Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 minutes ago, spynick said:

Με ελληνική κάρτα με vpn. Και ταυτοποίηση με αιγυπτιακό τηλέφωνο 

Ευχαριστώ.

Αρα ισως το triggering event ειναι ελληνική καρτα σε ξενο account. Γενικά κάρτα με χωρα εκδοσης διαφορετικη απο τη χωρα συνδρομης.

Θα μου πεις ρατσιστικο και ετσιθελικο τι σε νοιαζει εσενα ρε μεγαλε που εχω τις καταθεσεις μου ή τις χρεωστικες μου ή τις πιστωτικες μου. Δηλαδη απαγορευει σε κατοικο της Βραζιλιας να χρησιμοποιησει την πιστωτικη καρτα του εκδοσεως ΗΠΑ για να κανει συνδρομη Νετφλιξ στη Βραζιλια?

Ή εχουν βαλει στο ματι χωρες που ξερουν οτι γινονται λαμογιες λχ Ελλαδα εκμεταλλευομενοι φθηνους γειτονες 🙃

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 ώρες πριν, spynick είπε

Εγώ έκανα αιγυπτιακό πριν 10 μέρες με 4,90€ το φουλ πακέτο και προχθές μου ακύρωσαν την συνδρομή και μου επέστρεψαν τα χρήματα 

48 λεπτά πριν, Sebu είπε

Εκανες με ελληνικη καρτα και ελληνικο κινητο? Με δωροκαρτες? Με ξενη καρτη? Με/χωρις vpn?

Θα ειχε ενδιαφερον να μαθουμε μηπως μπορεσουμε να αποκωδικοποιησουμε ποια ειναι τα triggering events που τους χτυπανε κοκκινο και τσιμπανε αυτους τους λογαριασμους.

εγω εχω αιγυπτιακό εδω και 4μηνες με καρτα πειραιως και δουλευει μια χαρα επομενη χρεωσει ειναι 6/2 οποτε θα δω αν αλαξει κατι

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτα τα τηλ για το activation , ειναι κοινα και ισχυουν για λιγα λεπτα. Δεν ειναι ομως απειροι οι αριθμοι. Αρα ειναι πολυ πιθανο καποιοι χρηστες να εχουν κανει verify με τον ιδιο αριθμο. Ετσι με ενα query στη βαση τους κανεις reset την καρτα πληρωμής. 😛

Επισης φαινεται να εκαναν exclude τις καρτες με card bank name=revolut/n26 και με card region=Greece σε περιπτωση που χρησιμοποιεις vpn τουλαχιστον.

Επεξ/σία από runner69

Δεν ξερω αν εχουμε αναφορες χρηστων με ακυρωση και FUPS που εξ ορισμου δεν ειναι ελληνικη καρτα (μιλαω για τουρκικες συνδρομες).

Θα ειχε ενδιαφερον αν υπαρχουν τετοιοι φιλοι να ενημερωσουν.

Ποιος ειναι ο συνδεσμος που κανουμε redeem το κλειδι απο eneba;

Προς το παρον δε με αφηνει να το χρησιμοποιησω. Παλιος λογαριασμος μεσω Τουρκιας που λειτουργουσε για χρονια με ελληνικη καρτα. 

4 λεπτά πριν, TheDay2012 είπε

Ποιος ειναι ο συνδεσμος που κανουμε redeem το κλειδι απο eneba;

Προς το παρον δε με αφηνει να το χρησιμοποιησω. Παλιος λογαριασμος μεσω Τουρκιας που λειτουργουσε για χρονια με ελληνικη καρτα. 

με αυτο απο το κινητο  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.helalik.turkey.vpn
μπαίνεις netflix από Τουρκία και κάνεις εγγραφή με νέο email με το οποίο δεν είχες παλιά συνδρομή. Βάζεις το key που αγόρασες και τέλος.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι στο αιγυπτιακό με ελληνική κάρτα. Παίζει κανονικά.

ΑΛΛΑ το χρησιμοποιώ μόνο σε κινητές συσκευές. Ίσως @Sebu το trigger γίνεται όταν το βάζεις σε TV

Επεξ/σία από EchiDNA

2 hours ago, EchiDNA said:

ΑΛΛΑ το χρησιμοποιώ μόνο σε κινητές συσκευές. Ίσως @Sebu το trigger γίνεται όταν το βάζεις σε TV

Το χρησιμοποιεις μονο σε κινητες με ή χωρις vpn? Για να αποκλεισουμε οτι ειναι το vpn.

Και παλι για ποιο λογο να κανει trigger η TV? Θεωρωντας οτι και οι κινητες συσκευες ειναι εντος σπιτιου και η Τιβι αρα τραβανε απο την ιδια ip (χωρις vpn). Τους πειραζει οτι η θεαση ειναι απολαυστικη σε πολλες ιντσες ενω σε κινητο/ταμπλετ/πισι/λαπτοπ κλαιν? Δεν κολλαει.

Ουτε παιζει να ειναι κατι τυχαιο γιατι το θεωρω απιθανο να το κανει ανθρωπος/χρηστης αυτο. Μιλαμε για χιλιαδες μην πω εκατομμυρια συνδρομητες που ενδεχομενα ελεγχονται απο αυτοματους αλγοριθμους για block. Αρα καποια pre-automated criteria ειναι που κανουν meet και πεφτει μπλοκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Sebu είπε

Το χρησιμοποιεις μονο σε κινητες με ή χωρις vpn? Για να αποκλεισουμε οτι ειναι το vpn.

Και παλι για ποιο λογο να κανει trigger η TV? Θεωρωντας οτι και οι κινητες συσκευες ειναι εντος σπιτιου και η Τιβι αρα τραβανε απο την ιδια ip (χωρις vpn). Τους πειραζει οτι η θεαση ειναι απολαυστικη σε πολλες ιντσες ενω σε κινητο/ταμπλετ/πισι/λαπτοπ κλαιν? Δεν κολλαει.

Ουτε παιζει να ειναι κατι τυχαιο γιατι το θεωρω απιθανο να το κανει ανθρωπος/χρηστης αυτο. Μιλαμε για χιλιαδες μην πω εκατομμυρια συνδρομητες που ενδεχομενα ελεγχονται απο αυτοματους αλγοριθμους για block. Αρα καποια pre-automated criteria ειναι που κανουν meet και πεφτει μπλοκ.

Χωρίς VPN το χρησιμοποιώ.

Η τηλεόραση είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του νοικοκυριού. Και στο ελληνικό αν βάλεις σε 2 διαφορετικά σπίτια (ip) το λογαριασμό σου σε τηλεοράσεις θα κλειδώσει τη μία και θα σου πει να επιλέξεις ποια είναι στο χώρο σου.

Με λίγα λόγια θεωρείται σταθερή συσκευή.

Το θέμα αυτό δεν υπάρχει σε κινητές συσκευές οι οποίες μπορεί να ανήκουν στο ίδιο νοικοκυριό αλλά να παίζουν από άλλη ip, πχ κινητά δεδομένα

Επεξ/σία από EchiDNA

41 minutes ago, EchiDNA said:

Χωρίς VPN το χρησιμοποιώ.

Η τηλεόραση είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του νοικοκυριού. Και στο ελληνικό αν βάλεις σε 2 διαφορετικά σπίτια (ip) το λογαριασμό σου σε τηλεοράσεις θα κλειδώσει τη μία και θα σου πει να επιλέξεις ποια είναι στο χώρο σου.

Με λίγα λόγια θεωρείται σταθερή συσκευή.

Το θέμα αυτό δεν υπάρχει σε κινητές συσκευές οι οποίες μπορεί να ανήκουν στο ίδιο νοικοκυριό αλλά να παίζουν από άλλη ip, πχ κινητά δεδομένα

Τότε θα πρέπει να ορισει ρητα και αμετακλητα στους ορους οτι δεν επιτρεπεται καμια σταθερη συσκευη (desktop, τηλεοραση) να ειναι με ip διαφορετικη απο της χωρας στην οποια ειναι η συνδρομη αλλιως η συνδρομη καθισταται ακυρη, ο χρηστης μπλοκαρεται και τα χρηματα χανονται. Αν το οριζει ηδη τοτε "καλα" κανει και κοβει τις συνδρομες και εμεις ειμαστε οι παρανομοι.

Δεν ξερω ομως αν θελει να το φτασει τοσο μακρυα τωρα που υπαρχει τεραστιος ανταγωνισμος απο αλλες πλατφορμες, οι ανταγωνιστες εχουν ποιοτικοτερο/νεοτερο υλικο και ηδη στην μετα κοβιδ εποχη ο κοσμος πλεον θελει να βγαινει εξω και οχι να καθεται σε ενα καναπε να βλεπει τηλεοραση.

Ισως επομενως πιανει τους ευκαιριακους "παραβατες" για να κραταει λιγο τα γκεμια, απο τους λιγοτερο ψαγμενους/tech savvy με τις μεθοδους bypass σε τριτες χωρες.

• Like 1

23 ώρες πριν, EchiDNA είπε

Εμένα με αιγυπτιακό μου ακύρωσε την κάρτα την ελληνική που είχα μέσα…κ έβαλε τον λογαριασμό σε παύση μέχρι να ανανεώσω τα στοιχεία πληρωμής…ότι κ να βάλω…εμφανίζει μήνυμα κατι πήγε λάθος…ειδικά όταν γράφω ένα αιγυπτιακά τηλ από τα γνωστά sites…καμία ιδεα τι μπορεί να φταιει;

9 λεπτά πριν, liofagos είπε

Εμένα με αιγυπτιακό μου ακύρωσε την κάρτα την ελληνική που είχα μέσα…κ έβαλε τον λογαριασμό σε παύση μέχρι να ανανεώσω τα στοιχεία πληρωμής…ότι κ να βάλω…εμφανίζει μήνυμα κατι πήγε λάθος…ειδικά όταν γράφω ένα αιγυπτιακά τηλ από τα γνωστά sites…καμία ιδεα τι μπορεί να φταιει;

Μου το έκανε κι εμένα αρχές του μήνα. Δοκίμασε ξανά σε 24 ώρες κάνοντας τα βήματα όπως έχουν περιγράφει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...