Ni_gio Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά προσπάθησα κ εγώ να ενεργοποιήσω το νετφλιξ με VPN Τουρκίας αλλά στο τελευταίο βήμα ζητάει τηλεφωνικό αριθμό Τουρκίας κ απ' το drop-down δεν γίνεται να αλλάξει η χώρα του τηλεφωνικού αριθμού.Υπάρχει κάποιος τρόπος να "χακαριστει" αυτό το εμπόδιο? Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2023 από Ni_gio
runner69 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 47 λεπτά πριν, Ni_gio είπε Παιδιά προσπάθησα κ εγώ να ενεργοποιήσω το νετφλιξ με VPN Τουρκίας αλλά στο τελευταίο βήμα ζητάει τηλεφωνικό αριθμό Τουρκίας κ απ' το drop-down δεν γίνεται να αλλάξει η χώρα του τηλεφωνικού αριθμού.Υπάρχει κάποιος τρόπος να "χακαριστει" αυτό το εμπόδιο? sms-activate.org βαλε ενα δευτερο-τριτο email και κανε εγγραφη εκει. Προσεθεσε 1€ σε τουρκικες λιρες με καρτα μιας χρησης της revolut , "αγοραζεις" το τουρικο τηλ για λιγα minutes και κανεις το verification.
Ni_gio Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, runner69 είπε sms-activate.org βαλε ενα δευτερο-τριτο email και κανε εγγραφη εκει. Προσεθεσε 1€ σε τουρκικες λιρες με καρτα μιας χρησης της revolut , "αγοραζεις" το τουρικο τηλ για λιγα minutes και κανεις το verification. Σε ευχαριστώ πολύ. Στην ενότητα services που έχει μέσα διαλέγω το service του νετφλιξ κ μετά διαλέγω Τουρκία η πάω από κάπου αλλού ?
runner69 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Ni_gio είπε Σε ευχαριστώ πολύ. Στην ενότητα services που έχει μέσα διαλέγω το service του νετφλιξ κ μετά διαλέγω Τουρκία η πάω από κάπου αλλού ? Απο οσο θυμαμαι, ναι.
michalis412 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Αλλαζει η τιμη στο τουρκικο netflix απο τον αλλο μηνα Ενημέρωση τιμών Γεια tourkmich, Ελπίζουμε να απολαμβάνετε όσα έχει να σας προσφέρει το Netflix. Η μηνιαία τιμή σας θα είναι πλέον 199,99 TL από 14 Οκτωβρίου 2023. Οι λεπτομέρειες της συνδρομής σας: Τρέχον πρόγραμμα Πλήρες 199,99 TL/μήνα Ενημερώθηκε Επόμενη ημερομηνία χρέωσης 14 Οκτωβρίου 2023
kikirikos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Έχει και στον Αλί μπαμπά κάτι πακέτα με 2.5 ευρώ τον μήνα, έχει δοκιμάσει κάποιος;
marsele Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 On 04/09/2023 at 10:08, labros1995 said: Λογικά μετά τις 30 μέρες θα είσαι οκ On 06/09/2023 at 16:37, agipaok said: Μετά από 30 μέρες ξεκλειδώνει και παίζει κανονικά ! Έτσι έγινε σε μένα Επιβεβαιώνω ότι μόλις πέρασαν οι 30 μέρες το Netflix παίζει κανονικά χωρίς να έχω ενεργοποιήσει το vpn. Η ερώτηση μου είναι η εξής: για να ανανεώσω την συνδρομή (για να τραβήξει λεφτά για τον επόμενο μήνα δηλαδή) ποιος τρόπος πληρωμής είναι ο πιο αποτελεσματικός.;; Με τουρκική προπληρωμένη δωροκάρτα Netflix ή μέσω revolut;;; Δεν έχω κάνει verify μέσω τηλεφώνου γι'αυτό ρωτάω.
agipaok Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, marsele είπε Επιβεβαιώνω ότι μόλις πέρασαν οι 30 μέρες το Netflix παίζει κανονικά χωρίς να έχω ενεργοποιήσει το vpn. Η ερώτηση μου είναι η εξής: για να ανανεώσω την συνδρομή (για να τραβήξει λεφτά για τον επόμενο μήνα δηλαδή) ποιος τρόπος πληρωμής είναι ο πιο αποτελεσματικός.;; Με τουρκική προπληρωμένη δωροκάρτα Netflix ή μέσω revolut;;; Δεν έχω κάνει verify μέσω τηλεφώνου γι'αυτό ρωτάω. Εγώ χρησιμοποιώ την FUPS αν την γνωρίζεις ! Αλλά τώρα δεν μπορείς να βγάλεις εύκολα …. Όποτε μάλλον προπληρωμένη 1
labros1995 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, marsele said: Επιβεβαιώνω ότι μόλις πέρασαν οι 30 μέρες το Netflix παίζει κανονικά χωρίς να έχω ενεργοποιήσει το vpn. Η ερώτηση μου είναι η εξής: για να ανανεώσω την συνδρομή (για να τραβήξει λεφτά για τον επόμενο μήνα δηλαδή) ποιος τρόπος πληρωμής είναι ο πιο αποτελεσματικός.;; Με τουρκική προπληρωμένη δωροκάρτα Netflix ή μέσω revolut;;; Δεν έχω κάνει verify μέσω τηλεφώνου γι'αυτό ρωτάω. Καλησπερα Χαιρομαι που λειτουργεί. Εγω δουλεύω εδώ και 1 χρόνο με gift cards. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2023 από labros1995 1
marsele Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 2 hours ago, labros1995 said: Καλησπερα Χαιρομαι που λειτουργεί. Εγω δουλεύω εδώ και 1 χρόνο με gift cards. Για αγορά δωροκάρτας δεν χρειάζεται ενεργοποίηση vpn έτσι δεν είναι;
labros1995 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 33 minutes ago, marsele said: Για αγορά δωροκάρτας δεν χρειάζεται ενεργοποίηση vpn έτσι δεν είναι; Όχι, δεν την αγοράζεις απο netflix
HERTHAN Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, labros1995 είπε Όχι, δεν την αγοράζεις απο netflix Εννοείς οτι δεν χρειάζεται VPN? 1
labros1995 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, HERTHAN said: Εννοείς οτι δεν χρειάζεται VPN? Σωστά, δεν χρειάζεται. 2
marsele Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 10 hours ago, labros1995 said: Σωστά, δεν χρειάζεται. Αγόρασα δωροκάρτα 100TL για έναν μήνα, την καταχώρησα και όλα λειτουργούν άψογα! Από 11,99€ που χρεωνόμουν για το netflix στο standard πρόγραμμα στο αντίστοιχο τούρκικο πρόγραμμα βγαίνει στο 1/3 της τιμής περίπου στα 4/ ευρώ ανά μήνα.
labros1995 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 1 minute ago, marsele said: Αγόρασα δωροκάρτα 100TL για έναν μήνα, την καταχώρησα και όλα λειτουργούν άψογα! Από 11,99€ που χρεωνόμουν για το netflix στο standard πρόγραμμα στο αντίστοιχο τούρκικο πρόγραμμα βγαίνει στο 1/3 της τιμής περίπου στα 4/ ευρώ ανά μήνα. Σύμφωνα με σχετικό mail που έστειλαν, σε μερικές μέρες θα διπλασιαστεί η τιμή δυστυχώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα