Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εμένα σήμερα με ακύρωσε Αίγυπτο , με προηγούμενη χρέωση αρχές Μαϊου.

Οπότε όπως βλέπω την ίδια μέρα , ίδια στιγμή μας ακυρώνουν όλους.

Αν σκεφτείς 3,5€ για περίπου 20+ μέρες, προσωπικα αξίζει!

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Greek είπε

Καμία επιστροφή ούτε στην προηγούμενη ακύρωση...

Όποιος έκανε chargeback πήρε τα λεφτά του πίσω. Το ίδιο έγινε και σε εμένα. Το netflix δεν στα επιστρέφει αλλά με chargeback τα παίρνεις. (εγώ βέβαια είχα χρησιμοποιήσει Revolut οπότε ήταν 2-3 λεπτά διαδικασία)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Billator είπε

Όποιος έκανε chargeback πήρε τα λεφτά του πίσω. Το ίδιο έγινε και σε εμένα. Το netflix δεν στα επιστρέφει αλλά με chargeback τα παίρνεις. (εγώ βέβαια είχα χρησιμοποιήσει Revolut οπότε ήταν 2-3 λεπτά διαδικασία)

Chargeback εννωεις μέσα από την εφαρμογή που έγινε η πληρωμή? Και εγώ μέσω revolut το είχα κάνει 

βασικά μέσω curve έγινε απτό ην revolut οπότε φαντάζομαι στην curve πρέπει να κάνω dispute? Or claim? 

Επεξ/σία από Greek
Δημοσ.

καλησπερα! ειχα ενα τουρκικο εμειλ και με αυτο εφτιαξα λογαριασμο στο νετφλιξ μεσω vpn τουρκιας! εβαλα giftcard απο eneba και οταν κλεινω το vpn να δω κατι μου βγαζει αυτο! εκανα κατι λαθος? 

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-06-01 025148.png

Δημοσ.
5 ώρες πριν, AlexoudaS είπε

καλησπερα! ειχα ενα τουρκικο εμειλ και με αυτο εφτιαξα λογαριασμο στο νετφλιξ μεσω vpn τουρκιας! εβαλα giftcard απο eneba και οταν κλεινω το vpn να δω κατι μου βγαζει αυτο! εκανα κατι λαθος? 

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-06-01 025148.png

Σε ενα μηνα θα ξεκλειδώσει. Προς το παρων μονο με vpn

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vaggos88 είπε

Σε ενα μηνα θα ξεκλειδώσει. Προς το παρων μονο με vpn

Σε ευχαριστώ για την απάντηση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/5/2024 στις 4:09 ΜΜ, Billator είπε

Ναι το έβγαλε καλή ώρα πριν 3 μέρες, και έστησα ένα σάπιο tv box που είχα να τρέχει το NordVPN με το Meshnet, και το έβαλα στις τηλεοράσεις (ή tv box ανάλογα από που τρέχει το netflix) και λειτουργεί μια χαρά.

Βγαίνει ένα ~10ράκι ρεύμα το χρόνο που χαλάλι το χαρίζω σε όλους.
Το "setup" μαζί και με τα τηλέφωνα που έκανα για το τι χρειάζεται να κάνει ο καθένας πήρε 30λεπτά σύνολο. 

το meshnet για να κανεις allow traffing routing και να βλεπεις κατα συνεπεια netflix πρεπει να γινει μεσω pc δεν γινεται απο tablet κινητo ή android box δηλαδη το pc πρεπει να ειναι ανοιχτο και μετα τις ρυθμισεις βλεπεις απο οπου εισαι και σε οποια συσκευη θες

αυτο που δεν ξερω ακομη ειναι αν χρειαζεται να ειναι ανοιχτο το meshnet συνεχεια ή για ενα διαστημα για να αναγνωρισει την οικια το νετφλιξ

με το που το εγκατεστησα το meshnet και το ενεργοποιω δουλευει  κανονικα το νετφλιξ ακομη και στο εξωτερικο με το που  κλεινω το meshnet δεν λειτουργει το νετφλιξ

δεν ξερω ποσο διαστημα χρειαζεται (αν γινεται)για να αναγνωριστει ως οικια και να μην χρειαζεται το meshnet για τη λειτουργια του νετφλιξ 

να επισημανω το meshnet ειναι απολυτως δωρεαν

αν καποιος εχει εμπειρια θα μας βοηθουσε περαιτερω

Επεξ/σία από dimpapilas
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panosvo είπε

"Σε ενα μηνα θα ξεκλειδώσει. Προς το παρων μονο με vpn "

τι θα γίνει σε έναν μήνα;

θα βλεπεις χωρις vpn

Δημοσ.
13 minutes ago, dimpapilas said:

θα βλεπεις χωρις vpn

για ποιο λόγο; τι θα αλλάξει; το κάνει το Netflix δοκιμαστικά;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dimpapilas είπε

αυτο που δεν ξερω ακομη ειναι αν χρειαζεται να ειναι ανοιχτο το meshnet συνεχεια ή για ενα διαστημα για να αναγνωρισει την οικια το νετφλιξ

Απ οσο εχω δει απο forums/videos που εξηγουν τη λειτουργια του, πρεπει να ειναι ανοιχτο 24/7.

Προσωπικα δεν πιστευω οτι συμφερει κατι τετοιο αλλα ο καθενας κανει ο,τι θελει προφανως.

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, panosvo είπε

για ποιο λόγο; τι θα αλλάξει; το κάνει το Netflix δοκιμαστικά;

Έλα ντε.

Πάντως ισχύει ο μήνας ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε

Απ οσο εχω δει απο forums/videos που εξηγουν τη λειτουργια του, πρεπει να ειναι ανοιχτο 24/7.

Προσωπικα δεν πιστευω οτι συμφερει κατι τετοιο αλλα ο καθενας κανει ο,τι θελει προφανως.

ευχαριστω

Επεξ/σία από dimpapilas
Δημοσ.

Καλησπέρα, μπορώ να κάνω νέο λογαριασμο με vpn τουρκίας και να βάλω gift card? Δουλεύει ακόμα η το κόψαν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...