user2163 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, vagmouk said: Πάντως εγώ και όχι μόνο που πληρώναμε με FUPS δεν είχαμε διαφορετική αντιμετώπιση.Μας την πέταξαν εκτός..... Αφού βλέπατε από Ελλάδα, έχεις ένα λογαριασμό στην Τουρκία και οι μόνες IP που βλέπει το Netflix είναι Ελληνικές και Τούρκικα VPN τι λες να κάνουν; Το Netflix γνωρίζει ή μπορεί να μάθει πολύ εύκολα και αυτόματα ποιοί λογαριασμοί χρησιμοποιούνται με αυτό τον τρόπο οπότε... Το θέμα είναι ότι μέχρι πρότινος έκανε τα στραβά μάτια αλλά από ότι βλέπω έχει ξεκινήσει να τα κυνηγάει και αυτά. Αν θέλετε να βλέπετε από Τουρκία βρείτε ένα VPN που να συνδέεται με IP παρόχων residential πελατών και να φαίνεται σαν ISP IP και όχι VPN. https://www.purevpn.com/blog/residential-vpn/ Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου από user2163
vagmouk Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, user2163 είπε Αφού βλέπατε από Ελλάδα, έχεις ένα λογαριασμό στην Τουρκία και οι μόνες IP που βλέπει το Netflix είναι Ελληνικές και Τούρκικα VPN τι λες να κάνουν; Το Netflix γνωρίζει ή μπορεί να μάθει πολύ εύκολα και αυτόματα ποιοί λογαριασμοί χρησιμοποιούνται με αυτό τον τρόπο οπότε... Το θέμα είναι ότι μέχρι πρότινος έκανε τα στραβά μάτια αλλά από ότι βλέπω έχει ξεκινήσει να τα κυνηγάει και αυτά. Προφανώς.Τα ίδια είχα πει και εγώ στο προηγούμενό μου post.....
helloween7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, απο που έχετε πάρει sms για αιγυπτιακο νούμερο; έχω κολλήσει εκεί και δεν μπορώ να βρω, στο sms active org μου λέει οτι δεν υπάρχουν νούμερα... Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου από helloween7
kormos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, user2163 είπε Αφού βλέπατε από Ελλάδα, έχεις ένα λογαριασμό στην Τουρκία και οι μόνες IP που βλέπει το Netflix είναι Ελληνικές και Τούρκικα VPN τι λες να κάνουν; Το Netflix γνωρίζει ή μπορεί να μάθει πολύ εύκολα και αυτόματα ποιοί λογαριασμοί χρησιμοποιούνται με αυτό τον τρόπο οπότε... Το θέμα είναι ότι μέχρι πρότινος έκανε τα στραβά μάτια αλλά από ότι βλέπω έχει ξεκινήσει να τα κυνηγάει και αυτά. Αν θέλετε να βλέπετε από Τουρκία βρείτε ένα VPN που να συνδέεται με IP παρόχων residential πελατών και να φαίνεται σαν ISP IP και όχι VPN. https://www.purevpn.com/blog/residential-vpn/ Ναι αλλά το μήνυμα το εμφάνιζε.... Μήπως ταξιδεύετε; 😂
Sebu Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου On 08/02/2024 at 19:41, nzeppos said: Το VPN Τουρκίας γιατί το θέλεις όμως; Όσες φορές έχω βάλει gift card (και δεν είναι πολλές είναι η αλήθεια), ποτέ δεν χρειάστηκε VPN. Απευθείας από ελληνική ΙΡ γίνεται και η αγορά από eneba και το redeem στο Netflix. Τουλάχιστον μέχρι πριν καμια δεκαριά μέρες που έκανα την τελευταία ανανέωση, δεν ζητούσε τηλέφωνο πουθενά. Εμενα εδω και 10 μερες απο ελληνικη ip στον τουρκικο λογαριασμο νετφλιξ δεν μου ανοιγει τη σελιδα εξαργυρωσης giftcard πεταει λευκη σελιδα με μηνυμα λαθους "cannot load". Μολις ανοιξω vpn Τουρκιας εμφανιζεται κανονικα η δυνατοτητα καταχωρησης της gift. 1
kormos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 12 λεπτά πριν, Sebu είπε Εμενα εδω και 10 μερες απο ελληνικη ip στον τουρκικο λογαριασμο νετφλιξ δεν μου ανοιγει τη σελιδα εξαργυρωσης giftcard πεταει λευκη σελιδα με μηνυμα λαθους "cannot load". Μολις ανοιξω vpn Τουρκιας εμφανιζεται κανονικα η δυνατοτητα καταχωρησης της gift. Δοκίμασε με ανώνυμη περιήγηση...Χωρίς ανοιχτά τυχόν πρόσθετα στο φυλλομετρητή... 1
haufter6 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 54 λεπτά πριν, helloween7 είπε Καλησπέρα, απο που έχετε πάρει sms για αιγιπτιακο νούμερο; έχω κολλήσει εκεί και δεν μπορώ να βρω, στο sms active org μου λέει οτι δεν υπάρχουν νούμερα... Παλεύω από χθες με sms active και δεν βγάζω άκρη. Έχω δοκιμάσει με διάφορα νούμερα, αλλά συνέχεια παίρνω σφάλμα "Something went wrong" στη σελίδα του Netflix. Παίζει να έχουν χρησιμοποιηθεί πολλές φορές αυτά τα νούμερα και να έχουν "καεί"; Δοκίμασα να αλλάξω το τελευταίο ψηφίο σε ένα και έφυγε κανονικά το SMS...
iordanikos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Εμένα φεύγει το sms από netflix αλλά στο sms activate δεν λαμβάνω τον κωδικό με αποτέλεσμα να μην μπορώ να προχωρήσω. 26 λεπτά πριν, haufter6 είπε Παλεύω από χθες με sms active και δεν βγάζω άκρη. Έχω δοκιμάσει με διάφορα νούμερα, αλλά συνέχεια παίρνω σφάλμα "Something went wrong" στη σελίδα του Netflix. Παίζει να έχουν χρησιμοποιηθεί πολλές φορές αυτά τα νούμερα και να έχουν "καεί"; Δοκίμασα να αλλάξω το τελευταίο ψηφίο σε ένα και έφυγε κανονικά το SMS... Κι εμένα μου έβγαλε αυτό το σφάλμα, ξαναπροσπάθησα μετά από 24 ώρες και προχώρησε , αλλά όπως ανέφερα δεν έρχεται ποτέ το sms . Υποθέτω ότι φταίει το vpn.lat.
Sebu Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 18 hours ago, kormos said: Δοκίμασε με ανώνυμη περιήγηση...Χωρίς ανοιχτά τυχόν πρόσθετα στο φυλλομετρητή... Ευχαριστω θα δοκιμασω ετσι την επομενη φορα. Με ανωνυμη περιηγηση που προτεινεις στον Firefox φαινεται να ανοιγει η σελίδα της Giftcard με ελληνικη ip. Τωρα αν θα παρει την giftcard την επομενη φορα ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου από Sebu
kormos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Sebu είπε Ευχαριστω θα δοκιμασω ετσι την επομενη φορα. Με ανωνυμη περιηγηση που προτεινεις στον Firefox φαινεται να ανοιγει η σελίδα της Giftcard με ελληνικη ip. Τωρα αν θα παρει την καρτα την επομενη φορα ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο. Δεν πειράζει, ας πάρει. Χρόνια τώρα χωρίς βπν κάνω προσθήκη κάρτες... 1
Sebu Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 15 hours ago, kormos said: Δεν πειράζει, ας πάρει. Χρόνια τώρα χωρίς βπν κάνω προσθήκη κάρτες... Εννοουσα αν θα δεχτει την giftcard οταν την αγορασω και δοκιμασω τη μεθοδο σου
kormos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, Sebu είπε Εννοουσα αν θα δεχτει την giftcard οταν την αγορασω και δοκιμασω τη μεθοδο σου Με τις προπληρωμένες Gifts δεν έχεις θέμα (έως 6 έχω δει ότι μπαίνουν κανονικά) 1
ksotiss Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Στις 9/2/2024 στις 8:19 ΠΜ, pasxaliskar είπε 5 λεπτά δουλειά είναι β κάρτα ..επίσης δεν έχουμε μόνο νετφλιξ..αλλά αμαζον ,disney,ytube, playstation συνδρομή,google drive κλπ ..οπότε η χρήση κάρτας είναι μονόδρομος Καλημέρα μπορείς να μου εξηγήσεις το πως?Ευχαριστώ.
kage Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Β κάρτα θα εννοει virtual... Ενολιγης fups δεν περνάει γιατί δεν έρχεται το sms? Gift card να είναι σε ευρώ ή tl? The code WILL NOT work on accounts that had previously been paid for with a credit card registered outside of Turkey. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου από kage
kormos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 12 λεπτά πριν, kage είπε Β κάρτα θα εννοει virtual... Ενολιγης fups δεν περνάει γιατί δεν έρχεται το sms? Gift card να είναι σε ευρώ ή tl? The code WILL NOT work on accounts that had previously been paid for with a credit card registered outside of Turkey. Gift ίδιο νόμισμα με της χώρας... Συνεπώς tl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα