Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, EchiDNA είπε

Μου το έκανε κι εμένα αρχές του μήνα. Δοκίμασε ξανά σε 24 ώρες κάνοντας τα βήματα όπως έχουν περιγράφει.

Το ίδιο έπαθα κ εγώ σε τουρκικό account. Πέταξε τν revo και έβαλε το acc σε παύση. Την πρώτη μέρα όλες τις κάρτες τις έβγαζε error ακόμα και την fups. Σήμερα δοκίμασα πάλι και την πέρασε με την πρώτη τν fups ( πάντα με vpn ανοιχτό).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Και εμενα χθες μου "πεταξε" την καρτα της αλφα.Ελληνικος λογαριασμος που πληρωθηκε μια φορα με τουρκική gift,πριν πολλα χρονια.

Τωρα ζηταει τουρκικό κινητό. 

Τι κανουμε;

Παύση λογαριασμού από χτες και σε εμένα!

Προσάθησα να περάσω την FUPS αλλά τζίφος. Μου ζητάει τούρκικο αριθμό τηλεφώνου και οι αριθμοί από 5sim δεν παίζουν!

• Like 1

είχα ξεκινήσει πριν κάποια χρόνια με giftcard και το γύρισα μετά απο 2-3 μήνες σε revolut. 

πριν 20 μέρες με πέταξε, έβαλα μια νεα giftcard με vpn, δοκίμασα revolut παλιά και καινούργια αλλά δεν την δεχόταν καθόλου. έτσι έβαλα μια payzy, την οποία την δέχτηκε και σήμερα έγινε η χρέωση.

για να δούμε πόσο θα κρατήσει 

• Like 1

Αριθμό τουρκικό βρίσκεις από εφαρμογή android pingme ( ίσως υπάρχει κ σε ios). Θέλει να είστε με vpn Τουρκία και θα σας τν πάρει την fups. Δοκιμάστε ανά μερικές ώρες αν σας απορρίπτει. 

• Like 1

5 ώρες πριν, papako35 είπε

Αριθμό τουρκικό βρίσκεις από εφαρμογή android pingme ( ίσως υπάρχει κ σε ios). Θέλει να είστε με vpn Τουρκία και θα σας τν πάρει την fups. Δοκιμάστε ανά μερικές ώρες αν σας απορρίπτει. 

Υπάρχει κανένας ενημερωμένος οδηγός για fups?

• Like 1

Δεν υπάρχει πια οδηγός για FUPS. Μας άφησε χρόνους. Υπάρχει μόνο απόκτηση από τα διάφορα μαγαζιά στο νετ με το όποιο ρίσκο να δουλεύει ή όχι. 

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπαθω με gift απο turgame,με Urban VPN ( extension chrome ) 
αλλα  ενω στην αρχη μου εβγαζε:

• Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την εξαργύρωση του δώρου - προσπαθήστε ξανά αργότερα.
Εξαργύρωση

τωρα μου λεει οτι ο κωδικος δεν ειναι εγκυρος.

Επεξ/σία από StamTheMan

5 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Edit

Μετα απο ολα αυτα,εκλεισα το vpn,πατησα refresh,μου εβγαλε οτι εχω ενα δωρο 200 ΤΛ και αν θελω να το εξαργυρωσω και προχωρησε.

Πριν λήξει το ποσό από την giftcard δήλωσε κάποια κάρτα 

Σε ηδη υπάρχον ελληνικο  λογαριασμο αν κανουμε log in μετα βάλουμε vpn τουρκια και πάμε πληρωμη κανονικα δεν θα μας ζητήσει turkish lira ωστε να πληρωσουμε με gift card?  Η οχι; 

Καλυτερα πρωτα vpn Τουρκια, μετα login, πηγαινε στο Account και καταχωρησε την δωροκαρτα που θα πρεπει να ειναι αγορασμενη ως Turkish για Turkish region.

16 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Με  τα χθεσινά δεδομενα;

Γιατι ετσι το ειχα και αλλαξε χθες

Ναι, ώστε όταν τελειώσει η giftcard να πάει η πληρωμή στην κάρτα και μην ακυρωθεί ο λογαριασμός σου. 

Έτσι το έκανα εγώ πριν 20 μέρες και προς το παρόν λειτουργεί κανονικά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/1/2024 στις 5:30 ΜΜ, st@kas είπε

είχα ξεκινήσει πριν κάποια χρόνια με giftcard και το γύρισα μετά απο 2-3 μήνες σε revolut. 

πριν 20 μέρες με πέταξε, έβαλα μια νεα giftcard με vpn, δοκίμασα revolut παλιά και καινούργια αλλά δεν την δεχόταν καθόλου. έτσι έβαλα μια payzy, την οποία την δέχτηκε και σήμερα έγινε η χρέωση.

για να δούμε πόσο θα κρατήσει 

Με vpn έβαλες την payzy? Σου ζήτησε αριθμό Τουρκίας?

Επεξ/σία από achilles_g_

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...