wpgoalkeeper Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 9 λεπτά πριν, Sebu είπε Απλα καποιοι ειχαν αναφερει οτι πρακτικα το geo lock φευγει περιπου στις 25-28 μερες. Αυτος ειναι ο προβληματισμος μου, οτι αν στις 30 μερες νταν δεν γινει lift, θα τραβηξει και τον επομενο μηνα και θα παραμεινει κλειδωμενο αρα τοτε θα πρεπει να καταφυγω σε δωροκαρτες και θα εχω "χασει" δυο μηνες συνδρομης. Ισως συμφερει να βαλω 1-2 δωρο καρτες να τραβηξει απο εκει Φλεβαρη και Μαρτη να ξεκλειδωσει η θεαση και να αφησω και τη FUPS μεσα και απο Απριλη βλεπουμε. Θα δω τι θα κανω τις επομενες 3 μερες. Είναι ένας μήνας το lock (ουσιαστικά 30 μέρες). Δηλαδή αν ο μήνας που είσαι κλειδωμένος έχει 31 μέρες και εσύ κλειδώθηκες σε εκείνο τον μήνα στις 10 του μηνός, θα ξεκλειδωθείς τον επόμενο στις 9 του μηνός του. Δεν είναι ούτε 28 ούτε 29. Είναι ακριβώς 30. Αν μπορούσα να σου πω την άποψη μου (γιατί κουμάντο στην τσέπη σου εσύ κάνεις) θα σου έλεγα να βάλεις μία gift card από τώρα και θα δεις ότι σε 2-3 μέρες που ξεκλειδώνεις θα βλέπεις κανονικά. Και μετά βλέπεις εσύ πως θα συνεχίσεις. Είτε με FUPS είτε με gift cards. Έτσι όπως έγινε με την προμήθεια στην FUPS και την περίπτωση ξανά banαρίσματος, θα προτιμήσω τις gift cards (η FUPS θα μείνει μέσα στον λογαριασμό). Fun fact για 150 λίρες φόρτωση σε fups γίνεται κράτηση 21 λίρες. Άρα μάλλον η πλάστιγα έγειρε προς τις giftcards... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Εμενα παντως μεχρι στιγμης η φορτιση FUPS δεν μου εχει κρατησει τετοιες βαρβατες προμηθειες. Ισως δοκιμασω 1-2 μηνες gift να δω πως θα παει και μετα βλεπουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε το χαράτσι (μέσω Revolut εννοείται η φόρτιση). Έγινε φόρτιση στις 19/1 για αγορά του Last Of Us II Remastered (κόστος 150 λίρες το update). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Μεχρι πόσες gift cards μπορουμε να στακαρουμε ανα ημερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelaras1993 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 11 λεπτά πριν, Sebu είπε Μεχρι πόσες gift cards μπορουμε να στακαρουμε ανα ημερα? Μπορω να βάλω σε μια μερα 2500 λιρες απο gift cards? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε Μπορω να βάλω σε μια μερα 2500 λιρες απο gift cards? Καλο θα ηταν να μη το κανεις γιατι μπορει να μας κλειδώσει και αυτο στο προσεχες μέλλον. βαζε 600 λίρες για ενα τρίμηνο θα ελεγα εγώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagmouk Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, Stelaras1993 είπε Μπορω να βάλω σε μια μερα 2500 λιρες απο gift cards? 500 λίρες τη μέρα είναι νομίζω.Αλλά καλύτερα μην το παρακάνεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Stelaras1993 είπε Μπορω να βάλω σε μια μερα 2500 λιρες απο gift cards? To καλύτερο είναι να μην στοκάρεις πολύ, γιατί και με gift cards μπορουν να σου κλείσουν το account (αν ξεκινήσουν μαζικά σε τέτοιες κινήσεις) και θα πάνε τα λεφτά και εκεί άκλαφτα. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από Billator Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagmouk Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δεν νομίζω να παίζει ρόλο αν πληρώνεις με vouchers η πιστωτική για να σε μπλοκάρουν.Μάλλον εφαρμόζουν το ίδιο σύστημα που έχουν κατά του διαμοιρασμού κωδικών.Τσεκάρουν τις IP και κόβουν την πρόσβαση.Έτσι όπως το βλέπω , ο μόνος οικονομικός τρόπος είναι η μεγάλη συνδρομή των 14 ευρώ μοιρασμένη στα τέσσερα.Αλλά μόνο ο ένας θα μπορεί να βλέπει στην Smart TV η το Tvbox του.Οι υπόλοιποι σε κινητά,tablet,pc η laptop και σύνδεση με καλώδιο Hdmi στην τηλεόραση.Ακόμα και με ένα φτηνό laptop η υπολογιστή που έχουν Hdmi 1.4 μπορεί κάποιος να δει στην τηλεόραση του η στο monitor 4k αν το υποστηρίζουν.1080p θεωρώ σχεδόν όλοι.Η απαγόρευση διαμοιρασμού εκτός σπιτιού αφορά προς το παρόν σε Κονσόλες,τηλεοράσεις και TV boxes αλλά και στο cast.Φορητές συσκευές βλέπουν κανονικά.Προς το παρόν τουλάχιστον.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramshi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Ευχαριστούμε που είστε μέλος μας από το 2022. Ελπίζουμε να απολαμβάνετε όσα έχει να σας προσφέρει το Netflix. Από 21 Φεβρουαρίου 2024, η τιμή για το Τυπικό πρόγραμμα θα αλλάξει και η νέα σας μηνιαία χρέωση θα είναι 176,99 TL. Οι λεπτομέρειες της συνδρομής σας: Τρέχον πρόγραμμα Τυπικό 176,99 TL/μήνα Ενημερώθηκε Επόμενη ημερομηνία χρέωσης 21 Φεβρουαρίου 2024 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neced2 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) On 15/01/2024 at 10:07, StormGr said: Επανερχομαι λοιπον σημερα αγορασα απο eneba 200 ΤL gift card για το Νετφλιξ, με chrome extension windscribe μπηκα σε vpn Τουρκιας και περασα την καρτα στο ΝΕτφλιξ. Την δεχτηκε και αμεσως με συνδεσε χωρις να μου ζητησει τουρκικο τηλεφωνο για επιβεβαιωση. Βλεπω κανονικα απο ολες τις συσκευες μου χωρις geolock. Ισως σε εμας στο τελευταιο κυμα που μας εκοψε τις καρτες μας, μας αφηνει να συνεχισουμε να βλεπουμε χωρις να μας κλειδωνει στη Τουρκια για ενα μηνα. Τωρα απλα καθε μηνα θα πρεπει να εχω μια υπενθυμιση να βαζω gift cards. Φοβαμαι να στακαρω περισσοτερες μπας και το κοψει και αυτο και πανε χαμενα τα λεφτα. On 13/01/2024 at 15:20, giannakp said: Μετά την ανανέωση (vpn-Τουρκία) με gift card Τουρκίας (από eneba αγορασμένη), παίζει κανονικά από Ελλάδα. Η Eneba έχει αυτή τη σημείωση: Important Notice: The code WILL NOT work on accounts that had previously been paid for with a credit card registered outside of Turkey. No expiration date. To redeem code go to: https://www.netflix.com/redeem Ισχύει το παραπάνω; _____ FYI, σε support chat μέσω chrome και windscribe (free) extension, δοκιμάστηκε η ίδια virtual κάρτα Revolut, στη φόρμα του chat (μοναδική ερώτηση σε ποια χώρα είχε εκδοθεί η κάρτα) και δε πέρασε. Μοναδική επαναλαμβανόμενη σύσταση του support, να πληρωθεί η συνδρομή μέσω giftcard. Σε προημερών support chat μέσω chrome και άλλου vpn (free) extension, ο agent με έβλεπε εντός Βελγίου, παρ'ό,τι όταν ζήτησε τι βγάζει ως location το fast.com διαπίστωσε πως όντως έβγαζε εντός γείτονος χώρας. Επαναλαμβανόμενη σύσταση από εκείνο το support chat, ήταν η πληρωμή μέσω partner payments παρόχων κινητής τηλεφωνίας της γείτονος με δημιουργία νέου account μέσα από τα πακέτα τους (...). Καμία αναφορά σε giftcards. Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις, ο έλεγχος ip address location από τρίτα site, έβγαζε εντός της γείτονος. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από neced2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyroseva Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 54 λεπτά πριν, neced2 είπε Η Eneba έχει αυτή τη σημείωση: Important Notice: The code WILL NOT work on accounts that had previously been paid for with a credit card registered outside of Turkey. No expiration date. To redeem code go to: https://www.netflix.com/redeem Ισχύει το παραπάνω; _____ FYI, σε support chat μέσω chrome και windscribe (free) extension, δοκιμάστηκε η ίδια virtual κάρτα Revolut, στη φόρμα του chat (μοναδική ερώτηση σε ποια χώρα είχε εκδοθεί η κάρτα) και δε πέρασε. Μοναδική επαναλαμβανόμενη σύσταση του support, να πληρωθεί η συνδρομή μέσω giftcard. Σε προημερών support chat μέσω chrome και άλλου vpn (free) extension, ο agent με έβλεπε εντός Βελγίου, παρ'ό,τι όταν ζήτησε τι βγάζει ως location το fast.com διαπίστωσε πως όντως έβγαζε εντός γείτονος χώρας. Επαναλαμβανόμενη σύσταση από εκείνο το support chat, ήταν η πληρωμή μέσω partner payments παρόχων κινητής τηλεφωνίας της γείτονος με δημιουργία νέου account μέσα από τα πακέτα τους (...). Καμία αναφορά σε giftcards. Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις, ο έλεγχος ip address location από τρίτα site, έβγαζε εντός της γείτονος. Έχω την αίσθηση ότι η συνδρομή και η ανανέωση της συγκεκριμένης πλατφόρμας μέσω της γείτονας Χώρας και οι προνομιακές για εμάς τιμές έχει (σχεδόν) τελειώσει. Οι κάρτες μέσω Revolut έχουν "κλειδωθεί", πολύ φοβάμαι ότι σύντομα θα υπάρξει ζήτημα και με τις προπληρωμένες κάρτες -; κωδικούς. Θα πρέπει να αποδεκτούμε, δυστυχώς, τη νέα πραγματικότητα. Εκτός και αν κάποιο "αστέρι" ανακαλύψει μία μεθοδολογία που δουλεύει και έχει την καλοσύνη να την μοιραστεί μαζί μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelaras1993 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 14 λεπτά πριν, spyroseva είπε Έχω την αίσθηση ότι η συνδρομή και η ανανέωση της συγκεκριμένης πλατφόρμας μέσω της γείτονας Χώρας και οι προνομιακές για εμάς τιμές έχει (σχεδόν) τελειώσει. Οι κάρτες μέσω Revolut έχουν "κλειδωθεί", πολύ φοβάμαι ότι σύντομα θα υπάρξει ζήτημα και με τις προπληρωμένες κάρτες -; κωδικούς. Θα πρέπει να αποδεκτούμε, δυστυχώς, τη νέα πραγματικότητα. Εκτός και αν κάποιο "αστέρι" ανακαλύψει μία μεθοδολογία που δουλεύει και έχει την καλοσύνη να την μοιραστεί μαζί μας. Παντα κατι θα υπαρχει , απλα πρεπει να το βγάλει στην φόρα ο τσάκαλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Με τις δωρο καρτες της eneba μια χαρα ειναι προς το παρον Αν και να κοπει εμενα λιγο με νοιαζει . Τοσους μηνες δεν εχω δει τιποτα Μονο για κανα παιδικο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, spyroseva είπε Έχω την αίσθηση ότι η συνδρομή και η ανανέωση της συγκεκριμένης πλατφόρμας μέσω της γείτονας Χώρας και οι προνομιακές για εμάς τιμές έχει (σχεδόν) τελειώσει. Οι κάρτες μέσω Revolut έχουν "κλειδωθεί", πολύ φοβάμαι ότι σύντομα θα υπάρξει ζήτημα και με τις προπληρωμένες κάρτες -; κωδικούς. Θα πρέπει να αποδεκτούμε, δυστυχώς, τη νέα πραγματικότητα. Εκτός και αν κάποιο "αστέρι" ανακαλύψει μία μεθοδολογία που δουλεύει και έχει την καλοσύνη να την μοιραστεί μαζί μας. Προσωπικα αν γίνει αυτο θα ειναι μονόδρομος το stremio. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα