Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 ώρες πριν, alexkon99 είπε

Ειχα δει το βιντεο του σωτηρη και εγω, οπως και σε αρκετο κόσμο μου το έκλεισαν υστερα απο ενα τριήμερο, να σημειωθει πως εβλεπα στην τηλεόραση και απλα συνδεομουν και απο το κινητο με VPN που και που για να εβλεπαν και καλά και νιγηριανη IP, αλλα τζίφος. Όπως και να έχει, μόλις έφτιαξα καινούργιο account με VPN από Νιγηρία και ακολούθησα την συμβουλή σου, έβαλα το φτηνότερο πακέτο, θα το αφησω να τρέχει χωρίς να δω τίποτα και θα ανανεώσω στο 4κ σε κάνα 2μηνο. Η ερώτηση μου ουσιαστικά είναι για το νιγηριανο σου account που λειτουργεί ακόμα, αν χρειάζεσαι συνεχώς vpn για να βλέπεις ή αν λειτουργεί όπως με τα υπόλοιπα geolocks που μετά από έναν μήνα είσαι κομπλέ και βλέπεις χωρίς.

@vagmouk σορρυ σε εσενα απευθυνόμουν για την ιστορία φίλε, απλά δεν δούλεψε η παράθεση για κάποιον λόγο.

Βλέπω χωρίς vpn.Το έχω βάλει μόνο σε δύο συσκευές και δεν έχω δώσει σε άλλους κωδικούς.Δε νομίζω βέβαια να μακροημερεύσει και αυτό αλλά και τόσο που κράτησε κέρδος είναι.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

διαβάζω τα μηνύματα σας και να χτυπήσω ξύλο ο αιγυπτιακός μου λογαριασμός λειτουργεί ακόμα από τον Σεπτέμβριο. Βεβαια και να μου τον κλείσουν απλά θα χάσουν και τα 5€ που έπαιρναν 

11 hours ago, Sotosgl said:

Αλλο ενα Νιγηριανο εκλεισε σημερα btw με το που αλλαξα προφιλ απο το main στο Kids

Σε 2 TV boxes με την ιδια IP χωρις VPN επαιζα btw για 4 μερες

Θα το αφησω για καμια εβδομαδα γιατι βλεπω οτι ειναι γενικο το κακο και στο εξωτερικο 

Απλα μην τους αφηνετε ησυχους αν δεν δωσουν Refund απο το support για το κλεισιμο του λογαριασμου,καρφι chargeback και ας τα βρουν με την τραπεζα,το κοστος του καθε chargeback ειναι το μονο που θα τους τσουξει και θα ξαναχαλαρωσουν 

Εκτος και αν ειναι δωροκαρτες εκει δυσκολο να τους τσουξει κατι.

14 λεπτά πριν, Sebu είπε

Εκτος και αν ειναι δωροκαρτες εκει δυσκολο να τους τσουξει κατι.

Γιατί υπάρχουν gift κάρτες για αυτή τη χώρα; 

2 hours ago, kormos said:

Γιατί υπάρχουν gift κάρτες για αυτή τη χώρα; 

Αναφερομουν σε Τουρκία. Ότι αν κ εκεί αρχίσουν μαζικά τα κλεισιματα δεν μπορεις να κανεις dispute κ charge back με κάποιον η κάρτα είναι χειρότερα από μετρητά γιατί τι να σου πιστώσει πίσω κ που;

να σου εκδώσει πιστωτικό/δώρο κάρτα έκδοσης Νετφλιξ για μελλοντική χρήση; Το έχει ξανακάνει;

Επειδή αναφέρονται τα chargebacks γενικά επειδή είναι πολύ μικρό το ποσό οι τράπεζες συνήθως αυτό που θα κάνουν θα είναι να το χειριστούν εσωτερικά, δηλαδή θα πληρώσουν τα χρήματα από τη δική τους τσέπη και θα το κλείσουν το chargeback από το να προωθήσουν στα card schemes Και αυτά στην Adyen Και η Adyen στο Netflix, να πάρουν απάντηση από το netflix και γενικά να γίνει όλη αυτή η διαδικασία.

Αυτό το αναφέρω γιατί η λογική του κάντε chargeback "για να μάθει" το Netflix που αναφέρθηκε πιο πριν από τον @Sotosgl δεν είναι ρεαλιστική στο συγκεκριμένο σενάριο.

Δεν λέω πως δεν πρέπει να κάνετε αλλά να ξέρετε η πλειοψηφία των χρημάτων δεν θα έρθει από τις τσέπες του Netflix όπου πήγαν και τα χρήματα σας.

1 ώρα πριν, user2163 είπε

Επειδή αναφέρονται τα chargebacks γενικά επειδή είναι πολύ μικρό το ποσό οι τράπεζες συνήθως αυτό που θα κάνουν θα είναι να το χειριστούν εσωτερικά, δηλαδή θα πληρώσουν τα χρήματα από τη δική τους τσέπη και θα το κλείσουν το chargeback από το να προωθήσουν στα card schemes Και αυτά στην Adyen Και η Adyen στο Netflix, να πάρουν απάντηση από το netflix και γενικά να γίνει όλη αυτή η διαδικασία.

Δεν το έχω δει ποτέ να γίνεται αυτό, επειδή βλέπω τις διαδικασίες chargeback από payment gateways (ανεξαρτήτως ποσού) πχ από την Stripe:

1.Η αίτηση του chargeback γίνεται αυτόματα στο εκάστοτε Payment gateway από τον πάροxο της κάρτας (από την Τράπεζα μας / Revolut) και γίνεται ΑΜΕΣΗ δέσμευση ποσού από τον λογαριασμό του υπόχρεου (στην περίπτωση μας το Netflix).
2. Μετά το Netflix έχει (συνήθως) 3-4 επιλογές όπως, αποδοχή του chargeback, να μην κάνει τίποτα ή να ανεβάσει αποδεικτικά για να γίνει απόρριψη του  chargeback.
3. Μετά θα δει η τράπεζα μας (εφόσον στείλει evidence το netflix) τα αποδεικτικά, και αποφασίζει αν έχει δίκαιο το Netflix ή οχι. Σε αυτό το βήμα , ανάλογα την πολιτική ασφάλεια του παρόχου της κάρτα μας μπορεί να υπάρξει όντως κάλυψη από την ίδια την τράπεζα όπως κάνει πχ η Revolut. 

https://docs.stripe.com/disputes/how-disputes-work

Από όσο γνωρίζω η παραπάνω διαδικασία είναι συστημική οπότε δεν θεωρώ ότι το καλύπτει κάποια τράπεζα χωρίς να ανοίξει chargeback case. Τώρα αν δουλεύεις σε κάποια μικρή τράπεζα (πες μας γιατί είναι καλό να γνωρίζουμε τι συμβαίνει) και αυτή η συστημική ενέργεια "κοστίζει" τόσο πολύ, ενώ έπρεπε να γίνεται αυτόματα,  ίσως να το επιβαρύνεται η ίδια εσωτερικά. 

Καλησπέρα στην ομάδα!

Έχει καταφέρει κανεις να συνδεθει στην εφαρμογή της FUPS μετά το update της εφρμογής;

Αναφέρθηκε και σε παλιότερα posts αλλα δεν είδα να έχει απαντήσει κάποιος σχετικα.

Βάζω τον αριθμό του Τούρκικου κινητού που είχα δηλώσει παλιά, όταν έχει γίνει η δημιουργία του λογαριασμού και μου στέλνουν verification number σε αυτό, που εννοείται οτι δεν υπάρχει. :D

Παλιά δεν υπηρχε και επιλογή να συνδεθείς χρησιμοποιώντας το email του account σου;

1 hour ago, ckar46 said:

Καλησπέρα στην ομάδα!

Έχει καταφέρει κανεις να συνδεθει στην εφαρμογή της FUPS μετά το update της εφρμογής;

Αναφέρθηκε και σε παλιότερα posts αλλα δεν είδα να έχει απαντήσει κάποιος σχετικα.

Βάζω τον αριθμό του Τούρκικου κινητού που είχα δηλώσει παλιά, όταν έχει γίνει η δημιουργία του λογαριασμού και μου στέλνουν verification number σε αυτό, που εννοείται οτι δεν υπάρχει. :D

Παλιά δεν υπηρχε και επιλογή να συνδεθείς χρησιμοποιώντας το email του account σου;

Εμενα μου εχει σκοτισει τα ουμπαλα να κανω update αλλιως απο 1/3/2024 παπαλα αλλα στο AppStore δεν εχει νεοτερη εφαρμογη ή update.

Παντως εχω και εγω την ιδια απορια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην ομάδα μετά από τρία χρόνια τουρκικό προχθές δε μ’ άφησε ούτε με VPN να το ανανεώσω ούτε με δωροκάρτες προχώρησα σε νιγηριανό δύο μέρες ήταν πολύ καλά έμπαινα και από κινητό με VPN σήμερα με ξαναπέταξε .. ξανά έκανα πληρωμή από το ίδιο account με την ίδια καρτα που δεν είχε χρησιμοποιηθεί ποτέ σε νετφλιξ μίλησα με εξυπηρέτηση και μου είπαν ότι δε γίνεται refound μόνο να μιλήσω με τράπεζα προς το παρόν περιμένω να δω αν θα κρατήσει έχει κανένας εικόνα η να ανοίξω άλλο με άλλο mail ?

Επεξ/σία από kostasban1998

2 ώρες πριν, ckar46 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα!

56 λεπτά πριν, Sebu είπε

Εμενα μου εχει σκοτισει τα ουμπαλα να κανω update αλλιως απο 1/3/2024 παπαλα αλλα στο AppStore δεν εχει νεοτερη εφαρμογη ή update.

Παντως εχω και εγω την ιδια απορια.

• Like 1

Παιδιά εδώ και μερικές μέρες στο τουρκικό μου με αφήνει να δώ μόνο μέσω vpn. Κάνει και σε εσάς τα ίδια; Μάλλον πάει για cancel γιατί δεν ψήνομαι να δίνω και για vpn.

1 λεπτό πριν, mambagrgr είπε

Παιδιά εδώ και μερικές μέρες στο τουρκικό μου με αφήνει να δώ μόνο μέσω vpn. Κάνει και σε εσάς τα ίδια; Μάλλον πάει για cancel γιατί δεν ψήνομαι να δίνω και για vpn.

τι τροπο πληρωμεις εχεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/2/2024 στις 11:02 ΠΜ, Billator είπε

Είχα φτιάξει πριν 5 χρόνια τον τούρκικο , κάπου τον απρίλιο του 2019 όταν είχες κάνει αναφορά ότι σε κάποιους ξεκινά το Number verification σε βίντεο ή post σου (στο μακρινό 39,99TL), ακριβώς πριν γίνει fixed σε όλες τις τούρκικες εγγραφές :P 

Με το που γράφεις το μήνυμα αυτό χθες τσακ 2-3 τηλέφωνα (από αυτούς που το μοιράζομαι ότι δεν πλήρωσα την συνδρομή γιατί εγώ άντε να δω 1-2 φορές το μήνα), όμως βλέπω η χρέωση είχε περάσει κανονικά 18 Φεβρουαρίου και ότι απλά έκλεισαν τον λογαριασμό λες και έχει γίνει reset το country of origin.. 

Σήμερα θα φανεί αν μπορεί να "σωθεί" ή αν πάμε στο Nigerian Team από εδώ και πέρα :P 
Όσο αφορά το refund λε μπουλέ στο Support λένε να κάνω chargeback.

Ευχαριστώ για το update αυτό εδώ γιατί με γλίτωσες από πολύ ώρα "ψαχτηριού" 

Ένα update στο δικό μου case

1. Για 5 μέρες δεν μπορούσα να κάνω κανένα είδος ανανέωσης στο τούρκικο account που είχα 5 χρόνια και έφαγε Reset
2. Μετά από 4 μέρες χρήσης έκλεισε και το Νιγηριανό (δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο αλλά έγινε μόλις συνδέθηκα από τηλεόραση).

Οπότε χθες πάω πάλι στο τούρκικο, βρίσκω την πιο φθηνή Gift card για να προσθέσω, στην αρχή δεν υπάρχει πουθενά πεδίο για προσθήκη Gift card (επειδή θέλει επανεγγραφή ΔΕΝ με άφηνε να βάλω direct από το account), δοκιμάζω σβάρνα τα VPN, και τσακ μου εμφανίζει κατά την επανεγγραφή / επιλογή πακέτου να βάλω Gift card. Οπότε προσθέτω την Gift card και είναι back to the business. 😁

Φόρτωσα και 6 καρτούλες από Eneba που είχε 10% cashback χθες οπότε βγήκε σχεδόν ίδια τιμή (ίσως και λίγο πιο φθηνά) με το να πλήρωνα με κάρτα. 

Τώρα το account έχει geo lock, και ελπίζω σε 30 μέρες να λήξει, πάντως επειδή VPN χρειάζεται μόνο για να ξεκινήσει η ταινία σειρά και έτσι να μείνει προσωπικά δεν με πειράζει, αλλά το πρόβλημα είναι ότι σε κάποιες τηλεοράσεις δεν υπάρχουν VPN.

8 ώρες πριν, mambagrgr είπε

Υπάρχουν άπειρα Free πλέον, το χρειάζεσαι μόνο μέχρι να ξεκινήσει η σειρά μετά κάνει κανονικά Load και να "κοπεί" το VPN. Απλά θέλει προσοχή στο να ανοίγει το netflix αφού ενεργοποίησες το VPN. 

Επεξ/σία από Billator

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, chrismilo91 είπε

τι τροπο πληρωμεις εχεις?

Είχα revolut. Την πέταξε. Έβαλα ελληνική πιστωτική. Μετά από λίγες μέρες μου την ακύρωσε χωρίς refund και τώρα είμαι με giftcard για μερικές μέρες.

Βλέπω τι λέει και ο billator πάνω αλλά δεν βρήκα τρόπο να βάλω vpn στην τηλεόραση ακόμα.

EDIT: Αν κατάλαβα καλά μου έκανε reset τη συνδρομή και πρέπει για 1 μήνα να βλέπω με vpn και μετ'α θα στρώσει;

Επεξ/σία από mambagrgr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...