GREG10ARIS Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 10 ώρες πριν, alexx είπε Καλησπέρα, μπορώ να κάνω νέο λογαριασμο με vpn τουρκίας και να βάλω gift card? Δουλεύει ακόμα η το κόψαν? Μπορεις απλα τον πρωτο μηνα θα μπαινεις μονο με vpn, μετα κανονικα 2
ioannischr Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου ξερω οτι θα με μισησετε πολλοι αλλα παρακαλω τον BEZOS να βρει αμμεση λυση για τα παραθυρακια (η εστω για να φανω πιο επιεικης)να επαναφερει την προτερα κατασταση να σταματησω να διαβαζω αυτο το ποστ γιατι μου εχει γινει αρρωστια ενω δεν εχω καν netflix! 1
vagmouk Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 1 ώρα πριν, ioannischr είπε λλα παρακαλω τον BEZOS να βρει αμμεση λυση για τα παραθυρακια Κάπου τα μπέρδεψες αδελφέ.Ο Bezos έχει την Amazon , καμία σχέση με το Netflix.Πάντως αν ενδιαφέρεσαι υπάρχουν και παραθυράκια για το Amazon prime video😁 1
prefuse Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, ioannischr said: ξερω οτι θα με μισησετε πολλοι αλλα παρακαλω τον BEZOS να βρει αμμεση λυση για τα παραθυρακια (η εστω για να φανω πιο επιεικης)να επαναφερει την προτερα κατασταση να σταματησω να διαβαζω αυτο το ποστ γιατι μου εχει γινει αρρωστια ενω δεν εχω καν netflix! και δεν στέλνεις καλύτερα στον BEZOS να σου στείλει κανα φάρμακο, ξόρκι ή να σου κόψει το ιντερνετ, οτι προτιμάς, για να μην εχεις πρόσβαση στο νήμα και να σου φύγει η αρρώστια; ενω δεν θα έχεις καν netflix! 😛 Επεξ/σία 5 Ιουνίου από prefuse 1
nzeppos Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Εντάξει το Prime παλεύεται γιατί είναι φτηνό. Με το Disney να δούμε τι θα κάνουμε που θέλουν πάλι αύξηση 22% το χρόνο και λογικά κάποια στιγμή σύντομα θα περιορίσουν κι εκεί το sharing. 1
ioannischr Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 1 ώρα πριν, vagmouk είπε Κάπου τα μπέρδεψες αδελφέ.Ο Bezos έχει την Amazon , καμία σχέση με το Netflix.Πάντως αν ενδιαφέρεσαι υπάρχουν και παραθυράκια για το Amazon prime video😁 την πατησα οντως
Lewnidas1995 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Γιατί ακόμη παλεύεται με τις συνδρομές με vpn και δεν κάνετε απλά ένα stremio μαζί με real debrid? 4 1
dimpapilas Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 19 ώρες πριν, alexx είπε Καλησπέρα, μπορώ να κάνω νέο λογαριασμο με vpn τουρκίας και να βάλω gift card? Δουλεύει ακόμα η το κόψαν? πριν 20 μερες που εκανα ναι δουλευε
GREG10ARIS Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 8 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε Γιατί ακόμη παλεύεται με τις συνδρομές με vpn και δεν κάνετε απλά ένα stremio μαζί με real debrid? Εγω εχω stremio+rd αλλα και μια συνδρομη νετφλιξ απο Τουρκια καβατζα να βρισκεται. Δε βγαινει και ιδιαιτερα ακριβη και ειναι σαφως πιο βολικη για τηλεορασεις. 1
dimpapilas Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, GREG10ARIS είπε Εγω εχω stremio+rd αλλα και μια συνδρομη νετφλιξ απο Τουρκια καβατζα να βρισκεται. Δε βγαινει και ιδιαιτερα ακριβη και ειναι σαφως πιο βολικη για τηλεορασεις. κ εγω μια απο τα ιδια Επεξ/σία 5 Ιουνίου από dimpapilas 1
ksessalonikios Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Lewnidas1995 είπε Γιατί ακόμη παλεύεται με τις συνδρομές με vpn και δεν κάνετε απλά ένα stremio μαζί με real debrid? α) Γιατί οι μεγάλοι άνθρωποι δεν έχουν όλοι την γνώση να λειτουργούν το στρεμιο και β) δεν υποστηρίζει πολλές συσκευές και κάποιες που θεωρητικά τις υποστηρίζει στην πράξη είναι εντελώς δυσχρειστη (πχ τηλεοράσεις Samsung) 1
mclound Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 2 hours ago, Lewnidas1995 said: Γιατί ακόμη παλεύεται με τις συνδρομές με vpn και δεν κάνετε απλά ένα stremio μαζί με real debrid? Επίσης, δε θέλω το παιδί να ανοίγει και να έχει πρόσβαση ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ. Το netflix μας έχει βολέψει σε αυτό το κομμάτι. Αλλά έκανα κι εγώ ένα rd account για δοκιμή και ήδη το προτείνω σε φίλους ...άτεκνους 1
alexx Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Με το stremio έχεις πρόσβαση σε υλικό όπως με κάποια add on του Κόντι? Γιατί έτσι κ αλλιώς έχω λογαριασμό real debrid και να δοκιμάσω αν είναι έτσι
user2163 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου (επεξεργασμένο) On 05/06/2024 at 18:42, Lewnidas1995 said: Γιατί ακόμη παλεύεται με τις συνδρομές με vpn και δεν κάνετε απλά ένα stremio μαζί με real debrid? Έχουμε stremio και RD αλλά το netflix είναι πιο εύχρηστο στις περισσότερες περιπτώσεις και έχει προφίλ που τουλάχιστον σε εμένα που μένω με 2 άτομα είναι must. stremio βάζω μόνο αν δεν υπάρχει κάτι στο netflix (πχ αυτή την περίοδο βλέπω black sails και shameless) ή αν θέλω bluray remux για κάποια καινούρια ταινία ή true hd ήχο. Netflix for convenience, stremio for quality + high res audio και φυσικά για ότι δεν έχει το netflix με λιγότερα λόγια. Επεξ/σία 7 Ιουνίου από user2163 1
Power21 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου Καλησπέρα, είναι κανεις με Netflix εξωτερικού ανανέωση μόνο με δώρο κάρτες που μετά τον 1 μήνα VPN συνεχίζει για 2-3 μήνες να βλέπει χωρίς VPN? Και αν ναι. Ποιο πακέτο έχει. Family ή κανονικό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα