prefuse Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 1 minute ago, mclound said: Σε τουρκικό λογαριασμό (και σε κάποιων άλλων χωρών) πλέον δε δουλεύουν κάρτες ΕΚΤΟΣ της ίδιας χώρας. Οπότε επειδή δεν έχουμε τουρκικές κάρτες, βάζουμε "δωροκάρτες" και έτσι φορτίζουμε τον λογαριασμό μας. Κι εγώ 2 χρόνια τώρα αυτό κάνω. Τώρα βέβαια κοιτάζω και την περίπτωση της Αιγύπτου για να σετάρω στους υπόλοιπους που μοιραζόμαστε το τουρκικό μέχρι πρότινος. Αν θέλετε ενημερώσετε και που βλέπουμε για φθηνές δώρο κάρτες εκτός eneba 1
mclound Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου Προσωπικά μόνο eneba ψωνίζω, αλλά αν κάποιος έχει και κάποιο άλλο store να μοιραστεί μαζί μας, είναι ευπρόσδεκτο
vaggos88 Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, prefuse είπε Αν θέλετε ενημερώσετε και που βλέπουμε για φθηνές δώρο κάρτες εκτός eneba 24 λεπτά πριν, mclound είπε Προσωπικά μόνο eneba ψωνίζω, αλλά αν κάποιος έχει και κάποιο άλλο store να μοιραστεί μαζί μας, είναι ευπρόσδεκτο turgame. Πολυ γνωστο και αξιοπιστο με πολυ λιγοτερα fees και γενικα καλες τιμες. οπως ειπα σε προηγουμενο post μου βγηκε 4ε φθηνοτερα απ' ότι eneba για να φορτισω 400τλ. (Πρωτη φορα αγορασα απο turgame γιατι το eneba δεν ειχε 400 αλλα μονο 200ρες και ειχαν 8 η μια.) Εδω εχει και κουπονακια οποτε γλιτώνεις και λιγα fees. https://www.allkeyshop.com/blog/buy-netflix-gift-card-cd-key-compare-prices/ Επεξ/σία 19 Μαϊου από vaggos88 2 1
xristoscls18 Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου Yes! Μετα απο 1 μηνα που εβλεπα μονο με vpv (μεσω Τουρκιας) τωρα βλεπω πλεον κανονικα!! 😁😁 2
Andytse13 Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στις 19/5/2024 στις 11:54 ΠΜ, vaggos88 είπε turgame. Πολυ γνωστο και αξιοπιστο με πολυ λιγοτερα fees και γενικα καλες τιμες. οπως ειπα σε προηγουμενο post μου βγηκε 4ε φθηνοτερα απ' ότι eneba για να φορτισω 400τλ. (Πρωτη φορα αγορασα απο turgame γιατι το eneba δεν ειχε 400 αλλα μονο 200ρες και ειχαν 8 η μια.) Εδω εχει και κουπονακια οποτε γλιτώνεις και λιγα fees. https://www.allkeyshop.com/blog/buy-netflix-gift-card-cd-key-compare-prices/ www.trendyol.com για δωροκοκαρτες Τουρκικο site πρέπει να κάνεις λογαριασμό fake με Τουρκικά στοιχεία.Αγοράζεις με revolut Επεξ/σία 23 Μαϊου από Andytse13
Billator Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου (επεξεργασμένο) Αυτή την στιγμή το πιο φθηνό από όσα ειπώθηκαν είναι από Eneba με τα 750TL στην τιμή στα 21.78ευρώ (βάζοντας κουπόνι 10% η τιμή αυτή). Επίσης καλή ώρα βγήκε πάλι η προσφορά: Όπου με μία αγορά 500TL +300TL βγαίνει 23,32ευρώ (λίγο χειρότερο value από την 750TL) παίρνεις όμως στην χειρότερη 1ευρώ πίσω, αν δείτε το Post που παραθέτω την προηγούμενη φορά που στόκαρα πήρα 6 10 και 3ευρώ σε Mystery gift (που λογικά ήμουν τυχερός). Ακόμα έχω πολύ balance προσωπικά οπότε την επόμενη φορά που θα βγει το promo αυτό θα κάνω restock, μιας και έτσι στην ουσία η συνδρομή βγαίνει ακόμα πιο φθηνά και από την αναγραφόμενη τιμή των 229,99TL~6.62ευρώ που χρεώνει το netflix. Φυσικά αυτό αξίζει μόνο για όποιος δεν έχει πρόβλημα να στοκάρει μερικούς μήνες. Επεξ/σία 23 Μαϊου από Billator 1
prefuse Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου (επεξεργασμένο) 6 hours ago, Billator said: Αυτή την στιγμή το πιο φθηνό από όσα ειπώθηκαν είναι από Eneba με τα 750TL στην τιμή στα 21.78ευρώ (βάζοντας κουπόνι 10% η τιμή αυτή). Επίσης καλή ώρα βγήκε πάλι η προσφορά: Όπου με μία αγορά 500TL +300TL βγαίνει 23,32ευρώ (λίγο χειρότερο value από την 750TL) παίρνεις όμως στην χειρότερη 1ευρώ πίσω, αν δείτε το Post που παραθέτω την προηγούμενη φορά που στόκαρα πήρα 6 10 και 3ευρώ σε Mystery gift (που λογικά ήμουν τυχερός). Ακόμα έχω πολύ balance προσωπικά οπότε την επόμενη φορά που θα βγει το promo αυτό θα κάνω restock, μιας και έτσι στην ουσία η συνδρομή βγαίνει ακόμα πιο φθηνά και από την αναγραφόμενη τιμή των 229,99TL~6.62ευρώ που χρεώνει το netflix. Φυσικά αυτό αξίζει μόνο για όποιος δεν έχει πρόβλημα να στοκάρει μερικούς μήνες. το θεμα ειναι σου έβγαλε ποτέ το γνωστό μήνυμα; “This TV Isn’t Part of Your Netflix Household” γιατι μπορεί ανα πάσα στιγμή να κοπεί και να χαθει το υπολοιπο.. και δεν γίνεται επιστροφή γιατι ειναι μεσω giftcard που εμπλέκεται άλλη εταιρεία. Spoiler https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.techworm.net%2F2023%2F08%2Fthis-tv-isnt-part-of-your-netflix-household.html&psig=AOvVaw2PELgMhveUQs2rAC6ZA2U7&ust=1716551981957000&source=images&cd=vfe&opi=89978449&ved=0CBIQjRxqFwoTCPDPlM3co4YDFQAAAAAdAAAAABAE Επεξ/σία 23 Μαϊου από prefuse
Billator Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 57 λεπτά πριν, prefuse είπε το θεμα ειναι σου έβγαλε ποτέ το γνωστό μήνυμα; “This TV Isn’t Part of Your Netflix Household” γιατι μπορεί ανα πάσα στιγμή να κοπεί και να χαθει το υπολοιπο.. και δεν γίνεται επιστροφή γιατι ειναι μεσω giftcard που εμπλέκεται άλλη εταιρεία. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.techworm.net%2F2023%2F08%2Fthis-tv-isnt-part-of-your-netflix-household.html&psig=AOvVaw2PELgMhveUQs2rAC6ZA2U7&ust=1716551981957000&source=images&cd=vfe&opi=89978449&ved=0CBIQjRxqFwoTCPDPlM3co4YDFQAAAAAdAAAAABAE Ναι το έβγαλε καλή ώρα πριν 3 μέρες, και έστησα ένα σάπιο tv box που είχα να τρέχει το NordVPN με το Meshnet, και το έβαλα στις τηλεοράσεις (ή tv box ανάλογα από που τρέχει το netflix) και λειτουργεί μια χαρά. Βγαίνει ένα ~10ράκι ρεύμα το χρόνο που χαλάλι το χαρίζω σε όλους. Το "setup" μαζί και με τα τηλέφωνα που έκανα για το τι χρειάζεται να κάνει ο καθένας πήρε 30λεπτά σύνολο. 1
Doom1978 Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου Καλησπέρα Και εμένα μου έβγαλε το μνμ και μου δίνει 2 επιλογές να κάνω ενημέρωση σπιτιού η με ρωτάει αν ταξιδεύω αν πατήσω ταξιδεύω λέτε να έχω θέμα?και να μπαίνω μια στο τόσο με vpn απ' το κινητό? ευχαριστώ
Greek Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Είχαν ακυρωση την συνδρομή στο Αιγύπτου αρχές Μαΐου ξανά έκανα εκ νέου έναρξη συνδρομής και σήμερα πάλι ξανά ακυρώθηκε. Έγινε σήμερα και σε άλλους στο Αιγύπτου?
Gianniz Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Ναι έγινε και σε εμένα, φαντάζομαι δεν είδες καμία επιστροφή ποσού
st439 Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 1 ώρα πριν, Greek είπε Είχαν ακυρωση την συνδρομή στο Αιγύπτου αρχές Μαΐου ξανά έκανα εκ νέου έναρξη συνδρομής και σήμερα πάλι ξανά ακυρώθηκε. Έγινε σήμερα και σε άλλους στο Αιγύπτου? 19 λεπτά πριν, Gianniz είπε Ναι έγινε και σε εμένα, φαντάζομαι δεν είδες καμία επιστροφή ποσού και εμένα με πέταξε. Με την γνωστή διαδικασία, ξαναέβαλα στοιχεία κάρτας και κινητό, αλλά με ξαναχρέωσε τα 3 και κάτι εύρω (προηγούμενη χρέωση στης 13/05). Θα χρεωνόμαστε διπλά τώρα ή θα δώσουν κάποια επιστροφή αυτόματα. Ξέρουμε?
alexispapanikolaou Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Κι εμένα μέσω Αιγύπτου, μου ακύρωσε τη συνδρομή 2 φορές περίπου στις 20 μέρες μετά κάθε φορά.. Χρέωση περίπου 3.50€ συν ένα μικρό ποσό για ενεργοποίηση μέσω αιγυπτιακού τηλεφώνου. Τώρα προσπαθώ για τρίτη φορά και δεν μου έρχεται sms ενεργοποίησης. Πιο πριν μοιραζόμασταν τουρκικό λογαριασμό αλλά προέκυψε το γνωστό θέμα με το νοικοκυριό και είπαμε να έχουμε ξεχωριστά. Μάλλον θα αρχίσουμε να κατεβάζουμε σειρές από torrents ξανά.. 2024 και γυρίζουμε 100 χρόνια πίσω..
Greek Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 1 ώρα πριν, Gianniz είπε Ναι έγινε και σε εμένα, φαντάζομαι δεν είδες καμία επιστροφή ποσού Καμία επιστροφή ούτε στην προηγούμενη ακύρωση...
vaggos88 Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 1 ώρα πριν, alexispapanikolaou είπε Κι εμένα μέσω Αιγύπτου, μου ακύρωσε τη συνδρομή 2 φορές περίπου στις 20 μέρες μετά κάθε φορά.. Χρέωση περίπου 3.50€ συν ένα μικρό ποσό για ενεργοποίηση μέσω αιγυπτιακού τηλεφώνου. Τώρα προσπαθώ για τρίτη φορά και δεν μου έρχεται sms ενεργοποίησης. Πιο πριν μοιραζόμασταν τουρκικό λογαριασμό αλλά προέκυψε το γνωστό θέμα με το νοικοκυριό και είπαμε να έχουμε ξεχωριστά. Μάλλον θα αρχίσουμε να κατεβάζουμε σειρές από torrents ξανά.. 2024 και γυρίζουμε 100 χρόνια πίσω.. Spoiler stremio is your friend
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα