adi32 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, ksessalonikios είπε γιατί παιδευεστε με το τουρκικό και δεν κάνετε συνδρομή μέσω Αιγύπτου που ούτε περιμένεις ένα μήνα, μπορείς να βάλεις κάρτα και είναι και πιο φτηνή η συνδρομή; 🤔 ποσο εχει εκει ? Και τι περιεχομενο σου δειχνει ?
ksessalonikios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, adi32 είπε ποσο εχει εκει ? Και τι περιεχομενο σου δειχνει ? 5€ το ακριβό πακέτο και 3,7€ το μεσαίο. Τώρα για περιεχόμενο δεν μπορώ να πω ότι ειδα κάποια διαφορά με το ελληνικό που είχα, ακόμα και τις ελληνικές ταινίες/σειρές έχει. 1
EchiDNA Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, ksessalonikios είπε 5€ το ακριβό πακέτο και 3,7€ το μεσαίο. Τώρα για περιεχόμενο δεν μπορώ να πω ότι ειδα κάποια διαφορά με το ελληνικό που είχα, ακόμα και τις ελληνικές ταινίες/σειρές έχει. Με ποιο VPN έκανες την συνδρομή; Δοκιμάζω με το hola και πάντα κολλάει ή στην κάρτα ή στο SMS (δεν έρχεται ποτέ, σε Αιγυπτιακό νούμερο πάντα)
ksessalonikios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 είχα κατεβάσει ένα Egypt vpv στο play store. Για την καρτα μερικες φορες που προσπαθησα να περασω Revolut ετρωγα σφαλμα αλλα μου περασε η πειραιως. Με το τηλεφωνο δεν ειχα καθολου προβλημα, αμεσα ηρθε στο νουμερο που ειχα νοικιασει απο το sms-activate.org 2
konstantin79 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δεν περνάει revolut στην αίγυπτο. Να δοκιμάζετε ελληνικές καρτες κατευθείαν. Πιο πριν να τσεκαρετε τι χρεώνουν για τη μετατροπή 1
roentgen Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, ksessalonikios είπε γιατί παιδευεστε με το τουρκικό και δεν κάνετε συνδρομή μέσω Αιγύπτου που ούτε περιμένεις ένα μήνα, μπορείς να βάλεις κάρτα και είναι και πιο φτηνή η συνδρομή; 🤔 Προσωπικά το είχα ψάξει, αλλά το VPN μου δεν έχει server από Αίγυπτο.
afm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Χλωρίνη Klinex (=τουρκικό netflix). Αυτήν ξέρεις, αυτήν εμπιστεύεσαι, που έλεγε η παλιά διαφήμιση. Χαχαχαχα. Τώρα σοβαρά. Όπως λέει ο ksessalonikios κάνετε Αιγυπτιακό λογαριασμό. Και πιο φθηνό και με Ελληνική κάρτα. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από afm
EchiDNA Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δεν μου φτιάχνει με τίποτα! Κολλάει τώρα στο SMS, δεν έρχεται ποτέ ο κωδικός (σε Αιγυπτιακό νούμερο φυσικά)
kostask1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) εκανα τουρκικό με vpn (με giftcard) μόνο με το vpn ανοιχτό παίζει.περιμένω 1 μήνα ???? και άντε εγω περιμένω.. πως θα κάνω την samsung smart tv να παίξει (έστω και με vpn στο pc ανοιχτό) πριν με φάνε οι δυο λιλιπούτιοι εωσφόροι που εχω στο σπίτι???? ΣΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΣ..Παρασκευή αύριο..αν δεν παίξει παιδικά netflix την βάψαμε.. (η τηλεόραση και το ps4 παίζουν μόνο Π-Σ-Κ...) Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2023 από kostask1
adi32 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Στις 11/5/2023 στις 8:00 ΜΜ, adi32 είπε Βρηκα μια λυση βαζεις αυτο στο chrome https://chrome.google.com/webstore/detail/windscribe-free-proxy-and/hnmpcagpplmpfojmgmnngilcnanddlhb κανεις ενα δωρεαν λογαριασμο και δηλωνεις ενα email και σου δινει 10Gb Διαλεγεις χωρα Τουρκια και βαζεις στο netflix μια ταινια Με το που αρχιζει κλεινεις το vpn και συνεχιζει και παιζει χωρις να σου τρωει gb Για να μην αγοράζεις vpn δοκίμασε αυτό 11 λεπτά πριν, kostask1 είπε εκανα τουρκικό με vpn (με giftcard) μόνο με το vpn ανοιχτό παίζει.περιμένω 1 μήνα ???? και άντε εγω περιμένω.. πως θα κάνω την samsung smart tv να παίξει (έστω και με vpn στο pc ανοιχτό) πριν με φάνε οι δυο λιλιπούτιοι εωσφόροι που εχω στο σπίτι???? ΣΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΣ..Παρασκευή αύριο..αν δεν παίξει παιδικά netflix την βάψαμε.. (η τηλεόραση και το ps4 παίζουν μόνο Π-Σ-Κ...) Συνδέσεις το pc στην τιβι και τέλος
kostask1 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, adi32 είπε Για να μην αγοράζεις vpn δοκίμασε αυτό Συνδέσεις το pc στην τιβι και τέλος όταν εχω ανοιχτο το vpn δεν παίζει μετάδοση στην τηλεόραση. κανω μετάδοση μέσω PC on TV - Easy Connection Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2023 από kostask1
adi32 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, kostask1 είπε όταν εχω ανοιχτο το vpn δεν παίζει μετάδοση στην τηλεόραση. κανω μετάδοση μέσω PC on TV - Easy Connection Αν ειναι κοντα το pc βαλε ενα hdmi και τελος
kostask1 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, adi32 είπε Αν ειναι κοντα το pc βαλε ενα hdmi και τελος Δεν είναι....κάτι άλλο κάποιος;
EchiDNA Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Υπάρχει η λύση του VPN στο router. Ας μας πει κάποιος πιο σχετικός ή κάνε μια αναζήτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα