neced2 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, neced2 said: Έχει τύχει ποτέ σε κάποιον να μπλοκάρει το netflix το account ενώ έχει φορτωμένες giftcards για 6 μήνες ή 1 χρόνο; 1 minute ago, kormos said: Τι εννοείς να έχει μπλοκάρει ενώ έχεις "φορτωμένες κάρτες;" πχ να έχεις προσθέσει 10 δωροκάρτες των 200TL στο tr netflix account (για να τραβάει κάθε μήνα) και μετά από 2-3 μήνες (που μπήκαν οι δ/κάρτες) να κάνει το netflix geoblock το tr account για παρακολούθηση μόνο εντός tr.
kormos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, neced2 είπε πχ να έχεις προσθέσει 10 δωροκάρτες των 200TL στο tr netflix account (για να τραβάει κάθε μήνα) και μετά από 2-3 μήνες (που μπήκαν οι δ/κάρτες) να κάνει το netflix geoblock το tr account για παρακολούθηση μόνο εντός tr. Είναι παλιός ή νέος ο λογαριασμός; Έχω παρατηρήσει σε παλιό λογαριασμό ότι δεν αφήνει πλέον πάνω από 6 κάρτες να γίνουν προσθήκη...
Sebu Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 26 minutes ago, neced2 said: Έχει τύχει ποτέ σε κάποιον να μπλοκάρει το netflix το account ενώ έχει φορτωμένες giftcards για 6 μήνες ή 1 χρόνο; Εννοεις η Netflix να σου κλειδωσει το λογαριασμο ενω εχεις ηδη φορτωμενες gift cards 6-12 μηνων? Εκανες καποια ενεργεια που μπορει να εκανε trigger alert απο μερους τους και σε flag-αραν λχ εχεις ελληνικο κινητο σε τουρκικο λογαριασμο ή ελληνικη καρτα κτλ κτλ? 14 minutes ago, kormos said: Έχω παρατηρήσει σε παλιό λογαριασμό ότι δεν αφήνει πλέον πάνω από 6 κάρτες να γίνουν προσθήκη... Ενδιαφερον αυτο
jay_D Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Καλησπερα σε ολους. Προσπαθω να βαλω αιγυπτιακο και ενω προχωρησα με την payzy που εχω και εκανα και sms verification με sms-active μου βγαζει προβλημα με την καρτα. Και με payzy και με revolut. Εχει καποιος απο εσας πραγματοποιησει πληρωμη με payzy?
neced2 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Sebu said: Εννοεις η Netflix να σου κλειδωσει το λογαριασμο ενω εχεις ηδη φορτωμενες gift cards 6-12 μηνων? Ναι. [Είτε να κλειδώσει είτε να θέσει geoblock, ενώ είναι ήδη φορτωμένες giftcards που να καλύπτουν πολλούς μήνες.] 2 hours ago, Sebu said: Εκανες καποια ενεργεια που μπορει να εκανε trigger alert απο μερους τους και σε flag-αραν λχ εχεις ελληνικο κινητο σε τουρκικο λογαριασμο ή ελληνικη καρτα κτλ κτλ? Όχι. Η ερώτησή μου αφορά προγούμενη πρόταση/προτροπή να γίνει φόρτιση του λογαριασμού με πολλές giftcards, όπου απλώς αναρωτήθηκα τι θα γίνει αν αποφασίσει να κάνει κάποια στιγμή geoblock η Netflix δεδομένου ότι δε θα χρησιμοποιείται πάντα πίσω από vpn. Spoiler 9 hours ago, GREG10ARIS said: Εγω θα συνεχισω με gift cards μιας και δε θελω να μεταφερω προφιλ 4 ατομων σε αλλο account + με βολευει καλυτερα να πληρωνω μια φορα μια μισο χρονο πχ παρα μηνα μηνα. 6 hours ago, GREG10ARIS said: Με τη μεθοδο της δωροκαρτας βαζεις ενα χρονο μπροστα συνδρομες και δεν σε ενοχλει κανεις. 3 hours ago, neced2 said: Έχει τύχει ποτέ σε κάποιον να μπλοκάρει το netflix το account ενώ έχει φορτωμένες giftcards για 6 μήνες ή 1 χρόνο; 2 hours ago, neced2 said: πχ να έχεις προσθέσει 10 δωροκάρτες των 200TL στο tr netflix account (για να τραβάει κάθε μήνα) και μετά από 2-3 μήνες (που μπήκαν οι δ/κάρτες) να κάνει το netflix geoblock το tr account για παρακολούθηση μόνο εντός tr. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου από neced2
roentgen Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, nzeppos είπε Φαντάζομαι είτε θα σου λένε να βλέπεις μόνο από tablet/κινητό, είτε θα είναι λογαριασμός χώρας που ακόμα δεν έχει επιβληθεί το household; Εκτός κι αν τρέχουν κανα VPN, που χλωμό το κόβω. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, βλέπω απροβλημάτιστα με shared συνδρομή. Ίσως πού και πού αλλάζουν κωδικό, αλλά μου τον στέλνουν αμέσως. Νομίζω είναι τουρκικής προέλευσης, είχα δει τιμές σε TRY.
ΛΟΥΚΙ123 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Καλησπέρα ομάδα έβαλα VPN Αίγυπτο κ το αναγνώρισε ύστερα έβαλα ελληνική κάρτα κ το πέρασε μετά Μ ζήτησε τηλέφωνο μπεικα στο SMS active org κ πείρα ένα τηλεφώνο μα όταν το βάζω στο νετφλιξ Μ λέει πάντα κάτι πειγε στραβά όσες φορές κ έκανα ανανεώση αριθμού το ίδιο ξέρετε τι φταίει ???
Bourdoulas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, ΛΟΥΚΙ123 είπε Καλησπέρα ομάδα έβαλα VPN Αίγυπτο κ το αναγνώρισε ύστερα έβαλα ελληνική κάρτα κ το πέρασε μετά Μ ζήτησε τηλέφωνο μπεικα στο SMS active org κ πείρα ένα τηλεφώνο μα όταν το βάζω στο νετφλιξ Μ λέει πάντα κάτι πειγε στραβά όσες φορές κ έκανα ανανεώση αριθμού το ίδιο ξέρετε τι φταίει ??? Πρέπει να περιμένεις 24 ώρες και να δοκιμάσεις πάλι. Τώρα όσες φορές και να το κάνεις θα παίρνεις το ίδιο μήνυμα.
GREG10ARIS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 17 ώρες πριν, neced2 είπε Έχει τύχει ποτέ σε κάποιον να μπλοκάρει το netflix το account ενώ έχει φορτωμένες giftcards για 6 μήνες ή 1 χρόνο; Σε εμενα οχι, συνηθως 5-6 καρτες φορτωνω παντως παραπανω δεν εχω φορτωσει. Κοντα στα 2 χρονια το κανω ετσι
katchris Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Εγώ πάντως αντιμετώπισα τα εξής προβλήματα. Είχα netflix με πληρωμή μέσω revolut. Προχθές ήρθε μήνυμα ότι μπαίνει σε παύση η συνδρομή και να ενημερώσω τον τρόπο πληρωμής χαζομάρα μου που δεν το έψαξα με gift cards επί τόπου και με fups. Δοκίμασα να μεταφέρω το acc στην Αίγυπτο τζίφος δεν μπορούσα να ολοκληρώσω το SMS verification μου έβγαζε συνεχώς σφάλμα και από κάρτες περνούσε μόνο η payzy. Επιστροφή πάλι σε Τούρκικο με δωροκάρτες αυτή τη φορά ωστόσο φάγαμε τις 30 ημέρες Geoblock και μόνο με vpn παίζει για την ώρα. Ελπίζω μετά από 30 ημέρες να ξεμπλοκάρει. Επίσης άλλου κουλό τώρα είναι ότι ούτε την Fups δέχεται μου βγάζει σφάλμα. Το πιο αστείο είναι ότι δοκίμασα να κάνω κανονικά ελληνική συνδρομή και ούτε εκεί δεχόταν τις κάρτες τις ελληνικές παρακαλώ. Κοινώς μπάχαλο. Για την ώρα μένουμε Τουρκία με Geoblock με την ελπίδα να ξεμπλοκάρει σε 30 ημέρες και θα ψάξω μέσω chat μήπως καταφέρω να περάσω τουλάχιστον την fups.
pasxaliskar Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, katchris είπε Εγώ πάντως αντιμετώπισα τα εξής προβλήματα. Είχα netflix με πληρωμή μέσω revolut. Προχθές ήρθε μήνυμα ότι μπαίνει σε παύση η συνδρομή και να ενημερώσω τον τρόπο πληρωμής χαζομάρα μου που δεν το έψαξα με gift cards επί τόπου και με fups. Δοκίμασα να μεταφέρω το acc στην Αίγυπτο τζίφος δεν μπορούσα να ολοκληρώσω το SMS verification μου έβγαζε συνεχώς σφάλμα και από κάρτες περνούσε μόνο η payzy. Επιστροφή πάλι σε Τούρκικο με δωροκάρτες αυτή τη φορά ωστόσο φάγαμε τις 30 ημέρες Geoblock και μόνο με vpn παίζει για την ώρα. Ελπίζω μετά από 30 ημέρες να ξεμπλοκάρει. Επίσης άλλου κουλό τώρα είναι ότι ούτε την Fups δέχεται μου βγάζει σφάλμα. Το πιο αστείο είναι ότι δοκίμασα να κάνω κανονικά ελληνική συνδρομή και ούτε εκεί δεχόταν τις κάρτες τις ελληνικές παρακαλώ. Κοινώς μπάχαλο. Για την ώρα μένουμε Τουρκία με Geoblock με την ελπίδα να ξεμπλοκάρει σε 30 ημέρες και θα ψάξω μέσω chat μήπως καταφέρω να περάσω τουλάχιστον την fups. τα ιδια ακριβως μεχρι το σημειο που δν δουλευε η ρεβο.. εβαλα την φουπς και δουλεψε.. δν δοκιμασα τιποτα αλλο ουτε δωροκαρτες ουτετ ιποτα.. δν εχω φαει geoblock παιζει κανονικα παντου στο πσ5 στην τιβι στο κινητο κλπ
wpgoalkeeper Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 18 λεπτά πριν, katchris είπε Εγώ πάντως αντιμετώπισα τα εξής προβλήματα. Είχα netflix με πληρωμή μέσω revolut. Προχθές ήρθε μήνυμα ότι μπαίνει σε παύση η συνδρομή και να ενημερώσω τον τρόπο πληρωμής χαζομάρα μου που δεν το έψαξα με gift cards επί τόπου και με fups. Δοκίμασα να μεταφέρω το acc στην Αίγυπτο τζίφος δεν μπορούσα να ολοκληρώσω το SMS verification μου έβγαζε συνεχώς σφάλμα και από κάρτες περνούσε μόνο η payzy. Επιστροφή πάλι σε Τούρκικο με δωροκάρτες αυτή τη φορά ωστόσο φάγαμε τις 30 ημέρες Geoblock και μόνο με vpn παίζει για την ώρα. Ελπίζω μετά από 30 ημέρες να ξεμπλοκάρει. Επίσης άλλου κουλό τώρα είναι ότι ούτε την Fups δέχεται μου βγάζει σφάλμα. Το πιο αστείο είναι ότι δοκίμασα να κάνω κανονικά ελληνική συνδρομή και ούτε εκεί δεχόταν τις κάρτες τις ελληνικές παρακαλώ. Κοινώς μπάχαλο. Για την ώρα μένουμε Τουρκία με Geoblock με την ελπίδα να ξεμπλοκάρει σε 30 ημέρες και θα ψάξω μέσω chat μήπως καταφέρω να περάσω τουλάχιστον την fups. Από χθες εμένα ξεκλείδωσε πάντως το geo restriction και βλέπω πάλι κανονικά. 1
jay_D Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Εμενα δυστθχως δευτερη μερα δεν μου δεχτηκε την καρτα και εχει μπλοκαρει παλι απο Αιγυπτο. Κανε σωστα τα βηματα και με sms-activate και μετα το sms verification μου λεει οτι η καρτα χρειαζεται verification και κολαει εκει. Προσπαθησα παλι με payzy γιατι revolut δεν δεχεται και δεν θελω να βαλω καποια ελληνικη τραπεζα
katchris Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, wpgoalkeeper είπε Από χθες εμένα ξεκλείδωσε πάντως το geo restriction και βλέπω πάλι κανονικά. Εντάξει για 1 μήνα με το vpn κάτι θα κάνουμε το μόνο που μένει είναι να βρω τρόπο να περάσω και την fups. Στην ανάγκη θα μιλήσω με το support!
pasxaliskar Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, katchris είπε Εντάξει για 1 μήνα με το vpn κάτι θα κάνουμε το μόνο που μένει είναι να βρω τρόπο να περάσω και την fups. Στην ανάγκη θα μιλήσω με το support! με το support ρισκαρεις πολυ το μπαν το μονιμο.. τι θα πεις οταν σε ζητησουν στοιχεια και θα πρεπει να δωσεις τουρκικα? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα