Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εμένα σε τούρκικο account (γέμιζα λίρες από eneba), ζήτησε σε όλα τα προφίλ, επιβεβαίωση πως ταξιδεύουν με προσωρινό κωδικό. Σε 14 μέρες θα πρέπει να τους καλέσω όλους σπίτι ή να κάνουν νέο λογαριασμό. Θα τους κάνω από ένα τούρκικο νέο λογαριασμό και θα πληρώνει ο καθένας τους κατευθείαν.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λογ/σμος απο το '22 και έσκασε στους δικούς μου μήνυμα για εγγραφή στο σπίτι.

Συνεπώς θα πρέπει να τους κάνω νέο να ξεμπερδεύουμε.

Δημοσ.

Σε εμένα σε τουρκικό λογαριασμό που ανανεώνω με fups σήμερα πάλι δεν ανανέωσε αυτόματα ενώ έχω χρήματα μέσα και όταν πατάω επανάληψη πληρωμής ζητάει επιβεβαίωση με κινητό και ενώ βάζω τουρκικό νούμερο από sms activate μου λέει κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε αργότερα 

Δημοσ.

ηρθε και στους φίλους μου που έδωσα το password, το μηνυμα για household και λέω μηπως δοκιμάσω απο Αιγυπτο να τους βολέψω.

Για αιγυπτιακo netflix, απαιτει sms activation ?

αν ναι, ποια υπηρεσια sms παρέχει την δυνατότητα αυτη;

η πληρωμή πως γινεται; eneba ειδα δεν εχει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, spynick είπε

Σε εμένα σε τουρκικό λογαριασμό που ανανεώνω με fups σήμερα πάλι δεν ανανέωσε αυτόματα ενώ έχω χρήματα μέσα και όταν πατάω επανάληψη πληρωμής ζητάει επιβεβαίωση με κινητό και ενώ βάζω τουρκικό νούμερο από sms activate μου λέει κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε αργότερα 

Ξεκίνα βάζοντας μία gift card πριν φάει κανένα reset ο λογαριασμός σου και έχεις geolocation restrictions μετα. Και το δοκιμάζεις ταυτόχρονα μετά να την προσθέσεις εκ νέου. 

Επεξ/σία από Billator
Δημοσ.

Netflix αιγυπτου σήμερα γράφει η συνδρομή ακυρώθηκε. Ακυρώθηκε σε όλους όσους είχαν εκεί η μόνο σε εμένα? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κι εμένα, 2η φορά,ροσπάθησα να την ενεργοποιήσω με τον ίδιο ή παρόμοιο τρόπο (κινητό αυτή τη φορά), αλλά δεν ερχόταν το μήνυμα, άλλη φορά απ το desktop

Επεξ/σία από naimore
Δημοσ.

Το ίδιο συνέβη και σε μένα με netflix Νιγηρίας, έκανα επανεργοποιηση και βλέπουμε πως θα πάει. Δεν είχα θέμα εδώ και έναν μήνα μετά το Geolock.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Greek είπε

Netflix αιγυπτου σήμερα γράφει η συνδρομή ακυρώθηκε. Ακυρώθηκε σε όλους όσους είχαν εκεί η μόνο σε εμένα? 

Ναι κι εμένα τα ίδια.
Ξαναέκανα όμως με την ίδια κάρτα.

Σε εσάς που ακυρώθηκε βλέπετε καθόλου μέσω vpn; γιατί εγώ δεν έβλεπα καθόλου, και λέω αυτή τη φορά να το βάζω μέσω vpn που και που.

Χρησιμοποιώ το vpn.lat, το οποίο όμως είναι τραγικά αργό. Αν έχει κάποιος άλλος καμιά άλλη εφαρμογή για Αίγυπτο ας μας πει.

Δημοσ.

Εγώ έβλεπα 1/15 μέρες αλλά την ακύρωση την έφαγα 

19 λεπτά πριν, agpol07 είπε

Σε εσάς που ακυρώθηκε βλέπετε καθόλου μέσω vpn; γιατί εγώ δεν έβλεπα καθόλου, και λέω αυτή τη φορά να το βάζω μέσω vpn που και που.

Χρησιμοποιώ το vpn.lat, το οποίο όμως είναι τραγικά αργό. Αν έχει κάποιος άλλος καμιά άλλη εφαρμογή για Αίγυπτο ας μας πει.

• Like 1
Δημοσ.

Μέσω vpn πρέπει να κάνουμε πάλι ενεργοποίηση? Ακυρώθηκε και εμενα το αιγυπτιακό σήμερα. Γιατί όταν μπαίνω από το laptop με το Hola vpn, κολλάει στο τηλέφωνο. Something went wrong.. 

Δημοσ.

Και εμένα σήμερα με πέταξε και μου ζήτησε ξανά κάρτα 

Ξανακάνα verification όλα καλά μέχρι τώρα 

Πέρα από την εγγραφή και την σημερινή ενημέρωση κάρτας δεν έχω μπει ποτέ με vpn

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, xameleon7 είπε

Και εμένα σήμερα με πέταξε και μου ζήτησε ξανά κάρτα 

Ξανακάνα verification όλα καλά μέχρι τώρα 

Πέρα από την εγγραφή και την σημερινή ενημέρωση κάρτας δεν έχω μπει ποτέ με vpn

Και εμένα το ίδιο. Για να δούμε κάτι ετοιμάζουν ελπίζω να την βγάλουμε την χρόνια 

Δημοσ.

Ξέρετε καμία άλλη εφαρμογή για κινητό νούμερο εκτός από τα sma activator και 5sim που για να φορτίσεις είναι ακατόρθωτο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...