gotthard Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 7e πλέον η χρέωση , αλλά πάλι είναι μισή τιμή απο εμάς. Όπως και να το πεις κέρδος είναι ακόμα. Πιστεύω πως στα κοντά θα εφαρμοστεί και στα Τούρκικα account η παύση διαμοιρασμού. Εμείς για την ώρα τέσσερα σπίτια βλέπουμε με αυτά τα 7ε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyroseva Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, gotthard είπε 7e πλέον η χρέωση , αλλά πάλι είναι μισή τιμή απο εμάς. Όπως και να το πεις κέρδος είναι ακόμα. Πιστεύω πως στα κοντά θα εφαρμοστεί και στα Τούρκικα account η παύση διαμοιρασμού. Εμείς για την ώρα τέσσερα σπίτια βλέπουμε με αυτά τα 7ε. Καλημέρα φίλε μου! Πώς τα έχεις καταφέρει; Με gift card; Με Revolut; Παρακολουθείς από τηλεόραση ή από Υπολογιστή μέσω VPN Τουρκίας; Γιατί στους περισσότερους μας "πέταξε" τις Revolut κάρτες και κλείδωσε την θέαση λόγω Γεωγραφικού εντοπισμού (Ελλάδα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gotthard είπε 7e πλέον η χρέωση , αλλά πάλι είναι μισή τιμή απο εμάς. Πάντα ήταν πιο "ακριβή" το μήνα της αλλαγής τιμής του πακέτου, σε μερικούς μήνες θα πέσει πάλι. Το θέμα είναι ότι το netflix "διορθωνει" πλέον την τιμή πιο γρήγορα και δεν αφήνει την ισοτιμία να πέφτει. Και πάλι μια χαρά είναι όπως λες. Ελπίζω να μην μας το κόψει σύντομα Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου από Billator Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagmouk Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, neced2 είπε Η Eneba έχει αυτή τη σημείωση: Important Notice: The code WILL NOT work on accounts that had previously been paid for with a credit card registered outside of Turkey. No expiration date. To redeem code go to: https://www.netflix.com/redeem Ισχύει το παραπάνω; _____ FYI, σε support chat μέσω chrome και windscribe (free) extension, δοκιμάστηκε η ίδια virtual κάρτα Revolut, στη φόρμα του chat (μοναδική ερώτηση σε ποια χώρα είχε εκδοθεί η κάρτα) και δε πέρασε. Μοναδική επαναλαμβανόμενη σύσταση του support, να πληρωθεί η συνδρομή μέσω giftcard. Σε προημερών support chat μέσω chrome και άλλου vpn (free) extension, ο agent με έβλεπε εντός Βελγίου, παρ'ό,τι όταν ζήτησε τι βγάζει ως location το fast.com διαπίστωσε πως όντως έβγαζε εντός γείτονος χώρας. Επαναλαμβανόμενη σύσταση από εκείνο το support chat, ήταν η πληρωμή μέσω partner payments παρόχων κινητής τηλεφωνίας της γείτονος με δημιουργία νέου account μέσα από τα πακέτα τους (...). Καμία αναφορά σε giftcards. Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις, ο έλεγχος ip address location από τρίτα site, έβγαζε εντός της γείτονος. Αν ισχύει αυτό που σου είπαν για partner payments τότε https://setantasports.com/fanpack-ua/ Με 9,99 το μήνα και παίρνεις και πακέτο αθλητικών.To Setanta sports θέλει vpn για να δεις.To Netflix όμως δουλεύει κανονικά. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου από vagmouk 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotthard Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, spyroseva είπε Καλημέρα φίλε μου! Πώς τα έχεις καταφέρει; Με gift card; Με Revolut; Παρακολουθείς από τηλεόραση ή από Υπολογιστή μέσω VPN Τουρκίας; Γιατί στους περισσότερους μας "πέταξε" τις Revolut κάρτες και κλείδωσε την θέαση λόγω Γεωγραφικού εντοπισμού (Ελλάδα). Gift Card και παίζει σε τέσσερα διαφορετικά σπίτια. Δεν έχω κάνει κάτι , δεν έχω πειράξει κάτι και τώρα που το άκουσα δεν θα αλλάξω τίποτα ξανά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 6 hours ago, vagmouk said: Αν ισχύει αυτό που σου είπαν για partner payments τότε https://setantasports.com/fanpack-ua/ Με 9,99 το μήνα και παίρνεις και πακέτο αθλητικών.To Setanta sports θέλει vpn για να δεις.To Netflix όμως δουλεύει κανονικά. Αυτο πως δουλευει? Σου δινει κωδικο που τον περνας στο λογαριασμο του Netflix ωστε να ξερει οτι ειναι πληρωμενος ο μηνας? Ή συνδεεις με καποιος τροπο το λογαριασμό του setanta με το Netflix? Γιατι το setanta καταλαβαινω οτι το βλεπεις μεσω pc ή κινητου για να εχεις vpn. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagmouk Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, Sebu είπε Αυτο πως δουλευει? Σου δινει κωδικο που τον περνας στο λογαριασμο του Netflix ωστε να ξερει οτι ειναι πληρωμενος ο μηνας? Ή συνδεεις με καποιος τροπο το λογαριασμό του setanta με το Netflix? Γιατι το setanta καταλαβαινω οτι το βλεπεις μεσω pc ή κινητου για να εχεις vpn. Ναι σου στέλνει μήνυμα και sms με ένα link για να ενεργοποιήσεις το Netflix.Εύκολο είναι αλλά καλύτερα με νέο Netflix account.Όχι τα burned Τουρκικά και Αιγυπτιακά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Ευχαριστω Για την ενεργοποιηση του Νετφλιξ χρειαζεται vpn? Ή για την ενεργοποιηση του λογαριασμού του Setanta? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagmouk Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Sebu είπε Ευχαριστω Για την ενεργοποιηση του Νετφλιξ χρειαζεται vpn? Ή για την ενεργοποιηση του λογαριασμού του Setanta? Ναι.Ουκρανια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Thanks Ειδα μεσα και τουρκικα αθλητικα καναλια και νομιζα οτι ειναι τουρκικη πλατφορμα αθλητικων και multimedia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebirth Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Σόρυ για το semi off topic, αιγυπτιακό παίζει; Μήπως είναι καλύτερη εναλλακτική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spynick Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 15 λεπτά πριν, Rebirth είπε Σόρυ για το semi off topic, αιγυπτιακό παίζει; Μήπως είναι καλύτερη εναλλακτική; Εγώ έκανα αιγυπτιακό πριν 10 μέρες με 4,90€ το φουλ πακέτο και προχθές μου ακύρωσαν την συνδρομή και μου επέστρεψαν τα χρήματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebirth Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Μάλιστα, κακή εξέλιξη @spynick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, spynick said: Εγώ έκανα αιγυπτιακό πριν 10 μέρες με 4,90€ το φουλ πακέτο και προχθές μου ακύρωσαν την συνδρομή και μου επέστρεψαν τα χρήματα Εκανες με ελληνικη καρτα και ελληνικο κινητο? Με δωροκαρτες? Με ξενη καρτη? Με/χωρις vpn? Θα ειχε ενδιαφερον να μαθουμε μηπως μπορεσουμε να αποκωδικοποιησουμε ποια ειναι τα triggering events που τους χτυπανε κοκκινο και τσιμπανε αυτους τους λογαριασμους. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου από Sebu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spynick Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 8 λεπτά πριν, Sebu είπε Εκανες με ελληνικη καρτα και ελληνικο κινητο? Με δωροκαρτες? Με ξενη καρτη? Με/χωρις vpn? Θα ειχε ενδιαφερον να μαθουμε μηπως μπορεσουμε να αποκωδικοποιησουμε ποια ειναι τα triggering events που τους χτυπανε κοκκινο και τσιμπανε αυτους τους λογαριασμους. Με ελληνική κάρτα με vpn. Και ταυτοποίηση με αιγυπτιακό τηλέφωνο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα