papako35 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, EchiDNA είπε Μου το έκανε κι εμένα αρχές του μήνα. Δοκίμασε ξανά σε 24 ώρες κάνοντας τα βήματα όπως έχουν περιγράφει. Το ίδιο έπαθα κ εγώ σε τουρκικό account. Πέταξε τν revo και έβαλε το acc σε παύση. Την πρώτη μέρα όλες τις κάρτες τις έβγαζε error ακόμα και την fups. Σήμερα δοκίμασα πάλι και την πέρασε με την πρώτη τν fups ( πάντα με vpn ανοιχτό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Και εμενα χθες μου "πεταξε" την καρτα της αλφα.Ελληνικος λογαριασμος που πληρωθηκε μια φορα με τουρκική gift,πριν πολλα χρονια. Τωρα ζηταει τουρκικό κινητό. Τι κανουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dunyas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Παύση λογαριασμού από χτες και σε εμένα! Προσάθησα να περάσω την FUPS αλλά τζίφος. Μου ζητάει τούρκικο αριθμό τηλεφώνου και οι αριθμοί από 5sim δεν παίζουν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st@kas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου είχα ξεκινήσει πριν κάποια χρόνια με giftcard και το γύρισα μετά απο 2-3 μήνες σε revolut. πριν 20 μέρες με πέταξε, έβαλα μια νεα giftcard με vpn, δοκίμασα revolut παλιά και καινούργια αλλά δεν την δεχόταν καθόλου. έτσι έβαλα μια payzy, την οποία την δέχτηκε και σήμερα έγινε η χρέωση. για να δούμε πόσο θα κρατήσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papako35 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Αριθμό τουρκικό βρίσκεις από εφαρμογή android pingme ( ίσως υπάρχει κ σε ios). Θέλει να είστε με vpn Τουρκία και θα σας τν πάρει την fups. Δοκιμάστε ανά μερικές ώρες αν σας απορρίπτει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bargy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, papako35 είπε Αριθμό τουρκικό βρίσκεις από εφαρμογή android pingme ( ίσως υπάρχει κ σε ios). Θέλει να είστε με vpn Τουρκία και θα σας τν πάρει την fups. Δοκιμάστε ανά μερικές ώρες αν σας απορρίπτει. Υπάρχει κανένας ενημερωμένος οδηγός για fups? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δεν υπάρχει πια οδηγός για FUPS. Μας άφησε χρόνους. Υπάρχει μόνο απόκτηση από τα διάφορα μαγαζιά στο νετ με το όποιο ρίσκο να δουλεύει ή όχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Προσπαθω με gift απο turgame,με Urban VPN ( extension chrome ) αλλα ενω στην αρχη μου εβγαζε: Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την εξαργύρωση του δώρου - προσπαθήστε ξανά αργότερα. Εξαργύρωση τωρα μου λεει οτι ο κωδικος δεν ειναι εγκυρος. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου από StamTheMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Edit Μετα απο ολα αυτα,εκλεισα το vpn,πατησα refresh,μου εβγαλε οτι εχω ενα δωρο 200 ΤΛ και αν θελω να το εξαργυρωσω και προχωρησε. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st@kas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, StamTheMan είπε Edit Μετα απο ολα αυτα,εκλεισα το vpn,πατησα refresh,μου εβγαλε οτι εχω ενα δωρο 200 ΤΛ και αν θελω να το εξαργυρωσω και προχωρησε. Πριν λήξει το ποσό από την giftcard δήλωσε κάποια κάρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, st@kas είπε Πριν λήξει το ποσό από την giftcard δήλωσε κάποια κάρτα Με τα χθεσινά δεδομενα; Γιατι ετσι το ειχα και αλλαξε χθες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelaras1993 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Σε ηδη υπάρχον ελληνικο λογαριασμο αν κανουμε log in μετα βάλουμε vpn τουρκια και πάμε πληρωμη κανονικα δεν θα μας ζητήσει turkish lira ωστε να πληρωσουμε με gift card? Η οχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Καλυτερα πρωτα vpn Τουρκια, μετα login, πηγαινε στο Account και καταχωρησε την δωροκαρτα που θα πρεπει να ειναι αγορασμενη ως Turkish για Turkish region. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st@kas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 16 ώρες πριν, StamTheMan είπε Με τα χθεσινά δεδομενα; Γιατι ετσι το ειχα και αλλαξε χθες Ναι, ώστε όταν τελειώσει η giftcard να πάει η πληρωμή στην κάρτα και μην ακυρωθεί ο λογαριασμός σου. Έτσι το έκανα εγώ πριν 20 μέρες και προς το παρόν λειτουργεί κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 29/1/2024 στις 5:30 ΜΜ, st@kas είπε είχα ξεκινήσει πριν κάποια χρόνια με giftcard και το γύρισα μετά απο 2-3 μήνες σε revolut. πριν 20 μέρες με πέταξε, έβαλα μια νεα giftcard με vpn, δοκίμασα revolut παλιά και καινούργια αλλά δεν την δεχόταν καθόλου. έτσι έβαλα μια payzy, την οποία την δέχτηκε και σήμερα έγινε η χρέωση. για να δούμε πόσο θα κρατήσει Με vpn έβαλες την payzy? Σου ζήτησε αριθμό Τουρκίας? Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από achilles_g_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα