pasxaliskar Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, marksk είπε Πάντα χωρίς vpn και μου ακύρωσε και δεν δέχεται τώρα τη revolut. Δέχτηκε Εθνική πάντως μέχρι να δω τι θα κάνω Ρεβο έχει καιρό που απορρίπτει ..και εμένα ..και το γύρισα σε φουπσ έχει κάνα 2 μηνο
GREG10ARIS Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, nzeppos είπε Να φανταστώ ότι δεν υπάρχουν κάπου κάρτες των 500+ TL σε λογική τιμή; Ό,τι έχω δει μέχρι τώρα έχει μόνο 100 και 200, αλλά οι 500 είναι πάντα εξαντλημένες. Παντα 200αρες βαζω, οταν τα ειχα υπολογισει αυτες συνεφεραν καλυτερα 1
kormos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, Stelaras1993 είπε Άρα 1200 TL . Ενα 5μηνακι με την νεα τιμη. Περίπου... 4 ώρες πριν, pasxaliskar είπε τι εγινε ρε παιδια με το νεφλιξ? εμενα δουλευει κανονικα τουρκια φαση αλλα δν ανοιγω vpn.. απο οτι καταλαβα οσοι ανοιγαν vpn τους πεταξε? Ομοίως, πότε εδώ και χρόνια βπν.... 4 ώρες πριν, pavv100 είπε Εχω netflix μεσω τουρκιας μονο με δωροκαρτες προς το παρων. Υπαρχει οριο στις δωροκαρτες που μπορω να καταχωρησω? Εχω βαλει 3 προς το παρων των 100TL. Ευχαριστώ. Τελευταία στις περασμένες 6 και προσπάθεια για 7η έφαγα άκυρο. Δεν έκανα πάλι προσπάθεια γιατί δεν θέλω να ρισκάρω... 34 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε Ρεβο έχει καιρό που απορρίπτει ..και εμένα ..και το γύρισα σε φουπσ έχει κάνα 2 μηνο Θα τη δοκιμάσω και εγώ... Ανν και νομίζω την είχα βάλει, τράβηξε τον ένα μήνα και στον επόμενο όχι...
Sebu Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 16 hours ago, kage said: Μετά απο update fups app έχασα είσοδο λόγω verification αρχικου νουμερο κινητου..έχει βρει κανείς λύση ? Κάνα μειλ δεν έχουν αυτοί?μόνο τηλ βρηκα για customer support της fups Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι νορμάλ να μην δέχονται μια καθαρα τουρκική καρτα..όσο σκαμερς Γ νετφλιξ... θα πρότεινα π κ π να μπαίνετε μέσω vpn της χώρας π φτιάξατε το ακκουντ ώστε να καταγράφονται "τοπικά"ip sta logs τους Ειχε αναφερθει κατι αντιστοιχο νομιζω καποιες σελιδες πιο πισω απο συμφορουμιτη και αν θυμαμαι καλα βρηκε λυση ψαχνοντας. Εφτασα μεχρι την 20 προς τα πισω αλλα δεν βρηκα κατι....ισως το θυμαμα απο αλλο thread τελικα. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου από Sebu
bebakos11 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου ασχετο καμια βοηθεια για νεο spotify απο εξω εχει κανεις προταση και οδηγιες ?🙂😀
GREG10ARIS Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, bebakos11 είπε ασχετο καμια βοηθεια για νεο spotify απο εξω εχει κανεις προταση και οδηγιες ?🙂😀 Κοιταξε στο eneba δωροκαρτες για Ινδια ή Αιγυπτο, οποιες ειναι φθηνοτερες. Μπαινεις με vpn (hola ή κανενα τετοιο αν δεν εχεις πληρωμενο) , αλλαζεις την τοποθεσια σου στην αντιστοιχη χωρα απο τις ρυθμισεις του spotify και περνας τη δωροκαρτα. Εγω ειχα παρει κανα 2μηνο ετησια καρτα για Αιγυπτο στα 14€, προχθες που κοιτουσα για αλλο λογαριασμο ειχε μονο για Ινδια στα 17€ το ετησιο. Καλες τιμες και τα δυο εννοειται, και αφου βαλεις τη δωροκαρτα ακους κανονικα απ ολες τις συσκευες χωρις vpn. 3
vagelisfil Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Είχα κάνει δοκιμαστικά χθες ένα Νηγιριανό λογαρισμό, σήμερα όταν τον άνοιξα μου έβγαλε τα Ελληνικά πλανς και ήθελε ξανά πληρωμή. Έκανα vpn και ξανά-πλήρωσα σε Νιρά (4.400 το 4Κ) με άλλη κάρτα (Εθνική) γιατί την προηγούμενη (Πειραιώς) δε τη δέχτηκε. Το ίδιο έγινε και σε ένα φίλο. Άρα έχω 2 πληρωμές σε 2 μέρες. 1
user2163 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 49 minutes ago, vagelisfil said: Είχα κάνει δοκιμαστικά χθες ένα Νηγιριανό λογαρισμό, σήμερα όταν τον άνοιξα μου έβγαλε τα Ελληνικά πλανς και ήθελε ξανά πληρωμή. Έκανα vpn και ξανά-πλήρωσα σε Νιρά (4.400 το 4Κ) με άλλη κάρτα (Εθνική) γιατί την προηγούμενη (Πειραιώς) δε τη δέχτηκε. Το ίδιο έγινε και σε ένα φίλο. Άρα έχω 2 πληρωμές σε 2 μέρες. Θα πρέπει να πληρώσεις 5.5 φορές για να φτάσεις την τιμή του Ελληνικού οπότε μια χαρά είσαι ακόμη 3
marksk Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου μου γείωσε και την ελληνική κάρτα και τώρα το γύρισα σε gift cards σε τουρκικό λογαριασμό
st@kas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, marksk είπε μου γείωσε και την ελληνική κάρτα και τώρα το γύρισα σε gift cards σε τουρκικό λογαριασμό μια από τα ίδια. πήγα να ξανά βάλω άλλη κάρτα δήλωσα κινητό τουρκίας με sms-activate αλλά δεν την δέχτηκε
Sotosgl Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Btw ειχα παρει σβαρνα τα supports σημερα σε διαφορες ωρες,χωρες,με VPNs και χωρις για δοκιμες Οι μισοι τα μασαγαν για το Refund,οι αλλοι το εδιναν αερα Μετα τα accounts τα θεωρουν υποπτα και τα κλεινουν και ας σου βγαζει εσενα οτι απλα θελουν reactivation Ενα απο τα 2 3 χρονων μου πλεον ειναι dead ουτε δωροκαρτες ουτε Fups ουτε ελληνικες ουτε με email link απο το support,ειναι λες και το εκαναν hard reset σε ελληνικο Ενα καινουργιο τουρκικο τις πηρε τις δωροκαρτες οποτε ειναι θεμα account αλλα θελει το 30ημερο με VPN για να ξεκλειδωσει Νιγηριανο εφτιαξα κομπλε σημερα με 2 ελληνικες καρτες χωρις sms verification ΑΛΛΑ οχι με αυτη που ειχα σε αλλα 4 μιας και παιζει να εγινε blacklisted 4 3
billys gt Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 13 λεπτά πριν, Sotosgl είπε Btw ειχα παρει σβαρνα τα supports σημερα σε διαφορες ωρες,χωρες,με VPNs και χωρις για δοκιμες Οι μισοι τα μασαγαν για το Refund,οι αλλοι το εδιναν αερα Μετα τα accounts τα θεωρουν υποπτα και τα κλεινουν και ας σου βγαζει εσενα οτι απλα θελουν reactivation Ενα απο τα 2 3 χρονων μου πλεον ειναι dead ουτε δωροκαρτες ουτε Fups ουτε ελληνικες ουτε με email link απο το support,ειναι λες και το εκαναν hard reset σε ελληνικο Ενα καινουργιο τουρκικο τις πηρε τις δωροκαρτες οποτε ειναι θεμα account αλλα θελει το 30ημερο με VPN για να ξεκλειδωσει Νιγηριανο εφτιαξα κομπλε σημερα με 2 ελληνικες καρτες χωρις sms verification ΑΛΛΑ οχι με αυτη που ειχα σε αλλα 4 μιας και παιζει να εγινε blacklisted Ωραίος ο captain 😎👍👌
vassar Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Προσπάθησα να κάνω ανανέωση με gift cards στο Τούρκικο λογαριασμό που έχω με windscribe vpn και μου βγάζει μύνημα συνέχεια "δοκιμάστε αργότερα". Μας πίασανε τώρα ή υπάρχει περίπτωση να ξεμπλοκάρει; θα τις χάσω τώρα τις gift card 4x200 λίρες πήρα υπαρχει τροπος να τις χρησιμοποιήσω;
vaggos88 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, vassar είπε Προσπάθησα να κάνω ανανέωση με gift cards στο Τούρκικο λογαριασμό που έχω με windscribe vpn και μου βγάζει μύνημα συνέχεια "δοκιμάστε αργότερα". Μας πίασανε τώρα ή υπάρχει περίπτωση να ξεμπλοκάρει; θα τις χάσω τώρα τις gift card 4x200 λίρες πήρα υπαρχει τροπος να τις χρησιμοποιήσω; Δεν χρειαζεται vpn για να περασεις τις giftcards. δοκιμασε χωρις. και αν συνεχιζει να σου μπλοκαρει δοκιμασε ξανα σε 24 ωρες. Ετσι ειχε μπλοκαρει εμενα πριν 2 μηνες και στο support μου ειπαν να δοκιμασω ξανα σε 24 ωρες και δουλεψε. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου από vaggos88 1
Billator Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 12 ώρες πριν, Sotosgl είπε Btw ειχα παρει σβαρνα τα supports σημερα σε διαφορες ωρες,χωρες,με VPNs και χωρις για δοκιμες Οι μισοι τα μασαγαν για το Refund,οι αλλοι το εδιναν αερα Μετα τα accounts τα θεωρουν υποπτα και τα κλεινουν και ας σου βγαζει εσενα οτι απλα θελουν reactivation Ενα απο τα 2 3 χρονων μου πλεον ειναι dead ουτε δωροκαρτες ουτε Fups ουτε ελληνικες ουτε με email link απο το support,ειναι λες και το εκαναν hard reset σε ελληνικο Ενα καινουργιο τουρκικο τις πηρε τις δωροκαρτες οποτε ειναι θεμα account αλλα θελει το 30ημερο με VPN για να ξεκλειδωσει Νιγηριανο εφτιαξα κομπλε σημερα με 2 ελληνικες καρτες χωρις sms verification ΑΛΛΑ οχι με αυτη που ειχα σε αλλα 4 μιας και παιζει να εγινε blacklisted Είχα φτιάξει πριν 5 χρόνια τον τούρκικο , κάπου τον απρίλιο του 2019 όταν είχες κάνει αναφορά ότι σε κάποιους ξεκινά το Number verification σε βίντεο ή post σου (στο μακρινό 39,99TL), ακριβώς πριν γίνει fixed σε όλες τις τούρκικες εγγραφές Με το που γράφεις το μήνυμα αυτό χθες τσακ 2-3 τηλέφωνα (από αυτούς που το μοιράζομαι ότι δεν πλήρωσα την συνδρομή γιατί εγώ άντε να δω 1-2 φορές το μήνα), όμως βλέπω η χρέωση είχε περάσει κανονικά 18 Φεβρουαρίου και ότι απλά έκλεισαν τον λογαριασμό λες και έχει γίνει reset το country of origin.. Σήμερα θα φανεί αν μπορεί να "σωθεί" ή αν πάμε στο Nigerian Team από εδώ και πέρα Όσο αφορά το refund λε μπουλέ στο Support λένε να κάνω chargeback. Ευχαριστώ για το update αυτό εδώ γιατί με γλίτωσες από πολύ ώρα "ψαχτηριού" 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα