Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επιβεβαιωνω και εγω για spotify, εχω απο Αιγυπτο και πεταει συνεχως πλειλιστς της χωρας στην αρχικη σελιδα. Δεν με ενοχλει προσωπικα εφ οσον η τιμη που πληρωσα ηταν στο 1/7 περιπου (14€ ετησια), και ουτε μπλοκαρει ελληνικο περιεχομενο απλα το αναφερω. Νετφλιξ παντως που εχω και εγω απο Τουρκια δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο, παντα η τοπ λιστα ειναι απο Ελλαδα και τωρα που εφερε και ελληνικες σειρες τις πεταξε αυτες πρωτες. Πλεον μιλαμε βεβαια για 1/2 της ελληνικης τιμης, αλλα απ οσο ειδα απο Σωτηρη και η μεθοδος της Νιγηριας πλεον μπετωσε, οποτε καλα ειναι και η μιση τιμη..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, Sotosgl είπε

Καλα με πεταξε και το τουρκικο  σημερα με την Fups και τις δωροκαρτες και το Νιγηριανο 
Αραζω μια εβδομαδα να ξεχαστει και το ξαναβαραω ;)

Ριχνεις τον στρατο των τζαμπατζηδων στη μαχη και δεν αντεχουν οι πλατφορμες ρε Σωτηρη 😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά απο update fups app έχασα είσοδο λόγω verification αρχικου νουμερο κινητου..έχει βρει κανείς λύση ? Κάνα μειλ δεν έχουν αυτοί?μόνο τηλ βρηκα για customer support της fups

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι νορμάλ να μην δέχονται μια καθαρα τουρκική καρτα..όσο σκαμερς

Γ νετφλιξ... θα πρότεινα π κ π να μπαίνετε μέσω vpn της χώρας π φτιάξατε το ακκουντ ώστε να καταγράφονται "τοπικά"ip sta logs τους 

Επεξ/σία από kage

25 λεπτά πριν, kage είπε

Μετά απο update fups app έχασα είσοδο λόγω verification αρχικου νουμερο κινητου..έχει βρει κανείς λύση ? Κάνα μειλ δεν έχουν αυτοί?μόνο τηλ βρηκα για customer support της fups

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι νορμάλ να μην δέχονται μια καθαρα τουρκική καρτα..

Εγώ θα πρότεινα π κ π να μπαίνετε μέσω vpn της χώρας π φτιάξατε το ακκουντ ώστε να καταγράφονται "τοπικά"ip sta logs τους

Άιντε και είχανε μέιλ ..τι θα πεις ? Είμαι σκαμερ για να πληρώνω πιο φθηνά και ήρθα να γκρινιάξω επειδή με πέταξε ? ... Κάνεις νέα και τελειωνεις

7 ώρες πριν, kage είπε

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι νορμάλ να μην δέχονται μια καθαρα τουρκική καρτα..όσο σκαμερς

Γ νετφλιξ... θα πρότεινα π κ π να μπαίνετε μέσω vpn της χώρας π φτιάξατε το ακκουντ ώστε να καταγράφονται "τοπικά"ip sta logs τους 

Εγώ νομίζω πως το vpn το κάνει χειρότερο.Όταν μπαίνουν εκατοντάδες η χιλιάδες με την ίδια Τουρκική η Αιγυπτιακή Ip του Vpn, τότε βαράνε καμπανάκια στα συστήματα τους, flagαρουν την IP και επόμενα κλείνουν το account για ύποπτη δραστηριότητα.Από παλιά το Netflix δεν ήταν και πολύ φιλικό με τα vpn και τα εντόπιζε εύκολα.Η καλύτερη λύση είναι να κάνεις από Νιγηρία που είναι σχεδόν τσάμπα και όσο κρατήσει.Αν το κόψουν φτιάχνεις καινούριο μέχρι να βαρεθείς και να το κόψεις.

• Like 1

1 ώρα πριν, vagmouk είπε

Εγώ νομίζω πως το vpn το κάνει χειρότερο.Όταν μπαίνουν εκατοντάδες η χιλιάδες με την ίδια Τουρκική η Αιγυπτιακή Ip του Vpn, τότε βαράνε καμπανάκια στα συστήματα τους, flagαρουν την IP και επόμενα κλείνουν το account για ύποπτη δραστηριότητα.Από παλιά το Netflix δεν ήταν και πολύ φιλικό με τα vpn και τα εντόπιζε εύκολα.Η καλύτερη λύση είναι να κάνεις από Νιγηρία που είναι σχεδόν τσάμπα και όσο κρατήσει.Αν το κόψουν φτιάχνεις καινούριο μέχρι να βαρεθείς και να το κόψεις.

Και απο Νιγηρια δεν εχει μπετωσει αυτη τη στιγμη;

Εχω netflix μεσω τουρκιας μονο με δωροκαρτες προς το παρων. Υπαρχει οριο στις δωροκαρτες που μπορω να καταχωρησω? Εχω βαλει 3 προς το παρων των 100TL.

Ευχαριστώ.

27 λεπτά πριν, pavv100 είπε

Εχω netflix μεσω τουρκιας μονο με δωροκαρτες προς το παρων. Υπαρχει οριο στις δωροκαρτες που μπορω να καταχωρησω? Εχω βαλει 3 προς το παρων των 100TL.

Ευχαριστώ.

Μεχρι 6 τη φορα

Να φανταστώ ότι δεν υπάρχουν κάπου κάρτες των 500+ TL σε λογική τιμή; Ό,τι έχω δει μέχρι τώρα έχει μόνο 100 και 200, αλλά οι 500 είναι πάντα εξαντλημένες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...