konstantin79 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, HERTHAN είπε Επειδή έχω κανένα 2μηνο που το έχω κομμένο θα πρέπει να προσέξω κάτι σχετικά με ότι έκανα πρίν που το είχα ενεργό καθώς έβαζα gift card? Πρίν αγόραζα κάθε 2 μήνες gift card απο MTC Game και την περνούσα κανονικά εφόσον έκανα συνδεση με VPN. Τώρα μπορώ κανονικά πάλι να ξαναβάλω η έχει αλλάξει κάτι? Αν κάνεις μέσω Τουρκίας να ξέρεις οτι θα εχεις 30 μερες geo lock. Ίσως αξίζει να δοκιμάσεις και μέσω Αιγύπτου (με ελληνική κάρτα μόνο, οχι revo) Κάρτες βάζεις κανονικά. μέχρι 2 παίρνει σίγουρα, το έκανα πριν μερικές μέρες. Για κάρτες το καλύτερο conversion συνηθως το έχει εδω https://www.turgame.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StormGr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Επανερχομαι λοιπον σημερα αγορασα απο eneba 200 ΤL gift card για το Νετφλιξ, με chrome extension windscribe μπηκα σε vpn Τουρκιας και περασα την καρτα στο ΝΕτφλιξ. Την δεχτηκε και αμεσως με συνδεσε χωρις να μου ζητησει τουρκικο τηλεφωνο για επιβεβαιωση. Βλεπω κανονικα απο ολες τις συσκευες μου χωρις geolock. Ισως σε εμας στο τελευταιο κυμα που μας εκοψε τις καρτες μας, μας αφηνει να συνεχισουμε να βλεπουμε χωρις να μας κλειδωνει στη Τουρκια για ενα μηνα. Τωρα απλα καθε μηνα θα πρεπει να εχω μια υπενθυμιση να βαζω gift cards. Φοβαμαι να στακαρω περισσοτερες μπας και το κοψει και αυτο και πανε χαμενα τα λεφτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, vagmouk είπε Εγώ το κάνω χωρίς αλλά δε νομίζω ότι έχει σημασία αν το account είναι Τουρκικό.Κάπου είχα διαβάσει ότι μπορείς μέχρι 500 λίρες την ημέρα αλλά δεν είμαι και σίγουρος.Εγώ προσωπικά βάζω μια διακοσάρα και το πάω μήνα μήνα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Αν είναι σταματημένη η συνδρομή σου και την ξαναξεκινήσεις φοβάμαι ότι θα σε μπλοκάρουν για ένα μήνα και θα θες Vpn Τουρκία για να δεις, Βλέπεις κανονικά χωρίς geoblock? Ναι, ο λογαριασμός είναι ελληνικός από όταν ξεκίνησε το Netflix στην Ελλάδα. Για ένα διάστημα πλήρωνα μέσω Βραζιλίας αλλά μετά τις αυξήσεις σε Βραζιλία τα τελευταία χρόνια πληρώνω μέσω Τουρκίας με gift cards. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
[email protected] Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) καλησπερα σας εχω θεμα και εγω με Netflix σημερα πηγα για να βαλω και μου γραφει αυτο : εγω παιδια τι να κανω συνεχιζω το αφηνω ετσι ? η αγοραζω gift card απο eneba ? εχει διαγραψει τη καρτα mastercard alpha bank τι κανουμε? Η συνδρομή σας είναι σε παύση. Ας αρχίσετε να παρακολουθείτε πάλι. Προσθέστε τα στοιχεία πληρωμής σας για να συνεχίσετε να κάνετε streaming. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Μου ακύρωσε τον τρόπο πληρωμης πριν λήξει η συνδρομή μου. Πήρα τουρκικό νούμερο από το sms activate και πρόσθεσα μέσω vpn, την ίδια ελληνική Master που είχα δηλώσει και πριν την ακύρωση. Όλα καλά χωρίς geolock περιορισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
[email protected] Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 45 λεπτά πριν, enterhere είπε Μου ακύρωσε τον τρόπο πληρωμης πριν λήξει η συνδρομή μου. Πήρα τουρκικό νούμερο από το sms activate και πρόσθεσα μέσω vpn, την ίδια ελληνική Master που είχα δηλώσει και πριν την ακύρωση. Όλα καλά χωρίς geolock περιορισμό. εγω παιδια τι να κανω συνεχιζω το αφηνω ετσι ? η αγοραζω gift card απο eneba ? εχει διαγραψει τη καρτα mastercard alpha bank τι κανουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis1908 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 55 λεπτά πριν, [email protected] είπε εγω παιδια τι να κανω συνεχιζω το αφηνω ετσι ? η αγοραζω gift card απο eneba ? εχει διαγραψει τη καρτα mastercard alpha bank τι κανουμε? Εμενα φιλε μου πεταγε το ιδιο πραγμα. Αγορασε gift card απο eneba. Και ανοιξε vpn τουρκιας πριν ανοιξεις νετφλιξ. Εμενα την πηρε κανονικα με αυτα τα βηματα μην αγχωνεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
[email protected] Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, Giannis1908 είπε Εμενα φιλε μου πεταγε το ιδιο πραγμα. Αγορασε gift card απο eneba. Και ανοιξε vpn τουρκιας πριν ανοιξεις νετφλιξ. Εμενα την πηρε κανονικα με αυτα τα βηματα μην αγχωνεσαι σε ευχαριστω φιλε μου και θα πληρωνουμε παλι μεσω της καρτας η θα βαζω giftcard συνεχεια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stas2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους έφτιαξα λογαριασμό σήμερα στο νετφλιξ Τουρκίας και έχωσα από ενεμπα 600 λίρες και πήρα συνδρομή την μεσαία με τις 149 λιρες δηλαδή για 4 μήνες με 21 ευρώ όχι άσχημα … όμως έχω πρόβλημα στην τηλεόραση δεν με αφήνει να βάλω να δω, μου λέει λόγο τοποθεσίας! Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; Πρέπει να περιμένω 30 μέρες όπως λέτε παραπάνω;; ! Και αν ναι! μετά θα δουλέψει κανονικά παντού χωρίς vpn? Κύριος με ενδιαφέρει η τηλεόραση !! Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου από stas2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelaras1993 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Κουραστικό κατάντησε το θέμα με την τουρκια , γιατι δεν βαζετε ολοι αιγυπτο να τελειωνει; Εμενα παντως συνεχιζει και λειτουργει , μου κανε τα τερτιπια 15/10/22 αλλα απο εκ τοτε εχωσα μια eneba και μετα συνεχιζει να παιρνει κανονικα απο ελληνικη τράπεζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
[email protected] Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου ναι πωσ το κανω απο Αιγυπτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, [email protected] είπε σε ευχαριστω φιλε μου και θα πληρωνουμε παλι μεσω της καρτας η θα βαζω giftcard συνεχεια ? Κάνε αυτό που έγραψα παραπάνω: Πάρε τουρκικό νούμερο από το sms activate και πρόσθεσε μέσω vpn την ίδια ελληνική Master που είχες δηλώσει και πριν την ακύρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
journeyman77 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 5 hours ago, enterhere said: Κάνε αυτό που έγραψα παραπάνω: Πάρε τουρκικό νούμερο από το sms activate και πρόσθεσε μέσω vpn την ίδια ελληνική Master που είχες δηλώσει και πριν την ακύρωση. έκανα ακριβώς αυτό πριν 12 ώρες και δούλεψε κουφέτο, ούτε geolock ούτε τπτ (activation με 5sim) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sts4x4 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 15 ώρες πριν, [email protected] είπε καλησπερα σας εχω θεμα και εγω με Netflix σημερα πηγα για να βαλω και μου γραφει αυτο : εγω παιδια τι να κανω συνεχιζω το αφηνω ετσι ? η αγοραζω gift card απο eneba ? εχει διαγραψει τη καρτα mastercard alpha bank τι κανουμε? Η συνδρομή σας είναι σε παύση. Ας αρχίσετε να παρακολουθείτε πάλι. Προσθέστε τα στοιχεία πληρωμής σας για να συνεχίσετε να κάνετε streaming. Καλημέρα σε όλους, Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα, επιπρόσθετα ζητάει υποχρεωτικά επιβεβαίωση λογαριασμού μέσω κινητού τηλεφώνου Τουρκίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StormGr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Καλημερα παιδες, διαβαστε σελιδα 17 και 18 και θα σας λυθουν ΟΛΕΣ οι αποριες. Εν συντομια 1ος τροπος: Gift card - Eneba, VPN τουρκιας, περνατε την καρτα, ολα καλα 2ος τροπος: VPN τουρκιας, περνατε ελληνικη καρτα αλλα θελει επιβεβαιωση τουρκικου αριθμου που αγοραζετε απο sms activate ή 5sim. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα