Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Dinos1973 είπε

ειμαστε η χωρα που κανει παραπονα γιατι π.χ. η apple δεν ανοιγει apple store, αλλα ψαχνουμε φθηνες συνδρομες μεχρι και απο Νιγηρια......

είμαστε η χώρα που θεωρείται δύση και έχουμε ίδιες χρεώσεις με τον Αμερικανό και τον Γερμανό, ενώ στην πραγματικότητα είμαστε στο ίδιο επίπεδο με το Τούρκο και τον Αιγύπτιο 

• Like 12
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μεσω eneba αγοραζω εδω και 2 χρονια περιπου δωροκαρτες ολα μια χαρα, πλεον η τιμη παει στα 6.5€ το μηνα (για 4 ατομα) με 200αρα καρτα.

Spotify εχω βαλει απο Αιγυπτο 14€ το χρονο ατομικο παλι με δωροκαρτα απο eneba.

Disney+ 30€ ο χρονος ενιαια πληρωμη μεσω ρεβολουτ για 4 ατομα.

Youtube 3.5€ ο μηνας για 5 ατομα μεσω ρεβολουτ παλι (σε "τουρκικο" google account και τα δυο).

Παντως με τις κανονικες τιμες δεν υπηρχε καμια περιπτωση να τα πληρωνω, μονο το spotify family που οντως αξιζει, οποτε πιστευω και τους ιδιους τους συμφερει να πληρωνουμε φθηνοτερες τιμες παρα να στριμαρουμε πειρατικα.

• Like 1

Τελικά και εγώ κατέληξα στη λύση της eneba για τον τούρκικο λογ/σμό.

Απο χθες προσπαθώ να φτιάξω νεο αιγυπτιακό με χίλιες-δυό αλχημείες στους τρόπους πληρωμής, αλλά πάντα το ίδιο αποτέλεσμα.

"Try again later"

μπορω να γυρισω τον λογαριασμο μου απο αιγυπτιακο που κλειδωσε σε τουρκικο?εχει δοκιμασει κανενας?να κανω login απο Τουρκια με vpn και μετα να πληρωσω με giftcard.

1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε

Αγόρασα αλλά μετά μου ζητούσε κάθε φορά τούρκικο αριθμό.

Εμένα γιατί δεν μου ζήτησε; 
Έκανες την διαδικασία και μετά στα ξαφνικά σου ζητούσε επιβεβαίωση σε αριθμό Τουρκίας; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, achilles_g_ said:

Αγόρασα αλλά μετά μου ζητούσε κάθε φορά τούρκικο αριθμό.

Μήπως ήσουν μέσω VPN; Γιατί κανονικά από Eneba δεν ζητάει ούτε αριθμό, ούτε εγγραφή, ούτε τίποτα. Μόνο ένα email βάζεις.

1 minute ago, Artman13 said:

παιδιά η τουρκική gift card δουλεύει και σε ελληνικό google account ή θέλει τούρκικο; 

Σημασία έχει τι είναι το Netflix account. Το email με το οποίο έχει συνδεθεί δεν έχει σημασία από που είναι (ελληνικό gmail ή οτιδήποτε).

Επεξ/σία από nzeppos
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα εχω εδω και πανω απο χρονο τουρκικο και ολα καλα,εφτιαξα ενα για εναν φιλο,εβαλα μια καρτα λοιπον 200tl αλλα για να δω ταινια με αφηνει μονο με vpn ,εχει τυχει σε αλλον?

Μου λεει οτι ο λογαριασμος μου δεν μπορει να χρησιμοποιηθει σε αυτην την τοποθεσια

σφαλμα D7111-5095

Επεξ/σία από lampisd

13 λεπτά πριν, lampisd είπε

καλησπερα εχω εδω και πανω απο χρονο τουρκικο και ολα καλα,εφτιαξα ενα για εναν φιλο,εβαλα μια καρτα λοιπον 200tl αλλα για να δω ταινια με αφηνει μονο με vpn ,εχει τυχει σε αλλον?

Μου λεει οτι ο λογαριασμος μου δεν μπορει να χρησιμοποιηθει σε αυτην την τοποθεσια

σφαλμα D7111-5095

Γνωστό πρόβλημα φίλε μου. Έχει αναφερθεί και σε αρκετές σελίδες πιο πίσω. 

Σε καινούργιους λογαριασμούς από Τουρκία, έχεις 30 μέρες geo-restriction. Είτε ανοίγεις Netflix και παίζει με VPN στην αρχή της ταινίας/σειράς κτλ και μετά το κλείνεις και συνεχίζεις να βλέπεις κανονικά είτε βλέπεις συνέχεια με VPN.

Σε 30 μέρες από τότε που έκανες λογαριασμό θα ξεκλειδώσει και θα είναι free geo-restriction. 

ευχαριστω παρα πολυ

3 λεπτά πριν, wpgoalkeeper είπε

Γνωστό πρόβλημα φίλε μου. Έχει αναφερθεί και σε αρκετές σελίδες πιο πίσω. 

Σε καινούργιους λογαριασμούς από Τουρκία, έχεις 30 μέρες geo-restriction. Είτε ανοίγεις Netflix και παίζει με VPN στην αρχή της ταινίας/σειράς κτλ και μετά το κλείνεις και συνεχίζεις να βλέπεις κανονικά είτε βλέπεις συνέχεια με VPN.

Σε 30 μέρες από τότε που έκανες λογαριασμό θα ξεκλειδώσει και θα είναι free geo-restriction. 

ευχαριστω παρα πολυ

• Like 1

On 01/02/2024 at 13:28, Sotosgl said:

Με Revolut σταματησε να δουλευει μερες μετα το βιντεο με ελληνικη Eurobank το κανω σε φιλους 
Πεταξε και τον κουμπαρο μου καποια στιγμη ξαναμπηκα και το εφτιαξα 

@Sotosgl Πόση χρέωση έχει η eurobank για κάθε τέτοια συναλλαγή?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 minutes ago, lampisd said:

ευχαριστω παρα πολυ

Να σημειώσω επίσης ότι υπάρχει και το σενάριο να μην δεις καθόλου σε αυτές τις 30 μέρες. Εγώ ενεργοποίησα τη συνδρομή μέσω VPN, έβαλα την gift card και πρακτικά άνοιξα ξανά το Netflix μετά από 30 μέρες. Στο ενδιάμεσο δεν ασχολήθηκα καθόλου, μιας και δεν είχα paid VPN. Στο μήνα πάνω ξεκλείδωσε από μόνο του και τώρα παίζει κανονικά (χωρίς VPN). 

Γι' αυτό όποιος σκέφτεται να ανοίξει τούρκικο λογαριασμό και δεν έχει ή δεν θέλει να χρησιμοποιεί VPN στο ενδιάμεσο, να ξέρει ότι πρακτικά θα έχει 1 μήνα "lag" μέχρι να ξεκινήσει κανονικά η υπηρεσία.

Επεξ/σία από nzeppos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...