Adrian Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Innersense είπε Καλημέρα και καλή εβδομάδα Έχω προβλήματα με τον παλιό Τούρκικο λογαριασμό, ζητάει να αλλάξω κάρτα και γίνεται μπλέξιμο με την τηλεφωνική επαλήθευση. Πήγα να κάνω καινούργιο και βλέπω στην εγγραφή 93.99TL = 17.6€ για το Premium 4K πακέτο! Τι έγινε ρε παιδιά, άλλαξε κάτι; EDIT: Έδωσα μια παράταση τελικά με δωροκάρτα eneba, 200TL στα 13€ με Paypal για δυο μήνες. Έχει ακριβύνει πάντως και δεν βλέπω να το κρατάω πολύ. 94tl είναι κοντά στα 5 ευρώ.. Το 17,60 από που το έβγαλες; Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2022 από Adrian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michalis412 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Adrian είπε 94tl είναι κοντά στα 5 ευρώ.. Το 17,60 από που το έβγαλες; σωστος!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Aκυρο Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2022 από HERTHAN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Εχει βγαλει ακρη καποιος με το τουρκικο τηλέφωνο που ζηταει για να προχωρήσεις σε πληρωμή με κάρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris156 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, runner69 είπε Εχει βγαλει ακρη καποιος με το τουρκικο τηλέφωνο που ζηταει για να προχωρήσεις σε πληρωμή με κάρτα; Εγώ πάντως το προχώρησα με ελληνικό νούμερο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantin79 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 18 ώρες πριν, runner69 είπε Εχει βγαλει ακρη καποιος με το τουρκικο τηλέφωνο που ζηταει για να προχωρήσεις σε πληρωμή με κάρτα; προσφατα μου δέχτηκε revolut ως μεσο πληρωμής και στο τηλ προσπέρασα το πρόβλημα μέσω αυτου του site sms-activate.org 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Στις 21/2/2023 στις 12:35 ΜΜ, Dimitris156 είπε Εγώ πάντως το προχώρησα με ελληνικό νούμερο.. Από τη στιγμη που εμφανιζει τουρικο prefix , δεν μπορεις να βαλεις ελληνικο νουμερο. 18 ώρες πριν, konstantin79 είπε προσφατα μου δέχτηκε revolut ως μεσο πληρωμής και στο τηλ προσπέρασα το πρόβλημα μέσω αυτου του site sms-activate.org Σε ευχαριστω το διαβασα και σε ενα αλλο thread το παρον site απλα δεν εγραφε καποιος αν το εχει οντως αξιοποιησει. Μονο προσοχη κατά την εγγραφή σε αυτό το site , να βάλετε κάποιο δευτερο-τρίτο email και όχι κύριο που το χρησιμποοιειτε σε υπηρεσίες καθώς αυτο το site δεν σου δίνει ούτε δυνατότητα για delete account αλλά ουτε καν για change email (επιεικώς απαραδεκτό το τελευταιο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris156 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, runner69 είπε Από τη στιγμη που εμφανιζει τουρικο prefix , δεν μπορεις να βαλεις ελληνικο νουμερο. Νομίζω μπορείς να αλλάξεις τη χώρα σε εκείνο το σημείο, έχει drop-down list. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantin79 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Στις 22/2/2023 στις 5:14 ΜΜ, Dimitris156 είπε Νομίζω μπορείς να αλλάξεις τη χώρα σε εκείνο το σημείο, έχει drop-down list. Όταν φτάσεις στο σημείο να σου πάρει κάρτα χρεωστική τότε το επόμενο βήμα είναι κλειδωμένο στο να βάλεις τουρκικο κινητό. Αν αναφέρεσαι στο τηλ επικοινωνίας του λογαριασμού τότε είναι δυνατό να το αλλάξεις οπως αναφέρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Ενω μεχρι σημερα επαιζε κανονικα στο pc μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν μπορει να χρησιμοποιηθει σε αυτη την τοποθεσια Να δοκιμασω με ip τουρκιας ή κατι αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Βρηκα μια λυση βαζεις αυτο στο chrome https://chrome.google.com/webstore/detail/windscribe-free-proxy-and/hnmpcagpplmpfojmgmnngilcnanddlhb κανεις ενα δωρεαν λογαριασμο και δηλωνεις ενα email και σου δινει 10Gb Διαλεγεις χωρα Τουρκια και βαζεις στο netflix μια ταινια Με το που αρχιζει κλεινεις το vpn και συνεχιζει και παιζει χωρις να σου τρωει gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itoka Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Και σε εμένα σήμερα σταμάτησε να παίζει το Netflix με δώρο κάρτα από Τουρκία . Μου βγάζει ένα μυνημα ότι δεν μπορώ να δω λόγο περιοχής. αν ανοίξω vpn Τουρκία παίζει κανονικά. Τι έγινε μας πιάσαν ; Επεξ/σία 12 Μαΐου 2023 από itoka Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 9 λεπτά πριν, itoka είπε Και σε εμένα σήμερα σταμάτησε να παίζει το Netflix με δώρο κάρτα από Τουρκία . Μου βγάζει ένα μυνημα ότι δεν μπορώ να δω λόγο περιοχής. αν ανοίξω vpn Τουρκία παίζει κανονικά. Τι έγινε μας πιάσαν ; Μαλλον ελεγχουν τωρα την περιοχη απο οπου μπαινεις https://help.netflix.com/el/node/129273 αν στείλουμε μήνυμα ότι μετακομίσαμε σε άλλη χωρα θα λυθει το προβλημα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lost2 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Τελικά λάθος εποχή αποφάσισα να αφήσω το gamsgi και να πάω Τουρκία... Και εμένα μόνο με vpn δουλεύει πλέον, αν αφήσω χωρίς μπλοκάρει με το παραπάνω μμμμνμμμμμ. Θα ασχοληθώ μετά με τίποτα gps hacks αλλά δεν βλέπω φως. Αν κάποιος βρει λύση , εκτός vpn ας τη βάλω εδώ, πάντως η λύση της αλλαγής χώρας από ότι διάβασα θα πάει και στις τιμές της νέας χώρας οπότε δε συμφέρει κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Εμένα από προχτές δε θέλει vpn και δουλεύει μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα