Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, giannakp είπε

Σήμερα διέγραψε τον τρόπο πληρωμής και εμένα (είχα κάρτα revolut με επιβεβαίωση σε τουρκικό νούμερο). Πλέον δεν δέχεται καμία κάρτα Revolut, το ανανέωσα με gift card από eneba.

Χωρίς κλείδωμα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, vagmouk είπε

Τρέχει ακόμα η συνδρομή σου?Μπορείς να βλέπεις ακόμα?Αν ναι βάλε κατευθείαν μια gift card να την επεκτείνεις και λογικά θα είσαι οκ χωρίς geolock.Αν έχει λήξει και την ξαναενεργοποιήσεις μάλλον θα σε κλειδώσουν για 30 μέρες.

Δυστυχώς όχι με κλείδωσε έξω και ζητάει νέο τρόπο πληρωμής.

13 λεπτά πριν, giannakp είπε

Σήμερα διέγραψε τον τρόπο πληρωμής και εμένα (είχα κάρτα revolut με επιβεβαίωση σε τουρκικό νούμερο). Πλέον δεν δέχεται καμία κάρτα Revolut, το ανανέωσα με gift card από eneba.

Και τρέχει κανονικά χωρίς geolock?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, StormGr είπε

Δυστυχώς όχι με κλείδωσε έξω και ζητάει νέο τρόπο πληρωμής.

Και τρέχει κανονικά χωρίς geolock?

Μετά την ανανέωση (vpn-Τουρκία) με gift card Τουρκίας (από eneba αγορασμένη), παίζει κανονικά από Ελλάδα.

Επεξ/σία από giannakp
  • Like 4

Στις 11/1/2024 στις 4:25 ΜΜ, wpgoalkeeper είπε

Για πείτε όσοι είστε από Τουρκία μεριά και όχι από Αίγυπτο.

Την κρατάμε την FUPS για να παίρνουμε τις 20 λίρες πίσω κάθε μήνα και παίζουμε με ρίσκο να ξαναγίνει reset ή πάμε πιο safe με δωροκάρτες χωρίς επιστροφή λιρών και πληρωμή ελάχιστα ακριβότερη?

Παραμένω με FUPS και βλέπουμε

• Like 2

Πεταξε κ μενα το τουρκικο την ελληνικη καρτα πηγα να βαλω την fups αλλα δεν καταφερα να βρω τουρκικο αριθμο για verify.... στο 5sim δεν μπορω να βαλω λεφτα... ομως περασε με δωροκαρτα απο eneba και παιζει κανονικα Ελλαδα

• Like 2

1 ώρα πριν, satizen είπε

Πεταξε κ μενα το τουρκικο την ελληνικη καρτα πηγα να βαλω την fups αλλα δεν καταφερα να βρω τουρκικο αριθμο για verify.... στο 5sim δεν μπορω να βαλω λεφτα... ομως περασε με δωροκαρτα απο eneba και παιζει κανονικα Ελλαδα

Θα το δοκιμάσω και εγώ τότε με δωροκαρτα.

Τι αγοράζετε; 200 TL gift card? 

Πριν απο 2 μέρες διαβαζοντας εδω μπήκα και είδα οτι μου αφαίρεσε και εμενα revolut απο τροπο πληρωμης σε ενεργη συνδρομη. Σε προσπαθειες να την περασω πάλι δεν την δεχόταν με καμια κυβέρνηση. Αγορασα 2 200αρες και τις περασα.

Σήμερα προσπάθησα να περασω παλι κάρτα σαν τρόπο πληρωμής. Revolut πάλι γιοκ ο θειος....Μετά είπα να δοκιμάσω και μια της πειραιως. Τελικά με πήγε στο επόμενο βήμα  και ζήτησε τούρκικο νούμερο. πήρα από 5sim και προχώρησε κανονικά!

Να προσθέσω οτι για όλους τους τρόπους προσπαθησα χωρίς vpn και με vpn. Την revo την απερριπτε και με τους 2 τρόπους. Δοκιμασα και μέσω του support  αλλά και πάλι δεν δεχόταν την κάρτα η φορμα που εστελναν.

Στην ελληνική χωρίς vpn εφτανα στο σημείο να βάλω νούμερο αλλά έβγαζε σφάλμα μολις ζητούσα να σταλει το verification code. Μόλις δοκίμασα με vpn προχώρησαν όλα.

• Like 2

1 ώρα πριν, konstantin79 είπε

Πριν απο 2 μέρες διαβαζοντας εδω μπήκα και είδα οτι μου αφαίρεσε και εμενα revolut απο τροπο πληρωμης σε ενεργη συνδρομη. Σε προσπαθειες να την περασω πάλι δεν την δεχόταν με καμια κυβέρνηση. Αγορασα 2 200αρες και τις περασα.

Σήμερα προσπάθησα να περασω παλι κάρτα σαν τρόπο πληρωμής. Revolut πάλι γιοκ ο θειος....Μετά είπα να δοκιμάσω και μια της πειραιως. Τελικά με πήγε στο επόμενο βήμα  και ζήτησε τούρκικο νούμερο. πήρα από 5sim και προχώρησε κανονικά!

Να προσθέσω οτι για όλους τους τρόπους προσπαθησα χωρίς vpn και με vpn. Την revo την απερριπτε και με τους 2 τρόπους. Δοκιμασα και μέσω του support  αλλά και πάλι δεν δεχόταν την κάρτα η φορμα που εστελναν.

Στην ελληνική χωρίς vpn εφτανα στο σημείο να βάλω νούμερο αλλά έβγαζε σφάλμα μολις ζητούσα να σταλει το verification code. Μόλις δοκίμασα με vpn προχώρησαν όλα.

Τώρα που το έγραψες λέω λες να έγινε και σε εμένα; :P 
Και ναι.... μπουλο η revolut!

Βέβαια άνοιξα VPN (NordVPN) άνοιξα SMS-active και την ξανα πρόσθεσα.
Πήγα με Mastercard Revolut αυτή την φορά όμως, δεν προσπάθησα να δοκιμάσω την VISA που είχα καθόλου.

Οπότε θα πρότεινα να γίνει δοκιμή με Mastercard Revolut. 

• Like 1

1 λεπτό πριν, Billator είπε

Τώρα που το έγραψες λέω λες να έγινε και σε εμένα; :P 
Και ναι.... μπουλο η revolut!

Βέβαια άνοιξα VPN (NordVPN) άνοιξα SMS-active και την ξανα πρόσθεσα.
Πήγα με Mastercard Revolut αυτή την φορά όμως, δεν προσπάθησα να δοκιμάσω την VISA που είχα καθόλου.

Οπότε θα πρότεινα να γίνει δοκιμή με Mastercard Revolut. 

πέρασες revo mastercard? το δοκιμασα (2 διαφορετικές) και δεν πήρε καμία.

αφού πέρασε μια χαρά! τελικά τι περνάει σε κάθε εναν, είναι οτι ναναι, δεν εχει κάτι συστηματικό.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, konstantin79 είπε

πέρασες revo mastercard? το δοκιμασα (2 διαφορετικές) και δεν πήρε καμία.

αφού πέρασε μια χαρά! τελικά τι περνάει σε κάθε εναν, είναι οτι ναναι, δεν εχει κάτι συστηματικό.

Ναι έχω 2 (φυσικες κάρτες) μία Visa και μία Mastercard για να εκμεταλλεύομαι διάφορα events ανάλογα με το ποιος το κάνει μιας και όσο πάνε πληθαίνουν τέτοιες προσφορές, και απλά έβαλα την Revo Mastercard.

Την πρώτη φορά δεν δεχόταν το SMS επειδή είχα ξεχάσει να ανοίξω VPN, στην δεύτερη προσπάθεια άνοιξα και προχώρησε κανονικά. Να πώ την αλήθεια ήμουν σίγουρος ότι θα περάσει, αν όχι σήμερα... κάποια στιγμή θα περνούσε όπως και την προηγούμενη φορά :P 

Αν θες βάλε (όταν την δεχτεί :P ) και Revo σαν alternative τώρα, και διέγραψε την πειραιώς (ή άστην και αυτή ως backup).

Επεξ/σία από Billator
  • Like 1

Στις 12/1/2024 στις 8:29 ΠΜ, vagmouk είπε

Όσοι έχετε Τουρκική συνδρομή και σας είναι ακόμα ενεργή μπείτε στα στοιχεία του λογαριασμού σας και τσεκάρετε αν σας έχουν διαγράψει τους τρόπους πληρωμής.Αν δείτε ότι δεν υπάρχει τρόπος πληρωμής αποθηκευμένος , συνεχίστε με gift cards πριν την ημερομηνία λήξης.Αυτός είναι ο πιο safe δρόμος και γλιτώνετε και το κλείδωμα εκτός Τουρκίας για ένα μήνα.

Για να κάνουμε redeem τη δωροκάρτα από eneba πρέπει να συνδεθούμε στο Netflix μέσω VPN; 

Μέχρι πόσες 200άρες μπορούμε να εξαργυρώσουμε;

Σε iPad πέρασα 4 200αρες με τον opera χωρις vpn, ενώ με safari δεν πέρναγε καμία με ή χωρίς vpn. Το Δεκέμβρη είχα περάσει 3 200αρες, πέρασα άλλη μια την επόμενη μέρα γιατί δεν πέρναγε και τις τέσσερις την ίδια μέρα.

Επειδή έχω κανένα 2μηνο που το έχω κομμένο θα πρέπει να προσέξω κάτι σχετικά με ότι έκανα πρίν που το είχα ενεργό καθώς έβαζα gift card?

Πρίν αγόραζα κάθε 2 μήνες gift card απο MTC Game και την περνούσα κανονικά εφόσον έκανα συνδεση με VPN.

Τώρα μπορώ κανονικά πάλι να ξαναβάλω η έχει αλλάξει κάτι?

7 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε

Για να κάνουμε redeem τη δωροκάρτα από eneba πρέπει να συνδεθούμε στο Netflix μέσω VPN; 

Μέχρι πόσες 200άρες μπορούμε να εξαργυρώσουμε;

Εγώ το κάνω χωρίς αλλά δε νομίζω ότι έχει σημασία αν το account είναι Τουρκικό.Κάπου είχα διαβάσει ότι μπορείς μέχρι 500 λίρες την ημέρα αλλά δεν είμαι και σίγουρος.Εγώ προσωπικά βάζω μια διακοσάρα και το πάω μήνα μήνα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

6 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Επειδή έχω κανένα 2μηνο που το έχω κομμένο θα πρέπει να προσέξω κάτι σχετικά με ότι έκανα πρίν που το είχα ενεργό καθώς έβαζα gift card?

Πρίν αγόραζα κάθε 2 μήνες gift card απο MTC Game και την περνούσα κανονικά εφόσον έκανα συνδεση με VPN.

Τώρα μπορώ κανονικά πάλι να ξαναβάλω η έχει αλλάξει κάτι?

Αν είναι σταματημένη η συνδρομή σου και την ξαναξεκινήσεις φοβάμαι ότι θα σε μπλοκάρουν για ένα μήνα και θα θες Vpn Τουρκία για να δεις,

6 ώρες πριν, leo066 είπε

Σε iPad πέρασα 4 200αρες με τον opera χωρις vpn, ενώ με safari δεν πέρναγε καμία με ή χωρίς vpn. Το Δεκέμβρη είχα περάσει 3 200αρες, πέρασα άλλη μια την επόμενη μέρα γιατί δεν πέρναγε και τις τέσσερις την ίδια μέρα.

Βλέπεις κανονικά χωρίς geoblock?

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...