Billator Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Έτσι για το ιστορικό μέσα σε 5 χρόνια (πιο πριν δεν είχα netflix Τούρκικο και οι μήνες είναι με βάση την πρώτη χρέωση σε εμένα): Μάρτιος 2019: 39.99TRY Αύγουστος 2019: 41.99TRY Ιούνιος 2021: 54.99TRY Ιανουάριος 2023: 93.99TRY Φεβρουάριος 2023: 130.99TRY Οκτώβριος 2023: 199.99TRY Ιανουάριος 2024: 229.99TRY Καλά πήγε αυτό (ΥΓ. Σε εμάς μικρή διαφορά πρακτικά αλλά εκεί ο πληθωρισμός φαίνεται να τους σκότωσε) Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου από Billator 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Οχι φαινεται, εκει ο πληθωρισμος τους εχει τσακισει. Φαντασου τι θα ζουσαμε τωρα και εμεις αν ειχαμε γυρισει σε τιποτα δραχμες, μνες, τσιγκους για εθνικο νομισμα το 2015. Σιγα σιγα θα κλεισουν τα παραθυρακια πιστευω, η Νετφλιξ δεν ειναι η κοτα με τα χρυσα αυγα που ηταν τον πρωτο χρονο κοβιδ που ολοι ειχαν κλειστει μεσα. Πλεον και ανταγωνισμος αυξημενος υπαρχει, και ο κοσμος βγαινει παλι εξω, και σκορπισαν πολλα δις σε παραγωγες ταινιων/σειρων που δεν απεδωσαν τα αναμενομενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagmouk Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Παίδες πολύ μεγάλη προσοχή όσοι σας διέγραψε την κάρτα και καταφέρατε να την ξαναπεράσετε.Όλο και περισσότεροι αναφέρουν ότι αμέσως μετά την επόμενη χρέωση ακυρώνεται αυτόματα ο λογαριασμός και τα χρήματα δεν επιστρέφονται.Το Netflix κάνει τον Κινέζο και λέει για ύποπτη δραστηριότητα στον λογαριασμό και άλλα τέτοια και σε προτρέπουν να πας να τα βρεις με την τράπεζα σου.Μπορώ να το επιβεβαιώσω και προσωπικά.Σε Αιγυπτιακό account που έφτιαξα για φίλο αφαίρεσαν την Revolut που είχαμε βάλει.Την ξαναβάλαμε με sms activate τράβηξε 4,90 ευρώ και μετα από λίγο ο λογαριασμός ακυρώθηκε.Χρήματα όμως πίσω ούτε καν.Νομίζω πως όταν σου διαγράφουν την κάρτα και ο λογαριασμός συνεχίζει να λειτουργεί είναι κάτι σαν κίτρινη κάρτα.Αν την ξαναπεράσεις μάλλον μετά έρχεται το ban.Οποιος θέλει μπορεί να διαβάσει περισσότερα εδώ https://www.mydealz.de/diskussion/netflix-premium-fur-275eur-mtl-vpn-turkei-still-working-1861027?page=78#comments 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, vagmouk είπε Παίδες πολύ μεγάλη προσοχή όσοι σας διέγραψε την κάρτα και καταφέρατε να την ξαναπεράσετε.Όλο και περισσότεροι αναφέρουν ότι αμέσως μετά την επόμενη χρέωση ακυρώνεται αυτόματα ο λογαριασμός και τα χρήματα δεν επιστρέφονται.Το Netflix κάνει τον Κινέζο και λέει για ύποπτη δραστηριότητα στον λογαριασμό και άλλα τέτοια και σε προτρέπουν να πας να τα βρεις με την τράπεζα σου.Μπορώ να το επιβεβαιώσω και προσωπικά.Σε Αιγυπτιακό account που έφτιαξα για φίλο αφαίρεσαν την Revolut που είχαμε βάλει.Την ξαναβάλαμε με sms activate τράβηξε 4,90 ευρώ και μετα από λίγο ο λογαριασμός ακυρώθηκε.Χρήματα όμως πίσω ούτε καν.Νομίζω πως όταν σου διαγράφουν την κάρτα και ο λογαριασμός συνεχίζει να λειτουργεί είναι κάτι σαν κίτρινη κάρτα.Αν την ξαναπεράσεις μάλλον μετά έρχεται το ban.Οποιος θέλει μπορεί να διαβάσει περισσότερα εδώ Που το παράξενο ότι εφόσον του κλείσουν μόνιμα τον λογαριασμό ότι τα χρήματα δεν επιστρέφονται; Αφού το ξέρουμε και το κάνουμε αυτό ότι είναι κατά των term of use οπότε και λογικό να μην μας επιστρέψουν ποτέ τα λεφτά, όπως και σε περιπτωση που κρίνουν για οποιοδήποτε λόγο ότι θέλουν να σταματήσουν την συνεργασία μαζί μας. Δεν ξέρω γιατί πέφτεις εσύ και οι υπόλοιποι από τα σύννεφα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι φαίνεται να τελειώνει το "πανηγύρι". Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου από Billator 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagmouk Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 19 λεπτά πριν, Billator είπε Που το παράξενο ότι εφόσον του κλείσουν μόνιμα τον λογαριασμό ότι τα χρήματα δεν επιστρέφονται; Αφού το ξέρουμε και το κάνουμε αυτό ότι είναι κατά των term of use οπότε και λογικό να μην μας επιστρέψουν ποτέ τα λεφτά, όπως και σε περιπτωση που κρίνουν για οποιοδήποτε λόγο ότι θέλουν να σταματήσουν την συνεργασία μαζί μας. Δεν ξέρω γιατί πέφτεις εσύ και οι υπόλοιποι από τα σύννεφα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι φαίνεται να τελειώνει το "πανηγύρι". Δεν πέφτω από τα σύννεφα.Απλά έδωσα ένα feedback για το τι συμβαίνει με τις συνδρομές.Εδω Αγγλία η Γερμανία που η συνδρομή κάνει 20 ευρώ και μπλοκάρουν το διαμοιρασμό ζητώντας επιπλέον χρήματα αν θέλει κάποιος να προσθέσει έξτρα άτομα.Λες να είμαστε εμείς οι ξύπνιοι που θα μας αφήσουν να βλέπουμε με 5-6 ευρώ και να δίνουμε και κωδικούς σε συγγενείς καi φίλους? Μόλις τώρα, vagmouk είπε Δεν πέφτω από τα σύννεφα.Απλά έδωσα ένα feedback για το τι συμβαίνει με τις συνδρομές.Εδω Αγγλία η Γερμανία που η συνδρομή κάνει 20 ευρώ και μπλοκάρουν το διαμοιρασμό ζητώντας επιπλέον χρήματα αν θέλει κάποιος να προσθέσει έξτρα άτομα.Λες να είμαστε εμείς οι ξύπνιοι που θα μας αφήσουν να βλέπουμε με 5-6 ευρώ και να δίνουμε και κωδικούς σε συγγενείς καi φίλους? Κατα βάθος όλοι εδώ το ξέρουμε και το περιμένουμε ότι αργά η γρήγορα το πάρτυ θα τελειώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Λογικά είναι μονόδρομος οι giftcards Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagmouk Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 16 λεπτά πριν, wpgoalkeeper είπε Λογικά είναι μονόδρομος οι giftcards Ναι αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα κλείσουν και εκεί accounts.Μάλλον μονόδρομος θα είναι το κουμπάκι του cancel.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelaras1993 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, wpgoalkeeper είπε Λογικά είναι μονόδρομος οι giftcards Και εγω μόλις ανανέωσα με gift card . Εντωμεταξύ μπηκα μεσω safari στο account μου του netflix χωρις να συνδεθω στο vpn καθως οταν ημουν συνδεδεμένος δεν με εβαζε μου λεγε λαθος account. Και μολις με εβαλε τοτε ενεργοποίησα το vpn και πηγα εξαργυρωση δωροκάρτας 200TL και βουαλα δουλευει. Το πολυ πολυ συνεχίζουμε με δωροκάρτα 7€ τον μηνα καθως σαν να μην βλεπω την πειραιως περασμενη μεσα . Εμένα την συνδρομη ακομα 199.99 TL την βγαζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Έχει κάποιος να προτείνει vpn που να έχει την Τουρκία... ; Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου από corsair04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kioo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Το Vodafone tv αξίζει?εάν μας ακυρώσουν το Netflix (τούρκικο) ελληνικό δεν κάνω,14 ευρώ νομίζω είναι πολλά Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου από kioo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, Stelaras1993 είπε Και εγω μόλις ανανέωσα με gift card . Εντωμεταξύ μπηκα μεσω safari στο account μου του netflix χωρις να συνδεθω στο vpn καθως οταν ημουν συνδεδεμένος δεν με εβαζε μου λεγε λαθος account. Και μολις με εβαλε τοτε ενεργοποίησα το vpn και πηγα εξαργυρωση δωροκάρτας 200TL και βουαλα δουλευει. Το πολυ πολυ συνεχίζουμε με δωροκάρτα 7€ τον μηνα καθως σαν να μην βλεπω την πειραιως περασμενη μεσα . Εμένα την συνδρομη ακομα 199.99 TL την βγαζει. Δωροκάρτα και Άγιος ο Θεός !!! 28 λεπτά πριν, kioo είπε Το Vodafone tv αξίζει?εάν μας ακυρώσουν το Netflix (τούρκικο) ελληνικό δεν κάνω,14 ευρώ νομίζω είναι πολλά Δεν έχω γνώμη για το Vodafone TV αλλά πιστεύω πως θα ακυρωθεί το Netflix , μόνο όταν θα σταματήσουν να υπάρχουν οι gift cards. Το βρίσκω δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο, ειδικά όταν στο έχει σαν επιλογή στην σελίδα με τις πληρωμές. Ένας από αυτούς τους λόγους (της μη ακύρωσης) είναι και η αναπροσαρμογή της τιμής συνέχεια. Από τον Άυγουστο μόνο, έχει γίνει 3 φορές. Από 130 λίρες σε 200 και τώρα όπως φαίνεται σε 230 λίρες. Μεταξύ μας, οι μοναδικοί χαμένοι είναι οι πολίτες της χώρας που βλέπουμε. Εμείς ακόμα μπορούμε να πούμε ότι μας συμφέρει γιατί βλέπουμε με 50% "έκπτωση" στο φουλ πακέτο. Μπορούμε να χαμηλώσουμε και πακέτο και να βγει όπως πληρώναμε. Κοινώς μπορούμε να αναπροσαρμοστούμε και εμείς. Δεν έχει τρελή διαφορά αν το δούμε ψυχρά. Από 5€ τον Αύγουστο πηγαίνει στα 7€ από Φεβρουάριο (με τις ισοτιμίες). Αν μοιράζεσαι με κάποιον τον λογαριασμό είναι κάνα 1€ (το περισσότερο) τον μήνα παραπάνω. Όπως και στο PSN από τον γείτονα, έτσι και στο Netflix. Μην θέλουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Ευχαριστώ να λέμε που μπορούμε να βλέπουμε Netflix και να αγοράζουμε κάνα game σε γήινη τιμή έτσι όπως έχουν πάρει την ανηφόρα τα πάντα. Αναπροσαρμογή λοιπόν αν χρειαστεί και υπομονή. Δωροκάρτες και "Πάμε και όπου βγει".... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagmouk Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, wpgoalkeeper είπε Δωροκάρτα και Άγιος ο Θεός !!! Δεν έχω γνώμη για το Vodafone TV αλλά πιστεύω πως θα ακυρωθεί το Netflix , μόνο όταν θα σταματήσουν να υπάρχουν οι gift cards. Το βρίσκω δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο, ειδικά όταν στο έχει σαν επιλογή στην σελίδα με τις πληρωμές. Ένας από αυτούς τους λόγους (της μη ακύρωσης) είναι και η αναπροσαρμογή της τιμής συνέχεια. Από τον Άυγουστο μόνο, έχει γίνει 3 φορές. Από 130 λίρες σε 200 και τώρα όπως φαίνεται σε 230 λίρες. Μεταξύ μας, οι μοναδικοί χαμένοι είναι οι πολίτες της χώρας που βλέπουμε. Εμείς ακόμα μπορούμε να πούμε ότι μας συμφέρει γιατί βλέπουμε με 50% "έκπτωση" στο φουλ πακέτο. Μπορούμε να χαμηλώσουμε και πακέτο και να βγει όπως πληρώναμε. Κοινώς μπορούμε να αναπροσαρμοστούμε και εμείς. Δεν έχει τρελή διαφορά αν το δούμε ψυχρά. Από 5€ τον Αύγουστο πηγαίνει στα 7€ από Φεβρουάριο (με τις ισοτιμίες). Αν μοιράζεσαι με κάποιον τον λογαριασμό είναι κάνα 1€ (το περισσότερο) τον μήνα παραπάνω. Όπως και στο PSN από τον γείτονα, έτσι και στο Netflix. Μην θέλουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Ευχαριστώ να λέμε που μπορούμε να βλέπουμε Netflix και να αγοράζουμε κάνα game σε γήινη τιμή έτσι όπως έχουν πάρει την ανηφόρα τα πάντα. Αναπροσαρμογή λοιπόν αν χρειαστεί και υπομονή. Δωροκάρτες και "Πάμε και όπου βγει".... Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου από vagmouk Πάντως υπάρχουν και αναφορές για κλείσιμο accounts που πληρώνονταν με gift cards.Αναμονή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Παντως σημερα ειμαι αισιως στην 28η ημερα και το Geo-lock παραμενει. Μεχρι σημερα αυτες τις 28μερες εμπαινα αραια και που με vpn Τουρκιας για να φαινεται οτι η συνδρομη λειτουργει. Σημερα σκεφτηκα να δοκιμασω αν βγηκε ο περιορισμος αλλα φευ. Ο λογαριασμος ακομα εμφανιζει την FUPS ως καρτα πληρωμης. Εχω 3 μερες ακομα να τεσταρω αν θα φυγει το geo-lock πριν ερθει η μερα πληρωμης του νεου μηνα και παραμεινει κλειδωμενος ακομα αρα και 2ος μηνας κερατιατικα ή να βαλω την τελευταια ημερα δωροκαρτες για 2-3 μηνες και να σβησω την FUPS απο το προφιλ. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου από Sebu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 51 λεπτά πριν, Sebu είπε Παντως σημερα ειμαι αισιως στην 28η ημερα και το Geo-lock παραμενει. Μεχρι σημερα αυτες τις 28μερες εμπαινα αραια και που με vpn Τουρκιας για να φαινεται οτι η συνδρομη λειτουργει. Σημερα σκεφτηκα να δοκιμασω αν βγηκε ο περιορισμος αλλα φευ. Ο λογαριασμος ακομα εμφανιζει την FUPS ως καρτα πληρωμης. Εχω 3 μερες ακομα να τεσταρω αν θα φυγει το geo-lock πριν ερθει η μερα πληρωμης του νεου μηνα και παραμεινει κλειδωμενος ακομα αρα και 2ος μηνας κερατιατικα ή να βαλω την τελευταια ημερα δωροκαρτες για 2-3 μηνες και να σβησω την FUPS απο το προφιλ. Στις 30 μέρες θα φύγει το geo lock. Χαλάρωσε. Η ουρά έμεινε 😛 Προσωπικά έβαλα 2 Χ 200 gift cards (έχω άλλες 19 μέρες geo lock) και άφησα μέσα και την FUPS. Αγόρασα ένα μήνα controld όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο post από φίλο και το πέρασα καθαρά για την τηλεόραση (για να βλέπει κάνα Μπούμπα η μικρή 😛 ). Ούτως ή άλλως οι χρεώσεις πρώτα δεσμεύονται από giftcards και μετά προχωράει σε χρέωση FUPS. Λέω να την αφήσω μέσα την κάρτα και ότι γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, wpgoalkeeper said: Στις 30 μέρες θα φύγει το geo lock. Χαλάρωσε. Η ουρά έμεινε 😛 Προσωπικά έβαλα 2 Χ 200 gift cards (έχω άλλες 19 μέρες geo lock) και άφησα μέσα και την FUPS. Αγόρασα ένα μήνα controld όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο post από φίλο και το πέρασα καθαρά για την τηλεόραση (για να βλέπει κάνα Μπούμπα η μικρή 😛 ). Ούτως ή άλλως οι χρεώσεις πρώτα δεσμεύονται από giftcards και μετά προχωράει σε χρέωση FUPS. Λέω να την αφήσω μέσα την κάρτα και ότι γίνει. Απλα καποιοι ειχαν αναφερει οτι πρακτικα το geo lock φευγει περιπου στις 25-28 μερες. Αυτος ειναι ο προβληματισμος μου, οτι αν στις 30 μερες νταν δεν γινει lift, θα τραβηξει και τον επομενο μηνα και θα παραμεινει κλειδωμενο αρα τοτε θα πρεπει να καταφυγω σε δωροκαρτες και θα εχω "χασει" δυο μηνες συνδρομης. Ισως συμφερει να βαλω 1-2 δωρο καρτες να τραβηξει απο εκει Φλεβαρη και Μαρτη να ξεκλειδωσει η θεαση και να αφησω και τη FUPS μεσα και απο Απριλη βλεπουμε. Θα δω τι θα κανω τις επομενες 3 μερες. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου από Sebu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα