Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Tasos19s είπε

Έκανα ερώτηση και πιο πίσω αλλά δεν πήρα απάντηση 

Αν βάλουμε στο iPhone μια esim Τουρκίας γίνεται να έρθει μήνυμα ενεργοποίησης; 
Θα θέλει τίποτα άλλο; 

Αγόρασε ένα σμσ ρε από τα σάιτ έτσι το έκανα εγώ 

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα σας . Έχω netflix Αιγύπτου και ενώ τόσους μήνες έβλεπα κανονικά, χθες μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι πρέπει να ανανεώσω τον τρόπο πληρωμής. Μπήκα μέσω vpn , προσέθεσα μια ελληνική κάρτα, αγόρασα κι έναν αιγυπτιακό αριθμό τηλεφώνου με το ping και δουλεύει πάλι. Ήθελα να ρωτήσω όμως αν μπορώ να βάλω revolut για τρόπο πληρωμής. Δοκίμασα να την βάλω αλλά έλεγε ότι υπήρξε κάποιο πρόβλημα και δεν την δέχτηκε,ενώ την ελληνική τη δέχτηκε χωρίς πρόβλημα. Ήθελα να αποφύγω την ελληνική κάρτα επειδή κρατάει προμήθεια. Ξέρετε για ποιο λόγο δεν δέχεται revolut, υπάρχει τρόπος να την προσθέσω;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, TERRY7 είπε

Καλημέρα σας . Έχω netflix Αιγύπτου και ενώ τόσους μήνες έβλεπα κανονικά, χθες μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι πρέπει να ανανεώσω τον τρόπο πληρωμής. Μπήκα μέσω vpn , προσέθεσα μια ελληνική κάρτα, αγόρασα κι έναν αιγυπτιακό αριθμό τηλεφώνου με το ping και δουλεύει πάλι. Ήθελα να ρωτήσω όμως αν μπορώ να βάλω revolut για τρόπο πληρωμής. Δοκίμασα να την βάλω αλλά έλεγε ότι υπήρξε κάποιο πρόβλημα και δεν την δέχτηκε,ενώ την ελληνική τη δέχτηκε χωρίς πρόβλημα. Ήθελα να αποφύγω την ελληνική κάρτα επειδή κρατάει προμήθεια. Ξέρετε για ποιο λόγο δεν δέχεται revolut, υπάρχει τρόπος να την προσθέσω;

πια ελληνικη εβαλες? παρομοια περιπτωση τωρα το σκ με πεταξε την ρεβο και δεν την επερνε.. επειδη ηταν τουρκια εβαλα την φουπς .. δν θελω να βαλω ελληνικες δικες μου ..ισως μονο καμια payze. εαν ειναι payze νομιζω περναει πιο ευκολα απο εθνικη πειραιως κλπ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, pasxaliskar είπε

πια ελληνικη εβαλες? παρομοια περιπτωση τωρα το σκ με πεταξε την ρεβο και δεν την επερνε.. επειδη ηταν τουρκια εβαλα την φουπς .. δν θελω να βαλω ελληνικες δικες μου ..ισως μονο καμια payze. εαν ειναι payze νομιζω περναει πιο ευκολα απο εθνικη πειραιως κλπ

Της eurobank έβαλα. Εμένα είναι αιγυπτιακό και δεν μπορώ νομίζω να βάλω τουρκική κάρτα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δέχεται revolut. Με payzy θα τραβάει και προμήθεια;

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, TERRY7 είπε

Της eurobank έβαλα. Εμένα είναι αιγυπτιακό και δεν μπορώ νομίζω να βάλω τουρκική κάρτα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δέχεται revolut. Με payzy θα τραβάει και προμήθεια;

φοθπς ελεγα για την δικη μου περιπτωση οκ.. αιγυπτιο ποσο βγαινει το μηνα το φουλ πακετο ? 

οτι κ να κανεις θα τραβαει προμηθεια .. δν γινεται απο την στιγμη που πληρωνεις σε αλλο νομισμα.. και η ρεβολουτ τραβουσε προμηθεια για νετφλιξ ...

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, TERRY7 είπε

2.5% κρατάει η Payzy αλλά τουλάχιστο σου δίνει 1% επιστροφή , οπότε πρακτικά 1,5%.Η Eurobank και η Εθνική δε συμφέρουν γιατί έχουν ελάχιστο ποσό το 1 ευρώ.Πιο τίμιες Alpha και Πειραιώς που χρεώνουν 2 και 2,5% αντίστοιχα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, vagmouk είπε

2.5% κρατάει η Payzy αλλά τουλάχιστο σου δίνει 1% επιστροφή , οπότε πρακτικά 1,5%.Η Eurobank και η Εθνική δε συμφέρουν γιατί έχουν ελάχιστο ποσό το 1 ευρώ.Πιο τίμιες Alpha και Πειραιώς που χρεώνουν 2 και 2,5% αντίστοιχα.

Εγώ με την Πειραιώς τόσα χρόνια δεν είχα θέμα με κρατούσε 0.1-0.2€ σιγά το πράγμα 

Επεξ/σία από Tasos19s
Δημοσ.

image.png.8bbc0941bca040a69800fe10614a28e8.png
Η Eurobank στο Αιγυπτιακο 

Καποια στιγμη θα μιλησω με κανεναν Rep που ειναι της προκοπης να την αλλαξω με Revolut 
παλια μας το εκαναν ευκολα αλλα τελευταια μας εχουν παρει χαμπαρι και πρεπει να πεσει σε καλο για να το κανεις οποτε το εχω αφησει 2 μηνες να κλεισει το αλλο ticket 

Δημοσ.

ένας εδώ κάποτε είχε γράψει ότι το αιγυπτιακό δέχεται την curve κι έτσι μπορείς να αποφύγεις τις προμήθειες αλλά δεν το έχω δοκιμάσει 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, pasxaliskar είπε

φοθπς ελεγα για την δικη μου περιπτωση οκ.. αιγυπτιο ποσο βγαινει το μηνα το φουλ πακετο ? 

οτι κ να κανεις θα τραβαει προμηθεια .. δν γινεται απο την στιγμη που πληρωνεις σε αλλο νομισμα.. και η ρεβολουτ τραβουσε προμηθεια για νετφλιξ ...

Το Αιγυπτιακό βγαίνει 5 ευρώ+ 1 ευρώ η προμήθεια. Αυτό το 1 ευρώ προσπαθώ να γλιτώσω 😜

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...