lion2486 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Καλησπέρα, εγώ έχω έναν κύριο λογαριασμό με revolut εδώ και καιρό και όλα καλά. Τώρα δοκιμάζω να ανοίξω και έναν για τον αδερφό μου και δεν δέχετε ούτε κάρτα ούτε την Ininal Που έχω. Στον δικό του μου ζήταγε αριθμό τηλ, μιας και μάλλον είχε ελληνική συνδρομή παλιά (έδειχνε κάποια κουμπια στα ελληνικά) και έφτιαξα νέο λογαριασμό. Λέτε αύριο να δεχτεί την giftcard? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st@kas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Πρώτα gift card και μετά μεσω live chat είχα βάλει την revolut Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, solid21 είπε για αιγυπτιακο αριθμο που προσπαθησα , οσα νουμερα και να εβαζα στο αιγυπτιακο νετφλιξ μου εβγαζε σφαλμα στην σελιδα του νετφλιξ. Στο τουρκικό έπαιξε με την μια παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους. Και εμενα μου πεταει region restriction.. Αρα αν καταλαβα απο τα σχολια, πρεπει για 30 μερες να μπαινουμε αποκλειστικά με VPN και μετα θα ειναι οκ? edit: Μπορω απλα να ανοιγω vpn για να ξεκινησω την ταινια και μετα να το κλεινω ή να το εχω παντα ανοιχτο? Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου από serdakis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st@kas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 13 λεπτά πριν, serdakis είπε Καλησπερα σε ολους. Και εμενα μου πεταει region restriction.. Αρα αν καταλαβα απο τα σχολια, πρεπει για 30 μερες να μπαινουμε αποκλειστικά με VPN και μετα θα ειναι οκ? edit: Μπορω απλα να ανοιγω vpn για να ξεκινησω την ταινια και μετα να το κλεινω ή να το εχω παντα ανοιχτο? Μετά τις 30μερε είσαι οκ Ναι μπορείς να το κλείνεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Μόλις ξαναδοκίμασα για Αίγυπτο και πέρασε κανονικά. Kινητό: 1. VPN.lat εφαρμογή, επιλογή Αίγυπτος 2. άνοιγμα από browser τη σελίδα του Netflix 3. Καταχώρηση χρεωστικής κάρτας Alpha Bank Υπολογιστής: 4. άνοιγμα sms-activate και ενεργοποίηση αριθμού για Netflix Αιγύπτου 5. λήψη κωδικού και καταχώρηση στο κινητό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 31 minutes ago, EchiDNA said: Μόλις ξαναδοκίμασα για Αίγυπτο και πέρασε κανονικά. Kινητό: 1. VPN.lat εφαρμογή, επιλογή Αίγυπτος 2. άνοιγμα από browser τη σελίδα του Netflix 3. Καταχώρηση χρεωστικής κάρτας Alpha Bank Υπολογιστής: 4. άνοιγμα sms-activate και ενεργοποίηση αριθμού για Netflix Αιγύπτου 5. λήψη κωδικού και καταχώρηση στο κινητό Με αυτή τη μέθοδο δεν έχει region restriction στην Αίγυπτο; Δουλεύει μετά απευθείας σε ελληνική τηλεόραση κ πισι χωρίς vpn day one? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 31 λεπτά πριν, Sebu είπε Με αυτή τη μέθοδο δεν έχει region restriction στην Αίγυπτο; Δουλεύει μετά απευθείας σε ελληνική τηλεόραση κ πισι χωρίς vpn day one? Παίζει αμέσως. Το δοκίμασα μόλις! Σε τηλεόραση δεν το χρησιμοποιώ, μόνο σε laptop, tablet και κινητό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Γμτ, γιατί δεν μου έρχεται sms στο sms activate; Καμία άλλη παρόμοια υπηρεσία ; edit: λήξη συναγερμού, μετά από αρκετές προσπάθειες ήρθε και το sms Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από ksessalonikios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Για πείτε όσοι είστε από Τουρκία μεριά και όχι από Αίγυπτο. Την κρατάμε την FUPS για να παίρνουμε τις 20 λίρες πίσω κάθε μήνα και παίζουμε με ρίσκο να ξαναγίνει reset ή πάμε πιο safe με δωροκάρτες χωρίς επιστροφή λιρών και πληρωμή ελάχιστα ακριβότερη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, EchiDNA said: Παίζει αμέσως. Το δοκίμασα μόλις! Σε τηλεόραση δεν το χρησιμοποιώ, μόνο σε laptop, tablet και κινητό. Ευχαριστω! Με προυπαρχων λογαριασμο ή δημιουργησες νεο? Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από Sebu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 11 λεπτά πριν, Sebu είπε Ευχαριστω! Με προυπαρχων λογαριασμο ή δημιουργησες νεο? Στην Αίγυπτο δεν έχεις την αναμονή του ενός μήνα όπως συμβαίνει στην Τουρκία. Βλέπεις αμέσως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Sebu είπε Ευχαριστω! Με προυπαρχων λογαριασμο ή δημιουργησες νεο? Με τον προϋπάρχον λογαριασμό, έκανα προσθήκη μεθόδου πληρωμής γιατί την εξαφάνισε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Αν σε 15 μερες δεν δω φως στο Σεραι του θειου Ταγιπ θα παω στο μιναρε του θειου Αλ Σισι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagmouk Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Όσοι έχετε Τουρκική συνδρομή και σας είναι ακόμα ενεργή μπείτε στα στοιχεία του λογαριασμού σας και τσεκάρετε αν σας έχουν διαγράψει τους τρόπους πληρωμής.Αν δείτε ότι δεν υπάρχει τρόπος πληρωμής αποθηκευμένος , συνεχίστε με gift cards πριν την ημερομηνία λήξης.Αυτός είναι ο πιο safe δρόμος και γλιτώνετε και το κλείδωμα εκτός Τουρκίας για ένα μήνα. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου από vagmouk 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα