Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δοκίμασα την μέθοδο του @bargy αλλά δυστυχώς παίρνω το μήνυμα Sorry, something went wrong. Please try again later όταν βάζω τον τούρκικο τηλ αριθμό. 

Δοκίμασα πάνω 7 φορές, καθε φορά τα ίδια. 

• Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Με Revolut σταματησε να δουλευει μερες μετα το βιντεο με ελληνικη Eurobank το κανω σε φιλους 
Πεταξε και τον κουμπαρο μου καποια στιγμη ξαναμπηκα και το εφτιαξα 

• Like 3

Αν βλέπω καλά από την ισοτιμία, οι 200 λίρες αντιστοιχούν σε περίπου 6,1 ευρώ και οι ελληνικές τράπεζες σίγουρα τη χρεώνουν περισσότερο.

Από turgame που τσέκαρα χθες η αντίστοιχη gift card έχει 6,5 ευρώ μαζί με τις προμήθειες (και κάπου 7,2 από eneba). Οπότε η διαφορά είναι αρκετά μικρή όσο οι gift cards εχουν άφθονο απόθεμα και κρατάνε σταθερή την τιμή τους. 

Μόλις τώρα, nzeppos είπε

Αν βλέπω καλά από την ισοτιμία, οι 200 λίρες αντιστοιχούν σε περίπου 6,1 ευρώ και οι ελληνικές τράπεζες σίγουρα τη χρεώνουν περισσότερο.

Από turgame που τσέκαρα χθες η αντίστοιχη gift card έχει 6,5 ευρώ μαζί με τις προμήθειες (και κάπου 7,2 από eneba). Οπότε η διαφορά είναι αρκετά μικρή όσο οι gift cards εχουν άφθονο απόθεμα και κρατάνε σταθερή την τιμή τους. 

την δευτέρα με χρέωσε σε payzy 6.30 euro

• Like 1

Εγώ προσπάθησα σήμερα με Revolut, N26 και Payzy συνδεδεμένος σε τούρκικο VPN μέσω Windscribe premium αλλά τίποτα...

Στη συνέχεια, αφού μπούχτισα, έκλεισα το VPN, φόρεσα την Ελληνική σημαία και πήγα να πληρώσω τα 14 ευρώ που κοστίζει το premium στην Ελλάδα. Δοκίμασα με χρεωστική Eurobank και πιστωτική Εθνικής αλλά δεν ήθελε ούτε αυτό... 🤔

• Like 1

15 λεπτά πριν, katsikoula είπε

Εγώ προσπάθησα σήμερα με Revolut, N26 και Payzy συνδεδεμένος σε τούρκικο VPN μέσω Windscribe premium αλλά τίποτα...

Στη συνέχεια, αφού μπούχτισα, έκλεισα το VPN, φόρεσα την Ελληνική σημαία και πήγα να πληρώσω τα 14 ευρώ που κοστίζει το premium στην Ελλάδα. Δοκίμασα με χρεωστική Eurobank και πιστωτική Εθνικής αλλά δεν ήθελε ούτε αυτό... 🤔

Μάλλον μας έχει μπανάρει για ένα χρονικό διάστημα. Κι εγώ τα ίδια πάνω κάτω έκανα.

• Like 1

9 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Δοκίμασα την μέθοδο του @bargy αλλά δυστυχώς παίρνω το μήνυμα Sorry, something went wrong. Please try again later όταν βάζω τον τούρκικο τηλ αριθμό. 

Δοκίμασα πάνω 7 φορές, καθε φορά τα ίδια. 

κ μενα ενω περναω την fups δεν περνει με τπτ τηλεφωνο τουρκικο

12 ώρες πριν, nikosgnr είπε

Κόψανε και το αιγυπτιακό? Είχα τούρκικο για χρόνια και χθες που ήταν να τραβήξει λεφτά με πέταξε.

Δοκιμάζω για αιγυπτακό με τον γνωστό τρόπο του @Sotosgl, αλλά όταν πάω να περάσω το SMS OTP μου πετάει "Try again later".

Να σημειώσω πως στη Revolut δεν προχώραγε καν, είτε με τη Virtual, είτε με τη φυσική κάρτα.

Προχώρησε μόνο με Payzy όπου και κολλάει στα παραπάνω.

Και εμένα σήμερα ηρνα να τραβήξει τα χρήματα αλλα λέει καμία μέθοδος πληρωμής ενώ είχα κάρτα εξωτερικού με μέθοδο ου είχα κάνει με SMS activate. Έβγαλες άκρη? Ξανά προσπαθήσεις όπως όταν είχαμε κάνει τον λογαριασμο μήπως και ενεργοποιηθεί ξανά? Ενημέρωστε οποίος βγάλει άκρη με το αιγυπτιακο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αιγυπτιακό: φίλος που του απέρριψε την payzy, δέχθηκε την χρεωστική του από Πειραιώς. Χρέωση για μετατροπή νομίσματος 0,12 ευρώ... Αγνωσται αι βουλαι...

Αδερφέ @Stelaras1993 τι θα έλεγες να αλλάξεις τον τίτλο σε Netflix: Μοντα από Τουρκία/Αίγυπτο; 

Επεξ/σία από Rebirth

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...