pasxaliskar Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 16 ώρες πριν, Tasos19s είπε Έκανα ερώτηση και πιο πίσω αλλά δεν πήρα απάντηση Αν βάλουμε στο iPhone μια esim Τουρκίας γίνεται να έρθει μήνυμα ενεργοποίησης; Θα θέλει τίποτα άλλο; Αγόρασε ένα σμσ ρε από τα σάιτ έτσι το έκανα εγώ
Tasos19s Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, pasxaliskar είπε Αγόρασε ένα σμσ ρε από τα σάιτ έτσι το έκανα εγώ Τον επόμενο μήνα κάπως έτσι θα κάνω
freejazz Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, pasxaliskar είπε Αγόρασε ένα σμσ ρε από τα σάιτ έτσι το έκανα εγώ apo pu to agorases?
TERRY7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Καλημέρα σας . Έχω netflix Αιγύπτου και ενώ τόσους μήνες έβλεπα κανονικά, χθες μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι πρέπει να ανανεώσω τον τρόπο πληρωμής. Μπήκα μέσω vpn , προσέθεσα μια ελληνική κάρτα, αγόρασα κι έναν αιγυπτιακό αριθμό τηλεφώνου με το ping και δουλεύει πάλι. Ήθελα να ρωτήσω όμως αν μπορώ να βάλω revolut για τρόπο πληρωμής. Δοκίμασα να την βάλω αλλά έλεγε ότι υπήρξε κάποιο πρόβλημα και δεν την δέχτηκε,ενώ την ελληνική τη δέχτηκε χωρίς πρόβλημα. Ήθελα να αποφύγω την ελληνική κάρτα επειδή κρατάει προμήθεια. Ξέρετε για ποιο λόγο δεν δέχεται revolut, υπάρχει τρόπος να την προσθέσω;
pasxaliskar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 10 λεπτά πριν, TERRY7 είπε Καλημέρα σας . Έχω netflix Αιγύπτου και ενώ τόσους μήνες έβλεπα κανονικά, χθες μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι πρέπει να ανανεώσω τον τρόπο πληρωμής. Μπήκα μέσω vpn , προσέθεσα μια ελληνική κάρτα, αγόρασα κι έναν αιγυπτιακό αριθμό τηλεφώνου με το ping και δουλεύει πάλι. Ήθελα να ρωτήσω όμως αν μπορώ να βάλω revolut για τρόπο πληρωμής. Δοκίμασα να την βάλω αλλά έλεγε ότι υπήρξε κάποιο πρόβλημα και δεν την δέχτηκε,ενώ την ελληνική τη δέχτηκε χωρίς πρόβλημα. Ήθελα να αποφύγω την ελληνική κάρτα επειδή κρατάει προμήθεια. Ξέρετε για ποιο λόγο δεν δέχεται revolut, υπάρχει τρόπος να την προσθέσω; πια ελληνικη εβαλες? παρομοια περιπτωση τωρα το σκ με πεταξε την ρεβο και δεν την επερνε.. επειδη ηταν τουρκια εβαλα την φουπς .. δν θελω να βαλω ελληνικες δικες μου ..ισως μονο καμια payze. εαν ειναι payze νομιζω περναει πιο ευκολα απο εθνικη πειραιως κλπ
TERRY7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, pasxaliskar είπε πια ελληνικη εβαλες? παρομοια περιπτωση τωρα το σκ με πεταξε την ρεβο και δεν την επερνε.. επειδη ηταν τουρκια εβαλα την φουπς .. δν θελω να βαλω ελληνικες δικες μου ..ισως μονο καμια payze. εαν ειναι payze νομιζω περναει πιο ευκολα απο εθνικη πειραιως κλπ Της eurobank έβαλα. Εμένα είναι αιγυπτιακό και δεν μπορώ νομίζω να βάλω τουρκική κάρτα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δέχεται revolut. Με payzy θα τραβάει και προμήθεια;
pasxaliskar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 38 λεπτά πριν, TERRY7 είπε Της eurobank έβαλα. Εμένα είναι αιγυπτιακό και δεν μπορώ νομίζω να βάλω τουρκική κάρτα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δέχεται revolut. Με payzy θα τραβάει και προμήθεια; φοθπς ελεγα για την δικη μου περιπτωση οκ.. αιγυπτιο ποσο βγαινει το μηνα το φουλ πακετο ? οτι κ να κανεις θα τραβαει προμηθεια .. δν γινεται απο την στιγμη που πληρωνεις σε αλλο νομισμα.. και η ρεβολουτ τραβουσε προμηθεια για νετφλιξ ...
vagmouk Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 58 λεπτά πριν, TERRY7 είπε Της eurobank έβαλα. Εμένα είναι αιγυπτιακό και δεν μπορώ νομίζω να βάλω τουρκική κάρτα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δέχεται revolut. Με payzy θα τραβάει και προμήθεια; 2.5% κρατάει η Payzy αλλά τουλάχιστο σου δίνει 1% επιστροφή , οπότε πρακτικά 1,5%.Η Eurobank και η Εθνική δε συμφέρουν γιατί έχουν ελάχιστο ποσό το 1 ευρώ.Πιο τίμιες Alpha και Πειραιώς που χρεώνουν 2 και 2,5% αντίστοιχα.
Tasos19s Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, vagmouk είπε 2.5% κρατάει η Payzy αλλά τουλάχιστο σου δίνει 1% επιστροφή , οπότε πρακτικά 1,5%.Η Eurobank και η Εθνική δε συμφέρουν γιατί έχουν ελάχιστο ποσό το 1 ευρώ.Πιο τίμιες Alpha και Πειραιώς που χρεώνουν 2 και 2,5% αντίστοιχα. Εγώ με την Πειραιώς τόσα χρόνια δεν είχα θέμα με κρατούσε 0.1-0.2€ σιγά το πράγμα Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου από Tasos19s
Sotosgl Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Η Eurobank στο Αιγυπτιακο Καποια στιγμη θα μιλησω με κανεναν Rep που ειναι της προκοπης να την αλλαξω με Revolut παλια μας το εκαναν ευκολα αλλα τελευταια μας εχουν παρει χαμπαρι και πρεπει να πεσει σε καλο για να το κανεις οποτε το εχω αφησει 2 μηνες να κλεισει το αλλο ticket
ksessalonikios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου ένας εδώ κάποτε είχε γράψει ότι το αιγυπτιακό δέχεται την curve κι έτσι μπορείς να αποφύγεις τις προμήθειες αλλά δεν το έχω δοκιμάσει
TERRY7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, pasxaliskar είπε φοθπς ελεγα για την δικη μου περιπτωση οκ.. αιγυπτιο ποσο βγαινει το μηνα το φουλ πακετο ? οτι κ να κανεις θα τραβαει προμηθεια .. δν γινεται απο την στιγμη που πληρωνεις σε αλλο νομισμα.. και η ρεβολουτ τραβουσε προμηθεια για νετφλιξ ... Το Αιγυπτιακό βγαίνει 5 ευρώ+ 1 ευρώ η προμήθεια. Αυτό το 1 ευρώ προσπαθώ να γλιτώσω 😜
elias.kaz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Τόσο δεν βγαίνει και από Τουρκία? δεν είναι πιο εύκολη η διαδικασία με eneba gift card? αξίζει η Αίγυπτος?
michalis412 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) VPN.lat gia android tuxler vpn gia windows Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου από michalis412 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα