stas2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, StormGr είπε Καλημερα παιδες, διαβαστε σελιδα 17 και 18 και θα σας λυθουν ΟΛΕΣ οι αποριες. Εν συντομια 1ος τροπος: Gift card - Eneba, VPN τουρκιας, περνατε την καρτα, ολα καλα 2ος τροπος: VPN τουρκιας, περνατε ελληνικη καρτα αλλα θελει επιβεβαιωση τουρκικου αριθμου που αγοραζετε απο sms activate ή 5sim. Εγώ έκανα τον πρώτο τρόπο και δε μ’ αφήνει να δω λόγω τοποθεσίας μου λέει το νετφλιξ δεν μπορεί να λειτουργήσει στην τοποθεσία που βρίσκεστε! Στην τηλεόραση όλα αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satizen Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου στο 5sim πως βαζετε πλεον χρηματα;; το paypaleech δεν υπαρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StormGr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 40 λεπτά πριν, stas2021 είπε Εγώ έκανα τον πρώτο τρόπο και δε μ’ αφήνει να δω λόγω τοποθεσίας μου λέει το νετφλιξ δεν μπορεί να λειτουργήσει στην τοποθεσία που βρίσκεστε! Στην τηλεόραση όλα αυτά Ναι σε νέους λογαριασμούς και ίσως σε μερικούς παλιούς βάζουν λουκέτο να βλέπεις μόνο από Τουρκία για ένα μήνα. Ύστερα ανοίγει και βλέπεις από παντού. Αυτό τον πρώτο μήνα μόνο μέσω VPN και υπομονή να περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Καλησπέρα, είχα απο πέρυσι περίπου νετφλιξ και το πλήρωνα με ρεβο. Σήμερα που ήταν να γίνει η πληρωμή δεν έγινε με αποτέλεσμα να κοπεί. Τι γίνεται σ αυτήν τη περίπτωση? Αν μπω με vpn τουρκιας στον λογαριασμό και ανανέωσω την πληρωμή θα πιάσει η μπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sts4x4 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 23 ώρες πριν, sts4x4 είπε Καλημέρα σε όλους, Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα, επιπρόσθετα ζητάει υποχρεωτικά επιβεβαίωση λογαριασμού μέσω κινητού τηλεφώνου Τουρκίας. Έγινε επιτυχώς ανανέωση με ENEBA , θέαση χωρίς περιορισμό. Το 5sim δεν συμφέρει μιας και έχει μίνιμουμ φόρτιση λογαριασμού τα 10$. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Από ότι κατάλαβα όποιος κάνει με δωροκάρτες αναβάθμιση δεν έχει περιορισμό. Όποιος κάνει με FUPS (ίσως γιατί σου επιστρέφει και 20 λίρες???) , έχει. Όπως και να έχει εμείς που κάναμε με FUPS μετράμε αντίστροφα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satizen Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου εμενα με δωροκαρτα μου εκανε δωρο κ ενα μηνα..... επισης ερωτησ αν θελω αλλαγη σε αιγυπτο κανω τον ιδιο η καινουργιο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
[email protected] Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Όλα καλά παιδιά προχωράμε με Gift card κ τέλος ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kioo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου εβαλα 3 δωροκαρτες και τις πηρε μια χαρα.Στο λογαριασμου αναφερει τα εξης : Πιστωτικό υπόλοιπο στο Netflix: 400,01 TL Ο λογαριασμός σας έχει πληρωθεί έως 17 Απριλίου 2024. Το πιστωτικο υπολοιπο 400ΤL τι ειναι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, kioo είπε εβαλα 3 δωροκαρτες και τις πηρε μια χαρα.Στο λογαριασμου αναφερει τα εξης : Πιστωτικό υπόλοιπο στο Netflix: 400,01 TL Ο λογαριασμός σας έχει πληρωθεί έως 17 Απριλίου 2024. Το πιστωτικο υπολοιπο 400ΤL τι ειναι?? Ότι έχεις πίστωση άλλους 2 μήνες. Για αυτό σου λέει ότι με τα χρήματα που έχεις μέσα (400 λίρες) έχεις πληρώσει μέχρι 17 Απριλίου. Έβαλες είπες 3 x 200. Δηλαδή πλήρωσες 1 μήνα (μέχρι 17/2) και έχεις σε πίστωση άλλους 2 ( ο πρώτος μέχρι 17/3 και ο δεύτερος μέχρι 17/4). Μπες στις 15 Απριλίου και φόρτωσε πάλι για να μην σταματήσει η συνδρομή σου. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από wpgoalkeeper 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lion2486 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Καλησπέρα, εμένα δεν δεχόταν την δωρο-κάρτα από διάφορες συσκευές και τελικά τη δέχτηκε από ipad με safari (ούτε με Opera). Τώρα για το backup payment method ζητάει νούμερο, αλλά δεν δέχεται το νούμερο του sms-activate.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlock_7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Από Safari χωρίς VPN πέρασα 2 δωροκάρτες (200+200) από Eneba. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 20 ώρες πριν, wpgoalkeeper είπε Μπες στις 15 Απριλίου και φόρτωσε πάλι για να μην σταματήσει η συνδρομή σου. Kαι να σταματησει, δεν υπαρχει θεμα. οταν ξαναβαλει δωροκαρτα βλεπεις κανονικά. ειμαι με giftcards απο το 2021 περιπου κ παμπολλες φορες το εχω αφησει κ εχει τελειωσει η συνδρομη κ εβαλα δωροκαρτα μετα απο 1-2-3-4-5 μερες. επισης εμενα μου κανει το εξης κουλο... οταν εχω ενεργοποιημενο το VPN δεν με αφηνει να βαλω την δωροκαρτα. με κλειστο το VPN την βαζει κανονικα και αμεσως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anrim27 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Καλησπέρα. Χρησιμοποιούμε το netflix μέσω Τουρκίας(και καλά...) και πλήρωνα με μια Mastercard της εθνικής, η οποία έληξε.(φυσιολογικά) Προσπαθώ τώρα να καταχωρήσω την καινούργια κάρτα αλλά μου ζητείται ένα κινητό τηλέφωνο από Τουρκία για επιβεβαίωση. Τι πρέπει να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 33 λεπτά πριν, anrim27 είπε Καλησπέρα. Χρησιμοποιούμε το netflix μέσω Τουρκίας(και καλά...) και πλήρωνα με μια Mastercard της εθνικής, η οποία έληξε.(φυσιολογικά) Προσπαθώ τώρα να καταχωρήσω την καινούργια κάρτα αλλά μου ζητείται ένα κινητό τηλέφωνο από Τουρκία για επιβεβαίωση. Τι πρέπει να κάνω; Βαζεις τουρκικό νούμερο από το sms activate. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα