GREG10ARIS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Και εγω δεν καταλαβαινω γιατι προσπαθειτε με τουρκικες καρτες, sms κλπ ενω υπαρχουν οι δωροκαρτες.για το μισο ευρω διαφορα; σιγα ρε παιδια, αντε να πεις οτι βγαζεις καμια τιμη σαν την Νιγηρια να πω ενταξει.. 1
nzeppos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 8 minutes ago, GREG10ARIS said: Και εγω δεν καταλαβαινω γιατι προσπαθειτε με τουρκικες καρτες, sms κλπ ενω υπαρχουν οι δωροκαρτες.για το μισο ευρω διαφορα; σιγα ρε παιδια, αντε να πεις οτι βγαζεις καμια τιμη σαν την Νιγηρια να πω ενταξει.. Θα συμφωνήσω. Από τη στιγμή που έφτιαξα κι εγώ τούρκικο account, αρχικά μου φαινόταν φασαρία η ιστορία με τις gift cards και έλεγα θα τις αποφύγω. Μέχρι που διάβασα πόση περισσότερη φασαρία είναι το σετάρισμα κανονικής κάρτας, οπότε δεν μπήκα καν στο κόλπο (πόσο μάλλον τελευταία που το Netflix άρχισε να περιορίζει accounts με τέτοιες κάρτες). 6-7 ευρώ αγορά στα γνωστά site που είναι 2' υπόθεση, στακάρισμα και δεν ασχολούμαι ξανά για μήνες.
Dimitris156 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Το θέμα είναι ότι πλέον ζητάει και με τις gift cards τούρκικο τηλέφωνο και το sms δεν έρχεται ποτέ...
kormos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 33 λεπτά πριν, Dimitris156 είπε Το θέμα είναι ότι πλέον ζητάει και με τις gift cards τούρκικο τηλέφωνο και το sms δεν έρχεται ποτέ... Κάτι κάνεις λάθος... Δεν ζητάει...
Dimitris156 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Μπαίνω με vpn Τουρκίας, παιρνω απο eneba μια 200αρα με revolut και στο τέλος ζητάει κινητό. Το έκανα καιρό έτσι, τώρα τελευταία ξεκίνησε να ζητάει.
nzeppos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Το VPN Τουρκίας γιατί το θέλεις όμως; Όσες φορές έχω βάλει gift card (και δεν είναι πολλές είναι η αλήθεια), ποτέ δεν χρειάστηκε VPN. Απευθείας από ελληνική ΙΡ γίνεται και η αγορά από eneba και το redeem στο Netflix. Τουλάχιστον μέχρι πριν καμια δεκαριά μέρες που έκανα την τελευταία ανανέωση, δεν ζητούσε τηλέφωνο πουθενά.
Dimitris156 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Όντως, προσπαθουσα μέρες με την κάρτα και μου κόλλησε ότι χρειάζεται. Το έκανα μόλις χωρίς vpn και μπήκε κανονικά. 2
kormos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Dimitris156 είπε Μπαίνω με vpn Τουρκίας, παιρνω απο eneba μια 200αρα με revolut και στο τέλος ζητάει κινητό. Το έκανα καιρό έτσι, τώρα τελευταία ξεκίνησε να ζητάει. Για να πάρεις κάρτες, δεν χρειάζεται να βάζεις κανένα VPN. Ούτε όταν πας να τις προσθέσεις μέσα στο λογαριασμό. Απλά κανείς add τον κωδικό και είσαι έτοιμος.
marksk Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Πάντως παλιότερα που μου μου άλλαξε κάρτα η revo και δεν μπορούσα να την περάσω στο Netflix, σε επικοινωνία με το support μου έστειλε ο υπάλληλος ένα link για να περάσω την καινούρια και είχε δουλέψει μια χαρά.
panosno1com Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Για να αγορασω καρτα απ το eneba, πρέπει να μπω με vpn τουρκια? Ποιο vpn προτεινετε ? Επίσης στο eneba μπορω να πληρωσω με revo ? Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου από panosno1com
kormos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 29 λεπτά πριν, panosno1com είπε Για να αγορασω καρτα απ το eneba, πρέπει να μπω με vpn τουρκια? Ποιο vpn προτεινετε ? Επίσης στο eneba μπορω να πληρωσω με revo ? Δε χρειάζεται κανένα VPN ΠΟΥΘΕΝΑ
pasxaliskar Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 16 ώρες πριν, nzeppos είπε Θα συμφωνήσω. Από τη στιγμή που έφτιαξα κι εγώ τούρκικο account, αρχικά μου φαινόταν φασαρία η ιστορία με τις gift cards και έλεγα θα τις αποφύγω. Μέχρι που διάβασα πόση περισσότερη φασαρία είναι το σετάρισμα κανονικής κάρτας, οπότε δεν μπήκα καν στο κόλπο (πόσο μάλλον τελευταία που το Netflix άρχισε να περιορίζει accounts με τέτοιες κάρτες). 6-7 ευρώ αγορά στα γνωστά site που είναι 2' υπόθεση, στακάρισμα και δεν ασχολούμαι ξανά για μήνες. 5 λεπτά δουλειά είναι β κάρτα ..επίσης δεν έχουμε μόνο νετφλιξ..αλλά αμαζον ,disney,ytube, playstation συνδρομή,google drive κλπ ..οπότε η χρήση κάρτας είναι μονόδρομος
GREG10ARIS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, pasxaliskar είπε 5 λεπτά δουλειά είναι β κάρτα ..επίσης δεν έχουμε μόνο νετφλιξ..αλλά αμαζον ,disney,ytube, playstation συνδρομή,google drive κλπ ..οπότε η χρήση κάρτας είναι μονόδρομος Με τη διαφορα οτι εκει δε ρισκαρεις με support chat αλλα στην περναει κατευθειαν..
nzeppos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 3 hours ago, pasxaliskar said: 5 λεπτά δουλειά είναι β κάρτα ..επίσης δεν έχουμε μόνο νετφλιξ..αλλά αμαζον ,disney,ytube, playstation συνδρομή,google drive κλπ ..οπότε η χρήση κάρτας είναι μονόδρομος Σωστά αλλά καταλαβαίνω ότι η κάθε μία από αυτές τις υπηρεσίες μπορεί να έχει διαφορετική λογική στη δήλωση της κάρτας. Οπότε αν κάποιος φτιάξει μια FUPS, έστω θα τα πληρώνει όλα με αυτή και τότε αξίζει τον κόπο. Εδώ όμως διαβάζω για κάρτες από ελληνικές τράπεζες, για Revolut, για accounts από Άιγυπτο, Νιγηρία κλπ, που φαντάζομαι το κάθε ένα από αυτά είναι διαφορετική περίπτωση για κάθε μία από τις παραπάνω υπηρεσίες. Άρα οι gift cards απλοποιούν κάπως τα πράγματα σε κάποιες περιπτώσεις.
vagmouk Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Πάντως εγώ και όχι μόνο που πληρώναμε με FUPS δεν είχαμε διαφορετική αντιμετώπιση.Μας την πέταξαν εκτός.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα