dumitru Δημοσ. 7 Μαϊου Share Δημοσ. 7 Μαϊου grizzlysms 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xameleon7 Δημοσ. 7 Μαϊου Share Δημοσ. 7 Μαϊου 3 ώρες πριν, stef1981 είπε Ξέρετε καμία άλλη εφαρμογή για κινητό νούμερο εκτός από τα sma activator και 5sim που για να φορτίσεις είναι ακατόρθωτο; Στο sms activator φορτίζει με google wallet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου Στις 7/5/2024 στις 8:02 ΜΜ, xameleon7 είπε Στο sms activator φορτίζει με google wallet Αυτό εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xameleon7 Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου 9 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Αυτό εννοείς; Ναι αν κατεβάσεις την εφαρμογή από Google play,κάνεις login με Google account και πανω δεξιά πατάς add funds και σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις απτό Google wallet απευθείας με την κάρτα σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 11 Μαϊου Share Δημοσ. 11 Μαϊου Με Τουρκικο netflix καποιους μας κλειδωσε. Ειμαστε 5 συνολικα ολοι Ελλαδα. Yπαρχει καμια λυση; νεο account? Ατομικο αυτη την φορα; Θα παιξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpapilas Δημοσ. 11 Μαϊου Share Δημοσ. 11 Μαϊου ατομικο χωρις προβλημα απο τουρκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris156 Δημοσ. 12 Μαϊου Share Δημοσ. 12 Μαϊου Είχα και εγώ premium αλλά τους πέταξε τους υπόλοιπους. Θα το κάνω standard μάλλον για να κρατήσω το 1080p. Ωστόσο δε μου βγάζει το change plan, μόνο cancel membership. Μήπως επειδή έχει λήξει η συνδρομή? Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει πρώτα να ανανεώσω ξανά σε premium και μετά να το αλλάξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 12 Μαϊου Share Δημοσ. 12 Μαϊου 1 ώρα πριν, Dimitris156 είπε Είχα και εγώ premium αλλά τους πέταξε τους υπόλοιπους. Θα το κάνω standard μάλλον για να κρατήσω το 1080p. Ωστόσο δε μου βγάζει το change plan, μόνο cancel membership. Μήπως επειδή έχει λήξει η συνδρομή? Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει πρώτα να ανανεώσω ξανά σε premium και μετά να το αλλάξω? Ναι, θα πιστωθεί η διαφορά μετά... Αν δεν είναι η ημερολογιακή ημέρα ελέγχου για χρέωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALBA13 Δημοσ. 13 Μαϊου Share Δημοσ. 13 Μαϊου Στις 11/5/2024 στις 2:02 ΜΜ, dimpapilas είπε ατομικο χωρις προβλημα απο τουρκια Καλημέρα. Μήπως θα ήταν εύκολο να μας δώσεις κάποιος οδηγίες για αυτό? Είναι μεγάλο το νήμα και δεν μπορώ να βρώ τον οδηγό. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREG10ARIS Δημοσ. 13 Μαϊου Share Δημοσ. 13 Μαϊου Παιδια το family απο Τουρκια απ οτι καταλαβαινω εχει πεθανει πλεον ετσι; Αιγυπτο εχει μπει household ή ειναι να μπει στο κοντινο μελλον; Αν ειναι να δοκιμασουμε και εκει την τυχη μας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 13 Μαϊου Share Δημοσ. 13 Μαϊου 22 λεπτά πριν, GREG10ARIS είπε Παιδια το family απο Τουρκια απ οτι καταλαβαινω εχει πεθανει πλεον ετσι; Αιγυπτο εχει μπει household ή ειναι να μπει στο κοντινο μελλον; Αν ειναι να δοκιμασουμε και εκει την τυχη μας.. family netflix? εγω το κλασικο εχω μια χαρα παει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpapilas Δημοσ. 13 Μαϊου Share Δημοσ. 13 Μαϊου 9 ώρες πριν, ALBA13 είπε Καλημέρα. Μήπως θα ήταν εύκολο να μας δώσεις κάποιος οδηγίες για αυτό? Είναι μεγάλο το νήμα και δεν μπορώ να βρώ τον οδηγό. Ευχαριστώ δεν εχω family ενα λογαριασμο εχω και βλεπω κανονικα στο σπιτι και το family σε μια οικια μπορει να παιξει απλα δεν θα βλεπουν οι αλλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 13 Μαϊου Share Δημοσ. 13 Μαϊου 9 ώρες πριν, ALBA13 είπε Καλημέρα. Μήπως θα ήταν εύκολο να μας δώσεις κάποιος οδηγίες για αυτό? Είναι μεγάλο το νήμα και δεν μπορώ να βρώ τον οδηγό. Ευχαριστώ νομιζω δν υπαρχει εδω αλλα στο ytube κλπ. δες τα βιντεο του σωτηρη @Sotosgl και προσκυνα το μεγα που μας εχει γλιτωσει τοσα λεφτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpapilas Δημοσ. 14 Μαϊου Share Δημοσ. 14 Μαϊου (επεξεργασμένο) το εχει δοκιμασει κανεις το vtvshare ? Επεξ/σία 14 Μαϊου από dimpapilas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclound Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου Το password sharing πέθανε. Αλλά πως το σώζουμε τώρα ώστε να μην πληρώνουμε το πανάκριβο ελληνικό; Από Αίγυπτο παίζει με ελληνικές κάρτες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα