mclound Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Κι εμένα σε τούρκικο account (γέμιζα λίρες από eneba), ζήτησε σε όλα τα προφίλ, επιβεβαίωση πως ταξιδεύουν με προσωρινό κωδικό. Σε 14 μέρες θα πρέπει να τους καλέσω όλους σπίτι ή να κάνουν νέο λογαριασμό. Θα τους κάνω από ένα τούρκικο νέο λογαριασμό και θα πληρώνει ο καθένας τους κατευθείαν.
nikosgnr Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Λογ/σμος απο το '22 και έσκασε στους δικούς μου μήνυμα για εγγραφή στο σπίτι. Συνεπώς θα πρέπει να τους κάνω νέο να ξεμπερδεύουμε.
spynick Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου Σε εμένα σε τουρκικό λογαριασμό που ανανεώνω με fups σήμερα πάλι δεν ανανέωσε αυτόματα ενώ έχω χρήματα μέσα και όταν πατάω επανάληψη πληρωμής ζητάει επιβεβαίωση με κινητό και ενώ βάζω τουρκικό νούμερο από sms activate μου λέει κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε αργότερα
prefuse Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου ηρθε και στους φίλους μου που έδωσα το password, το μηνυμα για household και λέω μηπως δοκιμάσω απο Αιγυπτο να τους βολέψω. Για αιγυπτιακo netflix, απαιτει sms activation ? αν ναι, ποια υπηρεσια sms παρέχει την δυνατότητα αυτη; η πληρωμή πως γινεται; eneba ειδα δεν εχει..
Billator Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, spynick είπε Σε εμένα σε τουρκικό λογαριασμό που ανανεώνω με fups σήμερα πάλι δεν ανανέωσε αυτόματα ενώ έχω χρήματα μέσα και όταν πατάω επανάληψη πληρωμής ζητάει επιβεβαίωση με κινητό και ενώ βάζω τουρκικό νούμερο από sms activate μου λέει κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε αργότερα Ξεκίνα βάζοντας μία gift card πριν φάει κανένα reset ο λογαριασμός σου και έχεις geolocation restrictions μετα. Και το δοκιμάζεις ταυτόχρονα μετά να την προσθέσεις εκ νέου. Επεξ/σία 28 Απριλίου από Billator
Greek Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Netflix αιγυπτου σήμερα γράφει η συνδρομή ακυρώθηκε. Ακυρώθηκε σε όλους όσους είχαν εκεί η μόνο σε εμένα?
ksessalonikios Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου και μένα με πέταξε αλλα την ενεργοποίησα και πάλι με την ιδια κάρτα πληρωμής
naimore Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου (επεξεργασμένο) κι εμένα, 2η φορά,ροσπάθησα να την ενεργοποιήσω με τον ίδιο ή παρόμοιο τρόπο (κινητό αυτή τη φορά), αλλά δεν ερχόταν το μήνυμα, άλλη φορά απ το desktop Επεξ/σία 6 Μαϊου από naimore
alexkon99 Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Το ίδιο συνέβη και σε μένα με netflix Νιγηρίας, έκανα επανεργοποιηση και βλέπουμε πως θα πάει. Δεν είχα θέμα εδώ και έναν μήνα μετά το Geolock.
agpol07 Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 12 ώρες πριν, Greek είπε Netflix αιγυπτου σήμερα γράφει η συνδρομή ακυρώθηκε. Ακυρώθηκε σε όλους όσους είχαν εκεί η μόνο σε εμένα? Ναι κι εμένα τα ίδια. Ξαναέκανα όμως με την ίδια κάρτα. Σε εσάς που ακυρώθηκε βλέπετε καθόλου μέσω vpn; γιατί εγώ δεν έβλεπα καθόλου, και λέω αυτή τη φορά να το βάζω μέσω vpn που και που. Χρησιμοποιώ το vpn.lat, το οποίο όμως είναι τραγικά αργό. Αν έχει κάποιος άλλος καμιά άλλη εφαρμογή για Αίγυπτο ας μας πει.
ksessalonikios Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Εγώ έβλεπα 1/15 μέρες αλλά την ακύρωση την έφαγα 19 λεπτά πριν, agpol07 είπε Σε εσάς που ακυρώθηκε βλέπετε καθόλου μέσω vpn; γιατί εγώ δεν έβλεπα καθόλου, και λέω αυτή τη φορά να το βάζω μέσω vpn που και που. Χρησιμοποιώ το vpn.lat, το οποίο όμως είναι τραγικά αργό. Αν έχει κάποιος άλλος καμιά άλλη εφαρμογή για Αίγυπτο ας μας πει. 1
MV_B Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Μέσω vpn πρέπει να κάνουμε πάλι ενεργοποίηση? Ακυρώθηκε και εμενα το αιγυπτιακό σήμερα. Γιατί όταν μπαίνω από το laptop με το Hola vpn, κολλάει στο τηλέφωνο. Something went wrong..
xameleon7 Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου Και εμένα σήμερα με πέταξε και μου ζήτησε ξανά κάρτα Ξανακάνα verification όλα καλά μέχρι τώρα Πέρα από την εγγραφή και την σημερινή ενημέρωση κάρτας δεν έχω μπει ποτέ με vpn
Greek Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 8 λεπτά πριν, xameleon7 είπε Και εμένα σήμερα με πέταξε και μου ζήτησε ξανά κάρτα Ξανακάνα verification όλα καλά μέχρι τώρα Πέρα από την εγγραφή και την σημερινή ενημέρωση κάρτας δεν έχω μπει ποτέ με vpn Και εμένα το ίδιο. Για να δούμε κάτι ετοιμάζουν ελπίζω να την βγάλουμε την χρόνια
stef1981 Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου Ξέρετε καμία άλλη εφαρμογή για κινητό νούμερο εκτός από τα sma activator και 5sim που για να φορτίσεις είναι ακατόρθωτο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα