st@kas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 20 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Με vpn έβαλες την payzy? Σου ζήτησε αριθμό Τουρκίας? Το έκανα κατευθείαν με vpn, δεν δοκίμασα χωρίς. Ναι ζητάει αριθμό Τουρκίας, έβαλα μέσω sms-activate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, st@kas είπε Ναι, ώστε όταν τελειώσει η giftcard να πάει η πληρωμή στην κάρτα και μην ακυρωθεί ο λογαριασμός σου. Έτσι το έκανα εγώ πριν 20 μέρες και προς το παρόν λειτουργεί κανονικά Αρα μιλαμε για πριν 20 μερες Και εγω ετσι το ειχα,προχθες μου το ακυρωσε.Τωρα ζηταει τουρκικό κινητο για να περασει η καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st@kas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Αρα μιλαμε για πριν 20 μερες Και εγω ετσι το ειχα,προχθες μου το ακυρωσε.Τωρα ζηταει τουρκικό κινητο για να περασει η καρτα. πριν 20 μερες έβαλα την giftcard και ταυτόχρονα δήλωσα και κάρτα payzy. Για κινητο χρησιμοποίησα το sms-activate. προχθές την δευτερά έληξαν οι μέρες τις giftcard και η χρέωση εγινε στην payzy //άρα μήπως να ξανα βάλεις μια giftcard και ταυτόχρονα να δηλώσεις κάρτα; Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από st@kas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 18 λεπτά πριν, st@kas είπε //άρα μήπως να ξανα βάλεις μια giftcard και ταυτόχρονα να δηλώσεις κάρτα; 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Και εγω ετσι το ειχα,προχθες μου το ακυρωσε.Τωρα ζηταει τουρκικό κινητο για να περασει η καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st@kas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 20 λεπτά πριν, StamTheMan είπε μέσω sms-activate δεν μπορείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evil13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Kαλησπερα, Ποσα λεφτα μινιμουμ πρεπει να βαλουμε στο sms activate για να παρουμε verification number? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, st@kas είπε πριν 20 μερες έβαλα την giftcard και ταυτόχρονα δήλωσα και κάρτα payzy. Για κινητο χρησιμοποίησα το sms-activate. προχθές την δευτερά έληξαν οι μέρες τις giftcard και η χρέωση εγινε στην payzy //άρα μήπως να ξανα βάλεις μια giftcard και ταυτόχρονα να δηλώσεις κάρτα; Χρειάζεται αναγκαστικά gift card ή μπορούμε κατευθείαν με payzy? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bargy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Ενημέρωση, 31/1/24: Από pc: 1) VPN Τουρκίας (windscribe δούλεψε) 2) όταν ζητήσει ενημέρωση τρόπων πληρωμής, cash card Εθνική (που δεν είχα ξαναβάλει) 3) επιβεβαίωση κινητού από εδώ: https://onlinesim.io/ (Επιλέγουμε Τουρκία, Netflix) Γεμίζουμε από revolut 1€, και περιμένουμε γύρω στη 1 ώρα να μπουν τα χρήματα στο onlinesim. 4) επιβεβαίωση στο Netflix Job done 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neced2 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Η τελευταία χρέωση, πριν το onhold, ήταν 199.99 TL. Πόσο σας βγάζει ως επόμενη χρέωση; Βλέπω πλέον ότι: Pricing (TRY Lira) Basic: 119.99 TRY/month Standard: 176.99 TRY/month Premium: 229.99 TRY/mont Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από neced2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bargy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 23 λεπτά πριν, neced2 είπε Η τελευταία χρέωση, πριν το onhold, ήταν 199.99 TL. Πόσο σας βγάζει ως επόμενη χρέωση; Βλέπω πλέον ότι: Pricing (TRY Lira) Basic: 119.99 TRY/month Standard: 176.99 TRY/month Premium: 229.99 TRY/mont Ναι, έτσι είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 24 minutes ago, neced2 said: Η τελευταία χρέωση, πριν το onhold, ήταν 199.99 TL. Πόσο σας βγάζει ως επόμενη χρέωση; Βλέπω πλέον ότι: Pricing (TRY Lira) Basic: 119.99 TRY/month Standard: 176.99 TRY/month Premium: 229.99 TRY/mont 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st@kas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Χρειάζεται αναγκαστικά gift card ή μπορούμε κατευθείαν με payzy? δεν το έχω δοκιμάσει χωρίς giftcard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Την gift card την πήρε. Τρόπο πληρωμής δεν μπορώ να αλλάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 19 ώρες πριν, bargy είπε Ενημέρωση, 31/1/24: Από pc: 1) VPN Τουρκίας (windscribe δούλεψε) 2) όταν ζητήσει ενημέρωση τρόπων πληρωμής, cash card Εθνική (που δεν είχα ξαναβάλει) 3) επιβεβαίωση κινητού από εδώ: https://onlinesim.io/ (Επιλέγουμε Τουρκία, Netflix) Γεμίζουμε από revolut 1€, και περιμένουμε γύρω στη 1 ώρα να μπουν τα χρήματα στο onlinesim. 4) επιβεβαίωση στο Netflix Job done Τι είναι η "cash card Εθνική"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Κόψανε και το αιγυπτιακό? Είχα τούρκικο για χρόνια και χθες που ήταν να τραβήξει λεφτά με πέταξε. Δοκιμάζω για αιγυπτακό με τον γνωστό τρόπο του @Sotosgl, αλλά όταν πάω να περάσω το SMS OTP μου πετάει "Try again later". Να σημειώσω πως στη Revolut δεν προχώραγε καν, είτε με τη Virtual, είτε με τη φυσική κάρτα. Προχώρησε μόνο με Payzy όπου και κολλάει στα παραπάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα