adi32 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, vassar είπε Προσπάθησα να κάνω ανανέωση με gift cards στο Τούρκικο λογαριασμό που έχω με windscribe vpn και μου βγάζει μύνημα συνέχεια "δοκιμάστε αργότερα". Μας πίασανε τώρα ή υπάρχει περίπτωση να ξεμπλοκάρει; θα τις χάσω τώρα τις gift card 4x200 λίρες πήρα υπαρχει τροπος να τις χρησιμοποιήσω; μπες απο το κινητο με αυτο και καντο και θα το παρει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.helalik.turkey.vpn
Sotosgl Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 13 λεπτά πριν, Billator είπε Είχα φτιάξει πριν 5 χρόνια τον τούρκικο , κάπου τον απρίλιο του 2019 όταν είχες κάνει αναφορά ότι σε κάποιους ξεκινά το Number verification σε βίντεο ή post σου (στο μακρινό 39,99TL), ακριβώς πριν γίνει fixed σε όλες τις τούρκικες εγγραφές Με το που γράφεις το μήνυμα αυτό χθες τσακ 2-3 τηλέφωνα (από αυτούς που το μοιράζομαι ότι δεν πλήρωσα την συνδρομή γιατί εγώ άντε να δω 1-2 φορές το μήνα), όμως βλέπω η χρέωση είχε περάσει κανονικά 18 Φεβρουαρίου και ότι απλά έκλεισαν τον λογαριασμό λες και έχει γίνει reset το country of origin.. Σήμερα θα φανεί αν μπορεί να "σωθεί" ή αν πάμε στο Nigerian Team από εδώ και πέρα Όσο αφορά το refund λε μπουλέ στο Support λένε να κάνω chargeback. Ευχαριστώ για το update αυτό εδώ γιατί με γλίτωσες από πολύ ώρα "ψαχτηριού" Καλα και εμενα οι βδελες/τζαμπατζηδες με ζαλισαν Να ο Μπαμπης,να η αδερφη της γυναικας,να κατι ξαδερφια,μονο ο κουμπαρος που του ειχα φτιαξει Αιγυπτιακο ειναι σωστος και τα ειχε προπληρωσει Το πιστευω οτι ειναι φαση σαν την τσοντα της Τζουλιας που εγινε leak και τοτε αρχισαν να κλεινουν ελληνικα Torrentαδικα και groups που ηταν δεκαετιες πανω Λιγη υπομονη να περασει η τρελα με το Last Airbender και λογικα θα ειμαστε back in business αλλιως να`ναι καλα ο θειος stremio και τα λεφτα του Netflix εστω και νιγηριανου θα τα κανουμε Real Debrid συνδρομες 2 2 4
vagmouk Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Billator είπε Είχα φτιάξει πριν 5 χρόνια τον τούρκικο , κάπου τον απρίλιο του 2019 όταν είχες κάνει αναφορά ότι σε κάποιους ξεκινά το Number verification σε βίντεο ή post σου (στο μακρινό 39,99TL), ακριβώς πριν γίνει fixed σε όλες τις τούρκικες εγγραφές Με το που γράφεις το μήνυμα αυτό χθες τσακ 2-3 τηλέφωνα (από αυτούς που το μοιράζομαι ότι δεν πλήρωσα την συνδρομή γιατί εγώ άντε να δω 1-2 φορές το μήνα), όμως βλέπω η χρέωση είχε περάσει κανονικά 18 Φεβρουαρίου και ότι απλά έκλεισαν τον λογαριασμό λες και έχει γίνει reset το country of origin.. Σήμερα θα φανεί αν μπορεί να "σωθεί" ή αν πάμε στο Nigerian Team από εδώ και πέρα Όσο αφορά το refund λε μπουλέ στο Support λένε να κάνω chargeback. Ευχαριστώ για το update αυτό εδώ γιατί με γλίτωσες από πολύ ώρα "ψαχτηριού" Πάντως όσοι έιχαν βάλει Revolut το refund έρχεται ακαριαία αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αιτήματος.Με Ελληνικές τράπεζες δεν ξέρω .Μυρίζομαι περισσότερο μπλέξιμο και πρήξιμο. 13 ώρες πριν, Sotosgl είπε Btw ειχα παρει σβαρνα τα supports σημερα σε διαφορες ωρες,χωρες,με VPNs και χωρις για δοκιμες Οι μισοι τα μασαγαν για το Refund,οι αλλοι το εδιναν αερα Μετα τα accounts τα θεωρουν υποπτα και τα κλεινουν και ας σου βγαζει εσενα οτι απλα θελουν reactivation Ενα απο τα 2 3 χρονων μου πλεον ειναι dead ουτε δωροκαρτες ουτε Fups ουτε ελληνικες ουτε με email link απο το support,ειναι λες και το εκαναν hard reset σε ελληνικο Ενα καινουργιο τουρκικο τις πηρε τις δωροκαρτες οποτε ειναι θεμα account αλλα θελει το 30ημερο με VPN για να ξεκλειδωσει Νιγηριανο εφτιαξα κομπλε σημερα με 2 ελληνικες καρτες χωρις sms verification ΑΛΛΑ οχι με αυτη που ειχα σε αλλα 4 μιας και παιζει να εγινε blacklisted Και εγώ αυτό έχω καταλάβει.Καλύτερα με εντελώς νέο account και αν είναι δυνατό με νέο τρόπο πληρωμής.Πρέπει να παίζει κάποιο είδος flagαρίσματος.Το ιδανικό που έχει δουλέψει για μένα είναι να πάρεις τη φτηνότερη Νιγηριανη συνδρομή των 70 λεπτών να την αφήσεις να κάθεται καβάτζα και να τραβάει χρήματα για 1-2 μήνες χωρίς να μπάινεις καθόλου και μετά να αναβαθμίσεις στο μεγάλο πακέτο.Σε εμένα έτσι δουλεύει ακόμα ένα Νιγηριανό που είχα φτιάξει από τέλη Αυγούστου.Άλλα δύο Αιγυπτιακά, ένα Νιγηριανό και ένα Κενυάτικο που είχα φτιάξει ακυρώθηκαν όλα.Αν πέσει και έτσι άκυρο τότε μόνο giftcards από Τουρκία , η Ουκρανία που πληρώνεις μέσω τρίτου του Setanta sports και πάιρνεις μαζί και το πακέτο των αθλητικών. 1
in2dark Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, vagmouk είπε Πάντως όσοι έιχαν βάλει Revolut το refund έρχεται ακαριαία αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αιτήματος.Με Ελληνικές τράπεζες δεν ξέρω .Μυρίζομαι περισσότερο μπλέξιμο και πρήξιμο. Και εγώ αυτό έχω καταλάβει.Καλύτερα με εντελώς νέο account και αν είναι δυνατό με νέο τρόπο πληρωμής.Πρέπει να παίζει κάποιο είδος flagαρίσματος.Το ιδανικό που έχει δουλέψει για μένα είναι να πάρεις τη φτηνότερη Νιγηριανη συνδρομή των 70 λεπτών να την αφήσεις να κάθεται καβάτζα και να τραβάει χρήματα για 1-2 μήνες χωρίς να μπάινεις καθόλου και μετά να αναβαθμίσεις στο μεγάλο πακέτο.Σε εμένα έτσι δουλεύει ακόμα ένα Νιγηριανό που είχα φτιάξει από τέλη Αυγούστου.Άλλα δύο Αιγυπτιακά, ένα Νιγηριανό και ένα Κενυάτικο που είχα φτιάξει ακυρώθηκαν όλα.Αν πέσει και έτσι άκυρο τότε μόνο giftcards από Τουρκία , η Ουκρανία που πληρώνεις μέσω τρίτου του Setanta sports και πάιρνεις μαζί και το πακέτο των αθλητικών. Και σε μενα μολις ακυρωθηκε το τουρκικο με ρεβολουτ. Για πες την πατεντα με το ουκρανικο σεταντα πλιζζζζζ
vagmouk Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 26 λεπτά πριν, in2dark είπε Για πες την πατεντα με το ουκρανικο σεταντα πλιζζζζζ https://setantasports.com/fanpack-ua/ Με Vpn Ουκρανία πας εδώ και γράφεσαι και πληρώνεις.Σου έρχεται mail και sms με ένα link για να συνδέσεις τον Netflix λογαριασμό σου.O λογαριασμός πρέπει να είναι Ουκρανικός άρα πας με vpn και φτιάχνεις καινούριο Netflix account και μετά το συνδέεις.Πολύ εύκολη διαδικασία.Το έχει κάνει φίλος και δυο μήνες δουλεύει κομπλέ.Για Setanta θες vpn για να βλέπεις αθλητικά αλλά για Netflix εννοείται χωρίς. 1
Billator Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Να αναφέρω ότι πήγα να "σώσω" τον τούρκο φίλο που "κλείδωσε" μετά από 5 χρόνια λειτουργίας και δεν τα κατάφερα. Θα δοκιμάσω πάλι σε μερικές μέρες ίσα ίσα για να μπορέσω να τραβήξω τα profile history γιατί 5 χρόνια είναι αυτά Έφτιαξα ένα Nigerian account , στο οποίο ενώ ζήτησε phone verification (όπως αναφέρει και ο Σωτήρης ότι ίσως συμβεί) έβαλα τον αριθμό προχώρησε αλλά δεν απαίτησε verification ποτέ , οπότε μετά το άνοιγμα του account πήγα και έκανα delete το Phone number ώστε να έχω περιθώριο για μελλοντικό verification μέσω αριθμού χωρίς να χρειαστεί να το "κάψω" από τώρα. PS. ΔΕΝ με άφηνε να φτιάξω 4k συνδρομή έβγαζε error στις πληρωμές και προχώρησα με το mobile και την δέχτηκε κανονικά και το άλλαξα μετά το άνοιγμα σε 4k.
Sherlock_7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, Billator είπε Να αναφέρω ότι πήγα να "σώσω" τον τούρκο φίλο που "κλείδωσε" μετά από 5 χρόνια λειτουργίας και δεν τα κατάφερα. Θα δοκιμάσω πάλι σε μερικές μέρες ίσα ίσα για να μπορέσω να τραβήξω τα profile history γιατί 5 χρόνια είναι αυτά Έφτιαξα ένα Nigerian account , στο οποίο ενώ ζήτησε phone verification (όπως αναφέρει και ο Σωτήρης ότι ίσως συμβεί) έβαλα τον αριθμό προχώρησε αλλά δεν απαίτησε verification ποτέ , οπότε μετά το άνοιγμα του account πήγα και έκανα delete το Phone number ώστε να έχω περιθώριο για μελλοντικό verification μέσω αριθμού χωρίς να χρειαστεί να το "κάψω" από τώρα. PS. ΔΕΝ με άφηνε να φτιάξω 4k συνδρομή έβγαζε error στις πληρωμές και προχώρησα με το mobile και την δέχτηκε κανονικά και το άλλαξα μετά το άνοιγμα σε 4k. Πώς τραβάς το history;
vaggos88 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 29 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε Πώς τραβάς το history; Βαλε το add-on στον browser Netflix Watch List Manager 3
vassar Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 13 ώρες πριν, adi32 είπε μπες απο το κινητο με αυτο και καντο και θα το παρει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.helalik.turkey.vpn Πέρασαν οι κάρτες χωρίς τη χρήση VPN, τις προηγουμενες φορές είμαι σίγουρος ότι χρειαζόταν VPN για να περάσουν. Ας ελπίζουμε ότι δεν θα μου μπλοκάρει ο λογαριασμός, προς το παρών λειτουργεί κανονικά.
in2dark Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Γραφω και εγω την εμπειρια μου με σκοπο να βοηθησω την ομαδα. Εχω λογαριασμο τουρκια τα τελευταια 3 χρονια. Ο λογαριασμος ηταν αρχικα ιρλανδικος. Χθες οπως και σε πολλους αλλους μου ακυρωσαν την συνδρομη. Αρχικα μπορουσα να κανω login μεσω vpn απο τοθρκια, νιγηρια, ελλαδα κλπ. Ξαφνικα μετα απο πολλες προσπαθειες αυτο σταματησε και μονο μεσω ιρλανδιας μπορουσα να κανω login σε ολες τις αλλες περιοχες μου εβγαζε και καλα wrong password. Η λυση ηταν η τηλεοραση. Προσπαθησα να κανω login απο την τιβι και μου εστειλε email με link για να μπω απο υπολογιστη. Το link ηταν για περιοχη τουρκια. Οποτε ανοιξα vpn, και με το link μπηκα τουρκια. Εκει αγορασα μια 200αρα καρτα απο το g2a την περασα στον τουρκικο λογαριασμο και εχω ξανα τουρκικη συνδρομη. Εν τω μεταξύ ανοιξα και ενα νεο νιγηριανο λογαριασμο. Δε δεχοταν ρεβολουτ οποτε εβαλα την κανονικη μου καρτα απο ιρλανδικη τραπεζα. Περασα τα προφιλ απο τον τουρκικο λογαριασμο στον νεο νιγηριανο για να υπαρχουν. Τελος το παραπανω chrome addin δεν κατεβαζει ολη την ιστορια του λογαριασμου. Μονο οτι εχεις στο watchlist κατεβαζει. Αυτα και ευχαριστω για τις συμβουλες. Θεωρω πως ειναι θεμα χρονου να μου κλεισουν και τον νιγηριανο και τον τουρκικο. Μαλλον η πιο σιγουρη λυση θα ειναι ουκρανια μεσω τριτου παροχου setanta οποτε σουπερ ευχαριστω τον φιλο που το ανεφερε!
ioannischr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, in2dark είπε Γραφω και εγω την εμπειρια μου με σκοπο να βοηθησω την ομαδα. Εχω λογαριασμο τουρκια τα τελευταια 3 χρονια. Ο λογαριασμος ηταν αρχικα ιρλανδικος. Χθες οπως και σε πολλους αλλους μου ακυρωσαν την συνδρομη. Αρχικα μπορουσα να κανω login μεσω vpn απο τοθρκια, νιγηρια, ελλαδα κλπ. Ξαφνικα μετα απο πολλες προσπαθειες αυτο σταματησε και μονο μεσω ιρλανδιας μπορουσα να κανω login σε ολες τις αλλες περιοχες μου εβγαζε και καλα wrong password. Η λυση ηταν η τηλεοραση. Προσπαθησα να κανω login απο την τιβι και μου εστειλε email με link για να μπω απο υπολογιστη. Το link ηταν για περιοχη τουρκια. Οποτε ανοιξα vpn, και με το link μπηκα τουρκια. Εκει αγορασα μια 200αρα καρτα απο το g2a την περασα στον τουρκικο λογαριασμο και εχω ξανα τουρκικη συνδρομη. Εν τω μεταξύ ανοιξα και ενα νεο νιγηριανο λογαριασμο. Δε δεχοταν ρεβολουτ οποτε εβαλα την κανονικη μου καρτα απο ιρλανδικη τραπεζα. Περασα τα προφιλ απο τον τουρκικο λογαριασμο στον νεο νιγηριανο για να υπαρχουν. Τελος το παραπανω chrome addin δεν κατεβαζει ολη την ιστορια του λογαριασμου. Μονο οτι εχεις στο watchlist κατεβαζει. Αυτα και ευχαριστω για τις συμβουλες. Θεωρω πως ειναι θεμα χρονου να μου κλεισουν και τον νιγηριανο και τον τουρκικο. Μαλλον η πιο σιγουρη λυση θα ειναι ουκρανια μεσω τριτου παροχου setanta οποτε σουπερ ευχαριστω τον φιλο που το ανεφερε! διαβαζω καιρο το νημα αυτο και ενα εχω να πω χαρας το κουραγιο σας παιδια 2
pasxaliskar Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου ασχετο μηπως υπαρχει κανα site για τουρκικα sms τυπου φουπσ κ νετφλιξ? γιατι αυατα που ειχα δν εχουν αριθμους πλεον
kormos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, in2dark είπε Γραφω και εγω την εμπειρια μου με σκοπο να βοηθησω την ομαδα. Εχω λογαριασμο τουρκια τα τελευταια 3 χρονια. Ο λογαριασμος ηταν αρχικα ιρλανδικος. Χθες οπως και σε πολλους αλλους μου ακυρωσαν την συνδρομη. Αρχικα μπορουσα να κανω login μεσω vpn απο τοθρκια, νιγηρια, ελλαδα κλπ. Ξαφνικα μετα απο πολλες προσπαθειες αυτο σταματησε και μονο μεσω ιρλανδιας μπορουσα να κανω login σε ολες τις αλλες περιοχες μου εβγαζε και καλα wrong password. Η λυση ηταν η τηλεοραση. Προσπαθησα να κανω login απο την τιβι και μου εστειλε email με link για να μπω απο υπολογιστη. Το link ηταν για περιοχη τουρκια. Οποτε ανοιξα vpn, και με το link μπηκα τουρκια. Εκει αγορασα μια 200αρα καρτα απο το g2a την περασα στον τουρκικο λογαριασμο και εχω ξανα τουρκικη συνδρομη. Εν τω μεταξύ ανοιξα και ενα νεο νιγηριανο λογαριασμο. Δε δεχοταν ρεβολουτ οποτε εβαλα την κανονικη μου καρτα απο ιρλανδικη τραπεζα. Περασα τα προφιλ απο τον τουρκικο λογαριασμο στον νεο νιγηριανο για να υπαρχουν. Τελος το παραπανω chrome addin δεν κατεβαζει ολη την ιστορια του λογαριασμου. Μονο οτι εχεις στο watchlist κατεβαζει. Αυτα και ευχαριστω για τις συμβουλες. Θεωρω πως ειναι θεμα χρονου να μου κλεισουν και τον νιγηριανο και τον τουρκικο. Μαλλον η πιο σιγουρη λυση θα ειναι ουκρανια μεσω τριτου παροχου setanta οποτε σουπερ ευχαριστω τον φιλο που το ανεφερε! Δουλεύει ακόμα από Νιγηρία; Γιατί έκανα σήμερα όλο το πρωί δοκιμές αλλά... Τίποτα
alexkon99 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Ειχα δει το βιντεο του σωτηρη και εγω, οπως και σε αρκετο κόσμο μου το έκλεισαν υστερα απο ενα τριήμερο, να σημειωθει πως εβλεπα στην τηλεόραση και απλα συνδεομουν και απο το κινητο με VPN που και που για να εβλεπαν και καλά και νιγηριανη IP, αλλα τζίφος. Όπως και να έχει, μόλις έφτιαξα καινούργιο account με VPN από Νιγηρία και ακολούθησα την συμβουλή σου, έβαλα το φτηνότερο πακέτο, θα το αφησω να τρέχει χωρίς να δω τίποτα και θα ανανεώσω στο 4κ σε κάνα 2μηνο. Η ερώτηση μου ουσιαστικά είναι για το νιγηριανο σου account που λειτουργεί ακόμα, αν χρειάζεσαι συνεχώς vpn για να βλέπεις ή αν λειτουργεί όπως με τα υπόλοιπα geolocks που μετά από έναν μήνα είσαι κομπλέ και βλέπεις χωρίς. @vagmouk σορρυ σε εσενα απευθυνόμουν για την ιστορία φίλε, απλά δεν δούλεψε η παράθεση για κάποιον λόγο.
Sotosgl Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Αλλο ενα Νιγηριανο εκλεισε σημερα btw με το που αλλαξα προφιλ απο το main στο Kids Σε 2 TV boxes με την ιδια IP χωρις VPN επαιζα btw για 4 μερες Θα το αφησω για καμια εβδομαδα γιατι βλεπω οτι ειναι γενικο το κακο και στο εξωτερικο Απλα μην τους αφηνετε ησυχους αν δεν δωσουν Refund απο το support για το κλεισιμο του λογαριασμου,καρφι chargeback και ας τα βρουν με την τραπεζα,το κοστος του καθε chargeback ειναι το μονο που θα τους τσουξει και θα ξαναχαλαρωσουν 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα