anrim27 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Πως θα βρω κινητό στην τουρκια;; Και σε αυτό θα μου στείλουν έναν κωδικό για επιβεβαίωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, anrim27 είπε Πως θα βρω κινητό στην τουρκια;; Και σε αυτό θα μου στείλουν έναν κωδικό για επιβεβαίωση. Απο εδώ btw εγω πανο απο ενα χρονο μονο με καρτες eneba το κανω χωρις vpn χωρις τιποτα. μονο καπου καπου ανοιγω τουρκια vpn παιζει κανα μισαωρο και το κλεινω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anrim27 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Τώρα κατάλαβα. Θα φτιαξω-αγορασω ένα εικονικό νούμερο δηλαδή. Είναι έμπιστοι ώστε να δώσω τα στοιχεία της κάρτας; PayPal απ' ότι βλέπω δεν έχουν ως τρόπο πληρωμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, anrim27 είπε Τώρα κατάλαβα. Θα φτιαξω-αγορασω ένα εικονικό νούμερο δηλαδή. Είναι έμπιστοι ώστε να δώσω τα στοιχεία της κάρτας; PayPal απ' ότι βλέπω δεν έχουν ως τρόπο πληρωμης. Βαλε μια χρεωστική. revolut payze κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagmouk Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Νέα αύξηση τιμής στις 229,99 λίρες.Όχι τίποτα άλλο αλλά χαλάει τη δουλειά με τις 200άρες κάρτες μήνα μήνα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sts4x4 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 13 ώρες πριν, kallair είπε Ισχύει, δεν συμβαίνει μόνο σε σένα.. επισης εμενα μου κανει το εξης κουλο... οταν εχω ενεργοποιημενο το VPN δεν με αφηνει να βαλω την δωροκαρτα. με κλειστο το VPN την βαζει κανονικα και αμεσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, vagmouk είπε Νέα αύξηση τιμής στις 229,99 λίρες.Όχι τίποτα άλλο αλλά χαλάει τη δουλειά με τις 200άρες κάρτες μήνα μήνα.... 250 βλεπω εγω. και εχω το standard HD Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου από vaggos88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagmouk Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, vaggos88 είπε 250 βλεπω εγω. και εχω το standard HD Αν είναι 250 λίρες το HD τότε κλάφτα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelaras1993 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Εντωμεταξυ περσυ προπερσυ που ξεκινησα το θεμα αυτο , ειχε ξεκινήσει το ολο πρόβλημα απο μια αλλαγη τιμης που εγινε στην τουρκια. Ελπιζω να μην ξαναεχω θεμα. Ειχα βαλει τοτε μια τουρκικη gift card και απο εκει και περα συνεχιζει να μου παιρνει κανονικα λεφτα απο τράπεζα πειραιως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, vaggos88 είπε 250 βλεπω εγω. και εχω το standard HD 229 το πλήρες. Που βλέπεις 250? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, leo066 είπε 229 το πλήρες. Που βλέπεις 250? Λαθος μου. 250 λίρες έχουν μείνει μεσα υπολοιπο. 🤦♂️ Δεν ξερω ποσο ηταν πριν το Premium αλλα εγω αυτο 149 το πληρωνω εδω και πολυ καιρο. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου από vaggos88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 199.99 ήταν και πάει 229.99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Αρα απο 99,99 το απλο παει 119,99? Ισχυει και για τις ηδη ενεργοποιημενες συνδεσεις ή μονο για νεες? Απατεωνα θειε Ταγιπ 😂 Λογικο εν μερει η λιρα εχει φουνταρει ασχημα σιγα μην καθοταν να χασει λεφτα η Νετφλιξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagmouk Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 42 λεπτά πριν, Sebu είπε Αρα απο 99,99 το απλο παει 119,99? Ισχυει και για τις ηδη ενεργοποιημενες συνδεσεις ή μονο για νεες? Απατεωνα θειε Ταγιπ 😂 Λογικο εν μερει η λιρα εχει φουνταρει ασχημα σιγα μην καθοταν να χασει λεφτα η Νετφλιξ. To πιο πιθανό είναι αργά η γρήγορα να γυρίσουν τη χρέωση σε δολλάρια όπως έχουν κάνει και άλλες υπηρεσίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o.panos88 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Με FUPS στον παλιό λογαριασμό μου λέει ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το Netflix στην περιοχή μου, έκανα καινούριο και πάλι το ίδιο, έχουμε καμία λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα