Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ty

Δουλευει η gift χωρις να χρειαστει sms verification χωρις vpn.ταυτοχρονα μόλις είδα ότι από επόμενο μήνα αύξηση στα 229,99 tl ..

Επεξ/σία από kage
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχουμε κατι καλυτερο απο eneba για Spotify gift cards (Ινδια, Αιγυπτο ή γενικα ο,τι ειναι φθηνοτερο αυτη την εποχη);

Το αμαζον που ειχε δειξει ο @Sotosgl ειναι sold out..

Δημοσ.

Καλησπέρα , τελικα περναει κάποια κάρτα(revolut η εθνικη η curve η fups?) η μονο με gift cards?  Ποσες gift cards μπορούμε να φορτώσουμε;  Θα τα τρωει αυτόματα απο τις giftcards που έχω φορτωμένες η θα μου βγάζει το ιδιο μηνυμα; Τούρκικο account ειναι το παρακάτω που βλέπετε. IMG_6654.jpeg.639ce8cd417f0892418fdf569ad249d3.jpeg

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε

Καλησπέρα , τελικα περναει κάποια κάρτα(revolut η εθνικη η curve η fups?) η μονο με gift cards?  Ποσες gift cards μπορούμε να φορτώσουμε;  Θα τα τρωει αυτόματα απο τις giftcards που έχω φορτωμένες η θα μου βγάζει το ιδιο μηνυμα; Τούρκικο account ειναι το παρακάτω που βλέπετε. IMG_6654.jpeg.639ce8cd417f0892418fdf569ad249d3.jpeg

Τελευταία.... μέχρι 6

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε

εμενα περναει με φουπς κανονικα 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Sebu είπε

Προς το παρον fups και θειος Ταγιπ και αγιος ο Αλλαχ

Ρε παιδιά υπάρχει κάποιος οδηγός να διαβάσουμε για το πως μπορεί κάποιος να βγάλει fups; ή έχει κάποιος την καλοσύνη να μας πει συνοπτικά πως γίνεται;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spyroseva είπε

Ρε παιδιά υπάρχει κάποιος οδηγός να διαβάσουμε για το πως μπορεί κάποιος να βγάλει fups; ή έχει κάποιος την καλοσύνη να μας πει συνοπτικά πως γίνεται;

Φιλε πλεον θελει ταυτοτητα τουρκικη... ειναι πολυ δυσκολη η διαδικασια τωρα

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, chrismilo91 είπε

σας ακυρωσαν και σε εσας την συνδομη απο νιγηρια?

Εγώ είχα φτιάξει δύο από το Σεπτέμβριο.Η μία ακυρώθηκε αρχές Γενάρη , η άλλη προς το παρόν δουλεύει κανονικά.Εκεί που έχει πάει η ισοτιμία τους και να μου την ακυρώνουν θα φτιάχνω καινούρια.2.5 ευρώ έχει το πακέτο με τις 4 συσκευές.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vagmouk είπε

Εγώ είχα φτιάξει δύο από το Σεπτέμβριο.Η μία ακυρώθηκε αρχές Γενάρη , η άλλη προς το παρόν δουλεύει κανονικά.Εκεί που έχει πάει η ισοτιμία τους και να μου την ακυρώνουν θα φτιάχνω καινούρια.2.5 ευρώ έχει το πακέτο με τις 4 συσκευές.

Από περιεχόμενο-υποτιτλουσ τι παίζει; Είναι το ίδιο;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, o.panos88 είπε

στην τουρκια ναι που εχω.. τωρα σε αλλες χωρες δν ξερω 

Δημοσ.

Το περιεχόμενο δεν νομίζω να έχει να κάνει με τη χώρα εγγραφής του λογαριασμού. Τουλάχιστον έτσι ήταν παλιότερα που είχα δοκιμάσει. Σημασία έχει μόνο από ποια χώρα βλέπεις. Αν πχ. έχεις ελληνικό λογαρισμό Netflix και βάλεις να δεις αμερικάνικο περιεχόμενο μέσω VPN (ή smart DNS proxy, αν τυχόν παίζει ακόμα), τότε θα δεις αυτά που βλέπουν οι Αμερικάνοι και δεν θα υπάρχουν διαθέσιμοι ελληνικοί υπότιτλοι.

Ομοίως οι τούρκικοι λογαριασμοί που συνδέονται μέσω Ελλάδας (χωρίς VPN) έχουν πρόσβαση σε οτιδήποτε βλέπουν και οι ελληνικοί λογαριασμοί. Φαντάζομαι το ίδιο θα συμβαίνει και για Νιγηρία, Αίγυπτο κλπ, εκτός αν έχει αλλάξει τίποτα τελευταία.

Δημοσ.
15 hours ago, spyroseva said:

Η απαντηση μου για fups (μιας και εκεινη εκανες quote) αφορουσε το ερωτημα του ετερου συμφορουμιτη για το Spotify.

Προσωπικα αν και το ειχα το Netflix με fups και δουλευε, και εδινε και εξτρα εκπτωση/επιστροφη 19,99 λιρες στη μηνιαια συνδρομη, λογω των 30 ημερων geoblock το γυρισα προσωρινα σε gift cards.

Δεν το τσιτωσω μεχρι το 6μηνο μην γινει καμια στραβη και "κλαιμε" τους εξτρα μηνες αν κοψουν τη συνδεση/λογαριασμο αλλα μεχρι στιγμης που παιζω με 2μηνο-3μηνο αερα μπροστα το δεχεται.

Παρεπιπτοντως ενω στην προηγουμενη gift card μου ειχε δωσει 2 μηνες δηλαδη εβγαζε μηνυμα η συνδρομη ειναι πληρωμενη μεχρι και τις τοτε, φλατ δεδομενο, στην καινουρια gift card που με πηγε ενα διμηνο ακομα πιο μετα πλεον το μηνυμα λεει καπως "ισοδυναμα μεχρι τοτε", υπονοώντας μαλλον οτι αν αυξηθει η συνδρομη δεν θα επαρκει το υπολοιπο των καρτων αρα δεν θα φτασεις μεχρι τη ληξη του μηνα της επετειου αλλα πιο νωρις ή θα ανανεωθει μεχρι τον προηγουμενο μηνα και τα ρεστα θα μεινουν στο λογαριασμο μεχρι να βαλεις νεα καρτα να καλυψει τη διαφορα.

Εικαζω οτι θα γινει καποια στιγμη η αυξηση της συνδρομης και στους λογαριασμους που δεν εχει γινει ακομα.

2 hours ago, o.panos88 said:

Προφανως εμφανιζει στα προτεινομενα αρκετες τουρκικες σειρες, αυτονοητο και αναμενομενο ειναι.

Δεν ενοχλει τοσο γιατι οι περισσοτερες τουρκικες ειναι μεταγλωτισμενες στα αγγλικα και εχουν και υποτιτλους.

Πιο "ενοχλητικο" ειναι στο Spotify που σε θεωρει Τουρκο και εχει φουλ προτεινομενη τουρκικη μουσικη, ακομα και αν τελικα ακους αλλου ειδους/χωρας, δεν εξαλειφει τελειως την τουρκικη ποπ κουλτουρα απο τις προτασεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...