lampisd Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου μια αλλη ερωτηση υπαρχει πουθενα gift card φθηνοτερη απο το turgame? 1
chrismilo91 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, lampisd είπε μια αλλη ερωτηση υπαρχει πουθενα gift card φθηνοτερη απο το turgame? Eneba δεν έχουν ίδιες τιμές ?
nzeppos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Ναι αλλά το eneba έχει κάπου μισό ευρώ ευρώ μεγαλύτερη προμήθεια όταν πας να πληρώσεις. 1
Tasos19s Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, nzeppos είπε Ναι αλλά το eneba έχει κάπου μισό ευρώ ευρώ μεγαλύτερη προμήθεια όταν πας να πληρώσεις. Μην προσπαθούμε να βγάλουμε από την μύγα ζουμί Ενταξει έχουμε βρει κάποιους πλάγιους τρόπους να την περνάμε φτηνότερα Μετα ψάχνουμε και το πενηντάλεπτο;
lampisd Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Για εμενα το turgame ειναι φθηνοτερο κανα 50 λεπτο ανα καρτα
billys gt Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, vagmouk είπε 2,83 κοστίζει το μεγάλο πακέτο από Νιγηρία με χρεωστικη Visa Πειραιώς.Αλλά είναι Αίγυπτος φάση.Μπορεί να περάσει η πληρωμή και μετά από λίγες μέρες να ακυρωθεί ο λογαριασμός.Το δικό μου προς το παρόν λειτουργεί , αλλά δεν το πολυχρησιμοποιώ.Σε ένα tablet και ένα mini pc το έχω σαν backup λογαριασμό.Δεν έχω δώσει κωδικούς σε άλλους ούτε το έχω βάλει σε μεγάλη οθόνη αλλά δεν νομίζω ότι παίζει αυτό ρόλο για τα banαρίσματα.Οι τολμηροί μπορούν αν θέλουν να δοκιμάσουν γιατί η τιμή είναι πρόκληση.... Έκανα και γω σήμερα λογαριασμό Νιγηρίας μέσο vpn κτλ κτλ να τονίσω ότι έβαλα κάρτα από Ελληνική τράπεζα και πέρασε κανονικά έπειτα sms από τα γνωστά μαγαζιά, βέβαια βλέπω να έρχεται lock αλλά νταξει όσο δουλέψει μέχρι στιγμής είναι ρολόι πάντως. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από billys gt 1
Kostasaigio Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Καλησπέρα στους ειδικούς..μπορεί κάποιος να βοηθήσει και εμένα τον άσχετο με τα βήματα; Προσπαθώ να κάνω από εξωτερικό Netflix και κάποιες οδηγίες θα με βοηθούσαν..
pasxaliskar Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Στις 1/2/2024 στις 7:57 ΜΜ, katsikoula είπε Εγώ προσπάθησα σήμερα με Revolut, N26 και Payzy συνδεδεμένος σε τούρκικο VPN μέσω Windscribe premium αλλά τίποτα... Στη συνέχεια, αφού μπούχτισα, έκλεισα το VPN, φόρεσα την Ελληνική σημαία και πήγα να πληρώσω τα 14 ευρώ που κοστίζει το premium στην Ελλάδα. Δοκίμασα με χρεωστική Eurobank και πιστωτική Εθνικής αλλά δεν ήθελε ούτε αυτό... 🤔 fups μονο
Tasos19s Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Έκανα ερώτηση και πιο πίσω αλλά δεν πήρα απάντηση Αν βάλουμε στο iPhone μια esim Τουρκίας γίνεται να έρθει μήνυμα ενεργοποίησης; Θα θέλει τίποτα άλλο;
freejazz Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) και εμένα αφερέθηκε η κάρτα. φόρτωσα με τουρκικη giftcard δυστηχώς. υπαρχει λυση στο προβλημα η ετσι θα παει τωρα; 14€ για τη μαλακια δεν ξερω αν θέλω να δωσω. και τα 6-7€ πολά τα θεωρώ. αν θέλει κανεις να σπασουμε λογαριασμό στη μεση DM π.σ προσπαθησε κανεις απο το support chat τους να βγάλει καμια άκρη; Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου από freejazz
wpgoalkeeper Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Tasos19s είπε Έκανα ερώτηση και πιο πίσω αλλά δεν πήρα απάντηση Αν βάλουμε στο iPhone μια esim Τουρκίας γίνεται να έρθει μήνυμα ενεργοποίησης; Θα θέλει τίποτα άλλο; Πιθανά φίλε μου αν δεν πήρες απάντηση, είναι μάλλον γιατί κανείς από όσους είδαν την ανάρτηση σου, δεν ξέρει να σου απαντήσει με σιγουριά. Το ερώτημα σου ακούγεται λογικό. Όταν και αν το επιχειρήσεις τελικά, αν θέλεις πες μας και το αποτέλεσμα. Αν λειτούργησε ή όχι. 23 λεπτά πριν, freejazz είπε και εμένα αφερέθηκε η κάρτα. φόρτωσα με τουρκικη giftcard δυστηχώς. υπαρχει λυση στο προβλημα η ετσι θα παει τωρα; 14€ για τη μαλακια δεν ξερω αν θέλω να δωσω. και τα 6-7€ πολά τα θεωρώ. αν θέλει κανεις να σπασουμε λογαριασμό στη μεση DM π.σ προσπαθησε κανεις απο το support chat τους να βγάλει καμια άκρη; Με ποια δικαιολογία να μιλήσεις με το support chat? Ότι είμαι σε γείτονα χώρα και θέλω να εκμεταλευτώ τις φθηνότερες υπηρεσίας σας στην γειτονική χώρα αλλά με banάρατε και γιατί με banάρατε? Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου από wpgoalkeeper 3
Bourdoulas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, Tasos19s είπε Έκανα ερώτηση και πιο πίσω αλλά δεν πήρα απάντηση Αν βάλουμε στο iPhone μια esim Τουρκίας γίνεται να έρθει μήνυμα ενεργοποίησης; Θα θέλει τίποτα άλλο; Γιατί να μην σου έρθει αφού την έχεις ενεργοποιήσει; Το θέμα είναι από που θα βγάλεις τούρκικη esim χωρίς να ζητούν διευθύνσεις και αποδεικτικά;
Tasos19s Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε Γιατί να μην σου έρθει αφού την έχεις ενεργοποιήσει; Το θέμα είναι από που θα βγάλεις τούρκικη esim χωρίς να ζητούν διευθύνσεις και αποδεικτικά; Υπάρχουν esim προγράμματα για εξωτερικό για αυτούς που ταξιδεύουν με φτηνές τιμές Δεν το έχω κάνει αλλά είχα ψάξει παλαιότερα για άλλο λόγο και θυμάμαι υπήρχαν 5 ώρες πριν, wpgoalkeeper είπε Πιθανά φίλε μου αν δεν πήρες απάντηση, είναι μάλλον γιατί κανείς από όσους είδαν την ανάρτηση σου, δεν ξέρει να σου απαντήσει με σιγουριά. Το ερώτημα σου ακούγεται λογικό. Όταν και αν το επιχειρήσεις τελικά, αν θέλεις πες μας και το αποτέλεσμα. Αν λειτούργησε ή όχι. Με ποια δικαιολογία να μιλήσεις με το support chat? Ότι είμαι σε γείτονα χώρα και θέλω να εκμεταλευτώ τις φθηνότερες υπηρεσίας σας στην γειτονική χώρα αλλά με banάρατε και γιατί με banάρατε? Πολλές φορές από τα πολλά μηνύματα πάει πίσω το ερώτημα κάποιου. Δεν κάθονται όλοι να διαβάσουν ένα ένα τα μηνύματα γι αυτό το έθεσα ξανά επειδή έχει λογική κιόλας να γίνεται με αυτόν τον τρόπο
Bourdoulas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 41 λεπτά πριν, Tasos19s είπε Υπάρχουν esim προγράμματα για εξωτερικό για αυτούς που ταξιδεύουν με φτηνές τιμές Δεν το έχω κάνει αλλά είχα ψάξει παλαιότερα για άλλο λόγο και θυμάμαι υπήρχαν Πολλές φορές από τα πολλά μηνύματα πάει πίσω το ερώτημα κάποιου. Δεν κάθονται όλοι να διαβάσουν ένα ένα τα μηνύματα γι αυτό το έθεσα ξανά επειδή έχει λογική κιόλας να γίνεται με αυτόν τον τρόπο Αν βρεις κάτι που δεν χρειάζεται φυσική παρουσία ή δικαιολογητικά ανέφερε το εδώ 2
adi32 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Kostasaigio είπε Καλησπέρα στους ειδικούς..μπορεί κάποιος να βοηθήσει και εμένα τον άσχετο με τα βήματα; Προσπαθώ να κάνω από εξωτερικό Netflix και κάποιες οδηγίες θα με βοηθούσαν.. Αγοραζεις αυτο απο eneba https://www.eneba.com/el/netflix-netflix-gift-card-200-tl-key-turkey Με αυτο απο το κινητο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.helalik.turkey.vpn μπαίνεις στο site του netflix από Τουρκία και κάνεις εγγραφή με νέο email με το οποίο δεν είχες παλιά συνδρομή. Βάζεις το key που αγόρασες και τέλος. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου από adi32 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα