ltodd Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου Στις 13/5/2024 στις 7:31 ΜΜ, pasxaliskar είπε νομιζω δν υπαρχει εδω αλλα στο ytube κλπ. δες τα βιντεο του σωτηρη @Sotosgl και προσκυνα το μεγα που μας εχει γλιτωσει τοσα λεφτα Από όσο ξέρω αυτή η μέθοδος από Τουρκία που δείχνει στο youtube δεν ισχύει πλέον. Το εντοπίζει το Netflix και ακυρώνει τη συνδρομή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου 38 λεπτά πριν, ltodd είπε Από όσο ξέρω αυτή η μέθοδος από Τουρκία που δείχνει στο youtube δεν ισχύει πλέον. Το εντοπίζει το Netflix και ακυρώνει τη συνδρομή. το εκανα προχτες απλα με φουπς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREG10ARIS Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου 2 ώρες πριν, mclound είπε Το password sharing πέθανε. Αλλά πως το σώζουμε τώρα ώστε να μην πληρώνουμε το πανάκριβο ελληνικό; Από Αίγυπτο παίζει με ελληνικές κάρτες; Απο Αιγυπτο παιζει password sharing ή και εκει για ατομικο μιλαμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου 3 ώρες πριν, mclound είπε Το password sharing πέθανε. Αλλά πως το σώζουμε τώρα ώστε να μην πληρώνουμε το πανάκριβο ελληνικό; Από Αίγυπτο παίζει με ελληνικές κάρτες; Δοκίμασε το Meshnet από το NordVPN, λογικά θα λειτουργεί χωρίς πρόβλημα το Netflix σε όλους. Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά γιατί δεν έχω πρόβλημα ακόμα εγώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREG10ARIS Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου 1 ώρα πριν, Billator είπε Δοκίμασε το Meshnet από το NordVPN Καλη λυση αν θες να εχεις ενα pc ανοιχτο ολο το 24ωρο. Καλα εκανες και το προτεινες αλλα δεν ειναι και τοσο ρεαλιστικο σεναριο αυτο 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BillT Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου (επεξεργασμένο) χρησιμοποιώ gamsgo τους τελευταίους μήνες και γενικά ήμουν αρκετά ευχαριστημένος μέχρι που πριν 15 μέρες περίπου άρχισαν τα restrictions και στην Τουρκία. Πλέον σχεδόν κάθε μέρα χρειάζεται ενημέρωση σπιτιού και παρότι οι τύποι στο gamsgo έχουν φτιάξει ένα ωραίο συστημα να λαμβάνεις τους κωδικούς ή τα link, αισθάνομαι ότι δεν θα κρατήσει για πολύ αυτό, αλλά το βασικότερο είναι ότι έχω γίνει δούλος των υπολοίπων μελών της οικογένειας (σύζυγος και παιδιά) καθώς κάθε φορά που θέλουν να δουν και δεν παίζει πρέπει να κάνω τη διαδιακασία. Σκέφτομαι για ατομική συνδρομή αλλά παρόλο που διάβασα αρκετά το θέμα, δεν μπορώ να πω ότι τα ξεκαθάρισα στο μυαλό μου. Να δημιουργήσω ένα νέο τούρκικο λογαριασμό και αρχικά να βάλω μια gift card από eneba? αν ναι, να αφήσω ένα μήνα χωρίς να δω τίποτα (είτε με vpn είτε χωρίς(δεν έχω έτσι κι αλλιώς κάποιο paid vpn) και μετά να αρχίσω να παρακαλουθώ από εκεί? Θεωρείτε ότι το παραπάνω θα δουλέψει σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα? δεν θέλω να μπλέξω ούτε με virtual κινητά, ούτε με τραπεζικές κάρτες. Επεξ/σία 16 Μαϊου από BillT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε Καλη λυση αν θες να εχεις ενα pc ανοιχτο ολο το 24ωρο. Καλα εκανες και το προτεινες αλλα δεν ειναι και τοσο ρεαλιστικο σεναριο αυτο 😁 Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα με αυτό, πιο φθηνό θα σας βγει να πάρετε ένα mini pc που θα τρέχει 24/7 με μια κατανάλωση 5-8watt σε αναμονή παρά να φτιάξει ο καθένας δικό του τούρκικο (ή άλλης χώρας) ή ελληνικό λογαριασμό. Όπως και να έχει καμία λύση δεν βολεύει πάντα όλους. Επεξ/σία 16 Μαϊου από Billator 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου Προσωπικα εχω κρατησει τον τουρκικο λογαριασμο κ τον διαμοιραζομαι πλεον μονο με τον 1 αδερφο μου που ειναι στην ιδια πολυκατοικια. οι υπολοιποι (αδερφια κ αυτοι) μπορουν να δουν μονο απο φορητες συσκευες κ λαπτοπ. Ανανεωση συνεχιζω να κανω μονο με giftcards. Δεν ξερω αν επιτρεπεται να πω το site, αλλά κοιταω στο παρακατω site για να δω απο που με συμφερει κ τι εκπτωτικος κωδικος υπαρχει εκεινη την στιγμη. https://gg.deals/gift-card/netflix-gift-card-200-try-turkey/ αν το παραπανω λινκ δεν επιτρεπεται, παρακαλω να σβηστει. ερωτηση: laptop ή mini pc συνδεμενο με hdmi se 4k 55" τηλεοραση παιζει ή το κοβει κ αυτό το netflix; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagmouk Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου 1 ώρα πριν, kallair είπε ερωτηση: laptop ή mini pc συνδεμενο με hdmi se 4k 55" τηλεοραση παιζει ή το κοβει κ αυτό το netflix; Παίζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου Απο turgame ειναι φθηνοτερα αυτες τις μερες οι giftcards. Xθες εβαλα 400ΤΛ με 11,56 και πηγε 12.10 με τα fees Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου Στις 16/5/2024 στις 9:57 ΜΜ, vaggos88 είπε Απο turgame ειναι φθηνοτερα αυτες τις μερες οι giftcards. Xθες εβαλα 400ΤΛ με 11,56 και πηγε 12.10 με τα fees Ακριβως τοσο ειναι και με curency convertor. Απλη μετατροπη. Τι κερδιζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Vault13 είπε Ακριβως τοσο ειναι και με curency convertor. Απλη μετατροπη. Τι κερδιζεις; Στο eneba οταν το εγραψα τα 400τλ καρτα ειχαν 15ε περιπου χωρις τα fees. Αυτη τη στιγμη ειναι 16.60 χωρις τα fees. Στο turgame παραμενουν στα 12.10. Μηπως καταλαβες κατι αλλο με αυτο που ειχα γραψει? Επεξ/σία 18 Μαϊου από vaggos88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, vaggos88 είπε Στο eneba οταν το εγραψα τα 400τλ καρτα ειχαν 15ε περιπου χωρις τα fees. Αυτη τη στιγμη ειναι 16.60 χωρις τα fees. Στο turgame παραμενουν στα 12.10. Μηπως καταλαβες κατι αλλο με αυτο που ειχα γραψει? Tι κερδίζει καποιος με τα giftcards? Σαν να λεμε revolut virtual cards? Γιατι τα χρηματα φαινονται ιδια. (μετατροπη-giftcard) Επεξ/σία 18 Μαϊου από Vault13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου 26 λεπτά πριν, Vault13 είπε Tι κερδίζει καποιος με τα giftcards? Σαν να λεμε revolut virtual cards? Γιατι τα χρηματα φαινονται ιδια. (μετατροπη-giftcard) αααα αυτο εννοεις, εγω δεν ειχα καταφερει ποτε να βαλω καρτα να τραβαει μονο του. Παντα μου εβγαζε ενα σφαλμα και με revolut και με Ελληνικες. Και βαζω παντα giftcards 2 χρονια τωρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclound Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Σε τουρκικό λογαριασμό (και σε κάποιων άλλων χωρών) πλέον δε δουλεύουν κάρτες ΕΚΤΟΣ της ίδιας χώρας. Οπότε επειδή δεν έχουμε τουρκικές κάρτες, βάζουμε "δωροκάρτες" και έτσι φορτίζουμε τον λογαριασμό μας. Κι εγώ 2 χρόνια τώρα αυτό κάνω. Τώρα βέβαια κοιτάζω και την περίπτωση της Αιγύπτου για να σετάρω στους υπόλοιπους που μοιραζόμαστε το τουρκικό μέχρι πρότινος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα