσω μία ευκαιρία ε?... Μάλιστα.... Μέχρι 11/26 εγώ έχω καρτούλα. Μετά βλέπουμε. Επεξ/σία 16 Αυγούστου από wpgoalkeeper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου Βαλε για αρχη το standard plan και τον αλλο μηνα πηγαινε για 4Κ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα