Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, TERRY7 είπε

Το Αιγυπτιακό βγαίνει 5 ευρώ+ 1 ευρώ η προμήθεια. Αυτό το 1 ευρώ προσπαθώ να γλιτώσω 😜

Ε ξανά 6 και κάτι δίνω εγώ για το ακριβό πακέτο 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όντως με vpn.lat δούλεψε σε εμένα για τουρκικό acc. απλά την πρώτη φορά δεν δεχόταν την gift card ξανα δοκίμασα την επομενη μέρα και την δέχτηκε κανονικά. Οπότε αν έχετε πρόβλημα να έχετε και αυτό υπόψιν. 

Επεξ/σία από Artman13

6 ώρες πριν, TERRY7 είπε

Το Αιγυπτιακό βγαίνει 5 ευρώ+ 1 ευρώ η προμήθεια. Αυτό το 1 ευρώ προσπαθώ να γλιτώσω 😜

με καρτα πειαιως κραταει 0,12ε προμηθεια

6 ώρες πριν, elias.kaz είπε

Τόσο δεν βγαίνει και από Τουρκία? δεν είναι πιο εύκολη η διαδικασία με eneba gift card? αξίζει η Αίγυπτος? 

Αν δεν υπηρχε το Geolocation wait time των 30 ημερων σιγουρα 
Αν δεν βαλεις καρτα με προμηθεια ειναι 5€ το Αιγυπτιακο και 7€ το τουρκικο 

• Like 2

22 ώρες πριν, TERRY7 είπε

Καλημέρα σας . Έχω netflix Αιγύπτου και ενώ τόσους μήνες έβλεπα κανονικά, χθες μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι πρέπει να ανανεώσω τον τρόπο πληρωμής. Μπήκα μέσω vpn , προσέθεσα μια ελληνική κάρτα, αγόρασα κι έναν αιγυπτιακό αριθμό τηλεφώνου με το ping και δουλεύει πάλι. Ήθελα να ρωτήσω όμως αν μπορώ να βάλω revolut για τρόπο πληρωμής. Δοκίμασα να την βάλω αλλά έλεγε ότι υπήρξε κάποιο πρόβλημα και δεν την δέχτηκε,ενώ την ελληνική τη δέχτηκε χωρίς πρόβλημα. Ήθελα να αποφύγω την ελληνική κάρτα επειδή κρατάει προμήθεια. Ξέρετε για ποιο λόγο δεν δέχεται revolut, υπάρχει τρόπος να την προσθέσω;

Καλημέρα,

ποιο Vpn χρησιμοποίησες? Είχα χρησιμοποιήσει Hola την τελευταία φορά και τώρα δε μου εμφανίζει την Αίγυπτο σαν επιλογή.

Γνωρίζετε κάποιο άλλο δωρεάν (για Αίγυπτο)?

Ευχαριστώ!

1 ώρα πριν, glib είπε

Καλημέρα,

ποιο Vpn χρησιμοποίησες? Είχα χρησιμοποιήσει Hola την τελευταία φορά και τώρα δε μου εμφανίζει την Αίγυπτο σαν επιλογή.

Γνωρίζετε κάποιο άλλο δωρεάν (για Αίγυπτο)?

Ευχαριστώ!

Vpn lat

18 ώρες πριν, elias.kaz είπε

Τόσο δεν βγαίνει και από Τουρκία? δεν είναι πιο εύκολη η διαδικασία με eneba gift card? αξίζει η Αίγυπτος? 

Απο Μαρτιο ανεβαινει η τιμη στην Τουρκια, 229 λιρες δηλαδη 7€ χωρις προμηθεια.

Εγω θα συνεχισω με gift cards μιας και δε θελω να μεταφερω προφιλ 4 ατομων σε αλλο account + με βολευει καλυτερα να πληρωνω μια φορα μια μισο χρονο πχ παρα μηνα μηνα.

46 λεπτά πριν, elias.kaz είπε

Συνδρομή μέσω gamsgo έχει κάνει κάποιος? χρειάζεται κάτι? Πως λειτουργεί με δεδομένο ότι τα 4 προφίλ δεν είναι στην ίδια οικία? 

Εχει ενας γνωστος μου, εμενα ακριβο μου φαινεται παντως. Καλυτερα βρες 3 ατομα απο εδω να κανετε ενα κοινο τουρκικο ή αιγυπτιακο και να το μοιραζεστε. Με τη μεθοδο της δωροκαρτας βαζεις ενα χρονο μπροστα συνδρομες και δεν σε ενοχλει κανεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το θέμα είναι πως λειτουργεί πλέον ο διαμοιρασμός αφού είχε θέμα παλιότερα λόγω του ότι οριζες οικία και μετά οποίος ήταν εκτός του έβγαζε μήνυμα κτλ. παρακαμπτεται? 

Λειτουργεί απροβληματιστα? 

Επεξ/σία από elias.kaz

Φαντάζομαι είτε θα σου λένε να βλέπεις μόνο από tablet/κινητό, είτε θα είναι λογαριασμός χώρας που ακόμα δεν έχει επιβληθεί το household; Εκτός κι αν τρέχουν κανα VPN, που χλωμό το κόβω.

3 hours ago, GREG10ARIS said:

Εχει ενας γνωστος μου, εμενα ακριβο μου φαινεται παντως. Καλυτερα βρες 3 ατομα απο εδω να κανετε ενα κοινο τουρκικο ή αιγυπτιακο και να το μοιραζεστε. Με τη μεθοδο της δωροκαρτας βαζεις ενα χρονο μπροστα συνδρομες και δεν σε ενοχλει κανεις. 

Έχει τύχει ποτέ σε κάποιον να μπλοκάρει το netflix το account ενώ έχει φορτωμένες giftcards για 6 μήνες ή 1 χρόνο;

2 λεπτά πριν, neced2 είπε

Έχει τύχει ποτέ σε κάποιον να μπλοκάρει το netflix το account ενώ έχει φορτωμένες giftcards για 6 μήνες ή 1 χρόνο;

Τι εννοείς να έχει μπλοκάρει ενώ έχεις "φορτωμένες κάρτες;"

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...