vagmouk Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2,83 κοστίζει το μεγάλο πακέτο από Νιγηρία με χρεωστικη Visa Πειραιώς.Αλλά είναι Αίγυπτος φάση.Μπορεί να περάσει η πληρωμή και μετά από λίγες μέρες να ακυρωθεί ο λογαριασμός.Το δικό μου προς το παρόν λειτουργεί , αλλά δεν το πολυχρησιμοποιώ.Σε ένα tablet και ένα mini pc το έχω σαν backup λογαριασμό.Δεν έχω δώσει κωδικούς σε άλλους ούτε το έχω βάλει σε μεγάλη οθόνη αλλά δεν νομίζω ότι παίζει αυτό ρόλο για τα banαρίσματα.Οι τολμηροί μπορούν αν θέλουν να δοκιμάσουν γιατί η τιμή είναι πρόκληση.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos19s Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Να ρωτήσω κάτι; Εληξε η κάρτα μου η ελληνική Μου έστειλαν καινούργια από την Πειραιώς και φυσικά σήμερα σταμάτησε και το Netflix αφού δεν δέχεται την καινούργια κάρτα. Θέλει τουρκικό αριθμό Μπορω να αγοράσω μια esim Τουρκίας να την βάλω στο iPhone και να μου έρθει εκεί το μήνυμα επιβεβαίωσης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannakp Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Αγορά 200tl gift card από turgame, σε όλες τις προσπάθειες με διάφορα τουρκικά vpn "Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την εξαργύρωση του δώρου - προσπαθήστε ξανά αργότερα. Καμία ιδέα τι παίζει; Η προηγούμενη από eneba είχε περάσει κανονικά. Edit: Τελικά πέρασε, προσπαθούσα με νέο login σε chrome incognito. Πέρασε από κανονικό chrome, παλιό login. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από giannakp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelisfil Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vagmouk είπε 2,83 κοστίζει το μεγάλο πακέτο από Νιγηρία με χρεωστικη Visa Πειραιώς.Αλλά είναι Αίγυπτος φάση.Μπορεί να περάσει η πληρωμή και μετά από λίγες μέρες να ακυρωθεί ο λογαριασμός.Το δικό μου προς το παρόν λειτουργεί , αλλά δεν το πολυχρησιμοποιώ.Σε ένα tablet και ένα mini pc το έχω σαν backup λογαριασμό.Δεν έχω δώσει κωδικούς σε άλλους ούτε το έχω βάλει σε μεγάλη οθόνη αλλά δεν νομίζω ότι παίζει αυτό ρόλο για τα banαρίσματα.Οι τολμηροί μπορούν αν θέλουν να δοκιμάσουν γιατί η τιμή είναι πρόκληση.... Με έβαλες σε πειρασμό για τη Νιγηρία τώρα.... Έχω και ένα φίλο εκεί αν χρειαστεί να πάρω κάποιο sms χωρίς να μπλέκω με εφαρμογές κλπ. Λογικά και η προμήθεια συναλάγματος δε θα είναι κάποιο ιδιαίτερο κόστος. Το θέμα είναι να δεχτεί την Πειραιώς μου και να μη βγάλει το γνωστό σφάλμα άλλης χώρας. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από vagelisfil 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos19s Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Μπήκα πριν λίγο και αγόρασα 2 gift card από Eneba Χωρις vpn χωρίς τίποτα Τις πέρασα και στον λογαριασμό μου Χωρίς vpn Κανονικά πέρασαν όλα τα βήματα χωρίς πρόβλημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Από Eneba παίζει οκ χωρίς προβλήματα και χωρίς VPN. Έβαλα κι εγώ προχθές. Μόνο την πρώτη φορά είχα πρόβλημα, που το Netflix δεν δεχόταν την gift card αλλά μετά από 24 ώρες έστρωσε (κάπου έγραφαν και στο reddit για παρόμοιες περιπτώσεις). Το μείον είναι αυτό το +1 ευρώ της προμήθειας ρε γμτ, κατά τ' άλλα μια χαρά. Βλέπω να το γυρίζω σε turgame. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagmouk Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Rebirth είπε Για αιγυπτιακό: φίλος που του απέρριψε την payzy, δέχθηκε την χρεωστική του από Πειραιώς. Χρέωση για μετατροπή νομίσματος 0,12 ευρώ... Αγνωσται αι βουλαι... Αδερφέ @Stelaras1993 τι θα έλεγες να αλλάξεις τον τίτλο σε Netflix: Μοντα από Τουρκία/Αίγυπτο; 1 ώρα πριν, vagelisfil είπε Με έβαλες σε πειρασμό για τη Νιγηρία τώρα.... Έχω και ένα φίλο εκεί αν χρειαστεί να πάρω κάποιο sms χωρίς να μπλέκω με εφαρμογές κλπ. Λογικά και η προμήθεια συναλάγματος δε θα είναι κάποιο ιδιαίτερο κόστος. Το θέμα είναι να δεχτεί την Πειραιώς μου και να μη βγάλει το γνωστό σφάλμα άλλης χώρας. Είναι Hit or Miss η φάση.Και να σου περάσει παίζει να το banaρουν αργότερα.H τιμή που έγραψα πιο πάνω είναι μαζί με την προμήθεια της Πειραιώς 2,5% επί της τιμής.Ενα tip είναι να βάλεις κάρτες τραπεζικές που χρησιμοποιούν την ισοτιμία της Visa η της Mastercard και όχι Revolut και άλλες παρόμοιες.Δε συμφέρουν.Η Master και η Visa για Νιγηρία έχουν πολύ καλύτερη ισοτιμία .Και η Curve κάνει γιατί χρησιμοποιεί ισοτιμία Master.Για sms δε θυμάμαι αν μου ζήτησε για να προχωρήσει.Αλλά και να ζητήσει είναι φτηνά από τις γνωστές σελίδες. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από vagmouk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jake07 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, Rebirth είπε Για αιγυπτιακό: φίλος που του απέρριψε την payzy, δέχθηκε την χρεωστική του από Πειραιώς. Χρέωση για μετατροπή νομίσματος 0,12 ευρώ... Αγνωσται αι βουλαι... Αδερφέ @Stelaras1993 τι θα έλεγες να αλλάξεις τον τίτλο σε Netflix: Μοντα από Τουρκία/Αίγυπτο; Εμενα χθες επαιρνε την payzy και εβγαζε προβλημα στην εισαγωγη αιγυπτιακου τηλεφωνου... Τελικα ανανεωσα τουρκικο με eneba Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου ειμαστε η χωρα που κανει παραπονα γιατι π.χ. η apple δεν ανοιγει apple store, αλλα ψαχνουμε φθηνες συνδρομες μεχρι και απο Νιγηρια...... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos19s Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε ειμαστε η χωρα που κανει παραπονα γιατι π.χ. η apple δεν ανοιγει apple store, αλλα ψαχνουμε φθηνες συνδρομες μεχρι και απο Νιγηρια...... Αφού μπορούμε… Κι αυτοί ξαφνικά από 10€ το πήγαν 12€ μετα το πήγαν 14€ Ας το άφηναν πιο φτηνό να έχουν πελατεία Δεν σημαίνει επειδή υπάρχει η υπηρεσία πρέπει να την αγοράσουμε όσο και να κάνει Εγώ 14€ δεν τους τα δίνω ούτε 140 χρόνια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jake07 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 14 λεπτά πριν, Tasos19s είπε Εγώ 14€ δεν τους τα δίνω ούτε 140 χρόνια Και συντομα 16... Δε θελω να παω στη λυση stremio κλπ.. Να πληρωνω, αλλα λογικες τιμες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos19s Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 20 λεπτά πριν, Jake07 είπε Και συντομα 16... Δε θελω να παω στη λυση stremio κλπ.. Να πληρωνω, αλλα λογικες τιμες. Υπάρχουν και κάποιοι που βλέπουν δωρεάν Εμεις τουλάχιστον πληρώνουμε απλά ένα ποσό που θεωρούμε εμείς σωστό Αλλιως 15€ Netflix 15€ Disney 10€ Apple TV 50€ F1tv 30€ cosmote να δουλεύουμε μόνο για αυτούς αν είναι απευθείας να δώσουμε στην δουλειά τον λογαριασμό τους να τους κάνουν κατάθεση 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Παντως και το Spotify απο θειο Ταγιπ μερια προχωρησε σε αυξηση. Μου ηρθε μεηλ οτι το premium απο 39,99 λιρια παει 59,99 απο το Μαρτη. Απο πουθενα δεν μπορεις να κρυφτεις πλεον 😋 ολοι λεφτα ζητανε. Αλητεια και αναλγησια 🙃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Εγώ πήρα gift card 200tl απο eBay. Λίγο κάτω από 9 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos19s Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Εγώ πήρα gift card 200tl απο eBay. Λίγο κάτω από 9 ευρώ. Αφού πουλάει η eneba 6.5€ 7 λεπτά πριν, Sebu είπε Παντως και το Spotify απο θειο Ταγιπ μερια προχωρησε σε αυξηση. Μου ηρθε μεηλ οτι το premium απο 39,99 λιρια παει 59,99 απο το Μαρτη. Απο πουθενα δεν μπορεις να κρυφτεις πλεον 😋 ολοι λεφτα ζητανε. Αλητεια και αναλγησια 🙃 Έτσι είναι Εγω κάποια στιγμή θα σταματήσω να χρησιμοποιώ όλες αυτές τις υπηρεσίες Δεν τους πληρώνω πάντως αυτά που ζητάνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα